30 juni 2011.

Ett stycke svettig Emilie här.
Fint väder ute, härligt. Började dagen med att gå till soc för att lämna in papper och snacka lite skit. Tog sen bussen till sumpan och lunchade med far min. Trevlans. Han ställde femhundrasjuttiotre frågor om min nya pojkvän höhö. Sedan mötte jag upp Jennifer och vi satt och myste i solen ett tag.

Jag gillar fina vädret, jag gillar mina vänner, jag gillar att skratta, jag gillar min pojkvän. Jag tycker verkligen om honom. Det hade jag inte förväntat mig, inte till den här graden iallafall. Men han gör mig glad och vi hittar på en massa saker som får min hjärna att vila från mindre bra tankar.

Men likt förbannat så tänker jag på B varenda jävla dag. Drömde om honom inatt och nyss bröt jag ihop och grät en skvätt. Saknar honom så otroligt jävla mycket. Jag hatar dig din jävla idiot, men jag älskar dig mer än vad någon någonsin kommer att förstå.
Du fortsätter att ignorera mig och låtsas som att jag inte finns... "Vi måste gå vidare..Vi måste gå vidare..."
Jag tror att du är rädd. Rädd för att du älskar mig också.

Jag kan gå hand i hand med N och jag kan mysa och gosa hur mycket som helst med honom och tycka att det är underbart. Men den dagen jag ser B med sin nya kärlek, då vet jag inte om jag orkar hålla masken längre.

Var bara tvungen att ventilera mig lite... Mitt lilla huvud blir overloaded av alla tankar ibland..för att inte tala om mitt hjärta... 


Midsommarhelgen var galen. Festande på sjukt hög nivå och möten med extremt mycket nytt folk, kul! Men sjukt. Härom kvällen satt jag, Niklas, Cicci och hennes kille ute och grillade en massa god mat. Shit vad mycket mat och grejjer vi hade haha. Trevligt var det.

Imorgon ska jag en sväng till HB för att hämta mina nya brallor och mot kvällen blir det till att fira min kära Korvklunk som fyller år. Eventuellt träffa N också :) Lördag vankas grillfest. Antingen med pappas familj i stugan eller med polare. Whateveeeeer.. Kände att det var dags för ett nytt blogginlägg and here it is.

I'll be back.

16 juni 2011.

Tjabba.
Känner att det kanske är dags för en liten uppdatering. Fast vet förvisso inte vad jag ska skriva riktigt.

Det fina vädret, värmen och ljuset gör mig gott. Hela den nya sociala biten i mitt liv gör mig gott.
Jag har en ny pojkvän...

Jag har inte alls kommit igång med vissa saker som jag borde ha kommit igång med vid det här laget. Jag kämpar fortfarande varenda dag. Vissa dagar är det lättare och jag ler och har kul. Andra dagar känner jag att allt är hopplöst och meningslöst. För några dagar sedan satte jag mig och grät i flera timmar. Helvete vad arg jag är på dig. Helvete vad ledsen jag är över mig själv. Helvete vad jag älskar och saknar dig. Försöker och försöker att inte tänka på dig, för det gör alldeles för jävla ont...

Nej nu ska jag fortsätta städa i den här soptippen till lägenhet, laga lite käk, ta min medicin och sen höra av mig till min pojkvän och kolla om vi ska ses ikväll. Höhö. Höhö. Höhö.

Jag är orolig för mig själv och jag hoppas att det inte är så som jag tror.  


1 juni 2011.

Oh my fucking Lord of God. 1 juni. Juni alltså!! Juni? ... Galet.

Senaste dagarna har jag varit sjuk och känt mig allmänt väck. Halsen är svullen och det är svårt att andas ibland på grund av det. Samtidigt som jag hade en jävlig mensvärk denna gång. För att inte tala om att mitt ansikte håller på att ruttna bort. Ja ruttna. Det började med ett litet munsår typ, som blev ett sjukt stort jävla varigt munsår, som blev ett till, som blev åtta finnar, som blev utslag under ögonbrynen. Ser förjävlig ut. Nu har jag tagit det lugnt ett par dagar. Så jääävla tråkigt att ta det lugnt! Jag vill ha kul!!! Måste ha kuuuul!!
Men för kroppen var det nog bra med lite lugn och ro, jag har precis tvättat bort en ansiktsmask, smörjt in diverse utslag och sår med aloe vera och nu ska jag sätta mig på balkongen med en kopp te.

På vårmarknaden kändes det så mycket i hjärtat att jag inte visste hur jag skulle bete mig. Jag var så rädd för att träffa på B, jag var glad över att gå hand i hand med N. Jag känner mig så kluven, vad ska jag göra liksom. Är glad över N. Vet att N inte kommer leda till något seriöst. Saknar och älskar B att jag går sönder. Vill ha en rolig sommar. Måste få en rolig sommar år 2011... 

Är så tacksam för mina vänner! 
Moschel, Klick, Jen, Tom ♥ 
Alla nya polare och bekanta :)
Hoppas även på att få träffa mina underbaringar Blubb och Hugo massa i sommar, saknar er! ♥  


RSS 2.0