6 oktober 2012.

Host och snörvel. Jag är sjuk. Niklas hatar ordet snörvel, därför gillar jag att säga det extra mycket.
På onsdag på jobbet så var det förjävligt, jag mådde skit fysiskt. Hade feber, var svag som fan och en megaförkylning så näsa och ögon rann. Tre sista timmarna själv i butiken. Det var jobbigt som fan, men jag stog ut då absolut ingen annan kunde komma in och jobba. Dock har jag varit hemma och vilat nu torsdag, fredag och lördag. Det behövdes verkligen och det är faktiskt första gången jag sjukanmält mig också. Jag är fortfarande inte helt frisk men på bättringsvägen iallafall. Niklas har varit så gullig och tagit hand om mig :)
 
I tisdags hade vi inventering på jobbet, det var rätt jobbigt med feber i kroppen, men jag stog ut. Klockan 07.30 var jag i Sollentuna och körde sedan på i lite över tio timmar plus att jag hade ansvaret för kassan. Hujedamig.
 
Vet inte om jag redan har skrivit det men Jessica på jobbet tog tjänstledigt för ett tag sedan och ska jobba med mode i ett år istället. Jag var en av dom som ansökte om vikariatet för hennes tjänst.
 
För någon vecka sedan så fick jag reda på att jag fick det! :) Jag är kvar till slutet på nästa sommar ungefär. Känns riktigt bra. Nu har jag gått med i facket och A-kassan också. Förhoppningsvis betyder det att jag inte behöver gå med huvudet mellan benen till soc någonsin igen och ansöka om försörjningsstöd.
 
Mihi jag är glad, har shoppat lite stuff på nätet nyss. Nya sängkläder bland annat som jag trånat efter länge :D
 
Nu måste jag laga matlåda till imorgon, ta alvedon och nässpray och sedan blir det soffläge resten av kvällen med chips, ben and jerrys och min älskling :)

RSS 2.0