Good VS Bad.

+ Oh yes. 

Jag har äntligen köpt årskort på gymmet och det känns väldigt bra.
Med lite rabatt tack vare en bra kampanj och lite sparade money och till största del även lånade pengar så gick det ihop. Jag har redan betalat av en del idag, wunderbart. Väldigt roligt och skönt att träna och jag känner att jag har hittat rätt. Ska bli spännande som tusan att se om detta kan råda lite bot på min värk. Det ingår även två möten med en personlig tränare, så det ska bokas inom kort tänkte jag.

- Doublefuck.

Jag har lyckats sabba min mobil.
Kan inte prata i den, men lyckas ibland få ihop små sms om jag har tur. Det är nämligen glapp i skiten, så displayen bara blinkar eller är kolsvart. Så där har ni anledningen ifall mina sms är felstavade. Känns inte alltför lyckat att inga gamla telefoner funkar och att alla mina pengar nu går till att avbetala gymkortet och även att leva lite. Antar att det är smällar man får ta. Någon som vill skänka en mobil?


En lugn fredag.

Denna dag har delvis spenderats på gymmet, delvis spenderats hemma med syster. Lite spel, bus och god mat på det också. Nu ikväll har jag suttit parkerad i soffan med mamma och syster och glott på Let's Dance och Solsidan.

Jag älskar Solsidan!
Längtar tills den släpps på dvd, så jag och älsklingen kan se den om och om igen hihi.Så en lugn fredagkväll it was. Funderar på att kasta in handduken och sova nu faktiskt. Imorgon kommer bästis och vi och Nice ska käka tacos och baka paj. Samt se på melodifestivalen såklart. Vilken sucker jag är för riktiga "Svenssons" program egentligen. Men sen är jag också en äkta sådan. En Svensson alltså. 

Det är btw dessa två par som ska stå i final i Let's Dance. Enligt mig, alltid enligt mig. Vad tycker ni?


When a man loves a woman.

Nu är det riktigt jävla kallt ute, men det har väl knappast undgått någon. Min buss var cirka 35 minuter försenad idag och jag frös så mycket om tårna att jag nästan började grina. Bastun på gymmet var som guds gåva. Imorgonbitti ska jag dit igen och senare på dagen ska jag på musikal minsann.

Nu blir det nedvarning i sängen med en gigantisk kopp oboy. Klockan nio börjar en av mina favoritfilmer på tv. When a man loves a woman.Repeat.

Jag har tråkigt och kan inte sova, därför började jag pilla lite på bloggdesignen. Är halvfärdig men det får vara för nu iallafall. Ska lyssna på Rise Against - Hero of war ungefär femhundrasjuttioelva gånger till och sen blir det sängen för min del. Ska ju faktiskt komma iväg till gymmet imorgonbitti, yes you heard me ;)

Den här låten går på repeat i mina lurar just nu. ♥


Blogglust - None.

Blogglusten dog. Mest för att jag känner att jag inte har så mycket att skriva eller inte så stor lust att lägga energi på det heller. Återkommer helt enkelt när jag känner för det. Kanske imorgon eller om ett halvår..Kan berätta att i helgen umgicks jag mycket med syster
, vi åkte och badade/simmade, bastade och fikade. Det var mycket uppskattat av sötnosen.
I veckan har jag för första gången i mitt liv faktiskt gymmat. Det var en rolig upplevelse och inte lika hemsk som jag hade föreställt mig hehe. Hade sjukt nog bara lite träningsvärk i armarna dagen efter. Eller okej ganska mycket, de kändes något mörbultade och gav mig svårt att sova. Fast det beror nog till stor del på min vanliga värk också. Förhoppningsvis kanske den lättar lite nu när jag får lite rörelse och bygger upp lite muskler så småningom. Ska testa ett eller två gym till för att se vart jag trivs bäst och sedan joinar jag något.
Bra Emilie Bra!


RSS 2.0