Hej Hopp galopp

Hej yo jag är full.. ambulans har varit här och plockat upp mindre t¨åliga efter mycket om och men. Men det var nog lika bra i slutändan ändå. Tralala jag ska ut och snacka lite mer skit och sen hämta in baby och mysa gärnet framför en film :) hihi

Tjofräs!

Klockan är ungefär halv elva och jag sitter hemma hos baby, lagom irriterad för att inte min favorit Jarmo vann Robinson 2009. Faaan också, jag har hejjat på honom hela vägen! Tycker vi svenska folket ska få vara med och avgöra vilken av de två finalisterna som ska kamma hem det.

Tre och en halv cider har insupits och snart ska jag gå ut på tomten til resten av folket och socialisera mig. Vi har varit i Solna idag och jag har köpt en t-shirt som jag har spanat in länge woho :) Samt gått på systemet och käkat en god kyckling wrap på donken. När vi kom hem så vankades det yatzy och kortspel ute i solen och senare även lasange. Good shiet.

Just det i hallonbergen så uppträdde Måns Zelmerlöw och jag var självklart tvungen att stå och lyssna en stund, killen är grymt bra och galet charmig! Så är det bara.  *Cara cara mia cara cara miiaaa*

Nu ropar dom på mig så I´m OFF.

:)

Alles Freitag.

Igårkväll regnade det galet så jag var inte lite blöt när vi kom hem, man kunde i princip hälla ut vatten ur mina skor. Vi blev inte så långvariga iallafall vilket var skönt pågrund av det hemska vädret. Brända mandlar, lite trevligt folk, spana in olika stånd med prylar och t-shirts och diverse.

Det där jag skrev om filmerna by the way det blev inte tio filmer den här gången, det blev tjugo stycken!!
Rätt billigt ändå, tjugo stycken filmer för bara 600 kronor och det var inga gamla konstiga rullar heller utan vissa har precis gått på bio :)
Kan ni gissa vad vi har gjort idag? Glott film så in i ******* ;) Efter många timmar framför burken blev jag rastlös dock och tog Chayenne med mig ut på promenix. Vad skönt det är att gå ute med en hund i skogen och bara känna lukten av alla träd typ.

Ikväll blir det nog lugnt, mat ska lagas och fler filmer ska ses!
Vad ska ni göra?


Vårmarknad.

Det blir vårmarknad idag iallafall, jag ska springa iväg till bussen strax. Baby och jag ska stå som två muppar bland filmerna i antagligen någon timme och till slut väljer han ut en tio stycken ungefär som han ska köpa. Haha filmgalen är bara förnamnet! Men det är ju nice att man alltid har något att titta på :)

Det är vårat datum idag förresten!
Jag älskar dig älskling. ♥

  ... Jag bjuder på den haha!

Middag och spikmatta.



Har nyss käkat middag med mamma och syster. Det blev lax och ris med youghurtsås, riktigt gott! Just nu degar jag framför The Hills och väntar på att älsklingen ska ringa så vi kan bestämma vad som händer ikväll. Jag har tryckt i mig alvedon och tänkte lägga mig på spikmattan i tio minuter nu! Mamma köpte en "spikmatta" på hälsokosten för några veckor sedan och den ska vara väldigt bra mot spänningar tydligen så jag testar gärnet. Det gör ont i början men det avtar efter ett tag och en varm känsla uppstår och ett slags stimulerande dunkande över rygg och nacke.

Ny design!

Efter mycket pysslande inatt lyckades jag tillslut får ihop en någorlunda fungerande design på min blogg. Inte världens proffsigaste kanske men jag är ändå gryyyyymt stolt över att ha gjort allting själv.
Html-koder+Emilie= Sant

Vad tycks om den då?

Idag har jag varit till sumpan en sväng med mamma, hon skulle göra lite ärenden och jag tänkte passa på att kolla efter skor. Lagom kul att den bästa skoaffären har stängt igen, suck! Så inga skor för mig idag heller, men mamma hitade ett par byxor iallafall. Det är kul för henne. Jag älskar att shoppa själv men har jag inte pengar till det så gillar jag konstigt nog att se andra hitta fina saker. Hellre dom än ingen haha.

Ikväll är det vårmarknad också, får se om jag går dit eller inte. Vädret är ju inte det bästa idag heller men det är ju tradition att gå en liten stund åtminstonde, jag får höra med baby hur vi ska göra!

Min smärta är olidlig by the way, jag MÅSTE ringa till en sjukgymnast och gärna fort. Synd att jag har så djävulskt svårt att ta tummen ur bara.

Nej nu blir det fikatime och lite mer kvalitetstid with mi madre. Det händer inte varje dag om man säger så.

Ha det bäst!


@Home.

Det värsta som finns är ju att ständigt bli kritiserad för allt man gör. Visserligen är jag känslig av mig och har ibland svårt att ta kritik i allmänhet men att bli mött av spydiga kommentarer och frågor så fort man kliver upp på morgonen är ingen höjdare. Jag vet mycket väl varför jag vill bo i mitt egna hem.

Only God can judge me. Det är fan sant.

Idag står det städning på schemat och jag har redan hunnit en bra bit på vägen, numera kan man gå fritt över golvet och det känns nice. Har stor lust att möblera om och inreda nytt men palla. En annan dag. Nu blir det långdusch med hårinpackning och sedan ansiktsmask. Eventuellt fila och måla naglarna lite också. Good shiet.

Hey Hoe!

Here we go!

Hemkommen för någon timme sedan från Cicci. Vi käkade middag och snackade massa skit :) Den lilla saken ska ju åka till Frankrike på torsdag och jag är grymt avundsjuk! Testade lite på skojj om jag skulle få plats i hennes resväska och det kanske skulle kunna gå om man tog i lite, men det skulle vara extremt obekvämt och ruskigt trångt. Får köra på det någon annan gång istället. Hur som helst kommer hon säkerligen ha ruggigt kul där borta :)

Jag har hunnit vara i Solna en sväng också idag och äntligen har jag fått min medicin igen, det var ett jäkla kör med det där men nu är den alltså i min ägo igen och jag kanske kan få må lite bättre om ett tag. Hopefully. Det har inte varit någon höjdare med den här yrseln och värken, för att inte tala om oron och humörsvängningarna som heter duga. Menmen..

I söndags var jag på skansen. Det var jag och älskling och ett par friends och vi fick en riktigt mysig dag :) Knalla runt och titta på djuren och äta våffla med sylt och grädde i solen. Lovely. På hemvägen tog jag mig en snabbis upp till pappa och hälsade på lite och minsta syster hade vuxit fan. Det är på dom små som man märker hur fort tiden egentligen går. Efter det så blev det att ta hem food från donken och mysa ner sig i sängen och svulla.
     
 
Ett stycke megahare, ett stycke älg, ett stycke brunbjörn, ett stycke skabbräv, ett stycke oxe av något slag och ett stycke lipande lemur.

I måndags var det hög tid för badminton-turnering på babys tomt och jag spelade som aldrig förr. Svettigt men väldigt roligt. Det blev hemmagjord pasta och kycklingsallad också med Ceasardressing och det sitter ju aldrig fel, yummie!

Nu ska jag titta på senaste avsnittet av mitt älskade The Hills och sen är det sleepytime!
Puss och Kram.

Friday biatch.

Sitter hemma med syster idag och har nyss kommit ut ur el duscho. Underbart skönt att en varm dusch kan bota min spränghuvudvärk och min onda muskler. Funkar bättre än alvedon.

I onsdags var det som sagt party som gällde och vid åtta kom bästis över och förade på lite öl och sjöng karaoke.
Usch jag kan verkligen inte sjunga haha.
Runt halv elva begav vi oss mot tunnelbanan och krogen. En helt okej kul kväll trots att vissa blev lite väl överförfriskade och därmed uteskorterade ;)
Dock slutade jag inte där utan fortsatte snacka skit i någon timme, gick och la mig vid halv tre.
Halva torsdagen spenderades i sängen spyendes, fyfan. Trots att jag inte drack speciellt mycket menmen..
 ... Alltid på topp höhö.

Senare på dagen så kvicknade jag till iallafall och det blev badminton på tomten och pizza i solen, wunderbart. Mot kvällen vankades det filmkväll och massa mys med mi bebi. ♥

Nu är det hög tid att diska loss och laga mat till mini-shwestra. Om några timmar försvinner jag mig till älskling igen och en lugn kväll väntar med Talang och mina favoritchips.
 ... Kokko hälsar!

Bye bye why don´t you go and die die?

Den här jävla ångesten alltså. Så fort jag blir stressad och irriterad så kryper det i hela kroppen och jag börjar andas jättekraftigt och tappar självrespekten och allt annat. This is not funny :(

Hur som helst..
Nu har jag tagit en liten paus med allt jag håller på med för att inte bli helt galen och göra saker jag ångrar. Andas lugnt is the shit. Det ordnar sig. Håll ut.

 
Ska strax knäcka mig en 7.0 päroncider och fortsätta lyssna sönder den här låten.
Det här blir bra.

Lill-lördag.

Hej Hopp!
Sitter hemma hos min baby med Chayenne bredvid mig. Lilla pluttan är lite rädd för datasladden haha! Idag är det som sagt lill-lördag och det betyder krogen för ovanlighetens skull på en onsdag. Ska förkröka lite med bästis i Solna först och sedan möta upp resten senare :)

Ska strax iväg för att bråka lite med apoteket igen om min medicin, hoppas jag får den!

Först ska jag ta vovvsi med mig och hoppa på pälskling ute i soffan mihi. Idag är en bra dag!

Grymt booring.

Sitter här och ugglar och ska strax käka något, tryckte i mig en chokladkaka till frukost (förfaen kvinna!) och nu är det hög tid för lunch. är galet sugen på nudlar men några sånna finns det inga spår av i detta hus. Blir nog spaghetti och köttbullar, det funkar utmärkt det med.

En booring lista från en booring me.

1. Hur gammal är du om fem år?  27 .. Holy fuck (!!)
2. Vem var den sista du träffade? Denice.
3. Hur lång är du? Hela 1,58.
4. Vilken var den senaste film du sett? Glodde massa "Heja Björn" avsnitt igår.
5. Hur löd ditt senaste sms och till vem? " Oki gör så.. Pussar<3 "  - Till älsklingen.
6. Vem ringde du senast? Bella.
7. Vad är helgens planer? Inga än så länge.
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Beror på vad jag vill och till vem.
9. Är dina föräldrar gifta eller skilda? Separerade.
10. När såg du din mamma senast? Igårkväll.
11. Vilken ögonfärg har du? Ljusblå.
12. När vaknade du idag? Vid tio.
13. Har du någon gång hittat en katt? Hittat? Måste svara nej.
14. Vilken är din favoritplats? I babys armar. 
15. Vilken plats föredrar du minst?
 Lötsjön?
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Förhoppningsvis i en mysig lägenhet eller hus med min då sambo och mina då två barn.
17. Vad skrämde dig som barn? En viss person och häxor.
18. Vem fick dig att skratta senast? Bella på msn.
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? För ung är man vell aldrig, men har inget behov av att ha några.
20. Har du stationär eller bärbar dator? Stationär.
21. Hur många kuddar har du i sängen? Räknas prydnadskuddarna? Isåfall har jag åtta stycken haha.
22. Hur många landskap har du bott i? Uno.
23. Har du spytt på nån nångång? Hm ja en snögubbe och mig själv iallafall.
24. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Skor.
25. Är du social? När jag vill.
26. Vilken glass är din favorit? Kanske daimglass eller någon med krossad choklad och massa grejjer i.
27: Vad skulle du göra om du vann en miljon? Skrika mig hes och fira galet.
28. Tycker du om kinamat? Yes.
29. Sover du med eller utan kläder på dig? Oftast med något på mig, tycker det är mysigast.
30. Tycker du om kaffe? Hell no.
31. Vad dricker du till frukost? Vatten oftast.
32. Sover du på nån särskild sida? Nja vrider och vänder mig.
33. Kan du spela poker? Nix.
34. Tycker du om att mysa? Självklart :D
35. Är du en beroende människa? Beroende människa?
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Jo känner till ett par stycken.
37. Vill du ha barn? Jajjemen.
38. Kan du några andra språk än svenska? Engelska ;)
39. Har du någonsin åkt ambulans? Nej.
40. Föredrar du havet eller en pool? Pool.
41. Vad spenderar du helst pengar på? Mig själv och mina älskade.
42. Äger du dyra smycken? Nje inte direkt.
 43. Har du någonsin mött en älg i skogen? Haha nej.
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? *Censur* .. haha nej choklad!
45. Vem är den roligaste människan du känner? Billyboy har sina stunder ibland.
46. Välj ett ärr på din kropp? Ett mitt på vänstra knät, från trappjäveln i Ursvik.
47. Vad har du för ringsignal? En ful en.
48. Har du kvar något klädesplagg från när du va liten? Ja det har jag.
49. Flirtar du mycket? När jag vill ;)
50. Vart togs din profilbild? I mitt vardagsrum hah.
51. Kan du byta olja på bilen? Nej. Förvisso har jag aldrig försökt.
52. Har du fått fortkörningsböter? Nix.
53. Vilken var den senaste bok du läste? En shopaholics bekännelser.
54. Läser du dagstidningen? Nej inte dagligen.
55. Prenumenerar du på någon veckotidning? Nope.
56. Dansar du i bilen? Självklart.
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? Minns inte. Lyssnade på MTV nyss.
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Busstider.
59. När var du i kyrkan senast? Oh don´t remember. *Sorry* Eller var det möjligen i stan med Bella för ett bra tag sedan, måste varit det. När vi fick ryck och stapplade in för en lugn och harmonisk stund. Muhah.
60. Är du nöjd med din kropp? Njaaa den fungerar så då får man vara nöjd.
61. Är du gift? Nej.

That´s it. Nu blir det käk framför senaste avsnittet av The Hills. ♥


Ananas och citrus.

Inne på cider nummer två och den är god, smakar isglass. Ska om någon timma bege mig iväg mot bussen och möta upp pojkvän för att krasha hemma hos honom. Lovely.

Trots mina nyss fyllda 22 år så ser jag fortfarande ut som en fjortis ibland, tänka sig. En schleten sådan, aj.


I lördags var det grönan som gällde och det var ju helt wunderbart att vara där igen efter ett par år sen sist. Första gången jag var där med Billyboy dessutom :) Det blev bara vi och Robin och Tilda men roligt var det! Förutom möjligen min lilla panikattack innanför Spöhusets spärrar. Yes innanför, efter många övertalningar betalade jag och gick nervöst förbi spärren. Där stog jag halvskärrad och väntade in dom andra och vad går ut ur huset och rakt emot mig då??? Jo ett jävla psykiskt monster som skrek något med hes röst på typ tyska åt mig och jag blev ju skitskrajj och skrek på hjälp. Inte fan ger han sig för det, monstret som nu i efterhand liknade en psykadelisk svamp litegrann, utan han stirrar på mig och kommer emot mig med gravallvarlig min och tar upp en jävla kedja och slår till mot ett räcke så det dånar satan. Jag hade paniken i kroppen vid det här laget och pissade nästan ner mig av rädsla plus att jag nästan började böla. Baby tröstade mig och såg hur förbaskat vettskrämd jag var och sa åt mig att gå ut därifrån varpå jag med raska steg gick förbi alla småungarna och ut ur helveteshuset. Never again.

Annars åkte vi det mesta och hade görkul, käkade pizza och hinkade lite cider och öl mellan varven. Härligt! Tiden gick verkligen fort och det blev hemgång med båten innan vi hade hunnit åka den nyaste attraktionen på grönan, nämnligen Insane. Nåväl om jag har pengar så blir det lätt en gång till i slutet av sommaren och då ska även den betas av! Hihi.

  
Ugly pic på mig och baby på båten in mot grönan.         Robin och Matilda på båten.

*Klunk Klunk*
Snart dags att knäcka cider numero tres I think. Good times good times.

Någon som vet när det är pridefestival by the way? Lite sugen på att gå muhaha.

So long!

18e maj.

Humörsvängningar.

Var iväg till apoteket idag för att hämta ut nytt recept på min medicin men ollonhuvudet i solna som gav mig fel medicin förra gången (som jag lämnade tillbaka) skrev inte in det i datan och därmed har jag inte något recept kvar att hämta ut. Vilket är fantastiskt strålande eftersom min läkare har slutat och flyttat iväg och jag ännu inte hunnit få någon ny läkare. Idag hade jag stark ångest som höll i sig en timme ungefär och under den timmen hyperventilerade jag nästan och hade jag haft en pistol hade jag knäppt av utan att tveka. Skrämmande. Vet inte om det beror på att jag inte tagit mina tabletter på ungefär en vecka nu, det lär ju ha någon påverkan iallafall. Humörsvängningar har jag så det heter duga.

Skriver om min helg senare tänkte jag :) Trevligt hade jag iallafall.

Just nu är det musik och msn som gäller. Jag knäcker mig en cider och tänker tillbaks. Jag saknar.

15e maj.

Hej Hopp!

Nu är jag alltså officiellt en gammal tant ungefär.
Min mormor är så rolig jämnt, hon påpekade att jag fyller hela 22 år varpå jag brister ut i telefon med ett högt "ja herreeeguuud". Hon börjar skratta och säger " jadu gumman herregud säger du, vad ska då en annan säga när man fyller år?"  Haha! :)

Jättetack
till alla som kom ihåg mig igår :)



Imorse vaknade jag dessvärre med ångest och allt kändes piss, sånt är jäkligt jobbigt. Mår fortfarande inte prima men kämpar med allt jag har. Tårarna rinner men jag slår bort dom med slägga.

Idag har jag varit iväg till jakan och veddesta och letat efter ett par nya skor men utan någon vidare framgäng som synd var. Alla som inte kostar skjortan och ser bra ut finns inte i min storlek eller så får jag mega-skavsåren av dom på en gång. Får gå med trasiga skor helt enkelt höhö. Igår försökte jag limma fast sulan för att hålen i dojjorna e så stora att sulan glider ut ur skorna så det ser förjävligt ut hehe.

Menmen nu ska jag glo tv och försöka tänka positiva tankar och inte falla in i "mörkret".
Auf Wiedersehen.

My birthday!

Hurra                                                                                        
Hurra
Hurra
Hurrraaaaaa!!!! För mig :)

Älsklingen
var så söt inatt, han gick och lade sig vid åtta redan för att han hade ont i huvudet och så men så fick jag ett sms av honom vid tio över tolv inatt där han grattade mig. Gulliplutten hade satt på timer för att kunna vakna och skriva massa söta saker och sedan somna om :D hihi tack hjärtat!!

Nu på morgonen blev jag väckt av mamma och syster som kom insjungandes med presenter :) Ett par örhängen, ett nytt fluffigt täcke, en showergel, presentkort på H&M och pengar. Tack så jättemycket! Dom kommer spenderas väl och dessvärre väldigt fort då det kliar i mina shoppingfingrar haha! Så fort det öppnar här i centrum så ska jag springa ner och hämta ut mitt paket från mormor och morfar också. Dom ringde mig och sjöng för ett tag sedan haha dom ska alltid ringa lika tidigt :) Tack så mycket!!

Nu blir det dusch och sedan fixa till mig för dagen. Blir antagligen att träffa moschel och fika lite och titta i affärer, mysigt! Sen mot kvällen bär det nog av till baby, vi får se vad vi hittar på hihihi.. :D

PUSS på er!

Imorgon blir jag ett år äldre.

Tänk vad sjukt fort tiden går ibland. Imorgon fyller jag 22 år. 22!!!! Pensionen nästa ungefär!
Nej riktigt så illa är det vell inte.. Jag hoppas att mitt tjugoandra år i livet blir fyllt av lycka, framgång, kärlek och vänskap och framförallt att jag själv och alla nära och kära får vara friska och krya. Vad fint det där lät nu :P

Hur som haver skorna skaver, Idag har jag storstädat hela lägenheten och varit allmänt duktig *applåder*. Tagit hand om syster och hjälpt med läxor och sånt. Shit dom har svåra läxor redan i tvåan och på vissa lästal får jag till och med tänka till ordentligt, hur intelligent känner man sig då på en skala? Det märks att det var ett ex antal år sedan jag gick i plugget höhö.

 ... Äkta IQ-fiskmås bild.

Jag kommer säkert inte kunna sova ikväll hihi, ni vet sådär som man kände när man var liten och fyllde år dagen efter. Vad töntig jag är 8-)  Min stora förhoppning är iallafall att älsklingen inte insjuknar rejält nu, eftersom han känt sig hängig idag. Vill hitta på något roligt/mysigt imorgon! :) Ska iallafall hämta ut ett paket på posten imorgon från mormor, undra vad det innehåller mihi :D Spännande!

Nu ska jag strax ta mig ett låångt bad och sen ska jag glo på Fråga Olle och Girls of the Playboymansion. Haha jag tycker det programmet är jättekul och underhållande, Kendra is the shit!
     

Two days to go!

Sen fyller jag år :D

Gud vad jag är nördination, men det är ju spännande att fylla år hihi. Få se om min familj kommer ihåg mig, en person lär ju göra det iallafall trots att hon inte sagt något om det för ovanlighetens skull men den andra tvivlar jag starkt på. På torsdag får jag det liksom helt bekräftat, om vi har sagt upp kontakten eller inte. Jag är fortfarande besviken och väldigt irriterad på honom menmen vi får se vad som händer med den saken.

Ikväll kommer Cicci hit och ska låna min dator ett tag och även gå igenom min garderob lite och se om hon hittar något att ha på sig på lördag när hennes lillasyster döps :) Vi lär ju käka middag tillsammans också och snacka mängder med crap as usual.

Fram till dess är det vikning av tvätt, diskning, duschning och eventuellt dammsugning som gäller. Woho. Ibland så saknar jag mitt röda hår trots allt!

Ångest.

Ja idag har det varit en dag med ångest och depression. Har inte tagit min medicin på två dagar men tror knappast det spelar in så mycket, då jag har glömt ta den flera gånger förut utan att känna något. Måste iallafall ta mig till ett apotek imorgon och köpa nya tabletter.

Har känt mig nedstämd hela dagen och orkeslös. Jag har känt mig som jag jämnt gjorde förut, instängd i min igloo. Det är så många relationer som känns påfrestande psykiskt och jag är rädd för att dom faktiskt har förändrats för all framtid.

Tycker inte om när jag får den där starka rädslan, blir rädd för mig själv. Är det någon person jag ibland kan vara riktigt rädd för här i världen så är det mig själv.

Försöker tänka att jag bara har en dålig dag och att det är ljusare imorgon. Ge mig kraft och energi och lust!

Skulle just nu vilja sitta med en vän och lyssna på fina ballader och gråta tillsammans, ibland behöver man det.
Ibland behöver jag det.

Så vacker låt ♥

Lugn lördag.

Ska strax springa iväg till bussen och åka hem till älsklingen. Jag ska laga Spaghetti Carbonara och så ska vi mysa ner oss framför Robinson. Lovely!

 ... Vi på Coop Forum för några sommrar sen haha!

Korvklunk
tack för din kommentar:) Hör av dig när du blir ledig så styr vi upp något! :D

Det är så härligt med fiiiint väder, man blir så glad :)

Nu måste jag packa det sista och kuta iväg, run forest run!

Fem dagar kvar..

Till min födelsedag woho!! :D
Känner mig sådär barnsligt spänd nästan utan någon egentlig anledning, mer än att jag fyller år då. Har inte känt en sån känsla på flera år så det är kul :)
Vet inte riktigt vad som händer på min dag men det blir nog något firande med familj, vänner och älsklingen iallafall. Kanske går ut och äter eller något. På lördagen efter vankas det Gröna Lund dock om det blir fint väder. Jag hoppas på det, vore nice att käka och öla lite i solen med trevligt folk och framförallt åka en massa karuseller och skit :) Måste bara säga att jag är grymt besviken på att dom har tagit bort Vikingagungan på Grönan, då det var min stora favorit, hoppas den kommer tillbaka! Men jag kan nog roa mig ändå, tänk om man skulle ta och supa ner sig och köra Lustiga Huset med en fylla hahaha eller typ Spökhuset, fan vad skojj!



Jag kollade nyss klart på Mr and Mrs Smith, det var första gången jag såg hela den filmen faktiskt och den är ju allt lite ball. Dom är snygga, sexiga och tuffa. Me like ;) Sen var den lite humoristisk enligt mig också så den var ju definitivt inte pinsamt seriös iallafall.
     

Jag har alltid tillhört Team Aniston, men måste medge att dom där två är ett jäkligt hett par!

Annars då?
Jag har tappat bloggsuget rejält och har absolut inget att skriva alls egentligen. Tycker det ibland kan vara skönt att bara skriva lite vad fasen som helst och bara låta fingrarna glida över tangenterna, men har inte haft varken tillgången till en dator eller någon lust att skriva just här så då blir det kass update. 

Den senaste tiden har jag umgåtts med mitt koshel, fikat, glott filmer, festat, umgåtts med älskling, sökt jobb, spelat badminton, storhandlat, grillat, solat, kramats, spelat spel, promenerat, svullat godis, varit hos psykologen unt so weither...

Ångesten
har knackat på ibland men jag har för det mesta vägrat öppna, några få gånger har den varit så stark dock att "dörren" har glidit upp på glänt och den har smygit sig in. Jag fortsätter äta min medicin och går på möten, under nästa vecka ska jag förhoppningsvis bli kallad till ännu en ny psykolog som ska ta sig an mig. Jag verkar vara knepig.

Min sötnos har förresten fått ett nytt smeknamn! :)

Jag:
Baby du är som en liten knölval..
Han: Jag är ingen knullval!!

Hahaha numera är du faktiskt min KNULLVAL, du har dig själv att skylla ;)

Nej om man ska ta och placera sig i sängen nu med lite Mintkrokant och en ny film kanske. Känner för en svensk film.
Puss och kram.
 

RSS 2.0