30 april 2009


Aloha!

Fy satan vilken hemsk värk jag hade inatt, vaknade runt halv sju och kunde inte somna om trots att jag verkligen försökte och försökte. Sjukgymnastik it was höhö, har inte tagit itu med det än. Det lär ju vara dyrt med sånt också (?), eller kan man få det gratis om man har frikort inom vården..någon som vet?

Klockan 13.00 idag är det dags för att träffa psykologen igen och fortsätta planerandet typ. Jag har svårt att sätta ord på vad mitt största problem är egentligen, har ju fått "tips" på olika behandlingar och terapier men har inte känt att någon av dom skulle ge mig det jag behöver egentligen. Vad är det då jag behöver?? Fan jag vet att jag är psykiskt instabil under vissa perioder men det kommer och går och just nu är det en relativt bra period. Vet inte riktigt vad jag ska säga idag när jag träffar henne så jag hoppas att hon har kommit fram till någon bra "lösning" med sitt team höhö.

Efter besöket så ska jag shoppa lite korv och sånt till grillningen ikväll, kommer bli så mysigt! :) Jag är glad för att vi får ha brasa här också och att det inte är eldförbud som det är nu på många ställen i Sverige.

Bella jag ska ringa dig ikväll så du får lyssna lite på brasan ;) hahaha!

SL är så jääävla dyrt att jag blir galen, det är fan sinnessjukt att man ska behöva lägga ut så fruktansvärt mycket pengar på att få åka lite lokaltrafik. Money money money..allt går till SL och mat. Aja whatever jag orkar inte lägga energi på att ha ångest över pengar idag. Det tar vi en annan dag!

Nu ska jag sätta fart och fixa mej lite. Ring mej ikväll om ni vill ;D

Püssar!

Valborg imorgon.

Tjabba Tjena!

Kom hem för ett tag sedan, har hälsat på Cicci under hennes lunch och käkat en mjukglass med chokladsås Gott! Har varit på el systemo också och bunkrat med ett litet lager inför imorgonkväll. Grillning och hinkning i ursvik står på schemat och självklart kolla brasa också (tradition). Det kommer nog bli en asmysig kväll/natt tror jag :)

Annars händer det inte så mycket mer idag, jag ska tvätta lite (igen) känns som att man tvättar jämnt typ :S Söka något jobb om jag hittar och strax laga lite käk också.

Jag är så galet crazy rastlös nuförtiden, vill att det ska hända något exakt jämnt. Fast det är som värst när jag sitter hemma, vilket tack och lov inte är speciellt ofta. Nu till helgen ska nog jag och älskling bosätta oss här hemma trots allt eftersom det är tomt hus och det kan ju vara jäkligt skönt att njuta av det ibland hehe :)

Jag saknar Ange!! Jag saknar Bella! Jag saknar Nattis!
Jag hoppas vi kan planera in något litet bus under sommaren, vore jättekul tycker jag! :)

  = Valborgsmässoafton 2009

Ska försöka fota lite också :)

Ciao sålänge!

Wiiie-känslor :)

Idag är det en bra dag och jag känner mig glad.  Jag vet inte varför men jag känner mig alldeles pirrig och kär och happyyyyy :) Jättekul och skönt!!

Något som inte är helt lika kul är att min (kära) data gick sönder igen. Haha jag hann "njuta" av den i ungefär 3-4 timmar och sen krackelerade den igen. Tur att det finns en till data i huset! *Datanörd?*

Strax ska jag bege mig och hämta lillasyster och vi ska spela mat och laga spel tillsammans, eller tvärtom. Hahaha jag vet inte vad det är för allvarligt fel på mig idag, det måste vara pågrundav att solen skiner :D

Senare mot kvällen ska jag dra till älskling och ha myskväll =)

Hoppas alla får en trevlig helg!!! 

   - Whoooa what wouldn´t I give for this right now! ;)

Yoyoyo!

Guess who's back?? I´m back.


Näe nu ska jag inte lova att jag kommer blogga värsta mycket direkt höhö men har ju lite bättre förutsättningar för det nu iallafall när datorn funkar igen :)

Tisdag 22:a april idag och jag mår ganska okej. Förutom min värk såklart. Jag måste fasen ta tag i det här och ringa någon sjukgymnast snart, man ska inte behöva ha det såhär. Idag har jag varit hos psykologen också, har ännu en gång skippats iväg till en ny och hon verkar vell bra tror jag. Vi har pratat lite om mina planer framöver och vad som ska hända i mitt liv och sådär och jag tror att jag fick fram relativt bra vad jag önskade att få lite hjälp med och sådär. Har fått en ny tid nästa vecka så det känns lovande att något händer.

Efter det besöket mötte jag upp älskling i hallonbergen och vi köpte lite lunch och drog oss hem och lagade food och myste. Nu sitter jag hemma däremot och ska sova i min egna säng inatt. 
Intresseklubben antecknar ;) 

 Bara för att jag har saknat mina töntiga bilder :D

Nu blir det Fråga Olle på tv haha! Laterrrrrrrrrr.

 

Hicka

Alltså nu har jag haft fucking hicka till och från i tre dagar!! Jag HATAR att ha hicka!!! Ska massera öronsnibbarna och hålla andan och andas i en jävla mjölpåse och dricka vatten upp och ner samtidigt nu!

Wish me good luck.

I try I try I try

I really do try.
Kom hem för ett par timmar sedan och har mest tagit det lugnt efter min promenix, hurtbulle minsann! :) Jag hoppas på att min motivation inte ska släppa och att jag ska orka börja röra lite mer på mig. Det skulle nog vara väldigt bra för mig både fysiskt och psykiskt, som för dom flesta höhö. Om min ständiga värk i axlar, nacke och rygg skulle kunna lätta lite så vore det toppen och jag skulle ha färre dagar och framförallt kvällar med huvudvärk och spänningar i hela jävla kroppen. Så ut och rör på dig din jävla lata soffpotatis till kvinna!! (beordrar mig själv 8-))

Just nu sitter jag och varvar jobbsökande med lite funderingar på vad man kan tänkas hitta på för kul på min födelsedag. Förra året blev det en mysig tjejmiddag med dom bästa, men det här året är jag mer sugen på parteey! Helst av allt en kryssning. Vill du följa med? ;) 

Min dator har fortfarande en allvarlig störning som gör att jag inte kommer ut på nätet och därmed inte kan lägga upp några bilder and so on eftersom jag inte har ett piss på den här datorn jag sitter vid nu. Skulle kanske kunna skicka över dom men palla. Nu blir det Lasange och långfilm och sen tar jag itu med livet lite till :) Ikväll blir det att möta upp koschlet och vandra hem till henne.

Jag saknar min älskling!

Saknar er också, känns som evigheter sedan..

Gla Pårre!

Påskafton idag. Jag vaknade upp tidigt hemma hos älskling med mensvärk, vilket alltid är lika "roligt". Tog mig i kragen och släpade mitt trötta arsle hela vägen hem iallafall och gissa om jag var genomblöt av svett när jag kom hem. Det börjar ju blir varmt ute nu och går man i rask takt så är det dusha bums som gäller höhö.

Här hemma har jag myst med syster lite och letat påskägg med pengar och godis i :) Underbar mamma man har!

Nu sitter jag här och är allmänt uttråkad, funderar på att måla naglarna i någon ful färg och sminka till mig lite innan det är dags för att käka fransk fiskgratäng och sedan bege sig iväg igen. On the run it is...

Jag älskar The Hills!!
 ... Heta Tjejer!

On the run...

Bloggandet ligger på hyllan, mycket pågrundav att jag sällan är hemma. Har inte sovit hemma på evigheter. Min nuvarande livsstil kan beskrivas som "on the run", antingen bor jag hos den ena eller den andra. Ingen livsstil som håller i längden såklart men just nu passar den mig utmärkt och jag är faktiskt gladare än på länge! Mår mycket mycket bättre :)
Vet inte huruvida min medicin spelar in heller och läkarbesöken och så vidare men jag har inte upplevt någon stark ångest på ett jäkla bra tag nu, Såå skönt!! Rädslan över att hamna där nere igen finns hos mig då och då men jag försöker verkligen att se framåt och ha en positiv syn. Jag är så jävla värd det.

Idag är det onsdag och jag sitter hemma nu för ovanlighetens skull eftersom jag ska passa lillasyster senare idag. Mot kvällen bär det av igen and fuck I like it :D

En lättad JAG.

RSS 2.0