Latest shit.

Sitter hemma med ett glas isvatten och en bit choklad och reflekterar över livet.

Mycket känslor och tankar idag, jag har haft ångest men har bemästrat vissa saker som jag inte trodde om mig själv. Trots att resultatet inte blev glasklart så är jag så stolt över mig själv att jag nästan har lust att börja grina. Idag skiter jag i alla kommentarer som vanligtvis får mig att känna mig nedtryckt, för jag känner mig så jävla bra!

Min midsommar var annorlunda men trevlig :) Cicci och jag vandrandes på en byggarbetsplats i någon timme för att slutligen komma till ett koloniområde och vara där i några timmar. Haha mycket trevligt dock, vid halv elva tiden så gick vi mot bussen i regnet släpandes på ett och ett halvt flak bärs. Komik.

 


Byggare Bob släng dig i väggen!!

 


Efter ankomst till Egnahemsvägen så var det party i några timmar och sedan ropade sängen med en fet hamburgare som fyllekäk, just lovely! Även i söndags blev det lite chill med vänner och bekanta över några öl, mycket trevligt det med.

Annars har veckan varit lugn hitintills, passat syster, ringt lite jobb och förvaltaren igen, samt målat i Ciccis nya klädkammare igårkväll. Vilken uppfräschning det blev!

Imorgon ska jag in till stan en sväng med mamma och mot eftermiddagen väntar bästis flytt!! :) Jag och grabbarna grus ska kånka möbler och flyttkartonger. Senare blir det eventuellt grillning i supermysiga kvällssolen. ♥

Förvaltarskit och myspys.

Regn Regn Regn....

 ... Bild klickad igår och jag ser lagom moloken ut.

Idag är det torsdag och jag har umgåtts med min pappa och mina systrar. Den äldsta systern och den yngsta. Hon pratar jättemycket nu, jiisus vilket litet energiknippe det där alltså! Vi käkade på donken och vandrade runt lite och slutligen gick vi hem till dom ett tag och snackade skit och busade med Elsis. Pappa har varit till stor hjälp och lyckats fixa allt med förvaltaren åt mig. Eftersom jag har behövt komma i kontakt med dom två dagar i rad nu och ringt kundtjänst och kundcentrum ett ex antal gånger utan framgång, så tog han saken i sina händer. Är det något han är bra på så är det att prata till sig lägenheter och liknande, envis som en sate men det är bra i vissa lägen. Jag har fått höra att jag visst har ärvt lite av den envisheten av honom hoho.. :)

Nu sitter jag bara och muppar lite och försöker få tag i Tinkerbell då det vaknas myskväll ikväll. Hon ska sova hos mig också så det kommer nog bli en lång natt med mycket skitsnack tippar jag på ;)
Eventuellt kanske vi glor på en film som jag lånade av Camilla också^^

Imorgon är det midsommarafton och jag hoppas på sol!!!

När katten är borta dansar råttorna på bordet.

I helgen var det party hemma hos baby. Ner på undervåningen, ringa dit folk, tända brasan, sätta på musik och slänga fram cidern och bärsen. Vi blev ett ganska stort gäng och det var trevligt. Jag blev lagom full och glad, precis så som det ska vara. På lördagen var man lite sliten däremot och det var ingen höjdare att stressa iväg i regnet för att handla inför kvällens bestyr. Menmen det funkade, hade älsklingen vid min sida och då blir allt jobbigt genast roligare :) På lördagskväll röjde dom andra på men jag tog det lugnt och gick och la mig till slut. Inte ens partypinglan pallar ibland ;)

Bildbevis på snuskiga snuskiga äckliga oss med en varsin prilla i käften. Usch!


I söndags sov jag över hos Cicci och på måndag var det dags för folk att komma och spana in hennes lägenhet. Pinsamt värre men vi klarade det galant, eller hur Kokko? ;D

I tisdags hände det inte så mycket kul, jobbsökande, städning, diska, laga mat och ta hand om syster. Vi spelade ett nytt spel som var rätt roligt i och för sig, fast den lilla grisen vinner oftast över mig. ♥

Idag då?
Jag har träffat min kära Tinkerbell och varit ute och flängt med henne. Vi har betat av Solna, Djursholm, Mörby,
T-centralen, Fridhemsplan och Rissne. Fråga inte vad vi har gjort på alla dessa ställen, it´s our secret.
If we tell you, we must kill you. Muhaha.
 ... Ibland måste man ha fula dagar också!

Snark!

Idag är jag trött som en gris. Somnade igår vid två-tre tiden och steg upp runt sex för att åka hemåt och till kyrkan. Yes jag har spenderat min morgon i kyrkan och lyssnat när lillasyster har sjungit på hennes skolavslutning. Dom är så grymt duktiga och dom flesta låtarna var riktigt bra faktiskt, lite annorlunda låtar mot vad det brukar vara. Min lilla sötnos lös upp i barnaskaran och gungade i takt till bongotrummorna och sjöng "Aaaafrriiiikaaaaaaa oooooh" :)

Annars då? I lördags hade vi trevligt värre och kom hem till älskling vid ett ungefär. Jag drack bara en 2,25% äpplecider under hela kvällen, den ni! ;) Matchen var ju ingen höjdare direkt heller men baby var glad och stolt över sitt Danmark. Matchen igår var ju mycket härligare med svensk vinst tycker jag :) I dagarna har jag varit hos älskling bara och myst utom igår när jag passade syster ett par timmar hemma.

 ... Alltid på topp!

Strax ska jag bege mitt trötta arsel hem till bästis och hjälpa till att rensa och storstäda som lovat.
Nästa vecka kommer folk och kollar på hennes lägenhet nämnligen så då ska det vara finfint. Jag gissar på att jag dessutom kommer få lite smink och prylar när hon rensar idag, hon har så himla mycket fina saker och får mycket gratis av släktingar som är i branschen.

Nu ska jag hugga en macka, ringa ett samtal och sen gäller det bara att försöka hålla sig vaken hela dagen så jag somnar i bra tid inatt.
Hoppas ni får en trevlig dag! :)

In this moment..

Diggar till musik och väntar på att älskling ska ringa. Muppar mig med kameran.
   
Fjöntbilder klickade nyss.

Sveriges nationaldag



Klockan är ungefär halv sex och om någon timme ska jag möta upp älskling och sen ska vi hem till Dennis och Cilla och kolla matchen. Tänkte köpa med mig lite cider också.
Idag är det våran nationaldag woho! Vädret kunde ju ha varit bättre tycker jag så man kunde varit ute och grillat och myst i solen menmen man ska inte klaga. Vi hade tänkt dra till golfängarna först och kolla uppträdanden och spana in tivolit och så men det är tydligen sjukt mycket folk där så vi skippar det.

Nu ska jag sminka mig och ta två alvedon and then I'm OFF. Later dudes.

Hejja Sverige ikväll!!!

Svullination.

Titta vilken sötnos jag låg och myste med i sängen igår! ♥


Jag har precis spenderat en timme slöandes i soffan, underbart skönt! Idag är jag inte på topp.
Handlat har jag lyckats göra iallafall och bemästra diverse ångesttankar har jag också klarat galant. Wunderbart. 
Det som stör mig just nu är att jag är yr lite till och från, möjlig biverkning från medicinen kanske..
Om cirka två timmar borde Koschel vara här och då ska jag ha middagen framdukad som den söta lilla hemmafru jag är. Senare blir det film, chips+dip, chokolade och läsk. Den nya smaken "Sourcream and Sweet Chili" var riktigt god.   ... Just lovely svullination-combi.

Yesterday.

Jag har tråkigt och har svårt att ta tummen ur och göra dom saker jag borde göra idag.
Så jag kan berätta lite om gårdagen istället. Jag, Billy och Robin var ute i regnet och spelade badminton ända tills det blev för kallt. Då gick vi in och lagade lasagne med qourn och tacokrydda, det blev gott. Vi käkade framför "Vi hade iallafall tur med vädret - Igen". Deras pappa hade köpt den och den var ju lite smått underhållande. Jag skrattade några gånger men vissa saker drog ner filmen tyvärr. Aja wellwell nu ska jag ringa Kokko och pappa!

Bild tagen igår:
 

Stay away!

Idag vaknade jag irriterad. Störd på allt och alla som andas ungefär. Pms nivån är ruggigt hög! Stay away from this monster! För din egen skull.

Jag kom hem från baby för ett tag sen och nu sitter jag här och är halvgrinig och har ont i magen. Har tagit två alvedon så förhoppningsvis ger det med sig snart. Handling väntar, jag ska köpa ingredienser till våran myskväll :)

Koschel ♥ Moschel



Grattis Danmark förresten på eran nationaldag! Vi firar er ikväll ;)


Torsdag 4e juni.

Vilket pissväder det är ute! Sommar och sol kom tillbaks!!
Imorgonbitti åker familjen till Kolmården och jag är avundsjuk, har aldrig varit där nämnligen men det får bli en annan gång när man har lite mer cash. Just nu sitter jag hemma hos baby och tar det lugnt bara. Får se om jag sover kvar här inatt kanske. Imorgonkväll är det middag med Cicci på schemat och sen får vi se vad som händer. 
Nu ska jag gå och pussa på my man!
 

Godnatt!

Det har varit en lång dag, bästis är numera en lägenhet rikare och jag ska måla väggar och inreda i sommar hihi :)
Nu är jag trött så med denna bild säger jag godnatt för idag. Sov gott!


I'm lovin' it.

Hej gott folk! Hoppas ni mår bra, det gör jag. Idag är jag på gott humör.
Nu vankas det ris,köttbullar och champinjonsås och sen är det sminkdags för att sedan kuta iväg. Jag ska först till videobutiken och sen möta upp Kokko i Solna, för att sen dra vidare mot näckrosen och möta upp hennes mami. Det blir till att kolla två lägenheter idag och det ska bli jätteroligt. Jag är kanske knäpp, men det är fantastiskt roligt att följa med idag. 

Nu FOODTIME! :)

 


Myspys!

Sitter nu i mina mjukisar och har laddat upp med mackor och choklad. Tänkte kolla på senaste avsnittet av The Hills, som alltid på tisdagskvällar :)

Alla som också är fans av The Hills vet vell att man kan kolla senaste avsnitten från USA direkt på www.mtv.com.
Good shiet good shiet.

På fredag blir det middag med Cicci och sen ska vi hitta på något satyg! På lördag är det Sveriges nationaldag och jag har inga planer än sålånge, vi får se vad som händer ;)

Puss på er!

Aloha people!

Det är en regnig tisdagseftermiddag och jag ska snart bege mig iväg och hämta syster från fritids och även hämta ut ett paket. Jag fick en avi hem för en liten stund sedan där det stod att jag har ett paket att hämta ut så det ska bli väldigt spännande att se vad det kan tänkas vara :)

Inatt drömde jag värsta mardrömmen och vaknade helt genomsvettig och hade svårt att somna om. Samma scenario har jag drömt förut också och det är lika hemskt varje gång. Någon bryter sig in när jag är hemma själv och har värsta psykiska ögonen och en slags kniv, han spinger efter och jagar mig och jag försöker klättra ut från balkongen in till någon granne men halkar och ramlar. Det hemskaste är ändå när den där mannen står utanför dörren och jag ska gå och kolla i nyckelhålet vem det är som bankar och rispar på dörren och då sliter han upp brevinkastet och glor rakt på mig. Usch vilken panik. Så skönt när jag sover bredvid älsklingen, då känner jag mig så trygg och drömmer nästan aldrig mardrömmar.

Haha nu ringde lillasyster och sa att hon och två kompisar vill åka till Grönan på skoltid och frågade om inte jag kunde hänga med. Lilla pluttan. vi får nog ta ett snack när vi är hemma.
 
Appropå hemma, nu har bästis kommit hem från Paris :D så stolt över henne att hon åkte!
Imorgon ska vi ses och jag ska hänga med på lägenhetsvisning, förhoppningsvis så kommer det ordna sig så att hon får en lägenhet nu. Isåfall kommer det hända mycket roligt framöver!

  ... Koschel och Moschel.

Paradise Hotel och Guten Nacht!

 ... Gammal bild där jag inte ser ut som mej själv.

Jättemysig dag i solen med massa yatsyspelande som jag ägde på muhaha. Nu blir det nattmacka och så ska jag glo på Paradise Hotel. Den danska versionen har börjat och det verkar vara rätt kul.

Imorgon ska jag bara vara hemma och söka jobb och passa syster och göra massa nyttigheter tänkte jag.

Nu TV och sen Godnatt!


Summertime baby!

Det är så himla galet varmt och skönt ute! Fast jag klarar bara av att ligga i solen i max tjugo minuter och sen är det solsting nästa ungefär, men jag ska ut med älskling och sitta och spela kort i solen nu iallafall. Kepsen är på, vattnet är kallt och jag är redo! :)

So long!

RSS 2.0