Hemma igen!

Huuaa nu är jag hemma igen :) Har köpt vin och cider till mig och Hugo ikväll och råkade även få med mig ett linne och ett skärp hem. Askul med något nytt i garderoben men inte lika kul att plånboken blöder nu. Aja ekonomisk ångest får jag ha någon annan dag! Lunchen käkades på McDonald´s och cheeseburgaren var ovanligt äcklig idag men det slank ner. Nu är det Musik, Xider, Läsa ELLE och måla naglarna illröda som gäller.


Friday.

Hej tötisar!

Idag är det fredag ohlala. Vet inte vad det innebär men eventuellt så vankas det party ikväll :) Sötklick kommer av båten senare och är redo! hihi..

Snart drar jag mig mot Solna iallafall och inhandlar kvällens eventuella alkoholkonsumtion och så ska jag luncha med Koschlet. Good shiet.

Skriver senare!

Gammal bild på mig och Cicci som jag kom över igår! Hon var ju jävligt snygg iallafall och det är ju bra.

"Raka skallen och skrubba bort halva huden"

Torsdag var det idag då och jag har fått sömn inatt yesssss :) härliga puckar! Hygå sovde kvar här och vi hade inte tid att glo på någon film för det var så mycket skitsnack som var tvunget att snackas igenom först ;) Mysigt att vakna med någon och äta frukost tillsammans, mi lajkie.

Right now - Slängt i en maskin som tvättar för fullt och springer runt och småstädar. Ska även tvätta upp lite för hand sen tror jag. Duscha behöver jag också BIG TIME. Känner nästan för att raka skallen och skrubba bort halva huden typ, skabbigare sak än mej får man fan leta efter just nu.

 ... Emilie goes "nyttig!"

Det är så tråkigt att äta själv, är jag den enda som tycker det? Vill ha middagssällskap senare ikväll så funderar på att ringa och tracka mina medmänniskor.

Yeye nu ska jag fortsätta städa och plocka och spela Flipsyde - When it was good på högsta volym.

Hugo och Mille.

Fysatan tråkigare dag får man leta efter. Hum typ.
Hur som helst så ska jag kila ner till affären nu för att inhandla lite onyttigheter och sedan ska jag vänta på att min kära Hugo ska dyka upp. Då blir det nog massa skitsnack och eventuellt att vi myser ner oss framför en bra långfilm. 

HUGO MILLE

 
 

Onsdag.

Tjabba.
Igår åkte jag hem till bästis och vi lagade middag tillsammans och snackade massa crap. Jag beslutade mig för att sova kvar på soffan men tyvärr blev det inte mycket sova för min del. Har så mycket tankar som snurrar om allt och inget och jag tror mina ögon slöts sig ungefär strax efter fem på morgonen för att sedan pallra sig upp vid sjutiden. Tur att man har världens bästa bästis som serverade toast till mig i soffan, då jag knappt visste vem jag var vid den tiden.

Nu har jag alltså suttit hemma ett antal timmar och mestadels ägnat åt mig åt datan. Surfa runt, klicka in på arbetsförmedlingens hemsida, klicka ut från den och sedan blogga om i princip inget.
Jo juste, jag har suttit och letat tatueringsinspiration som en galning också. Vill tatuera mig nu nu nu! Har lite blandade idéer nu iallafall mihi.

Strax ska jag steka lite fiskpinnar med remouladsås, lyxigt värre. 
Först måste jag bara lyssna sönder den här låten lite mer, så jävla fin.






Bad day.

Idag är en sån där bullshitday, då inte mycket känns bra. Mitt självförtroende är i botten och jag trivs inte med mig själv för fem öre. Rastlösheten kom som ett brev på posten och ångesten andas mig i nacken.
I'm getting ready to fight today. Unfortunately I'm already exhausted.
Skit också.

Jag tar mig i kragen, äter några jordgubbar, tar en dusch och rör mig ut mot allmänheten för att hitta på något. Bra plan.

Iiiiiiiieeee drrr wiiiiiiiieeee..

Hahaha igår natt så kunde jag verkligen inte somna, älsklings mage gjorde så lustiga ljud och sen började halsen låta som en groda och sen började näsan att klicka hahaha jobbigt att skratta så man får ont i magen fan! :D Till slut var jag tvungen att ligga och tänka på typ vanvårdade små stackars hundvalpar för att sluta garva. Det funkade inte riktigt men efter någon timme så lyckades jag somna av ren utmattning iallafall. Bra där! :D

Jag har varit OFF (som vanligt?) och ägnat mig åt diverse trevligheter..

Kryssning, Grillning, Festande, Minigolf, Glass, Sol, Kalas, Norrtälje und so wheiter. Har umgåtts med mamma, syster, moster och kusin, Hugo, Korvklunk, Koschel, Pappa, Sötnos med flera :) Jag har haft det bra.

Slänger upp några blandade bilder...
    
   
 

Nu: Käka mackor och söka jobb.
Sen: Träffa pappsen vid hans kolloni. (stavas det så?)

Laterrrr.

Kyssorgie.

Älsklingen kryssar med lite polare och jag har tråkigt. Försöker underhålla mig med att leka lite med bilder, msn:a mig samt glo på mitt kära Paradise Hotel. I dagens avsnitt är det värsta kyssorgien/ gruppstrulet och jag saknar min bejbi ännu meeeer!! Men snart ses vi iallafall ;)

 
Tagen på Nattis ex-toa i Hässelby haha!

Snart ska jag nog kolla film och försöka sova trots allt, ska upp rätt tidigt imorgon.

Puss o Godnatt!
  ... Bild klickad i helgen.

Countryside!

Tjeeeeeenare!!



Vad knasigt att jag har fått fler läsare nu när jag har varit asdålig på att uppdatera el bloggo. Kuligt :)

Jag har umgåtts och festat litegrann, kan lägga upp lite bilder sen när jag får dom.
Jägermeister+rökmaskin+tält= Skojj! 

I helgen var jag ute på landet för att umgås med mormor och morfar som var på besök och det var väldans mysigt. Vi solade, grillade, fikade och pladdrade massor. Alltid lika mysigt! Verandan är nästan klar nu och det är superfint där ute, väldigt stor skillnad mot innan. Skulle vara nice att dra dit ett gäng någongång och bara sola, bada, grilla, mysa och chilla. På söndagkväll beger jag mig dit igen, för dagen efter så ska det bli storkalas för lillasyster och hennes pappa som fyller år på samma dag. Moster och hennes familj kommer också på besök :)

Lite bilder klickade i helgen :)
         
     

Jag saknar min älskling!

Imorgon vankas det stan med bästa Kokko och senare middag med bästa Hugo och eventuellt bästa Klick.
På torsdagmorgon drar jag till Åland. Dagskryssning med papi och bästis, ska bli kul! :)

Pusspuss.

Tomtebloss.

Jag: Älskling nu ska vi ta kort tillsammans!
Han: Neeeeej faan.



Jag: Men häng inte med huvudet, upp med det!!!



Jag: Sååjaaaa och nu så ska vi titta samtidigt!!



Jag: Aja det får vell duga sådär då...

Nu ska jag ut i värmen och dra till läkaren, ska sitta i en timme och prata och fylla i formulär gissar jag på. Samtidigt ska jag passa på och fråga lite om min medicin. Efter det ska jag eventuellt träffa Hugo! :)

Tjitjing!

RSS 2.0