24 januari 2012.

I förra veckan ändrades planerna en aning på grund av att jag mådde dåligt, rent fysiskt.
Natten till torsdagen blev en spyig natt, usch! Därmed vilade jag hela torsdagen. På fredagen mådde jag däremot bättre och drog tidigt på morgonen till IKEA med pappa och hans familj. Fick ett badrumsskåp av honom som jag är mycket tacksam över, det var väldigt behövligt!

På kvällen käkade jag och Niklas mysmiddag med marinerad rostbiff med vitlökssmör, sallad, potatisklyftor och bearnaisesås - Så. Jäkla. Gott.

Gott blev det även på lördag och söndag. Lördagen innebar lite shopping, jag shoppade något så trökigt som (men desto nödvändigt) en pärm att sätta i alla lägenhetspapper i och grisen köpte underkläder. På kvällen gick vi ut och käkade på en krog och tog ett glas, sen bar det av hemåt och några vänner kom över en stund på lite skitsnack, mycket trevligt! :)

På söndagen promenerade vi och sen vankades det fet tacokväll och film hihi. Perfekt avslut på veckan!

Den här veckan då..

Igår var en väldigt psykiskt utmanande dag för mig. Jag bröt ihop och började gråta tre gånger vid helt olika tillfällen. Varav en var på ABF framför en kvinna som heter Gunnel, PINSAMT men samtidigt försöker jag tänka att det faktiskt är OKEJ att gråta. Jag gör det nästan ännu jobbigare för mig själv att dessutom kämpa med allt jag har av rädsla för att någon ska se mina tårar. En jobbig situation där pressen blev för stor, men också en lärdom och en erfarenhet faktiskt. Förut hade jag flytt fältet och antagligen inte träffat Gunnel någon mer gång, men nu ska jag baske mig tillbaka och visa att jag minsann kämpar på! :)

Elen slogs av igårmorse vilket gjorde mig väldigt stressad över att jag hade gjort något fel och redan där började min otur. Sent på kvällen kom den tillbaka efter en del krigande med Vattenfall. Felet låg hos dom och de bad till slut om ursäkt och slog på igen tack och lov. En del mat blev förstörd som synd var, men inte mycket att göra åt det. Ska ändå storhandla snart igen.

Måndag - Psykologen. Möte på Arbetsförmedlingen Globen. Ta emot en elektriker som fixade lite saker i lägenheten. Middag ute med mamma och Denice.
Tisdag - Möte på kommunhuset i Rissne. Intervju med en arbetsgivare i Vällingby.
Onsdag - Möte på Soc. Sushikväll med Jennifer, Eliza och Maria.
Torsdag - Tvättstuga 14-18.
Fredag - Storhandla.

Så ser planerna ut så långt.

Intervjun idag gick bra och jag kommer troligen att praktisera på ett företag på heltid i tre månader om allt går som det ska. Det här är väldigt stort för mig och går det hela vägen så kommer jag iallafall ha en merit på mitt CV, vilket jag inte har alls i dagsläget. Nästa vecka är min första dag hur som helst! Jag är fruktansvärt nojig över en del saker. Återkommer mer om det här senare!

Nu ska jag krypa ner i sängen med min Grisidil och titta på film innan jag stänger mina blå för idag. Imorgon ringer klockan tidigt igen!

Puss och kram till er fina ♥
(Glöm aldrig att ni är fantastiska, PRECIS som ni är!)

16 januari 2012.

2012.

Jag lever. Och jag mår mycket bättre. Kämpar vidare i allt som är så svårt för mig. Försöker tänka positivt, försöker se och uppskatta det jag faktiskt har och inte bara sörja över det jag har förlorat.

Ett bättre bloggande efter årsskiftet kan jag inte påstå att det blev haha, har inte haft lusten eller tiden känns det som. Mycket som har hänt i och med flytten, mycket positivt. Jag sitter just nu i mitt vardagsrum, i min soffa, med min lappis i knät. Hur underbart? Hur skönt? Hur befriande? - VÄLDIGT!
Jag behövde det här.

Något som är nytt för i år är att min kalender är mer fullbokad nu än på väldigt länge and i like it, jag står inte still och trampar. Bollen är i rullning igen känns det som. Jag tycker alltid det är lite läskigt att skriva att saker och ting känns bättre, för då brukar det oftast skita sig på ett eller annat sätt. Men nu försöker jag bevara min relativt positiva anda och skriva det ändå.. och det känns bra.

Något som också är nytt är att jag har uttalat de där tre orden som jag starkt trodde att jag inte skulle säga eller känna någonsin igen. Jag älskar min pojkvän väldigt mycket och nu vet han om det och jag fick väldigt väldigt fina ord tillbaka. Känns superbra! :)

Kontakten med familjen har förbättrats. Jag har tagit ett beslut att inte på något sätt involvera P i mitt liv längre. Han har gjort bort sig och skadat mig tillräckligt och jag vill inte ha något med honom att göra. Jag har också berättat detta noga för mamma och hon försöker respektera det även om det är tufft ibland. Så fort rätt tillfälle infinner sig så ska jag även prata lite med mormor och morfar och kort klargöra hur läget ser ut. Det kommer att bli jobbigt, men jag känner att det blir bäst så. Nu måste alla missförstånd redas ut och jag ska inte behöva ha dåligt samvete för något längre.

TACK till mina fina vänner (ni vet vilka ni är) som alltid ställer upp och aldrig överger mig. Jag ska försöka vara en sån bra och trogen vän jag bara kan tillbaka!

I helgen var älsklingen på kryssning, så jag var själv hemma. Passade på att på lördagkväll bjuda över pappa, Camilla och Elsa på middag och "husesyn". Det blev lyckat och trevligt! Så himla skönt.

Idag har jag mestadels pysslat om min pluttis som mått allt annat än bra. Försökt hjälpa till så mycket jag bara kan. Hoppas han mår bättre imorgon!

Tisdag - Till banken. Till soc. Till arbetsförmedlingen i Globen för första gången. Nervöst!
Onsdag - Ikea med mamma.
Torsdag - Förvaltaren kommer och ska titta på de saker jag felanmält i lägenheten. Kanske träffa Ange.
Fredag - Ikea med pappa och Camilla. Mysmiddag med Niklas.

Kanske börjar lägga ut lite bilder igen om jag bara hittar min kamerasladd, som är spårlöst borta. Letar vidare!
Nu ska jag fortsätta mysa i min lilla lya :)


RSS 2.0