30 november 2010.

Hos psykologen idag bröt jag ihop lite smått. Blev lite arg och sen väldigt ledsen.

Jag är riktigt jävla arg. Arg på dig ditt jävla äckliga SVIN!! Alla säger att jag inte ska försöka låta dig styra min nutid och min framtid, att jag inte ska ge dig den makten. Hur fan kan jag låta bli? Du finns med mig i varje kliv jag tar och du har redan förstört allt i mitt liv. ALLT är ditt fel och bara ditt!!!!!! Förneka det hur mycket du vill, innerst inne vet du att det är sant.

Det känns fortfarande som att ingen förstår mig och det är så jävla ensamt att leva med allting själv.

I helgen var du ute och hade jättekul med alla vännerna, de som var "våra" vänner. Jag satt "hemma" och var orolig för dig, var orolig att du var ledsen med tanke på vad du så fritt berättade om i fredags. Jag känner sådan kärlek för dig. Även om du sa en hel del elaka saker till mig med allt du berättade, så vill jag bara ta dig i min famn och säga att jag förstår. Jag har upplevt liknande saker och jag känner det du känner älskling. Det är helt okej att ha sånna tankar och känslor, jag förstår dig. Det är också okej att säga ifrån och vara ledsen, så du vet det. Jag älskar dig så och finns för dig! ♥


... Men du var ute och hade en oförglömlig kväll med härliga människor...

Det gör ont, så förbannat cpsjukt jävla bajsont.


Jag har inte bett om att bli född och jag önskar verkligen att jag aldrig hade blivit det.

Dagens mest "komiska" insikt - Det är mitt 23e år i livet, sa jag inte att mitt 23e år skulle bli skit? ...
 

29 november 2010.

Usch dagarna, veckorna och månaderna tickar på. Önskar bara att min mardröm ska ta slut, det är så jävla plågsamt det här. Jag säger ännu en gång till alla er som påstår att tiden läker alla sår.. Tyvärr gäller det inte mig, varenda minut som går känns jobbigare och jobbigare. Varenda morgon när jag vaknar och inser hur läget ser ut så känns det ännu mer piss än morgonen innan. Hur sjukt dåligt är det möjligt att må egentligen? När har jag nått absoluta botten? Känns ju som att jag gjort det både en och två gånger nu om man säger så men nej tydligen inte, eftersom här sitter jag liksom och mår ännu sämre.

Tänker på dig hela tiden älskling och så fort jag blir ensam så låter jag tårarna rinna.
Jag är så tacksam för att jag fick släppas in i din familj. När kontakten med min egen familj gick åt helvete så hade jag alltid er. Dina föräldrar har alltid varit trevliga mot mig och det känns som att de har tyckt om mig. Din mamma presenterade mig för folk som sin svärdotter och jag blev alldeles varm av att höra det. Jag kände mig accepterad, omtyckt och välkommen. Din pappa visade vissa ödmjuka och omtänksamma sidor sist jag träffade honom när jag var ledsen. Han försökte trösta mig och det betyder väldigt mycket. Din bror är som en lillebrorsa för mig. Vi retas, gnabbas, tycker om varandra, stör oss på varandra, lyssnar och beter oss lite som syskon faktiskt. Den dagen han skickade ett sms där det stog "Jag älskar dig som en syster Emilie" så började jag gråta. Blev så himla glad av att höra att han faktiskt tycker om mig och att han också hoppas på att du och jag ska hitta tillbaka till varandra. Din hund saknar jag så extremt otroligt mycket. Lilla älskade pluttiga Chayenne, "min" lilla vovvsi. Vi har byggt upp en egen relation och har umgåtts själva när vi varit ute i skogen på äventyr. Du brukar hoppa upp i mitt knä och gosa när vi tittar på film och du njuter av att bli klappad i flera timmar. Jag älskar att gömma hundgodisar för dig så du får sniffa runt med nosen i vädret och söka efter dom. Så blir du så glad när du hittar dom sen. Vi har busat, kelat och sovit tillsammans så himla många gånger. Mitt hjärta smälter varje gång jag stängt dörren till Billys rum och du stått utanför och tittat upp med dina fina bruna ögon och ibland sticker du in nosen så att jag inte kan stänga dörren haha. Lilla älskade vovvsi! Sista dagen jag var hemma där så märkte du hur ledsen jag var och du försökte trösta mig. Du la huvudet på sne och tittade och pep lite, sen gick du fram och la ditt huvud i mitt knä och slickade på mina händer. Gissa om jag grät ännu mer då..

Saknar huset, saknar människorna och vovvsi. Saknar hemmet, saknar familjen. Saknar värmen, saknar tryggheten.

Men mest av allt så saknar jag dig Billy. Min fina älskade älskling. Jag vill så gärna pussa på dig igen och få ligga i din famn och få inandas din lukt. Sniffa, gosa och mysa. När det är vinter och kallt så brukar vi mysa ännu mer, krypa ner under täcket och ringla ihop oss. Ibland stoppar jag in huvudet under din tröja och lyssnar på din mage, somnade där en gång haha! Det händer ofta att vi somnar när vi håller varandra i handen och så fort jag rör mig det minsta så drar du mig intill dig och håller fast mig. Ibland pussar du på mig i sömnen, ibland vaknar jag till av att jag känner en puss på min armbåge eller något och så tittar jag på dig och du ligger där så söt och snarkar.

Det finns inte något jag inte kan berätta för dig eller prata om med dig. Du har gett mig så mycket trygghet att det är helt otroligt. Jag trodde aldrig att jag skulle kunna falla såhär hårt för någon kille. Att allt bara känns helt rätt.

Vi har haft våra svackor och ingen av oss är perfekt. Men jag känner att vi är perfekta för varandra, med alla våra små egenheter, våra dåliga och våra bra sidor. Jag älskar dig så fruktansvärt mycket och jag skulle kunna offra mitt liv för dig. Du är det bästa som hänt mig hjärtat. Jag vill spendera resten av mitt liv med dig, jag vill leva med dig och åldras tillsammans med dig.

Du måste ta mig tillbaka och tro på oss igen! ... ♥

Första advent.

Idag är det första advent och det gör olidligt ont i hjärtat. Mitt livs sämsta advent någonsin.

Saknar dig och längtar efter dig min älskade...

22 november 2010.

Fyfan. Jag mår inte bra. Allt blir fel och jag känner mig riktigt missförstådd. I lördags söp jag ner mig totalt tydligen. Jag spydde överrallt och jag har sabbat min kropp. Låret är svullet, kinden var blodig, ena armen värker. Jag spydde i diskhon. Jag ramlade och kunde knappt stå tydligen. Jag åkte ut mitt i natten och gick runt och drack med mig själv. Jag spydde, jag kissade, jag ramlade in i ett bord, jag halvt krossade kinden mot asfalten. Jag hamnade hemma hos Nisse och drack ännu mer och svimmade av på hans köksgolv. Det vet jag nu eftersom han tydligen ringde hem till Billy och berättade det. Jag vaknade upp dagen efter runt två i Nisses säng med han bredvid mig. Det känns jättejobbigt och jag mår jättedåligt. Tur är det att han är snäll och gjorde inget med mig, jag hade varit världens lättaste offer. Fortfarande full åkte jag hemåt och förvirrad lyckades jag handla några festis på affären i hallonbergen. Glömde ta emot växeln tillbaka så snubben i kassan fick ropa på mig. Väl "hemma" (i näckrosen) däckade jag igen. På kvällen kom Cicci och jag spydde blod. Sen kunde vi göra mat och det fick jag i mig. Nu är jag öm, liten, missförstådd, ledsen, livrädd och väldigt sårad.

Ska möta upp en tjej ikväll som heter Sofie. Hon har hittat min handväska i ett dike. Tur att hon är snäll och lämnar den till mig.

Imorse ringde min psykolog och undrade vart jag var, tydligen hade jag tid idag som jag missade totalt. Min kalender ligger i väskan som jag inte har ännu. Jag hade för mig att tiden är imorgon, men jag misstog mig. Kunde iallafall komma dit då om jag hade möjlighet, så jag kastade på mig kläder och gick dit, kom hem för en liten stund sedan. På vägen hem rann det tårar, tur att det snöar så jag har god anledning att gömma mig i min stora luva.

Sanningen är den att jag har behandlat Billy dåligt, något jag ångrar otroligt mycket. Jag har gripit tag efter honom och hållt i honom alldeles för hårt. På ett osunt sätt. Det har jag gjort eftersom jag varit livrädd för att han ska lämna mig. Jag har blivit så himla sårad och sviken av Patric genom åren att jag känner mig väldigt otrygg i livet. Tills jag träffade Billy, han blev min stora trygghet, min bästa vän och min älskling. Så fort Patric högg mig i ryggen så greppade jag desperat efter Billy. Jag gick dit på nätterna ensam och ledsen. han blev väldigt orolig såklart och väldigt besviken på att jag inte lyssnar på honom när det gäller att inte gå ute själv och så vidare. Jag har tryckt ner Billy utan att mena det. Klagat och gnällt på allt han gjort. Blivit arg, ledsen, sur och besviken på allt han har gjort nästan. Utan att mena det. Jag behövde bekräftelse från honom hela tiden. Känna att han älskar mig, att han har starka känslor för mig och framförallt att han inte tänkte lämna mig. Det var jag livrädd för och stog inte ut med tanken ens. Vilket gjorde att jag blev extremt svartsjuk och avundsjuk. Utan att mena något illa. Efter en helvetesvecka hemma där mamma gråtit varenda dag och Patric varit ett svin som vanligt så mådde jag så jävla dåligt att jag inte orkade vara nykter, jag orkade inte att vara själv. Kunde Billy av någon anledning inte träffa mig så fick jag panik. Allt jag gjort har jag inte menat något illa med. Varit så endast på grund av att jag är sårad. Helt förstörd. Patric har förstört mig.

Jag ångrar mitt beteende som fan och har ångest över allt hela tiden. Sanningen är den att Billy är den finaste människa jag träffat någonsin, han är helt underbar. Jag är helt förlorad i honom och jättekär. Älskar honom av hela mitt hjärta. Han säger att han älskar mig också och det vet jag att han gör *gråter*. Men nu har han sagt upp kontakten helt och vill inte ha med mig att göra. Han ser mig som ett psykfall och är väldigt nära att göra en polisanmälan mot mig. Det gör så ont, jag är fortfarande samma lilla tjej. Jag är bara fruktansvärt ledsen och känner att ingen förstår mig. Hade Patric inte förstört mig såhär så hade situationen varit väldigt annorlunda. Jag och Billy hade varit jättelyckliga tillsammans. Det är jag övertygad om! Alla våra problem har grundat sig i mitt mående (förjävligt) och det på grund av en idiot, ett svin som jag verkligen hatar och är så arg och ledsen på. Kan inte leva med att Billy hatar mig nu och att allt är försent. Jag tillåter inte att du har gjort såhär mot mig och den person jag älskar mest i hela världen. Jag orkar inte leva med det.

Jag är så ledsen för allt och jag saknar min bästa vän otroligt mycket. Känner mig väldigt väldigt ensam. Känner mig extremt olycklig. Jag har sårat dig och du är den människa jag minst av allt vill såra. För Du är fantastisk! Du har alltid funnits där för mig och du har älskat mig och stöttat mig och tagit hand om mig. Vi har tagit hand om varandra. Du är min morriskanin och mitt älskade lilla hjärta. Vet inte vad jag ska göra, för det här är en stor mardröm och jag vaknar aldrig upp ur den. Du kämpar för att gå vidare från mig nu och det gör så ont. För allt är ett stort misstag. Du har tappat tron på oss helt nu. Du säger att vi inte hör ihop. Det är precis det vi gör. Jag känner att jag vill mörda personen som har förstört allt det här för mig. Jag kommer inte göra det, men jag har god lust. Orkar inte ha det såhär mer, orkar inte leva utan dig. Orkar inte med att det har blivit såhär. Önskar bara att någon kunde prata med Billy om vad som har hänt och att jag fortfarande är samma Emilie innerst inne. Bara en rädd och trasig tjej just nu. Fruktansvärt trasig..

Tänker på alla gånger du har slagit sönder lägenheten totalt. Tänker på alla gånger polisen åkt utanför mitt fönster när jag var mindre. Tänker på den där gången när mamma höll i dig så att du inte skulle hoppa ut från balkongen. Tänker på den där natten när jag fick gömma mig för sjukhuspersonalen som kom och hämtade dig. Tänker på den där gången när du tröck upp mig mot väggen och skrek och hotade så att jag kissade på mig av rädsla. Tänker på den där gången när du tröck ner henne i sängen och gick och hämtade en kniv. Jag skrek rakt ut, sprang in på badrummet och låste in mig. Tänker på alla blickar, elaka ord och hot. Tänker på när du knuffade mig, skrek rakt in i mitt öra och spottade på mig. Tänker på de gånger jag haft ont i magen för att jag trott att du skulle ha ihjäl min mamma. Låg vaken om nätterna och lyssnade på allt och sprang ut de gånger jag blev alldeles för rädd. Alla möbler i hallen var upp och ner och du hade slagit sönder en massa saker. Tänker på skräcken jag kände när mamma berättade att hon var gravid. Första gången gjorde du så att hon fick missfall och andra gången föddes Denice. Min lilla plutt som jag älskar och är så stolt över. Minns första gången du skrek jävla unge till henne och hur ledsen hon blev och alla gånger jag har tröstat henne. Alla gånger jag gett henne middag för att du inte gjort det, alla gånger jag hjälpt henne med läxorna, alla gånger jag har gjort allt det som en pappa ska göra.

Du har förstört hela mitt liv och att du har förstört mellan Billy och mig nu. Ja jag vet faktiskt inte om jag orkar leva med det... :'(


19 november.

Vaknade upp med ont i magen. Det här är inge roligt.


18 november 2010.

Käkar en tacosallad och ska strax röra mig mot psykologen. Mår förjävligt. Är så ledsen och olycklig. Du skiter i mig totalt nu och det gör så jävla ont att jag inte vet vad jag ska göra av mig själv.

Saknar dig.....♥


My reason is you.

Jag orkar fan inte mer :'( Helgen gick åt helvete och snart har jag ingen alls kvar i mitt liv, bra jobbat Emilie. Minns inte ens 75% av helgen^^ Det jag tydligt minns är den där meningen fast bara början..man ser det man vill se.. "Love you, men...."

Ja jag vet? Jag VET att du älskar mig trots att du förnekat det ett bra tag nu och varit elak och kall som fan. Vi hör ihop och det är fortfarande ett stort misstag det här. Anledningen till varför du sa stopp förstår jag på ett sätt och du vet själv hur mycket jag anklagar mig själv och hur mycket jag har bett om ursäkt, på alla möjliga sätt och vis som kan tänkas gå. Du vet anledningen till mitt beteende och jag ber dig från botten av mitt hjärta att inte straffa mig för det. Ångesten över allt är FÖRJÄVLIG. Jag vill inte leva längre. Orkar inte med smärtan och missförståndet och knivhuggen och sveken. Jag blir ju inte förstådd och det gör ONT, för jag vill att någon ska förstå mig nu. Jag vill att du ska sluta vara arg på mig och inse att jag inte menat något illa. Du känner ju mig!! Du om någon känner mig och vet hur jag är egentligen och det är inte såhär. Så som jag var, det är inte ens jag. Låter sjukt och kanske fel jag vet inte men det är verkligen så :'( Jag är ledsen och sårad. Inget blir bättre av att folk vänder sig bort heller. Som att jag hade pesten eller något. DET GÖR OOOOOOOONT!!!!!

Kan inte somna på nätterna, däckar på morgnarna av ren utmattning av att gråtit så mycket. Vaknar upp och börjar gråta och sen kommer illamåendet. Får knappt i mig någon frukost för att jag mår så illa och är så ledsen. Senare på dagen äter jag som vanligt. Hoho låter som jag skriver någon slags journal typ. Men det är ju nästan så.

Min värsta mardröm som sagt och jag vill att den ska ta slut nu!!! :'( Uppenbarligen lyckas inte jag, så jag önskar att någon annan kan få Billy att inse hur mycket jag behöver honom nu och att han Måste ge mig en till chans OM han älskar mig som han säger och har de känslor man "bör ha". Vill se honom lycklig och inget annat och jag vet ju att när jag varit "normal" så har vi varit äckligt lyckliga. Han ler och skrattar så himla mycket och vi busar och kan inte hålla händerna ifrån varandra. PASSION. KÄRLEK. ÖMHET. NÄRHET. LYCKA.
Ren lycka. Jag vill komma dit igen och jag vill inte att det ska vara försent. Till och med hans mamma hoppas att han ska ändra sig, för att hon tycker att vi är bra för varandra och är så fina ihop. Jättefint sagt och det stämmer helt perfekt.

Jag har nästan ingen kontakt längre med min familj. Klart det gör ont som fan. Att situationen ser ut som den gör. Jag har nästan ingen kontakt med några såkallade vänner. Man märker väldigt tydligt vilka som är ens vänner i situationer som denna. Samtidigt vet jag att det är svårt att veta vad man kan göra för mig, kan tro att en del känner sig väldigt maktlösa. En del kanske har fullt upp med sitt egna. En del kanske inte orkar bry sig längre helt enkelt. Då ska man göra det man gör.. Ingenting!
Tack Cicci, Ange, Tommy. Ni gör någonting, på det sätt ni kan. Tack.
Tack och förlåt mig älskling. Snälla förlåt mig? Du Måste förlåta mig. Snälla? Snälla? Snälla?
Jag är beredd att göra Allt och det vet du. Saknar dig och älskar dig mer än vad som får plats i min kropp.
Du är förevigt min hjälte, min pälskling och mitt vackra hjärta.

Jag har inte gett upp så ni vet. Jag sitter här och andas och ska snart gå och handla mat, laga mat och äta mat. Går två gånger i veckan och pratar med en psykoterapeut och har aldrig ställt in. Pratar och träffar soc närhelst de vill. Svarar om någon skulle få för sig att ringa. Missar jag så ringer jag upp/messar. Jag ser bara ingen mening i att kämpa längre. Jag lever men jag vill verkligen inte leva längre. Hoppet om att få ligga i din famn igen gör så att jag hänger kvar här. Förlåt att jag sätter en sån stor press på dig. Förlåt att DU är anledning till att jag lever. My reason is you ♥

11 november 2010.

Jaha ännu en dag som lider mot sitt slut. Intressant ordval där.
Jaha så Emilie vart befinnner du dig idag i dina självmordstankar? Om vi säger mellan 1-10?
- Elva.

Mina läppar ler men mitt hjärta blöder. Jag är liksom skjuten, till slut får man blodförlust.

Min älskade älskling, jag saknar dig.

Och vad gäller DIG så hoppas jag att du inte har dåligt samvete. Jag hoppas du är stolt över vad du har gjort.

Jävla äckel.


True Colours.

I see your true colours shine through.
I see your true colours and that's why I love you..
So don't be afraid to let them show.. Your true colours.. Your true colours.. Are Beautiful like a rainbow.


9 november 2010.

Gråter ögonen ur mig. Det är så jääääääääääävla jobbigt :'( Det är inte rätt det här.


8 november 2010.

Tystnaden är fruktansvärd. Allting är fruktansvärt men framförallt tystnaden. Ring och skrik på mig, gråt, gapa och skäll på mig, gör vad fan du vill med mig. Men var inte bara tyst :( Den värsta känslan som finns är att bli ignorerad och utfryst. Det har jag blivit alltför många gånger i mitt liv. Det känns som du hatar mig och gör allt för att glömma bort mig och allt vi har haft. Du har till och med sagt att du försöker med det. Hur fan tror du att det kändes att få höra något sånt? - Nej så får man INTE säga till någon. Efter flera år..

Jag vet att det här är jobbigt för dig som fan, men vet inte på vilket sätt. Är det jobbigt eftersom du inte vet vad du känner? Är det jobbigt för att så många har blivit inblandade? Är det jobbigt för att du inte ville såra mig? Är det jobbigt för att du har dåligt samvete som ljugit för mig om något? Om vad du känt? Om vad du gjort? Är det jobbigt för att du älskar mig men inte orkar med mig? Är det jobbigt för att du älskar mig och vill vara med mig men inte vet hur du ska göra nu? Är det jobbigt för att du har ett jävla psykfall på halsen som inte låter dig vara? Är det jobbigt för att du vet att vi hör ihop, men något står i vägen? Vad isåfall? Är det inte ett dugg jobbigt? Bryr du dig inte ens? Var allt bara ett skämt? Har du lurat mig hela tiden?

Det tror jag verkligen inte du har gjort, men jag får ju ALLA möjliga tankar nu när jag inte får några svar eller får ha någon kontakt med dig. 99 av 100 gånger svarar du inte på något och ignorerar och de få gånger du säger något så är det bara korta meningar som sårar mig. Man kan inte säga att man älskar mig och vill ha mig och sen bara ge upp??? Kanske mot någon annan men inte mot mig. Jag är inte den sortens tjej.

Det handlar inte om att hitta någon att gå till sängs med, det handlar om att hitta någon man vill vakna upp med. Det handlar inte om att hitta någon man vill leva med, det handlar om att hitta någon man inte kan leva utan.
För världen är du bara någon.. men för mig.. är du hela världen.

Jag älskar dig av hela mitt hjärta Billy.


7 november 2010.

Okej jag börjar bli officiellt galen. Som att ni inte redan visste det...

I fredags drack jag mig full och inte mer med det. Igår var jag i Rissne en sväng för att hälsa på syster. Det var så känslomässigt jobbigt att jag knappt orkar skriva om det. Hennes fina ögon var tårfyllda och hon var liten och osäker och man märker att hon inte mår riktigt bra. Hon har fått en egen mobiltelefon och sen igårkväll har jag fått cirka femton sms..

Tack också för ditt sms i fredags, blev lite tårögd när jag läste det.

Jag saknar dig så att jag blir helt sjuk i huvudet, är så jävla ledsen och olycklig. Du vill inte prata med mig, du hatar mig och orkar inte med en ända sekund till av mig. Saknar dina armar med mina älsklingshårstrån på, saknar dina fingrar som jag brukar tugga på, saknar dina vackra ögon med dina långa fina ögonfransar som går neråt, saknar din lukt, saknar din trygga famn, saknar din röst och dina ord. Saknar hela dig så fruktansvärt jävla mycket. Jag har liksom hittat hem på ett sätt som inte går att beskriva i ord. Utan dig känner jag mig inte hel. Du MÅSTE ändra dig och inse. Det finns inget annat alternativ, DU MÅSTE!!!!

Till mitt sista andetag.. ♥

5 november 2010.

Fredag idag dååååå. Skitpissfuck. Hatar helger mest av allt just nu. Men jag ska överleva även denna helg. Med allt vad jag har ska jag kämpa mig igenom denna helg. Det kommer bli sinnessjukt jobbigt.

Jag känner mig så annorlunda mot alla andra. Folk slänger ur sig hit och dit att dom älskar varandra och är beredda att dö utan varandra, att dom lever för varandra. Vilket jävla bullshit. En polare som säger så hittar till slut en pojkvän/flickvän eller en ny vän som dom säger exakt samma sak till. Medan en partner som säger så oftast inte menar det för fem öre. Det är hormoner och känslor och tillfällen som styr vad som kommer ur munnen. Det kanske även är passande eller så känner man press att säga det tillbaka om man först får ta emot dom där tre speciella orden. Allt är på lek och låtsas och när det inte passar längre så byter man bara ut den där personen som man skulle kunna dö för. Vilket jävla hyckleri.

När jag säger att jag älskar en person så gör jag det av hela mitt hjärta och den kärleken har inget slut, den finns föralltid där. Hur mycket man än kämpar emot så går det inte att sudda ut dom inristade namnen i hjärtat. Ni som påstår annat, tycker jag fan synd om..

Då kan man undra om jag fått ett straff som tänker och känner såhär eller är det en gåva?

Vet bara att jag inte litar på en enda människa fullt ut och jag känner mig så jävla lurad och sviken. Allt var en fin kär lek.. En kär lek... För mig var och är det KÄRLEK.


4 november 2010.

Idag känns det likadant, saknar mitt hjärta så extremt att jag inte ens kan sätta ord på det. Hade egentligen tid hos min psykolog idag vid 13.00 men så ringde de från soc igår och ville ha ett möte med mig vid 13 idag så då var det bara att avboka hos kronan. Jag träffade två stycken på mötet idag och vi gick igenom en massa och utböt information kan man väl säga. Beslutet om försörjningsstöd (som förut kallades socbidrag höhö) ska tas idag. Så går allt som det ska så har jag pengar på kontot imorgon. Underlättar ju en del då det första jag måste göra är att betala hyra och därefter ska jag köpa mat och schampoo. Hem och tvätta håret!

Jag fann mig själv sittandes på en bänk utanför socialförvaltning med en cigg i munnen och skitiga boots. Solen värmde mitt rödgråtna ansikte och bakom mig stod det en utländsk kvinna som andades mig i nacken...

Jag har även fått en stödperson som heter Sanna och hon verkar trevlig. Ny tid på kronan nästa tisdag.
På vägen därifrån ropar en kille efter mig och vill låna tändare... "Eey varför ser du så ledsen ut? Har det hänt nåt gumman?" 

För det första: Kalla mig inte gumman. För det andra är det inte lite märkligt att folk på gatan stannar en och frågar varför man ser så ledsen ut, jag grät inte då utan försökte anstränga mig som vanligt för att se så normal ut som jag bara kan. Tydligen lyckades jag inte så bra. 
Gud om du finns, gör så att jag får ligga i min älsklings famn igen. Det är där jag hör hemma.


2 november 2010.

Det blev dricka iallafall. I fredags och i lördags drack jag öl och igår måndag drack jag vodka med läsk. Imorse och i början på den här dagen kände jag mig lite starkare av någon konstig anledning. Nyanser.. som min psykolog pratar om. Även efter besöket hos henne kändes det lite lättare att gå "hem". Men icke, nu kom istället slaget ännu hårdare än vanligt. Spydde nyss igen efter att ha gråtit så hårt att kroppen inte pallade mer.

Jag kanske låter normal eller som vanligt när jag pratar med er men sannningen är att jag knappt förstår hälften av det ni säger, jag kan liksom inte lyssna hur mycket jag än skulle vilja. Och jag kan inte orka bry mig knappt. Det är jobbigt att hela tiden anstränga mig så mycket för att inte bryta ihop. För jag vill inte bryta ihop inför er, inte inför någon av er. Därför bryter jag bara ihop och går sönder när jag är ensam. En stund som den här.

Jag mår så jävla skit och är så himla ledsen och det går inte över, det blir värre för varje minut som tickar förbi. Vet faktiskt inte vad jag ska göra, orkar inte förmå mig till att göra något nästan. Jag gör det jag klarar av för att låta tiden gå och passera..men till vilken nytta? Jag har inte viljan längre.


Vill bara ha min bästa vän, min kärlek och min andra hälft här hos mig som stöd :'( Jag saknar dig och jag är livrädd för att du inte finns längre. Älskling kom fram igen....... :'(


RSS 2.0