Gul och blå.

Det här är så jäkla jobbigt och jag kämpar rent ut sagt arslet av mig för att orka "stå ut". Än har jag inte gett upp, men stundtals så är det så jävla tungt. Jag är extremt inåtvänd och känner mig inte trygg alls i den här skit-situationen. Jag som ändå hade kommit en bra bit på vägen och börjat få upp mitt hopp. Nu är allt förstört och jag får börja om från början, om det nu ordnar sig vill säga. Jag känner mig nästan som en ny person och jag gillar det inte alls. Den här personen gillar jag inte alls. Fan jag vill inte hamna där nere igen, för då vet jag att det är kört den här gången. Riktigt kört.

Slå mig gul och blå, men gör inte såhär mot mig. Det är tortyr och jag faller..Ännu mer hat.

Sånna som DU ska inte ha barn. Sånna som DU ska inte ha en sambo. Sånna som DU borde gå i livslång terapi och leva ensam. Sånna som DU äcklar mig och får mig att må så jävla dåligt.
Jag hatar dig, I really do!

Svenne Svensson.

Medelsvensson, jag?

[+] Ditt efternamn slutar på -son
[+] Du känner någon som har samma förnamn som du
[+] Du känner någon (utanför din släkt) som har samma efternamn som du
[+] I din familj är ni 2 barn
[  ] Du bor i villa
[+] Du bor i en tätort
[+] Dina föräldrar är mellan 35-50 år gamla
[  ] Dina föräldrar har gift sig
[+] Din mamma är yngre än din pappa.
[  ] Din pappa heter Lars
[  ] Din mamma heter Anna
[  ] Din familj har en Volvo
[+] Din familj har en silvergrå eller röd bil
[+] Du har tillgång till internet hemma
[+] Du har egen mobiltelefon
[+] Du har ett eget rum
[+] Du har varit utomlands minst 2 gånger
[  ] Du har varit på Mallorca/Kanarieöarna
[  ] Du har varit i Grekland
[+] Du har varit på Öland minst 2 gånger
[+] Du har varit på husvagnssemester minst 2 gånger
[  ] Din familj har en husvagn
[+] Ingen av dina föräldrar röker
[+] Din pappa är lite lätt överviktig
[  ] Du idrottar flera dagar i veckan
[  ] Du har husdjur
[  ] Du får månadspeng
[+] De flesta i din familj är blåögda
[  ] Du äter McDonald's-mat/pizza/tacos varje vecka
[+] Du följer Melodifestivalen

18/30 .. Jora mitt efternamn är Svensson.

99 av 100 skulle ha tackat ja.

Men nu gjorde inte jag det! Du behöver inte trycka ner andra för det. Du har inte den blekaste aning om vem jag är och hur mitt liv har sett ut. Om du hade funnits vid min sida i alla år så hade du haft en liten rätt att få uttrycka dig om den saken, men nu har du inte det. Du känner inte mig och du blir chockad hela tiden när jag råkar berätta något om mig själv. Jag orkar inte och klarar inte av människor som ser ner på mig, det finns inte plats för dom i mitt liv överhuvudtaget. Hade jag inte haft syskon i dagsläget så hade vi inte haft någon kontakt alls och det vet du också. Det är sorgligt och det gör ont att folk ska trampa och håna en. Skit i mitt liv nu, det har du klarat av galant under hela mina tonår och borde klara nu också utan några som helst problem. Jag bryr mig inte om tanken är god och jag är inte tacksam. Den där attityden sårar mig för mycket.
Varför känns det som att nästan ALLA sviker mig?

Jag hatar dig.

Fyfan vilket stort hat jag känner mot dig. Man behandlar inte små barn på det där sättet!!! Du får mig att vilja dö i princip.

Jag hade behövt ditt stöd nu. Men du vill inte ha något med mig att göra. Du sa för ett tag sedan att jag skulle försöka stå ut. - Jag försöker som fan, men jag vet faktiskt inte hur länge jag orkar mer.

Det här dödar mig.


Onsdag idag dååraaa

Det är lill-lördag idag. Hade jag haft cash så hade jag gått ut och firat, men det har jag inte tyvärr.
Igårkväll satt jag och tänkte som vanligt, medan musiken dunkade i mina öron och cidern rann ner i min hals. Dricker man fort så krävs det inte mycket för att alkoholen ska spela in sin lugnande roll, gött!

Usch jag sov med smink inatt.

Vad händer idag då?
Inte ett jävla skit tippar jag på. Jag funderar på att försöka ta mig ut på en promenad eller bara åka iväg någonstans och sätta mig på en bänk typ. Antagligen blir det ingen verklighet av mina planer idag heller. Fan. Fan. Fan.

Jag saknar dig.

R.I.P Ossi ♥ Vila i frid Ossi! ♥
Underbart söt vovve som har fått somna in. Jag vet att du har det bra nu och vi får träffa dig en vacker dag i det eviga livet.
Jag tänker på din familj och jag är ledsen över er förlust. Du var en riktig myshund och hjärtat smälte varje gång du la ditt huvud i mitt knä och ville gosa. Du är saknad.

Är min blogg döende?

- Nej det är den inte.
Den har bara legat i koma ett bra tag, men jag tror den är på bättringsvägen nu. Tyvärr kan man aldrig vara säker på det, eftersom den lätt kan få återfall in i koman.

Vad fan har jag pysslat med de senaste ..uhm veckorna då?
Till en början minns jag att jag hade kul och mycket att göra och därför sket jag i att skriva här. Helgerna har mestadels varit fyllda med party och alkoholen har flödat. Jag älskar helger.

Den senaste tiden har jag för det mesta gråtit. Kan inte hjälpa det. Undra om jag är en ovanligt svag och ynklig person? Ibland inbillar jag mig att jag bär på en enorm styrka inuti, men att alla "tråkigheter" innebär att jag inte kunnat använda mig av min styrka. Mitt liv tär på mig något enormt och ibland är det svårt att se något ljus i tunneln. Jag lider inte av någon dödlig sjukdom och jag har både familj och vänner som bryr sig om mig, samt att jag bor under tak och får äta mat varje dag. Vad har jag att klaga på egentligen? Mina tankar går faktiskt väldigt ofta ut till andra människor som har det svårt och jag har lätt för att känna stort medlidande och dela såväl sorg som glädje med människor runt omkring mig, antingen närstående eller okända.

Varför jag skulle skriva det har jag ingen aning om..
Mitt liv har varit mörkt, ibland otroligt bäcksvart. Men det har funnits ljusa stunder och det är dessa jag lever för. En av de absolut största ljuspunkterna i mitt liv var när jag träffade DIG! Du andades liv i mina lungor och dina blickar gav mig hopp om framtiden. Din ömhet och kärlek var helande för mig. Jag vet att du inte förstår hur mycket du verkligen betyder för mig, men jag önskar att du visste! Trots våra motgångar, så har de här tre åren med dig utan tvekan varit de bästa i mitt liv. Jag är så tacksam för din fantastiska vänskap och otroliga omtanke. Med din kärlek så kan jag fortsätta min kamp mot all skit. Låt mig få finnas för dig! Med din kärlek ser jag ett ljus i tunneln. Låt mig få vara din älskling! Med din kärlek kan vi kämpa tillsammans mot ett lyckligt liv. Min kärlek finns för dig och vad som än händer kommer den aldrig slockna. Ditt namn är inristat jävligt djupt i mitt hjärta ska du veta.

Du skulle ringa idag sa du, men jag har väntat vid telefonen hela dagen utan att få ett samtal. Inte ett sms ens...
Jag är inte redo att ge upp det finaste i mitt liv, Är du det?

Jag älskar dig Billy.


RSS 2.0