What to eat?

Vad ska man äta till middag egentligen? ... *hum*
Det blir lätt samma saker hela tiden och ibland provar man nya grejjer men jag saknar ändå inspiration just nu..
Kollar runt på receptsidor men blir inte klokare för det.
Någon som har tips att ge mig på god, lättlagad och helst inte alltför dyr vardagsmat? :)



Hurtbulle.

Den sista juli idag. Redan =/ Sommaren ska alltid gå så himla fort!

Jag har varit hurtig värre idag, mötte upp Nathalie klockan 08.00 och sedan var vi ute och gick i ca 45 minuter, jävligt otippat men jävligt bra! Det är så skönt när man kommer hem sen och duschar och käkar frulle :) Känner mig lite detoxad på slagg typ :P

Vad händer annars idag då?
Ska städa (igen), det blir lätt skitigt när jag och älskling "bor" tillsammans har jag märkt. Ska handla och laga någon god middag till ikväll, ska även fortsätta att söka jobb. Har spanat in ett par stycken som inte vore helt fel att få höhö.
Dä ä' ba å kämpa!

Jag vill tatuera mig!


Att suga på Långa Farbrorn^^

Hej och hå.



Idag har det varit ytterligare en asvarm dag, underbart men schvettigt!
Dagen har spenderats i Kristineberg med mitt kära koschel alias Cecilia. Vi har legat på klipporna och haft picknik, solat och självklart snackat gojja i flera timmar. Det blev lite hårt på klipporna efter ett tag dock så vi flyttade ner till gräset :)
När vi först kom fram till Kristineberg blev vi chockade över det extremt dåliga utbudet av käk som fanns. Alltså vi gick till två kända matbutiker, men det fanns typ ingenting att handla! Allt var urplockat som fan och det var renoveringar och ombyggnader, det enda brödet som fanns var två hamburgerbröd.. (?) och det fanns varken potatissallad, kycklingklubbor eller rostbiff som vi var sugna på. Till slut blev det iallafall två mackor och drickor.

Inne på pressbyrån senare:
Kassörskan: Nineteen
Jag: *Funderar lite på om jag hörde rätt*
Kassörskan: Eighteen

Cicci: *Räcker fram kortet*

Kassörskan: No money on this...

Vad fan! Har dom en kassörska som inte kan svenska tänkte jag. 
Sen frågar Cicci mig om jag har kontanter att lägga ut sålänge och då säger tjejen i kassan 
"Aha oj pratar ni svenska?? ..Vad pinsamt!" 

Hahaha! Vi fick oss ett gott skratt men jag undrar varför hon fick för sig att vi inte snackade svenska..skumt värre.

 ... Koschlet hugger in på baguetten

 ... Emilie tycker om glass.

 ... Das Watter :)

Nu sitter jag här mätt och belåten, har precis haft tacokväll med älsklingen :) Svingott!!
Jag ska absolut inte missa "Pussycat Dolls"  ikväll heller. Det är final och allt..spännande! Jag hejjar på Nathalie.
Vem hejjar du på? ;)


Jag älskar överraskningar.

Idag har jag gått till sumpan med bästa Nattis, skönt men ruskigt varmt! Jag har varit på banken och jag har handlat mat och lite andra prylar. Tvättat två maskiner har jag också gjort idag, samt sökt ett par nya jobb^^
Jag har också blivit överraskad av mitt gullefjun idag. :) När jag kom hem från sumpan var han redan hemma hos mig och stog med ett paket i handen! Hihi, Du är världens sötaste älskling!


Vad det var i paketet?

- Jo hela första säsongen av Vänner! :)
Så nu ska jag börja samla på alla säsonger. Vänner is the shit! Antagligen världshistoriens härligaste komediserie!

Till middag käkade vi Cesarsallad med vitlöksbaguette. Asgott! Nu ska jag mysa ihop mig med darling i soffan och glo på American Pie :)


Over and out.

Gratis bio :)

Jag älskar att gå på bio och jag älskar att shoppa!! Jag älskar det ännu mer om det är gratis.. Gör inte du?

På den här sidan kan man lätt tjäna ihop poäng gratis som kan bytas ut mot antingen biocheckar eller presentkort. Det finns flera butiker man kan välja att utnyttja sitt presentkort på.. Exempelvis H&M, Åhléns, Kicks, Bianco, Mio, Guldfynd, Bokia, Siba, Vero Moda, Lagerhaus, Gallerix eller varför inte ta en upplevelse på Kolmården eller kryssa med Birka Cruises?
Det finns ännu fler...

Om ni vill bli värvade av mig så får ni 25 extra poäng utöver de 50 poäng man får som startbonus :) Klicka bara på länken och bli medlem helt gratis.

http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=54061

Tack så jättemycket! :)

Goooood morning Vietnam!

Godmorgon!
Usch vad vi har sovit dåligt, både igår och inatt. Det är varmt och det är täppt i näsan. Älskling hostar som en jag vet inte vad och det gör ju att båda han och jag blir sömnlösa. Jag måste erkänna att jag är lite trött idag men inte är jag bitter för det! Det är bara att hoppas på att man somnar gott ikväll istället.

Som de flesta i min närhet vet så älskar jag att fotografera och har i princip alltid med mig kameran, vart jag än är.

Vårat minigolfspelande till exempel har jag dokumenterat varje år och det har sett ut såhär: 
 

  


 

Bilden i mitten var ju inte så jäkla munter hahaha!

Party, Minigolf och värme.

   

I fredags var det partydags på kvällen minsann!
Jag och baby förfestade här hemma först och hade jättemysigt. Drack nog 4-5 cider innan vi tog taxi till metropol, där vi mötte upp alla och jag tog ytterligare en cider. Sedan var det bara att trycka in alla i en ny taxi och vi drog till Edelweiss i Solna. Första gången jag var där och det var faktiskt bättre än jag väntat mig, positivt överraskad med andra ord. En väldigt trevlig kväll som slutade med en mycket full Emilie, Limousine, Slagsmål och en aningens sentimentalitet från min sida.



När vi kom hem runt 5-6 tiden på morgonen så gav älskling mig en tunnbrödsmacka med ost och sen deckade jag ihop totalt och vi sov fram till halv ett nångång på lördagen. Hela den dagen tog vi det bara lugnt, gick och handlade lite och hade myskväll framför tv:n med chips.

Igår var det ruskigt varmt, precis som idag. Jag rinner nästan iväg känns det som stundtals, men jag vill ändå inte klaga på det fina sommarvädret som vi faktiskt får nu äntligen! :) Trots värmeslag och en aning solsting vandrade vi iväg till golfängarna igår och spelade minigolf. Det har vi gjort minst en gång varje sommar nu. Det har blivit tradition för oss! Fast det var synd att det var min tur att torska det här året, nästa gång ska du få feting stryk pälskling! ;)
Efter golfrundan köpte vi glass och satt på en parkbänk och njöt.
 ... Älskling fokuserar ... "Man kan aldrig titta för mycket på bollen"

På kvällen sen så kom min Hugo över en stund och det blev massa skitsnack :) Alltid lika härligt!

Nu ska jag återgå till tvättandet och sen ska jag käka Meloooon med baby.

Puss.

Semester.

Jo det känns som att jag har haft semester. Även fast man är ledig typ jämnt, så är det en speciell känsla som måste infinna sig för att det ska kännas som semester. Jag stannade kvar på landet längre än beräknat, därav den sugiga uppdateringen. Det har varit helt underbart mysigt och skönt, med mycket sol och bad :)

Fredag 18:e juli


Det blev bio till slut iallafall och det ångrar jag inte för en sekund. Älskling och jag åkte till Råsunda och såg på "Mamma Mia". Vad tyckte Emilie om den?? - She fucking loved it. Den var helt fantastisk från början till slut och till och med sötnos godkände den. Abbas musik är underbar och Meryl Streep var som gjuten för sin roll. Jag skrattade och grät, samtidigt som jag ständigt fick rysningar längs hela kroppen. Nej jag överdriver inte! Så fort den kommer ut ska den bli min :) Jag rekommenderar den starkt!


Lördag 19:e juli
Något stressig morgon om man säger så.. Mormor och morfar skulle hämta upp mig vid halv nio och jag var ute i sista sekund med packning, duschning och allt där till. Med lite hjälp från baby så hann jag ganska bra ändå, kutade ner till gatan med en nyss svald frukost, som kom upp direkt igen när jag snubblade på sista trappsteget. Närå, skojja bara haha!
Vägen till landet var lång och vi körde fel några gånger. Väl framme så kunde man pusta ut för någon minut och ta en fika. Sedan bar det av mot Ljusterö och Knallemarknaden :) I flera timmar gick vi omkring och strosade och tittade på fina saker. Jag käkade rostade mandlar som var alldeles varma och underbart goda! Fyndade också ett halsband för tio spänn^^ Vid ett av stånden stod det en gubbe som sålde massa skärp för tio kr styck och jag ångrar mig nu i efterhand att jag inte köpte något, för de var faktiskt helt okej. Denice åkte karusell som vanligt och stortrivdes när hon traskade runt med sin nya väska :)
       ... Jag och syster på bilfärjan.

På kvällen kom även Marina, Rune och Linn ut till landet. Jättekul att få träffa dom igen :)


Söndag 20:e juli
Min bebis fyllde 8 år och det var storkalas för henne :) Hennes pappa fyller också år samma dag. Vi var 13 stycken och det var supertrevligt. Jag skrattade halvt ihjäl mig när Ida blåste serpentiner ur näsan!
 
... Jag och lillkusinen.

 
... Min söta 8-åring :)

 
... Partyparty!


Måndag, Tisdag, Onsdag och Torsdag.
Massa mys och bus med syster och kusin. Massa snack med Marina och Rune. Massa kramar med mormor och morfar när de åkte hemåt i måndags. Massa solande (min rygg är numera läckert illröd). Massa badande, jag har hoppat runt i vår pool som en liten unge som tagit överdos av dextrosol typ. Massa käkande, fika hit och dit. Massa läsning i min bok *me like*. Jag tippar på att jag skriver en mindre analys av skiten när jag läst ut den :)  I onsdags var vi vid ett havsbad, som vi döpt till kobadet. Det strosar nämnligen runt kossor på stranden där man badar. Haha skitmysigt faktiskt, hur sjukt det än låter. Tyvärr fastnade de inte på någon bild. När jag smög mig fram med kameran hade dom försvunnit en bit bort till skuggan.
På vägen tillbaks till bilen fick vi gå igenom en hästhage. Där blev jag halvt jagad av en skock rännande får!! Som tur är överlevde jag.

 ... Min snygga mormor! ♥

 ... Badbrudarna!

I torsdags fick jag skjuts till Åkersberga och åkte kommunalt därifrån. Suck på att Roslagsbanan har ändrats. Nu var jag tvungen att åka buss i mer än en timme för att komma till Danderyd. Därifrån var det också buss som gällde, fast inte så långt dock. Brukar annars föredra att åka buss, men just när det är högsommarvärme kanske det inte är det alternativet som lockar mest. Well well det var skitskönt att komma hem trots allt. Hem till min älskling, som faktiskt har bott hemma hos mig även när jag var borta. Hem till en riktig dusch också .. aaaah gudomligt skönt! :)

Nu måste jag nästan sätta fart, så det blir något av den här dagen också. Ska käka och sen handla lite på systemet tänkte jag muhaha.

     Hejs sålänge!

Nya schiiiins och mommo/offa.

Hola!
Sitter just nu och dricker drink och väntar på att älskling ska komma, så att vi kan börja laga middag. Vet inte riktigt vad som händer ikväll, antingen blir det bio eller något annat trevligt :)
Idag har nästan hela dagen spenderats i stan med min Klicksplitt! Vi har strosat runt, käkat glass i solen och jag har äntligen köpt ett par nya jeans Woho!! :D Riktigt nöjd och glad för byxor var något jag var i akut behov av. Kanske lägger in en bild på mina godbitar senare..

Imorgonbitti blir jag upphämtad av mormor och morfar och det bär av till landet :) Ska bli mysigt värre! Vi ska dessutom ta färjan över till Ljusterö och gå på knallemarknad. Det brukar vara trevligt att strosa runt där bland alla grejjer och kanske hitta några fynd. Denice blir så lycklig av att få åka karusell också och det är himla kul att se! :) På söndag sen fyller ju lilla grisen 8 år och "blir en stor tjej" som hon själv säger haha! Då blir det storkalas med massa folk :) Antagligen kommer jag inte hem förrän måndag eller tisdag, så då återkommer jag ;) Vi har inge internet på landet nämnligen höhö...

Trevlig Helg Jävla Älg!

Piercing..

Jag funderar på om jag ska pierca läppen eller inte.. tycker det ser grymt coolt ut på vissa, frågan är om det skulle passa mig? Och om jag inte skulle tröttna efter ett tag... Har någon råd och tips?? Är det något jag ska satsa på eller är det absolut inge fint?  :)

 ... En rätt ful bild på mig med fejkpiercing i läppen!

Gårdagens och Emilie in the city.

Tjena!
Igår var jag ju som sagt och träffade pappa och syrrorna. Det var trevligt men efter ett tag blir det väldigt intensivt. Vi var ute på gården och jag kollade när Elin och några andra ungar hoppade hopprep, medan jag försökte lapa lite solsken. Jag är så ruskigt blek och vill så gärna ha lite färg på kroppen nu, överväger nästan att smörja in mig fuskbrun snart för jag trivs mycket bättre med att ha lite färg på min annars naturligt kritvita hy.

 ... Jag och ungarna.

Efter en stund gick vi till ett café i sumpan där jag beställde en päronsmakis och en skitgod hallonpaj med vaniljsås!
När vi hade fikat och snackat klart så hoppade jag på bussen till hallonbergen, där jag mötte upp älskling och handlade på prisextra. Sedan blev det till att åka hem för att baka chokladmuffins och laga mat. På lördagmorgon blir jag nämnligen upphämtad av mormor och morfar och vi åker till landet, där systers födelsedagskalas väntar på söndag. Därmed har jag bidragit till kalaset nu med 24 stora chokladmuffins :)

 ... 6 st av dom^^  (chokladbitar i och siktat florsocker över)

 ... Min middag!

Fan vad det regnar ute nu! :S ... Jag sitter just nu och väntar på att min Hugo och Klick ska höra av sig, så att vi kan bege oss in till stan en sväng :) Jag vill kolla på de där satana jeansen igen! Har spanat in ett par men de finns aldrig i min storlek. I need them badly!

Tjing sålänge!

Syster yster i stora lass.

Jag var helt sjukt galet trött imorse när älskling åkte till jobbet. Det blev till att lägga sig att sova någon timme till och för en gångs skull så kunde jag det också. Helt otroligt underbart att sova.. Jag behövde det! Strax efter nio ringde mamma och meddelade att de var på väg hem nu för att hon skulle till läkaren, plus lite andra ärenden. Då blev det lite fart på mig trots tröttheten. Duscha, bädda sängen och städa upp lite på rekordtid. Det var jättemysigt att träffa syster igen, efter nästan två veckor börjar man sakna den lilla grisen :)

 ... Otroligt söt bild, som jag tog på henne förra sommaren.

Om en stund drar de sin kos mot landet igen och jag ska träffa pappa och syster 2 och 3. Ellsis har vattkoppor nu stackarn. Det ska bli kul att träffa dom igen, eftersom det var ett tag sen nu. Små barn växer ju så himla fort så jag måste passa på att träffa henne mycket, medan hon fortfarande är en liten plutt.
Vi ska säkerligen bara vandra runt lite i sumpan och njuta av sooolen :) Skönt! Sen ska jag träffa min baby igen och vi ska hem och leka kockar.


Syster nummer 2, med charmigaste gapskrattet. Haha!

Nu måste jag kila.. Ska få skjuts^^
PUSS.




 





En ny vecka!

Godmorgon!
Jiisus idag har jag mycket att städa. Diska, dammtorka och dammsuga. Älskling har bott här i flera dagar nu och eftersom vi festat en del, så har diskning och sånt inte hamnat som första prioritet kanske.
Ja, i lördags var vi på krogen och lyssnade på musik och drack. Det blev en ganska kort visit dock, men det hindrade inte oss från att ha efterfest för oss själva hemma :) Lyssna på mer musik och spela massa kort, medan det klunkades det ena och det andra. Inte förrän runt 07.00 blev det sängdags och då sov vi ganska länge på söndagen. Mesta delen av den dagen spenderades i sängen faktiskt. Vi kollade på massa filmer, bland annat "Gisslan", "Sleepy hollow" och "På smällen". Enda gången vi gick ut var för att köpa food från donken haha! Anledningen till det var främst för att vi ville ha coca-cola glasen som de har kampanj på nu. Den här veckan var det färgen rosa som gällde, perfekt! :)  

   Fast våra glas är ju i en svag rosa nyans 8-)


Nu är baby på jobbet och jag sitter här och söker jobb, samt bloggar lite och trycker i mig två mackor. Jag ska snart sätta fart med städningen också! Vore kul om det kunde bli lite fint här igen nu och inte att det ser ut som en riktig jäkla svinstia. Yes, sometimes I am a pig!
Hare gött och nöff.

Drunken monkey!

Schvamp.

Nu är klockan 02.20 och älskling och jag har precis kommit hem. Det är fredagkväll/natt och denna evening har spenderats i Bergshöjden med trevligt folk, mycket skitsnack, musik och lite alkohol. Jo ganska lite faktiskt för min del, ovanligt nog ;) Baby har nog fått i sig lite mer och står just nu i kallingar och lagar fyllekäk i köket. Det verkar bli chilikorv med färsk potatis och café de paris. Riktigt smarrigt ska det bli! Jämnt när jag har festat till det lite, så blir jag så sjukt hungrig efteråt .. Är det bara jag som brukar bli det?



Om en vecka kommer schwestra mi hem igen från Grekland :D Jag saknar den lilla skitungen faktiskt..måste visa henne min idé på tatuering också! Vi har nämnligen bestämt oss för att tatuera oss tillsammans med någon slags symbol eller nått som står för vänskap/systerskap eller liknande. Det kommer bli riktigt kul att göra det tillsammans med henne :)
Någon som har något tips på tatuering??

Hoppas alla haft en trevlig fredag! :)

Personal changes..

   
   

Lite olika looker, lite olika tider. Frågan är vad som ser bäst ut egentligen? hahaha!
   

Absolut dödstrist..

Jag har tråkigt och känner mig ensam. Jag har gråtit och varit ensam. Jag har varit skitledsen och hatar att känna mig ensam.

Igår var det ännu en jobbig kväll, det tar på mitt psyke så enormt när allt runtom en blir till skit, när människor man bryr sig om blir behandlade som skit och mår skit. Jag tackar Nattis för en mysig kväll med tv-tittande, skitsnack och varm choklad. Det är svårt att uttrycka när man behöver någons stöd, så det uppskattas ju extremt mycket när man får det utan att behöva be om det. Massor med kärlek till dig Hugo! ♥

Nu ska jag ta mitt nedstämda jag och göra ett stort glas O'boy och kolla på tv.

Är fan sugen på en cigg just nu, trots att jag hatar allt med rökning egentligen. Så dumt!


Himlen runt hörnet.

Shit att jag inte tröttnar på den låten! Både originalversionen med Lisa Nilsson och lite roliga remixer. Det finns en svensk hiphop version på den som passar rätt bra in på mitt liv!
Just nu sitter jag bara inne på msn och muppar och är inne på youtube där "Himlen runt hörnet" går på repeat.

Filmen var förresten bra ända till slutet, blev lite sorgligt då. Jag råkade visst börja böla lite också, men det är ju inget ovanligt :P

Ååååh jag har inredningsdrömmar och "behov" ... Vill (ännu) en gång göra om mitt rum, men ekonomin räcker inte till tyvärr. Hade den funnits hade jag istället letat lägenhet som en tok. Jag vill flytta!! Tänk att jag bott i den här lägenheten i hela mitt liv. Det är ett mysigt hem och allt, men jag är ju så otroligt trött på den så det finns inte. Vill veckla ut mina vingar och flyyyyyyga... en liten bit iallafall :P

Nej om man ska sova snart kanske, det blir till Willys i ottan imorgon!
Godnatt folket.

Mamma vid 16.

Idag är det söndag och klockan är snart halv tio. Jag kollar på ännu en film som är verklighetsbaserad. Ni vet kanal 5 kör ju med sånna klockan 20.00 på söndagar ;)
Filmen handlar om en tjej som fick en son när hon var endast 16 år. För att slippa allas blickar och dömande åsikter, bestämmer sig familjen för att flytta och tjejens mamma får ta hand om den lille istället. De säger till alla att det är hennes son. Till slut kommer sanningen fram iallafall och den unga mamman verkar vilja uppfostra sin son själv trots allt. Något som inte verkar helt enkelt..

Den verkar bra anyway och nu ska jag se fortsättningen! :)


Snart så..

Aloha!
Lite dålig uppdatering på mig kanske.. Har inte gjort så mycket de senaste dagarna. I fredags blev det lugnt med en hemmakväll. Jag käkade kakor och glodde på sex and the city typ hela kvällen. Agerade kock till familjen gjorde jag också, min köttfärssås blev riktigt lyckad den här gången. Det är jätteroligt att laga mat till flera stycken som ska äta! Köttfärssåsen smakade tomat, rödlök, champinjoner,chili och vitlök. Alltid lika kul när det blir uppskattat också :) Man kanske ska satsa på en framtid inom kockyrket? .. eller inte, jag skulle nog bli uttråkad och trött på matlagning då. Det är bäst i lagom mängder^^

I lördags var jag i Solna en sväng med Klick, vi gjorde några små ärenden bara. Thank God för att busstrejken är över nu förresten! Hoppas det håller i sig. På kvällen var mina planer att även då bara ta det lugnt hemma framför någon bra film. Älskling känner sig fortfarande inte bra, men jag hoppas han blir frisk och kry snart!
Efter någon timme fick jag dock avsmak på att ta det lugnt och det började krypa i kroppen på mig. Jag klarar inte att sitta inne en hel helg utan att göra något alls! Drog med mig Klunken ut och gick en sväng för att sedan placera oss utanför Rissneskolan en stund, där vi snackade mängder med skit och klunkade i oss två "Lonken". Jag hade även en liten flarra "Fishot" med mig i väskan. Det värmde fint ute i det kyliga vädret. Man känner sig som en blandning av en gammal alkis och en liten fjortis. Men kul var det! Vi hittade även en liten vän, i form av en slapp boll som vi lekte med ett tag haha.
När vi hade tröttnat på det så styrde vi kosan mot Sundbyberg för att sätta oss på någon krog en stund. Det blev till slut Greens och där fortsatte skitsnacket. Vi fick sällskap av Henke och Donny efter ett tag också, väldans trevligt! :)
De stängde runt 01.00 och då var det ändå på tiden att röra sig hemåt.

Ange och jag lyckades (of course) precis missa tunnelbanan och nästa skulle komma om 22 minuter. Fine, det skulle varit helt lugnt om vi inte var så satana perkele pissnödiga!  Haha vi gick runt en ring på perrongen säkert minst tusen gånger. Jag tror jag till slut hamnade i någon slags trans eller nått :P Snacka om wonderful känsla när man väl kom hem till toan!
 

Idag har jag städat och rensat bland massa grejjer. Till exempel så har jag slängt massor med urgammalt smink som bara legat och skräpat, skönt!! Imorgonbitti blir det att storhandla, mina medmänniskor drar nämnligen till landet och är borta i fem veckor! Gudomligt skönt att ha lägenheten för sig själv :) Fast helt själv tycker jag ändå inte om att vara, så älskling lär bosätta sig här lite halvt. Kanske även Nathalie ett tag.. Blir bara glad av lite sällskap, jag har fan börjat bli riktigt sällskapssjuk nuförtiden.



Hemma bra men borta bäst?

 Tjabba Tjena!
Nu är jag hemma igen. Eller kom ju hem igår men har varit så jäkla galet trött så jag var vell inte helt klar i huvet förrän nu kanske.. Kryssningen blev lyckad tycker jag! Jag hade jätteroligt :) Hade lätt kunnat köra på nått dygn till^^ Mådde inte det minsta dåligt av gungandet heller.

Klicken fick en stor drinkbok av mig och Hugo med 1001 recept på olika drinkar, med jättefina bilder i också! Jag funderar nästan på att köpa en till mig själv.. Hon fick också en "vanlig" bok som handlar om en ung rysk tjej som blir utsatt för trafficking (hum stavas det så?). Det är en sann historia som verkar intressant att läsa, hoppas hon gillar den! Hon blev till och med gratulerad av båten och fick en chokladask och en ros, Gulligt tycker jag!
 ... En glad Ange som precis öppnat sina presenter.

Själva båten vi åkte med var absolut godkänd, stort härligt disco! Det enda jag har och klaga lite på var vell kanske utbudet av käk, det borde finnas fler billiga matalternativ. Skräpmat hello?! Men annars var som sagt allt tipptopp, jättekul att träffa lite nytt folk också! Alla var supertrevliga :)

 ... Nattis och jag poserar på toan innan vi drog till nattklubben.

  
  
  
  
 

En rolig kväll!

Dagen efter blev det liiiite lugnare...

 ... Jag, Älskling och vattnet.

Självfallet blev det några återställare på onsdagen, hittade en drink som var skitgod! Den hette "Summer Chill" och smakade vattenmelon, yummie! Jag satt även och kollade på mumintrollen som underhöll barnen, frågan är vilka som tyckte det var roligast..barnen eller Jag? hahah...




Grattis Ange! :)

                                                                               
 
Min Underbara lilla friendie i vintras.

Idag fyller min söta Klick 21 år :) Stort grattis till dig och hoppas du får en underbar dag! Lite senare ikväll så ses vi, för då blir det kryssning! Vi är ett gäng som ska åka från Värtahamnen till Åbo, det är bara 23 timmars kryss. Det tycker jag brukar vara alldeles lagom. Jag hoppas verkligen på fint väder också och helst vindstilla så det inte gungar så mycket.. Jag har en tendens att vara känslig mot sånt. Men iiiih snart bär det av, vi ska åka med Silja Festival. Det blir nytt för mig! Schpääännande :D


Jag är så jävla trött idag bara, borde försöka vila en stund nu egentligen innan jag ska sätta fart och duscha och fixa mig.

Kameran åker givetvis med också! Här ska det fotas minnsan! ... Nej tyvärr älskling jag glömmer den inte den här gången heller ;)

Hasta la vista baby!

En sexmissbrukares bekännelser.

Ja, så hette filmen jag såg på tv igårkväll. Den var bra! Handlade om en kvinna som utåt sett levde ett relativt normalt liv (hur ett sånt nu är egentligen) i ett fint hus med sin man. Inombords mådde hon ändå inte bra och hade flera affärer bakom sin mans rygg. Hon utvecklade ett sexmissbruk och träffade olika män, som inte var några änglar precis. Det hela gick längre och längre och tillslut blev hon intagen på en vårdanstalt för att få hjälp att bemästra sitt missbruk. Efter timslånga terapisamtal, kom äntligen sanningen fram att hennes far hade tvingat sig på henne sexuellt flera gånger under hennes barndom. Han tog hennes oskuld när hon var endast fem år gammal.
Så jävla hemskt!

Kanal fem visar filmer klockan 20.00 på söndagar som är baserade på verkliga händelser. Oftast är det hemska berättelser, men desto mer intressant. Jag gillar för det mesta när det är verklighetsbaserat, känns äkta på ett annat sätt då.

Vad har hänt idag då? Jo jag har varit i Kista med Nathalie och letat efter en grejj till en viss person. Mer info om det senare! Sedan var tanken att jag skulle följa med till hallonbergen för att spana in hennes pappas Thai Takeaway lite snabbt. Jag råkade visst bli kvar ända till halv nio på kvällen. Vi satt och snackade skit och blev serverade Thailändsk mat. Grymt sjukt ruskigt gott! :)
Imorgon är planerna att vi även ska hinna med en tripp till Solna innan det blir att ge sig av på La cruise. Ska även träffa min älskling, hoppas jag på iallafall.

Snart ska jag kolla lite Satc och försöka somna in...

PUSS och GODNATT.

RSS 2.0