City, psykkärring och nattbad :)

Fredagen spenderade jag med Cicci i stan. Mellan 10-17 sprang vi omkring i folkvimlet. Vi spanade in rean och försökte hitta några fynd. Trots att jag provade massa saker så var det inget som klickade förutom ett linne på Gina Tricot, som dessvärre inte var på rea. Cicci däremot köpte ett par skor och diverse andra kreationer :) Bland annat en klänning från H&M som var skitsnygg! Hon kommer bli asläcker i den ;) 
Efter många timmar blev till och med vi halvtrötta och laddade batterierna med lunch på donken och fika i gallerian. American Cookies is the shit!

  ... Mitt nya linne! Jättefint, speciellt om jag lyckas bli lite brun. Annars får jag fejka^^

När jag kom hem så var det dags för middag och jag smällde i mig resterna från Lasagnen. Sedan kom min älskade Hugo hit med en flaska vin under armen. Det blev förfest á la Hugo och Mille :D Det är så mysigt att bara snacka skit och dricka drinkar!

  

Vid halv tio ungefär så drog vi oss mot fridhemsplan för att sedan byta tunnelbana. På perrongen gick det omkring en psykkärring som skrek på tyska åt allt och alla. Jag blir rädd för riktigt psykiskt sjuka personer som beter sig underligt, man vet inte vart man har dom. Hon skrek att hon skulle döda alla och skjuta någon i huvudet och grejjer, samtidigt som hon blandade sina hot med lite operasång. Det som till slut gjorde att jag slappnade av lite, var när en man erbjöd kvinnan en halstablett och sa att det var bra mot halsen, Haha komiskt! Man undrar ju verkligen vart alla ordningsvakter är när dom behövs.. En sen fredagskväll i fridhemsplan borde det finnas någon/några på plats tycker man.
Väl framme så mötte vi upp Karin och styrde kosan mot Debaser. Det var första gången jag var där och det var ett mysigt ställe. Dock lite mycket folk och trångt för att det ska få toppbetyg av mig. Skönt var det iallafall att sitta på uteserveringen och dricka cider/drinkar/öl så det stog härliga till. En stund senare kom även Louise och Alex, trevligt!






Det enda som inte var tipptopp direkt var att man fick gå på utedass! Jävligt läskigt med en ostadig låda som man går in i och ska sätta sig på ett nästintill överfyllt hål, detta medan det är kolsvart där inne. På slutet av kvällen gick det dock finemang höhö.. Kan nog ha nått att göra med alkoholkonsumtionen. I dassköerna hittade jag dessutom alltid roligt folk och snacka med så det var ju kul haha.

Jag var inte i säng förrän vid sjutiden^^  Och då hade jag och Hugo precis genomfört våran otroligt "smarta" idé innan. Nämnligen att ta ett impulsivt fyllebad i plaskis hahaha :) Det var riktigt roligt!

   


I lördags spenderades större delen av dagen i sängen med en pasta alfredo och daimglass. På kvällen drog jag mig dock till sumpan och hem till Cicci och Pola. Vi kollade på "Cast Away" och sen sov jag kvar i deras soffa.
En mycket trevlig helg! Det var bara en person som saknades, men han får jag träffa snart. På tisdag bär det ju av på födelsedagskryssning också, min favorit Klick fyller 21 år och ska firas! :D


Min lilla plutt.

Jag gjorde en grymt god Lasagne till middag idag! Fast jag har nästan blivit van med att laga det med älskling nu, så han fattades liksom. Men det fick gå ändå och resultatet blev kanon. Till och med mamma som insisterade på att käka fisk istället, kunde inte fullfölja sin planer och satt tillslut med en tallrik Lasagne istället hehe :)

 
En bild på en geggig men mycket god Lasagne, som jag gjorde förut med mitt kära Koschle. (ja jag tycker det är kul att fotografera mat)

Min söta lilla prinsessa har de senaste nätterna skaffat sig en (O)vana att somna inne i min säng. Vi ligger och småpratar lite och jag sjunger lite för henne och sen slocknar hon. Haha. Tidigare ikväll skickade hon in en väldigt söt lapp under min dörr. Såhär stod det:

"Får jag liga ostej i kvel snela efter jag har borsta tenderna."

Hahaha :) Hur kan man säga nej till en sådan underbar liten plutt?

  ... Busy lady, talking on the "phone" haha! ♥

Strawberries.

Hänga upp tvätt och svulla jordgubbar! Det var nyss min melodi..
Jordgubbar smakar verkligen sommar! :) Mumsigt värre! Det värsta är att jag vill ha mer nu ..meeer meeer meeer!!


Jobbigt och shoppingsug.

Igårkväll var det jobbigt, riktigt jobbigt. Mina känslor tog över helt och jag skjuter mig själv i huvudet. Mitt hjärta gjorde fysiskt ont och det känns som att något är förlorat nu...

Har fortsatt min städning idag och varit allmänt duktig, självfallet höll chokladen mig sällskap idag igen. Det är en trogen vän det där, förutom att den får min figur att börja likna något hemskt. Jag pratade med Kokko på msn ikväll och vi är nu mer shoppingsugna än nånsin förr! Det är ju tydligen galen rea ute i butikerna nu och vi ska ta oss en rejäl sväng nu inom närmsta framtiden. Vore så roligt att hitta små fynd, min plånbok håller inte med mig, men jag vill och vill och vill skita i det fan.

Nu ska jag mysa ihop mig med lillasyster. ♥

Desperate housewife

Idag söker jag jobb och städar. Har diskat en fet disk nyss och ska dammsuga strax och tvätta kläder. Då och då avnjuter jag även en chokladbit eller två eller tre... ;)

 

Gott va?  Fast nu börjar mina favoriter ta slut och det finns snart bara äckliga kvar.

Igår hade jag namnsdag förresten, likaså min syster, mamma, mormor, gammelmormor och hennes mor. De två sistnämna lever inte idag men de hette också Alice i andranamn. Vi är ett helt gäng! Sjävklart måste jag följa traditionen och får jag en dotter någon dag, måste även hon döpas till Alice i andranamn. (Man uttalar e:et på slutet)

Nummer ett.

Jag är ensam. Jag vill vara någons nummer ett. Är man löjligt kär i någon så gör man vad som helst för den personen eller är det inte så? Fan... jag vill vara någons nummer ett. Begär jag för mycket? Jag tycker verkligen inte det. Snart måste jag vila för att jag har så ont i ryggen. Önskade att någon kunde ge mig massage. Önskar att jag hade någon att sova bredvid inatt. Önskar jag var någons nummer ett. Jag vill betyda allt för någon. Såg en dokumentär tidigare ikväll om en kille som låg i lumpen och slet som ett djur. Då och då åkte han två timmar på natten för att besöka sin flickvän och stora kärlek. Bara för att få pussa och krama henne och vara med henne i ungefär en timme innan han var tvungen att åka tillbaka i två timmar för att få lite sömn innan han skulle upp och slita igen. Romantiskt! men något sånt kräver jag verkligen inte. Bara lite åt det hållet och inte totalt likgiltighet. Jag vill betyda mer än så! Jag vill vara det viktigaste för någon och jag vill vara någons nummer ett.

Lovely helg :)

Måndag idag och klockan är strax efter tre. Vaknade imorse av att jag hade skitont i magen/ryggen. Tror att jag har legat fel typ, blev sånt tryck över bröstet och lungorna så det var svårt att andas för en stund, men nu känns det lite bättre!
Min helg har varit både mysig och rolig :) Det är så lovely att få ladda batterierna med en skön helg, då får jag mer positiv energi inför veckan!

Fredag 20:e juni (Midsommarafton)
Jag träffade mitt beloved kochel och våra planer var ju som sagt att grilla, men på grund av det dåliga vädret så fick vi vara inne istället, synd! Men det blev ju trevligt ändå, vi käkade chorizo, potatissallad och baguette. Samt att vi klunkade i oss några cider var. Mysig dag med den rätta sortens skitsnack som bara vi kan ha. Eftersom jag inte ville sova själv så slaggade jag även kvar i Ciccis soffa. Hundra gånger bättre än att sova ensam i den här kusliga lilla lägenheten! (ja den blir kuslig på natten när det är tyst och tomt överrallt och jag reagerar på alla möjliga sorters ljud).

   ... Innan jag begav mig.

Lördag 21:a juni (Midsommardagen)
Vi drog oss relativt snabbt hem till mig för att duscha, käka och fixa oss lite inför bion. Det blev en sväng till affären för att inhandla lite grejjer som vi skulle ha till våran Spaghetti med Köttfärssås och Kokko föll även för frestelsen och köpte en stor nybakad baguette :) Den doftade ljuuuuvligt och vi stressade hem för att hinna käka den medan den fortfarande var varm... Asgott!
Vid femtiden drog vi oss till kista, bion började nämnligen klockan 18.00.
  ..Strax innan vi drog :) Jag ser fortfarande lika liten ut.

Vilken film var det vi såg då? Jo vi gick ju på premiären av "Sex and the city the movie"  :D Den var skitbra och rolig! Äntligen har jag fått se min efterlängtade film, som jag hade längtat nå kolosalt mycket efter hihi.. Som väntat var det nästan bara tjejer i salongen, förutom någon stackars pojkvän som var medtvingad och någon bög kanske. Självklart kan vell straighta manliga singlar också uppskatta filmen, men de är nog ganska få tror jag. Hur som helst älskade jag den och kommer köpa den så fort den kommer ut.










    


Efter filmen får jag sms av älskling, som säger att han är på metropol och undrar om jag vill komma. Efter en stunds funderande styr jag min kos mot sundbyberg och krogen! Träffade baby och hans brorsa som fyllde arton i fredags och därmed skulle firas lite. Vi satt och kollade lite på matchen och jag fick för mig att jag höll på Ryssland, så jag blev förstås jätteglad när dom vann haha. Till slut kom även Dennis, Cilla, Madde och Christian förbi. Trevligt värre! :) Efter bara tre cider och en drink var jag full som en kastrull och sjöng både högt och falskt som vanligt. När de stängde klockan ett hade vi inte festat klart och drog oss till slut hem till mig. Först tog jag, älskling och Robin en taxi hem till dom och resten drog och hämtade mer dricka. Vi möttes upp utanför mig och sedan blev det lite fler drinkar, massa kackel och massa dans!  :D








Hahah :P

Jag tror att sötis och jag somnade runt halv fem, efter att ha fyllekäkat ordentligt ^^

Söndag 22:a juni
När vi vaknade var vi lagom pigga, så det blev en seg men jättemysig start på dagen. Det blev duschning och hembeställning av pizza. Sedan låg vi och svullade framför en film. Eftersom min familj kommer hem på söndagar så fick vi hugga i och städa upp lite, sen drog vi till hallonbergen och handlade och pantade burkar och därefter var det destination Ursvik som gällde! Med ännu mer film och mys :) Skönt att jag fick skjuts hem sen vid halvnio typ. By the way så ringde ju klick igår också och jag håller alla mina tummar för att det ska lösa sig med kryssningen nu! Får höra med henne ikväll hur det har gått.. Hon är ju på kurs nu också, så jag måste undersöka om hon överhuvudtaget lever haha, nejdå det går nog jättebra :)


Nu ska jag käka choklad, söka jobb och sedan ta ett bad tänkte jag. 
Peace out! 

God morgon!

Midsommar idag woho! Just nu sitter jag och käkar frukost och kollar lite på "The Hills" på youtube. jag har lyckats fastna i det också :)
Pratade med baby också och han verkar ju lite bättre, men det får man vell se.. Koschel slutar om två timmar, så snart får jag sätta fart här..
Vad myyysigt det ska bli, undra vad vi ska grilla bara.. Jag är typ sugen på värsta köttbiten, men det är så svårt att grilla det på engångsgrill. Vi får se vad det blir! Antagligen håller vi till i sumpan iallafall, i närheten av där hon bor :)
Jag önskar nästan att jag hade någon blommig klänning att sätta på mig idag, hade jag jämnt på midsommar när jag var mindre, men något sånt äger jag inte idag tyvärr. En blommig kjol skulle också vara jättefint, lite sommrigt sådär.
Jag får nöja mig med att ha något färgglatt iallafall 8-)

Åååh jag letar efter en låt som har varit med i The Hills, men vet inte vad den heter. Den är så himla bra! "It´s gonna take a long time to blabla.." Någon som vet vad den heter??

Glad Midsommar till alla!

02:58

Jag börjar bli trött nu. Imorgon är det midsommar och jag ska möta upp Kissi och sen ska vi handla. Engångsgrill och allt gött som vi ska käka.. Yes, det blir grillning som står på schemat imorrn med några cider och jordgubbar om jag får bestämma :) Kanske går vi förbi någon midsommarstång också.. Då måste jag bara ta en bild!
Hoppas min älskling mår bra imorgon också, så jag kan möta upp honom sen mot kvällen. Vore mysigt att få sova tillsammans! ♥

Just nu ska jag bara sitta och vänta på att ljuset ska komma, så jag vågar gå och lägga mig. Det är läskigt att vara ensam hemma på nätterna. Jag har blivit en riktig mes, var tuffare förut :P
Tur att msn finns! Just nu är det Hugo och Hankypanky som underhåller mig :)

Men jag ska vell snart krypa ner i soffan (känns tryggare att sova där än i sängen hum...) och kolla på något tråkigt så jag kanske somnar in. Måste ringa tandläkarfan imorgonbitti också.

SOV GOTT!

Tröööökigt och pinsamt.

Det är så extremt trökigt att ha trökigt.
Jag hatar verkligen att vara själv och inte ha någon att prata med.


Efter en långtråkig dag blev det en sväng ner till affären, där jag köpte på mej chips. Tänkte unna mej själv ordentligt ikväll och mina chips lär bli det enda sällskapet idag tyvärr. Som vanligt lyckades jag göra bort mej lite också, det är jag världsbäst på!
Innan jag drog till affären plockade jag undan middagen och öste ner resterna i en burk. Jag märkte att det stänkte sås, men jag hittade ingen fläck på golvet sen när jag skulle torka upp det. Whatever tänkte jag och knatade ner. Väl framme i kassan så inser jag att såsfläcken hamnade över plånboken, haha mysigt värre att betala med en bearnaisésås indränkt plånbok. Den kanske inte var helt indränkt, men det var tillräckligt mycket sås på den för att jag skulle ge fel summa pengar till kassörskan, så hon fick säga till mej TVÅ gånger, haha pinsamt.

Undra om man ska kolla på 50 first dates klockan nio kanske hmm... Den är ju jätterolig men jag har sett den sjukt många gånger. Kanske kollar på filmen jag spelade in igår istället, fast den skulle jag egentligen vilja se med min baby.
Nu blir det mer svull och slapp. Trökigt!

 ... Var grymt sugen på Lantchips, gräddfil & lök är lätt den godaste smaken!

Besegrade och brudjävel.

Fan då! Man hade ju på känn att Sverige skulle förlora, det var ju definitivt inte en av deras bästa matcher. Så var vi ute ur EM nu också, TRIST! 

Förresten shit vilken störande tjej det var på tunnelbanan idag. Inte nog med att hon granskade mig från topp till tå och glodde snett som fan, hon skräpade ner jättemycket! Jag förstår inte hur man tänker om man sitter och käkar massa och dricker festis och sen slänger allt på golvet. Trodde för en sekund att hon tappade det, men nej (!) Människa tar fram en banan och tar några tuggor och sen slänger hon den på golvet också utan en min. Självklart kollade jag på vad hon gjorde och hon typ spärrade upp ögonen och stirrade på mig. Hade varken tid eller ork att börja säga åt henne, men det ångrar jag nästan nu att jag inte gjorde. Synd att vissa ska bete sig sådär!

Nu blir det att käka lite chips och godis och hålla koll på filmen jag spelar in. "Speed 2 Cruise Control" går på tv 6 och jag bandar in den så älskling och jag kanske kan glo på den imorgonkväll :) Hoppas han mår bättre då bara, plutten. ♥

Onsdag idag.

Idag har jag varit på banken, finally. Det gick ju faktiskt smidigt trots allt. Lunchade med Kokko på Food Court i sumpan. Smarrigt värre med friterad kyckling och sötsur sås! Jag brukar ju oftast beställa det när jag äter på kinarestaurang och det här var ju något billigare, så det kan ju vara ett bra alternativ. Speciellt till lunch, då jag inte brukar tycka att det är värt att spendera lika mycket pengar som på en middag. 

    ... Det var mer mat men jag åt lite innan bilden togs.


Har också köpt present till en liten filur :) Eller en del av presenten iallafall. Det kommer nog bli bra!
En sväng inne på systemet hann jag och kokkoluren också med. Köpte lite cider till fredag, midsommar och allt!  Jag och Cicci tänkte nämnligen grilla lite gott och pimpla cider, man kan ju hoppas på soool!!


Näej nu måste jag fortsätta följa våra Svenska hjältar! Hitills har det inte varit någon kanonmatch för Sverige men sånt kan ju vända fort... hoppas hoppas hejja hejja SVERIIGEEEE!!!

   ... Haha en bild på mig tagen av Hugo uppe i Dalarna :)


I´m gonna be a Miffo for a loong loong time :S

Fuck fuck dubbelfuck! Jag ringde nyss till tandläkaren för att boka tid. Måste ju verkligen fixa till min lilla tand nu, men vet ni vad hon säger?!? För de första typ skrattade hon åt mig, otrevligt måste jag säga! Sen kollade hon efter akuttider och den första var den 25:e JULI (!) Det är ju förfanken år och dar dit :S .. Och det ska vara en akut tid, stackars dom som har stora problem med enorma smärtor och så vidare! Så nu ska jag ringa dit varje morgon i hopp om att de har blivit några avbokningar. Suck! Eller så vänder jag mig till en privattandläkare istället. Funderar nästan på det, mamma går hos en som ska vara bra tydligen.

Nu ska jag äta nudlar och ringa mor min och gnälla på folktandvården och den otrevliga kärringen i växeln.

En blöt kväll..

I lördags gick jag och älskling hem till Dennis och Cilla för att kolla på matchen och dricka lite. Störande match! Fan att Sverige torska. Men vi hade jättetrevligt. På något vis lyckades jag bli väldigt full under kvällen också höhö. Slå ut en del av ena framtanden hann jag också med. Den är jättevass nu, så den skaver mot läppen typ hela tiden, sen ser jag ju lite miffo ut också. Menmen shit happens, drygt att det säkert kommer kosta massor för att fixa till den bara.

Efter några timmar i hallonbergen så tog vi en stortaxi till metropol i sumpan. Där sveptes det rejält och jag pratade med massa fulla människor, jag var ju en av dom så vi hörde liksom ihop. Kvällen var iallafall rolig och jag hade jättekul :) Vi vinglade hem när dom stängde och var vell hemma vid tvåtiden. Då blev det fyllekäk i mängder, något jag knappt minns men tydligen kokade jag makaroner.

Det jobbiga med blöta kvällar är ju såklart dagen efter! Då var man inte pigg, jag har aldrig spytt så mycket på en och samma gång heller. Fast det gick över ganska fort ändå och jag och baby gick till affären och köpte hamburgare, pommes och bearnaisésås. Sen låg vi och svullade och kollade på "This is England".

Hemma strax innan vi gick i lördags såg jag ut såhär 
       ... Ser lika liten ut som vanligt.

bloggsomfan.se

Hahaha jag råkade nyss skriva in bloggsomfan.se  :P Komiskt! Det var bara för att jag tänkte "aj som fan" ..
Satt nyss och kollade på Vänner, när teven plötsligt blev helt brusig. Jag kollade om någon sladd åkt ur eller nått sånt men nope! Passade på att dra ur min plattång från kontakten och jäävlar vilken stöt jag fick!! Det gjorde riktigt ont och nu känns det skumt i hela kroppen även fast det var flera minuter sedan.. Läskigt värre! Det typ strålar lite i armen :S men antar att det går över snart. Det måste varit den värsta stöt jag har fått nånsin iallafall.

Fredag den 13:e (Jag vill slå mig fri och flyga iväg!)

Det sägs att det är en otursdag, men vissa menar att det är deras speciella turdag istället. Typ "bara för att" säkert.
Hitills har det varit en skitdag för mig. Jag låg alldeles nyss och försökte sätta fingret på vad det egentligen är som stör mig i just den där grejjen och jag tror faktiskt det handlar om ren svartsjuka! Från min sida då.. Jag är svartsjuk för att jag inte är den där lilla speciella som överöses med kärlek och prylar. Alltså visst grejjer och pengar är inte så betydelsefullt i längden, men det bevisar ju verkligen vem man tycker om mest. Iallafall när det är såhär stora radikala skillnader.
Ena får följa med och välja ut en helt ny garderob full med nya kläder och den andra får inte ens något i födelsedagspresent. Inte ens något litet. Han flyger flera tusen mil för den ena medan han inte ens ringer den andra på flera år. Jag är den andra!

Trots att det inte ens var det här som gjorde mig irriterad och ledsen idag, så kom jag ändå att tänka på det nu. Bryter jag ihop så är det lätt att allt möjligt kommer upp till ytan för en stund. Det är jobbigt, men jag överlever. Ingen har rätt att döma mig för fem öre och jag har självklart inte rätten att döma någon annan heller. Precis allt jag gör har sina skäl och orsaker. Det är så jävla sorgligt att dom verkar följa mig hela livet bara. Jag vill slå mig fri och flyga iväg!!

Jag hatar dig och du vet om det, du har förstört mitt liv.


Sexxi baby :)

Hallå! Idag har jag varit i stan med älskling. Det var jättemysigt fast han hittade inga skor. Istället blev det ett nytt Zorroblad och en svart combatkeps från Army shop. Jag klagar verkligen inte, han passar grymt bra i den! :) Jättefint och sexigt. Jag kanske är knäpp men shit vad hett det är med sånna kepsar, I like it ;)
Efter en runda på stan åkte vi till sumpan och käkade på donken där. Dom håller på och bygger om där, så det var väldans bullrigt och byggsnubbar som gick förbi med plankor och sånt typ hela tiden, men det gjorde inget. Däremot var det några småkillar som var sjukt kaxiga, dom skrek som fan och var taskiga mot en tjej som jobbar där. Hon bad dom till slut att lämna restaurangen och då drev dom med henne och garvade. Sånt där gör mej arg! Brist på respekt...

Efter käket drog vi hem till plutt och glodde på tv och myste. Vi (Han, jag suger) zorrade även lite och jojade. Störande älskling jag har, han är fan grym på allt! Jag tycker jag är sjukt duktig som kunde joja några gånger utan att den snurrade ihop sig, men så kommer han och visar det ena trixet efter det andra. Han borde faktiskt ställa upp i någon talangtävling tycker jag!

Vid sjutiden drog jag mig hemåt, men först var jag och familjen förbi Coop Forum och Maxi en sväng. Dom ska inhandla en pool till landet, Coolt!

Nu sitter jag här och är proppmätt av mina korvmackor, slökollar på någon film på tv och planerar inför helgen lite.

Jag ÄLSKAR helger!!


Ängeln i rummet.

Jag har verkligen blivit frälst av massa svensk musik nu. Vet inte varför men har börjat lyssna sjukt mycket på typ Lisa Nilsson, Eva Dahlgren och Marie Fredriksson. Det finns så himla många vackra svenska låtar!

Imorgon ska jag antagligen till stan med älskling och kolla runt lite. Vi ska leta skor till honom bland annat :)

Dagens låt: Ängeln i rummet -  Eva Dahlgren
Dagens klädsel: Svarta mjukisbyxor och rosa t-shirt
Dagens mat: Kyckling i stora mängder och sallad.
Dagens humör: Uttråkad till tusen..
Dagens fulaste: Den här bilden på mej och Klick som jag hittade på facebook höhö..
(Det är ju tur att man inte ser höggravid ut iallafall .. Suck!)


Min hardrockbitch is on her way...

Yeeey idag kommer min Hugo hem till Stockholm :) Ska bli jättekul att hon ska vara här i måånga veckor. Möjligtvis bosätter hon sig hos mig lite senare också under en period, vi får se! :)



I have missed my hardrockbitch!  

"Hon for runt som en liten duracellkanin"

Snackar med min hugo på msn och halvkollar lite på matchen.. Kom igen nu Sverige!!! Vore mysigt att ha nån att kolla med ikväll men får bli en annan gång!

Annars har jag varit hemma hos min far idag och umgåtts lite med systrarna^^ Fast jag drog rätt tidigt ändå, blev så trött på lillpluttan som var på jobbigt humör idag. Hon for runt som en liten duracellkanin och hennes humörsvängningar ska vi inte ens prata om, pust och flämt alltså. När hon hoppat upp i mitt knä för typ trettioåttonde gången och dessutom rev mej i ansiktet så jag började blöda, detta medan pappa halvslagga i soffan, så kände jag för att dra mig hemåt. Man ska inte sticka under stolen med att bebisar ibland kan vara sjukt jobbiga. Fast likt förbannat älskar man dom ändå och smälter varje gång dom ler. Speciellt Ellsis som har världens mest charmiga skrattgrop! 

Jag har tänkt lite nu (eller nej jättemycket) om att eventuellt dra till London senare i sommar. Ett gäng tjejer i fyra dagar. Shit vad kul det vore!! Jag hoppas jag kan lösa det på något sätt med pengar och att det blir av. Har alltid velat åka dit av nån mysko anledning, allt verkar vara så himla coolt bara hehe :D Snacka om att jag skulle ha kameran i högsta hugg typ hela tiden då!  


Nu börjar jag faktiskt tröttna på den här sidan, det krånglar ju heeela tiden och nio av tio gånger jag får lust att blogga så funkar det faktiskt inte .. Grrr! 
Man kanske ska byta sida eller lägga ner det här med bloggandet helt enkelt  :P

Suckola Ruccola Salladsdressing.

Suck på den här sidan! Det ska krångla hela tiden och man blir inte lite frustrerad. Gusch jag har så himla tråkigt på kvällarna helt lonely. Önskar att min baby var här!  Menmen what to do? jag får roa mej själv helt enkelt.

Jag och älskling pratar redan nu om en ny kryssning, vilket jag och Ange också gjorde tidigare idag. Fortfarande helt sinnessjukt att jag längtar efter att åka båt, nu när det är sommar och varmt är det ju bara så jäkla härligt! :) Vi snackade om att det vore kul om man var ett lite större gäng den här gången..

Näej ska man glo på lite sex and the city nu kanske och käka något hum.. Jag blev fan sugen på en stor fet Ceasarsallad nu, too bad att vi inte har det hemma.

Fick förresten försenad födelsedagspresent idag från Italien, ett gulligt kort med en massa text på italienska, som jag inte förstod ett piss av, men jag gissar på att det var något gulligt. Fick även ett presentkort på SF, så nu kan man gå på bio snart igen woho!

Ciao!


Monday bitch.

Måndag idag och jag sitter och väntar på att min korvklunk ska bli klar. Vi tänkte bege oss in till stan och möta upp Emma där :) Sedan blir det att knalla runt och försöka hitta en mysig uteservering. Dricka lite cider och glassa i solen.. Lovely!
Hoppas alla får en lika härlig måndag!
PUSS.

Svenska flaggan och nittiotalet.

I torsdags var jag i kista med familjen. Köpte lite små prylar och trots att jag är bankrutt nu så var det fan värt det! Jag älskar att shoppa och nya saker gör mig lycklig. Materialist? - Javisst!  Mamma köpte en jättefin bikini också faktiskt, som jag lyckades övertala henne att ta, muhaha jag är bäst.

I fredags var det ju Nationaldagen och jag hade självfallet min "Sverige tröja" på mig, tönt som jag är :) Men jag la faktiskt märke till att massvis med folk hade gult och blått på sig, det måste dom ju ha valt medvetet. Roligt att nationaldagen har blivit röd dag också, har man mer anledning till att fira ordentligt hihi.. Vilket jag givetvis gjorde! På dagen var det lugnt, jag och älskling vandrade runt lite i sumpan och käka på donken och tog det lugnt bara. Runt sex tog familjen sitt pick och pack och drog till landet och partajjandet var snart ett faktum. Klick anlände och vi förfestade i några timmar haha. Tiden går så himla fort jämnt, men det är vell så när man har roligt. Tillslut drog vi iallfall till 90s i gamla stan. Äntligen fick jag se vad det var för ställe and I liked it! :D Nittiotalet äger ^^ Dit ska vi fler gånger i sommar!!


I lördags var det mysdag med pälskling :) VI gick upp och tog oss till soffan och somnade där i några timmar haha, men det var sjukt mysigt! På kvällen käkade vi sjukt god middag. Ugnsbakad falukorv, färskpotatis med café de paris sås och grönsaker. Marängswiss till efterrätt, fast marängerna var lite skumma.. Vi åt medan vi kollade på "A shot at love", vi har typ fastnat lite i den serien, eller det kanske är jag som gjort det och tvingar sötis att följa den med haha. Fast lite kul tycker han nog att det är, trots att det är skruvat och helsjukt. Men desto mer underhållande!

Idag då? Söndag och allt.. Vi har suttit ute större delen av dagen på pälsklings tomt. Pimplat nån drink, svullat jordgubbar och spelat spel. Vad du än säger så ÄGER jag dej numera på "Jude och Hitler". ;)

Nu ska jag glo på "Hata Göteborg", käka lite glass och slutligen sooooomna.
So long fuckers!




Georgia Rule

Kokko och jag slank in på donken, seven eleven och även videobutiken. Vi hyrde en film som hette "Georgia Rule". Haha vad ska man säga om den? Jag gillade den faktiskt, men vi blev en aningens frustrerade emellanåt. Lite skum men bra. Se den! :)

Nu ska jag försöka sova allt vad jag bara kan. Jag har vissa sömnproblem, sover jättegott när jag väl har somnat men det är just att somna som är problemet. Kanske borde ta en stekpanna och drämma i skallen så man slocknar?
Gonatt. 


Long time ago.

Nu var det ett tag sen som jag bloggade sist. Kan delvis skylla på magsjuka/matförgiftning. Vaknade upp i fredags runt sex tiden av att jag mådde sjukt illa, det blev att springa på toa och spy. Det här upprepades cirka sju gånger under dagen och fyfan vad det inte är kul alltså. Jag har tur som har en fantastisk mamma och en underbar pojkvän som tog hand om mig i omgångar haha, all kärlek till er!
Det blev alltså en lugn och mysig lördag också med film och tacokväll.
 
Idag då? Jag har umgåtts lite med syster och mamma. Denice såg så himla liten ut idag haha jag tänkte på det flera gånger, min lilla pluttis! Jag har även sökt ett antal jobb och legat på ballen och solat emellanåt, svettigt men skönt! Klockan sju slutade Kokko och då åkte vi till kista för att kolla runt lite men viktigast av allt, för att hämta ut SEX AND THE CITY BILJETTERNA!!! :D wooohooo! Så nu har jag dom i tryggt förvar och vi ska alltså gå på premiären den 21 juni wiiiiiieeeee :) Ska bli så himla kul! hihi..

När kista var stängt kunde jag inte riktigt skiljas från mitt koschel, så jag följde med henne hem och vi snackade mer skit i nån timme eller två.


Btw så har jag ritat en sak idag som jag funderar på att kanske tatuera in nånstans, får se! I like it though.


RSS 2.0