Varje sekund.

Varje sekund gör ont, varje sekund är en fight.

Fanhelvetesjävlaskit.

För en liten stund sedan kom smällen. PANG. Rakt i ansiktet och rakt i hjärtat. Fanhelvetesjävlaskit. Jag står inte ut mer, den här veckan kämpade jag fram till helgen och att nu få veta att det var i onödan. Jag P A L L A R inte!!!
Förstår du inte det? Förstår ni inte det??

Fanhelvetesjävlaskiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit!!!!!!


20e augusti 2010.

Har tänkt blogga ungefär femhundrasjuttioelva gånger men varje gång jag loggar in så loggar jag ut igen. Känner inte att jag har så mycket att skriva (som vanligt) och bloggen ger mig inte så mycket egentligen... Men okej...

Den här veckan har sugit så jävla hårt och har för det mesta varit skitjobbig! Vet inte vad jag ska ta mig till..
Igårkväll var jag hos Ange och groggade lite, trevligt. Kom ifrån mina egna tankar för en liten stund, skönt. 

Nu har jag precis käkat nudlar och funderar på vad jag ska göra av denna dag. Det lutar mot gym, sen handla käk. Ikväll kommer det vara schweinjobbigt troligen, det är jag redan förberedd på.

That's about it.


Ett tappert försök.

Att jag försöker är en underdrift...

Första dagen, jag fick panik rätt tidigt och den kraftiga ångesten är ett faktum ända sedan helgen. Den lilla i mig vill ta den lätta vägen ut men fightern i mig vill kriga. Illamåendet suger. Musiken dunkar sönder mitt huvud. Ett tappert försök att stänga ute skriken och gråten. Gråten som skär sönder en redan trasig själ.

Rock i all ära, men den här låten gillar jag skarpt.


Grönan 7/8 2010.

Såklart valde vi att göra Gröna Lund sommarens absolut regnigaste dag.
Men lika kul hade vi ändå, iförda ytterst läckra enorma gröna tält. Åkte massa karuseller, käkade hamburgare och drack några öl. Älsklingen ville vinna en elgitarr men fick nöja sig med en uppblåsbar haha! Sommarkrysset var igång och Ola repade heeeela dagen med sin senaste låt som snabbt satte sig på hjärnan. Det var kallt, vi var genomblöta, håret hängde i ansiktet likt en slickad katt och sminket var nere vid naveln ungefär, men jag var barnsligt lycklig..














Myspys.

Kvällens roligaste blev helt klart en random snubbe vid ett annat bord som säger högt "Vill ni hööra en lååt?" varpå jag skriker "Klaaart vi viiiiilll" .. och sen tar han ton och sjunger världens längsta jäkla suparlåt. Komiskt var bara förnamnet och vi garvar på, ända tills det kommer fram en tjej till hans bord och ser jättesur ut och säger "nu går jag". Hahaha illa! Snubben muttrar då för sig själv "jag får aldrig sjunga klart.."

Just det ja.

Uppdatera mera var det.. Haha jag lyckas alltid lika bra!
Hade tänkt slänga upp lite bilder från grönan, men råkar nu befinna mig någonstans istället hinkandes ett par bärs. Så kan det gå! ;)

Eller jag laddar upp för vidare bestyr rättare sagt med heineken, chips och Guano Apes.. Sweet!
Hittade en pluttig bild på babys data, som jag kan bjuda på.
Hoppas ni får en kickass fredag nu!




Uppdatera mera.



Tja!
Torsdag idag och jag har legat i Kristineberg och solat med min vapendragare och högra hand Cecilia den omtalade. När vi blev mätta på det så åkte vi till systembolaget och shoppade lite.
Imorgon blir det fet tacokväll och massa mys här hemma. 
På lördag rockar vi Gröna Lund. Awesome! :)

Nu ska jag ta vara på mina sista ägg i kylen som går ut idag. Ska slänga ihop en tigerkaka och överraska min man som ligger och degar på soffan..

I'm happy.

Pride.

Tjo!
Idag tisdag
, pissregnar. Ska försöka ta mig till gymmet, var en månad sen förra besöket, aj.
Helgen bestog mest av chillblandat party. I lördags drog jag och bästis in till stan för Pridefestivalen. Mycket kul att se måste jag säga, nästa år joinar jag nog paraden. Inte för att jag varken är stolt flata eller bög utan för att det verkar vara en sjuhelvetes skön stämning. Kvällen avslutade vi sedan i sumpan med en bärs och lite nötter på Gustos uteservering, mys!



Fuck vad det stör mig att min kamera inte längre lever, jag som älskar att ta bilder. Får försöka hitta något annat alternativ helt klart.

Igår var jag och storhandlade på City Gross och tanken är att jag nu inte ska behöva köpa någon mer mat denna veckan (lycka till Emilie..). Inatt sov B här, så nu luktar det killparfym i hela lägenheten förutom på toan där det stinker tigerbalsam haha..

Anyhow, har inte så mycket att skriva så måste väl tvinga ut mig själv i regnet nu antar jag.
Latero folks.

RSS 2.0