Wednesday baby.

Tänk att jag faktiskt tog steget idag iallafall. Det blev inte alls så dramatiskt som jag hade förberett mig på och det känns väldigt skönt. Även fast det var väldigt skumt det hela och jag misstänker att det kommer gå illa på ett eller annat sätt typiskt nog, så känns det ändå befriande att första mötet är över. Jag märkte tydligt att åren har gått och hon har förändrats som sjutton... Det är så mycket blandade känslor men jag önskar henne och dom allt gott iallafall och hoppas att det på något vis kommer kunna lösa sig till det bästa, trots att det nästan känns som en omöjlighet just nu.

Runt fem idag så ringer världens bästa koschel och vill ses och strax därefter möts vi upp :) Knallar runt lite i sumpan och sätter oss på en pizzeria och käkar en Kycklingpizza med mozarella, lök, paprika, vitlök och curry. Trots att vi var mätta som schwein så köper vi ändå efterrätt, såklart!  Det har nästan blivit lite av en tradition för oss ;) Jag beställer en "Chocolate Dream" från donken och visst fan var den asgod! Definitivt något i min smak och jag lär säkerligen missbruka den ett antal gånger denna sommar..

Efter svullandet och promenaden beger vi oss hem till koschel och börjar pladdra på som vanligt, blandat med lite dans, fotbollsspelande och minst en timme gick åt till att leka - "Ett skepp kommer lastat"  ...  - Med Vaddåååå?!?
Hahaha jag har alltid lika kul med dig! :D

Jag läste förresten ut boken inatt! "Två Systrar" .. Den var grymt bra, tack för lånet Hugo!!

3

Tre namn jag går under: Pinglan, Mille, Uss.
Tre saker jag har på mig just nu: Underkläder, Jeans, T-shirt.
Tre av mina intressen: Festa, Shoppa, Fotografera.
Tre saker jag ska göra idag: Sminka mig strax, ringa ett jobbigt samtal, bege mig till sumpan.
Tre låtar jag ska lyssna sönder idag:
A Point Of View - Takida
Your Winter - Sister Hazel
Break You - Marion Raven

TisDagens...

Dagens Vill ha: helg helg och åter Helg!
Dagens humör: Rätt cranky fan..
Dagens godis: Mina sista små Marianne, snyft now they´re gone.
Dagens puss och kram: Från min sötaste lilla Denice!
Dagens behov: En stor drink!
Dagens låt: Himlen runt hörnet - Lisa Nilsson   ... så himla vacker.
Dagens ord: Kameleont säger jag då, har ni tänkt på vilken skum stavning det är på det ordet?

Fan det har inte varit någon rolig dag idag. Jag gillar roliga dagar.

Måndag idag.

Pappa ringde i förmiddags och det är nu bestämt att jag ska träffa honom och min syster någon gång under veckan. Det känns skumt såklart och mina känslor är väldigt blandade.
Jag och Korvklunk var i sumpan idag och strosade omkring, kikade i butiker och snackade skit. Efter nån timme skulle jag bege mig till älsk och köpte med mig en Pasta Alfredo och en GB Sandwich. Givetvis slank glassen först ;)
När jag klivit av bussen och var påväg upp för kullen mot hans hus så stog det två sjukt psykotiska katter med skitäckliga ögon som bara stirrade på mig. De såg exakt likadana ut och de fräste åt mig, jag lovar de var riktiga psykiska! Självklart vågar jag inte gå förbi dom eftersom jag känner hur de kommer hoppa på mig och slita ut mina ögon typ, så jag ringer älskling i panik och han kommer till undsättning.
Väl inne så värmde jag maten och så glodde vi på "Guldkompassen". Säkert en underhållande film för de som gillar Fantasy, men enligt mig var det ingen höjdare. Definitivt inte min stil och smak menmen det var mysigt att kramas lite med sötnos en vanlig måndagseftermiddag sådär. :)

575719-10
                             

Om man ska ta och göra marängschwiss (hum stavas det verkligen så?) nu kanske och kolla på min nya film, "Sexual Intelligence". Den är nog något som faller mig i smaken misstänker jag. Baserad på Kim Catralls miljonsäljande succébok ;)

Helgens bestyr.

Jag och Billy var och kryssade med Cinderella i lördags och vi har haft jättetrevligt :) Det blev en stor hamburgertallrik, två långa besök i taxfreen och ganska mycket "promenader" runt om i båten. Vi satt och kollade på Eurovision song contest och drack lite, men drog oss tillbaka efter ungefär halva programmet. Mysa i hytten äger^^  :)

Idag vaknade vi runt 06.00 av att vi i princip stutsade i sängen, vår hytt låg precis ovanför motorerna och när båten la till i Mariehamn så var det bullrigt värre. Fast vi kunde somna om som tur var..
Vaknade istället runt 10.00 och gick upp på däck i solen och njöt ett tag, härligt! Och faktiskt helt sinnessjukt att jag verkligen njöt av att vara ombord på en båt. De som känner mig vet att en mig plus en båt inte är likamed harmoni.
Klockan 13.00 var det dags för Viking Lunchbuffé och visst fan åt vi. Det roligaste är ju dessertbuffén, jag plockade på mig glass med chokladsås och kolasås, tårta, chokladmousse, paj med vaniljsås och även någon dallrig vit sak. Lovely! Efter käket så var det raka vägen till Fun Club och där pimplade vi drinkar så det stog härliga till hihi..
Vi vann lite pengar på en spelautomat också.

Hemfärden från båten kan jag bara sammanfatta i ett ord, Kissnödig!
Så pass att vi var tvungna att kliva av i sumpan och låna toan på en pub, sen att vi blev kvar nån timme med två öl och cider är en annan historia..
 
575719-5

Det var som fan.

Sitter hemma och väntar på att familjen ska dra till landet, så jag och baby kan påbörja våran myskväll. Det blir film och glass med chokladsås :) givetvis massa gos också hihi.

Min pappa ringde nyss och han är hemma från Milano nu. Jag frågade om han kom hem ensam men tydligen inte, min lillasyster fick han med sig hem, trots alla odds. Det ska bli riktigt konstigt att träffa henne nu efter cirka sju år. Jag är förberedd på att det kommer bli mycket svackor och känslor de närmsta dagarna, om inte åren till och med..
Detta kommer att bli mycket intressant.

Dagens.

Sitter här och har precis tryckt i mig två rostade mackor, yummie! Ska träffa klunken idag och vi ska nog ta oss till Solna och svansa runt :) Men jag måste vara tillbaka klockan fyra senast för då ska jag hämta syster.

Dagens låt: Just Dance - Lady GaGa (Feat Colby O'Donis & Akon)    *Stolt över mej klick?*

Dagens klädsel: Blå jeans med en mintgrön tunikagrejj.
Dagens vill ha: Lördag! Då ska jag och Billy på kryssning :)

Känner att jag skulle kunna göra en lååång sån där lista, men borde verkligen sätta fart nu. Ska sminka mig nu!
Tjingeling.


Ny soffa.

Har varit sjuk hela veckan typ, en envis jävla förkylning som vägrade ge med sig. Nu är jag iaf på bättringsväg och det känns super! Imorgon ska älskling sova över här också, så vi ska ha myskväll då wiiie :)

Halva dagen spenderades i sängen med en bra bok som jag har lånat av Hugo, har läst lite mer än halva nu och jag gillar den verkligen! "Två systrar" heter den och är skriven av Anna Maxted. Det är första gången jag läser något av henne, men kanske inte sista. Hon skriver imponerande bra.

Annars har jag hämtat syster från fritids idag och vi har också fått en ny soffa :D En riktigt stor och maffig sak i någon slags valnötsbrun färg med diván på sidan. Med tanke på att vi har haft våran gamla soffa i ungefär tjugo år så var det på tiden att förnya vardagsrummet lite och det blev jättefint faktiskt :) Nu kan minst två personer ligga helt utsträckta, något som var extremt trångt förut. 

För att fira vår nya soffa så köpte vi pizza och käkade tillsammans hela familjen, något som är ytterst ovanligt hemma hos oss. Jag bor i princip annars i mitt rum, det vill säga jag tillbringar typ all tid hemma instängd där. Nu är jag iallafall proppmätt av en fet Calzone och gott som fan var det också^^

Sex and the city.

Jag ääälskar den serien och jag tröttnar aldrig! Har precis kollat på ett dubbelavsnitt på tv fastän jag i princip kan varenda replik utantill. Ord kan inte uttrycka hur mycket jag längtar till biopremiären hihi..


575719-4

Mina fina drinkar.

575719-2

Happy birthday.

Typ iallafall. Jag fyllde år för exakt en vecka sedan, nu är man 21 år woho!  Hade en mysig dag med tårta, Cicci och syster.  Det var många som kom ihåg mig också och det känns ju alltid kul. Eftersom jag fyllde år mitt i veckan så bestämde jag mig för att fira mig själv i lördags istället, så då blev det tjejmiddag och myspys...
Jag bjöd tjejerna på grönsaker,frukter och brödgrejjer med en hot dip jag hade gjort som en slags förrätt och det blev gott! Till varmrätt blev det Sweetchili marinerad fläskfilé, pommes frites och bearnaisésås med en maffig sallad och lite vitlöksstekta champinjoner vid sidan av, också det blev en höjdare! Som efterrätt blev det kladdkaka med jordgubbar och vispgrädde. Okej att jag råkade vispa grädden lite för hårt men äsch! Självklart agerade jag även bartender under kvällen och blandade P2's i mina nya cocktailglas med sockerkant och limeskiva.
Jag kände mig grymt nöjd och imponerad av mig själv, att jag lyckades med alltsammans. Det var dessutom skitroligt att planera allt i detalj och styra upp sånt här, måste göras fler gånger!
Tack för att ni kom och gjorde min kväll! ♥

Alla recept hämtade jag från www.recept.nu


Hej där!

Tänkte ge det ett litet försök att börja blogga. Trivs jag inte så lägger jag nog ner det ganska omgående. Jag provar att skapa en blogg därför att jag är för nyfiken för att låta bli. Har alltid gillat att skriva och jag skrev faktiskt dagbok en gång i tiden, är inte säker på varför jag slutade egentligen. Nuförtiden skriver jag mest korta anteckningar när lusten faller mig in och jag gillar att dokumentera lite smått i min kalender om vad som händer i livet, så man kan gå tillbaks och återuppleva och minnas händelser. Inget är för onödigt enligt mig att dokumenteras, vare sig det handlar om helgens hyss, kvällens middag eller om tanten jag spanade in på bussen.

Fast jag skriver den här bloggen enbart för mig själv, den som vill läsa får gärna göra det, men att fiska läsare är inget jag medvetet eftersträvar.

Den här bloggen dedikerar jag till dig Emilie!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0