Russian Roulette.

Jaha klockan är 23.46 och här sitter jag och kan inte slita mig från denna fantastiska låt.
Det här är inte min musikgenre vanligtvis, men måste erkänna att den här låten är genialisk med Rihanna.
Texten är stark och jag känner varje ord. ♥



Tisdagsdejt.

Idag var det dags för dejt nummer två för den här veckan. Med ingen mindre än Isabella i egen hög person. Efter en liten promenad i den svinkalla kylan så beslöt vi oss för att lite indisk mat skulle vara på sin plats. In på affären och köpa på oss och sen hem och knega vid spisen en stund. Men jävlar vad gott det blev.

Indiskt/thai
Skär upp bitar av kycklingen och tärna en röd paprika.
Stek upp. 
Strö över röd curry. (I vårat fall en färdigblandad påse från Santa Maria)
Häll över kokosmjölk och låt allt puttra ihop sig i ett par minuter.
Servera till äggnudlar och naanbröd.

Jag käkade tills jag mådde illa.

Ännu en trevlig dag, lovely! Nu väntar strax Paradise Hotel och min bästa vän spikmattan.



So long suckers.


Måndagsdejt.

Igår var jag på dejt med bästis. En klassiker med 'dinner and a movie'.
Eller ja, hamburgare och Snabba Cash.
Jädrans trevligt måndagsnöje anyway.




Filmen var inte som jag trodde men absolut inte dålig. Fast Joel Kinnaman tog ju upp filmen rejält, den hade inte varit lika bra utan honom. Jajjemen, som att inte mitt numera rutinmässiga dreggel på söndagskvällarna räckte (Frank Wagner ofc) så var han superhet även i Snabba Cash. Sveriges ballaste skådis just nu. Jag tillhör numera den skara brudar som dyrkar denna grabb. Joel Kinnaman! Mjau.  


Vår helg ♥

Helgen har jag spenderat med mitt pälsk. I fredags chillade vi hemma framför Let's Dance med god mat, lyssnade på musik och tog det lugnt bara. I lördags var det upp med tuppa som gällde, då baby drog med mig för att kolla på en innebandy-match. Det var helt okej, jag gillar innebandy och blev lite sugen på att spela själv faktiskt. UIK vann stort. Det var nog enbart för att de kände av att jag hejade på dom från läktaren. Sen på kvällen drog vi till Vällingby och käkade på donken och gick på bio.

Äntligen har jag sett Avatar och jag tyckte som de flesta andra jag har hört, att den var helt amazing. Riktigt bra film med riktigt fina bilder. Rekommenderas starkt! Dock ville vi egentligen se 3D men det fanns så dåliga platser kvar så vi tog den vanliga och det funkade ju kanon ändå.



Efter bion drog vi hem till mig. Eller först till videobutiken där älsklingen köpte sex nya filmer. Så vi kunde ha film-marathon så långt vi orkade. På söndagen drog vi hem till honom och gjorde pizza och glodde mer film och myste :) Riktig slapp men skön helg med andra ord. Med min älskade Herr Morris ♥


Made in Sweden.

Nu är det jag som alldeles strax bäddar ner mig i sängen framför andra avsnittet av Made in Sweden på fyran nu klockan nio.



Som sällskap har jag massa grönsaksstavar och en stor skål med egengjord guacamole. Första gången jag gjorde det och resultatet blev kanon! Tog lite gräddfil och mosade ner avokado och finhackad rödlök samt lite vitlök och sen krydda galet. Schweingott! Nästa gång (eventuellt till helgen muhah) blir det nog lite nachochips till också.

Note to self - Sov inte hela natten på spikmattan inatt också, din rygg ser ihålig ut sen = Inte snyggt.

Hallå igen.

Tagit mig en rejäl bloggpaus och det har varit skönt. Har inte orkat brytt mig om bloggen den senaste tiden. Har ni saknat mig? ;)

Just nu sitter jag och lyssnar på underbara Kings of Leon och bara myser i tankarna. Laddar inför helgen. Vet inte vad som händer men något hyss ska jag fasen ta och hitta på! Skulle bland annat vilja dra på bio.

Vad ska ni göra i helgen?


Jag älskar.



Underbar låt. Fantastiskt hjälpmedel när jag känner att jag behöver rena tårkanalerna lite. Rekommenderas.

Instängd i en modig kvinnas kropp. Står och väger med fötterna på avsatsen. Hoppar. Faller handlöst ner. Väntar på att någon ska ta emot mig. Mitt inre har blivit varnad ännu en gång. Hör de ekande orden "det är skadligt att älska". Kanske man ska bli en sån där känslokall jävel som lever i sin lilla likgiltiga bubbla. Som någonstans känner något men där allt sitter så långt inne. Och efter en livstid av att trycka undan alla känslor, så tycks dom vara omöjliga att få fram. Nej tack, det är inte min pipa.

Jag älskar. Jag älskar med hela mitt hjärta, min kropp, min själ. Med allt vad jag är. Jag antar att man får försöka lära sig att ta smällarna som kommer därefter. Man måste våga för att vinna.

Grinig.

Totalt jävla misslyckad dag. Om man bortser från morgonpromenaden. Suttit och väntat timme ut och timme in helt i onödan. Till slut blev jag grinig och har nu strejkat ett bra tag. Well, nya tag imorgon.

Två bilder från min vinterpromenad i Västerås ♥

 


Överskattat?

Okej så nyår var en flopp. Trots att vissa bestämt hävdar att nyårsafton är överskattat så vägrar jag tro på det. Jul och nyår har alltid varit de mysigaste och roligaste traditionerna på året enligt mig. Trots att detta nyår inte blev någon höjdare så siktar jag istället in mig på nästa. Muhaha. Nyår överskattat? Sällan!

Dagen efter nyår blev det traditionsenlig bakispizza, även fast vi inte var bakis. Hela långa dagen spenderades i sängen och vi beställde hemkört från en pizzeria. Calzone och de tre senaste Wallander-filmerna. Så var min första januari. Lite kul att mina kusiners mamma (min farbrors exfru) hade en roll i en av filmerna. Det visste ni inte va? Jag har ganska mycket skådespelartalanger i släkten :)

I lördags spenderade jag tid med syster och spelade spel, läste böcker, kollade på Casper (hihi minns ni spöket Casper?) och lagade lasagne. Vi fick middagssällskap av Cicci också. Mycket trevligt!

Just nu varvar jag lite nätsurfing med min kära bok som jag fick i julklapp. Väntar på att Bella ska höra av sig så vi kan bege oss ut på hyss. Ska nog ta och ringa människan nu! :)

 


RSS 2.0