27 december 2011

Julen är över för denna gång. På julafton fick jag ett par mysiga timmar med mamma och Nice. Det är jag tacksam för! Har även fått en massa fina julklappar, supernöjd! Mormor och morfar ska jag försöka hälsa på så fort jag kan, i och med att jag inte kunde följa med mamma och dom av uppenbar anledning. Känner mig hur som helst, lättad över att julen gick helt okej och att den är över för i år höhö. Nu vankas det nyår om ett par dagar och jag hoppas och tror att det kommer bli en mysig och rolig kväll. Sedan vankas det flytt nästa vecka!! För mig. Och även ett jätteäventyr för Nattis som åker till andra sidan jordklotet dagen innan jag hämtar mina nycklar. Mitt äventyr är inte på långa vägar lika stort men oj så spännande ändå! Jag är tacksam över att alla högtider flyter på lättare nu än förra året, att jag mår bättre, att jag har en underbar mamma och syster. Tacksam för mina älskade morföräldrar och underbara vänner och pojkvän. Fett tacksam över min nya lappis! Nu kanske det blir ett bättre bloggande efter årsskiftet woop woop!

19 december 2011.

Flytten närmar sig med stormsteg! Känns kul och spännande, men också jäääävligt stressigt. Så extremt mycket som ska fixas till höger och vänster. Måste få allt att gå ihop på något sätt. Hjärnan går minst sagt på högvarv!
Tur att jag har en härlig pojkvän och underbara vänner som gör allt så mycket lättare och bättre. Vad vore livet utan vänner? - Jävligt sugigt.

På julafton ska jag tydligen en sväng hem till mamma och Nice. Mys! Idioten ska dra iväg till sin mor ett tag. På onsdag åker dom till västerås och firar jul med mormor och morfar och moster med familj. Väldigt tråkigt och ledsamt att jag inte kan följa med. Men vad ska man göra, jag orkar inte gråta över det just nu. Har för mycket annat i huvudet.

Ser fram emot en mysig julestund med mina älskade, ser fram emot ett asroligt nyårsfirande med mina vänner, ser fram emot flytten, ett nytt år och nya möjligheter!

Försöker blunda för stunden för allt det som känns så otroligt svårt och bara njuta av det som är bra.

Puss!

11 december 2011.

Storstädat hemma - Check.
Tecknat el-avtal, hemförsäkring samt ansökt om bostadsbidrag till nya lägenheten - Check.
Spenderat 6 timmar i tvättstugan och tvättat upp kläder, handdukar, sängkläder osv. - Check.

Jag har sömnproblem med stora insomningssvårigheter, det är lite jobbigt. Mardrömmarna är jobbiga. Det känns jättetråkigt att jag inte kunde följa med tjejerna på julmarknad. Den sedvanliga ångesten, oron och saknaden är svår.

Men jag kämpar på..

Ser framåt i myrsteg och nu är det flytten som lockar, som troligen kommer att äga rum den 4e januari.
Det kommer bli intressant hur allt kommer kännas och hur jag kommer må. Det sker en förändring, som verkligen behövs i mitt liv.

Vad som också behövs är mat i magen pronto! Affären kallar eller ska man lyxa till det med en pizza kanske, låter gott.


2 december 2011.

Snart måste jag börja skriva 2012 på mina rubriker..hur sjukt?

Anywhore jag är irriterad idag. Vaknade på fel sida om kattlådan så att säga. För det första så har jag sömnproblem med stora insomningssvårigheter. Funderar nästan på sömntabletter men tycker det är lite läskigt efter allt man hört, tänker bara på Nattis beskrivning om ett kliande skellett och så vidare, låter inte kul. Jag avvaktar nog ett tag till och får ta beslut sedan. Anywhore somnade iallafall runt sju på morgonen och var därmed trött som ett as när jag försökte ta mig upp i någorlunda bra tid. Satte mig vid datorn och loggade in på Nordea, men NEJ inte fan hade jag fått pengarna idag heller. Nu var det två veckor sedan jag ansökte. Just när det kommer till mig så ska det alltid krångla till sig. Jag blir så less. Så jaha vad gör jag? Jag har 17 kronor i plånboken och ett konto på minus 11 spänn. Och ingen mat hemma. Inga pengar på mobilen, hemtelen fungerar ej. Ingen möjlighet att ta mig någonstans med SL. Måste på något vänster avboka min tid hos psykologen då jag inte har råd att besöka henne heller, vilket känns piss.

Stackars lilla flicka. Nja kanske inte, men det är jävligt tufft ibland! Jag har varit fattig väldigt länge nu och det är stundtals jättejobbigt. Nog har jag lärt mig att leva med en minimal budget dock. Alltid något erfarenhetsmässigt antar jag. Höhö.

Anywhore efter cirka 1 år och 3 månader ska jag iallafall få flytta. Jag slipper bo i en flyttlåda, en resväska och två plastkassar mer. Jag ska få sova i en riktig säng som inte knarrar och är nära krackelation. Jag ska öppna ett nytt litet kapitel i mitt lilla liv och det känns spännande. Det är väldigt mycket blandade känslor, men jag längtar dit. Jag längtar till den andra januari då jag troligen kommer ha nycklarna i min hand.

Anywhore nu ska jag ta en varm dusch och använda den sista gnutta tvål jag äger och sedan ska jag promenera antingen till Jäänniii eller till Diiileeen :) Handla på ICA för mina sista 17 kronor också. Lutar mot nudlar.

Anywhore latero dudes! Nöff Nöff.

Dagens ord: Anywhore.

RSS 2.0