Halloween!

Tjabba!

Jag varit dålig på att uppdatera, Yes I have. I tisdags var jag och älskling i Vällingby där vi käkade och gick på bio. Vi såg "Patrik 1,5" och jag fullkomligt älskade den! :) Filmen lockade fram både skratt och tårar, precis som en bra film ska, så den rekommenderar jag absolut! Runt 22-tiden åkte vi hem till älskling och fortsatte filmkvällen och svullade godis. Tog några ruskigt fula bilder som jag kanske lägger upp senare när jag orkar.

Halloween idag dåra... Ingen halloweenfest för min del inte, tyvärr! Hade varit skojj. Istället blir jag hemma med ett par cider och drinkar och jag lär kanske få sällskap av ingen mindre än Korvklunken #1. Blir nog trevligt!

 ... Sexig som få.

Trötthet har nått nya höjder!

Jag är så grymt TRÖTT o kan inte sluta sova typ :S Jag får skriva mer imorgon! Nu ska jag SOOOOVAAA!!!

Frukt och TV.

Jag är galet dålig på att äta frukt! Ibland är ju faktiskt frukt väldigt gott. Jag gillar äpplen, apelsiner, kiwi, vindruvor, melon und so wheiter. Är ruskigt förtjust i vissa röda bär också såsom hallon, jordgubbar och smultron! :)

... Min absoluta favorit!!

Man kanske ska göra sig en god fruktsallad någon dag...Hojta till om ni har något speciellt gott recept!

Nu blir det att titta på finalen av "A shot at love" och gå på fruktjakt i kylskåpet mihi.

Lek och pizza^^

Jag och syster var som sagt ute och lekte idag. Mysigt faktiskt, men shit vad kallt det har blivit ute. Vettefan hur jag ska klara en hel vinter utan vinterskor och hela byxor :S haha jobbigt jobbigt..

När vi var ute så följde min kamera med och jag tog en herrans massa bilder. Här är några av dem:

    
     

Hur mysigt var det inte att få käka varm pizza framför The Hills när man kom in från kylan? - Jo väldigt mysigt!

Nu ska jag ta mej en kopp choklad och ringa min sötnos strax...

PUSS!


Min kamera är halvt levande igen!

Det går att sätta på kameran och efter lite (eller ganska mycket) tålamod och pillande så går det även att fotografera woho!

Idag passar jag syster trots att det inte var inplanerat egentligen, men jag får en liten slant för det och det behövs ju! Strax ska jag laga lunch och diska och efter det blir det nog att vi går till en lekpark tror jag. Ska försöka få tag i Bellram också :)


En vanlig förfest hos Klick i sumpan.
 (Några av de bilder som fanns i kameran, som jag hade glömt bort.)

Min helg.

I fredags åkte jag som sagt hem till älskling och vi glodde på Idol och drack lite öl och cider. Det blev mysigt och trevligt som vanligt :) Efter bara 5 cider, 1 öl och 1 ostmacka hade jag tydligen sagt att jag ville sova och slängt mig bakåt i sängen och deckat :S haha det minns jag inte!
På lördagen tog vi det lugnt bara, gick ut med sötaste Chayenne på promenad och bara myste.

Hon ligger och tittar på tv. Hur pluttig kan man se ut på en skala??

Vi var iväg och handlade på eftermiddagen och sen åkte vi hem till mig och gjorde egna hamburgare med pommes frites, ASGOTT! Vi tittade på Sex and the city filmen (haha yes jag tvingade honom att se den) och Saw 4. Nu längtar vi verkligen till att 5:an ska komma ut så man kan se hur det går. Fyran slutade ju fan lite rörigt tycker jag.
 Vi somnade inte förrän runt 04.00, då båda var trötta som as.



Idag har det också varit en lugn dag. En promenad i regnet gjorde så att jag frös galet om fötterna, mina skor läcker in nämnligen vilket inte är alltför mysigt. Fast när vi var framme hos baby fick jag låna nya strumpor och hans gigantiska mystofflor :) Vi har spelat spel idag också och jag har varit överlägset bra muhaha!

I´m feeling it right now.

Fredagkväll it is.

Nu ska jag snart hoppa på bussen hem till älskling. Kvällen blev verkligen inte som planerad på grund av en massa omständigheter. Fast det gör inte så mycket för nu blir det Idol, filmer, mys och cider istället.

Yes you heard me! jag ska åka hem till älskling och supa ner mig framför Idol woho! Det är tydligen  ABBA-tema den här gången. Blir säkert kul.

Varför jag ska supa ner mig? - För att det är kul.

Nu måste jag springa iväg...
Ha en trevlig kväll muppets^^

Klimakteriekossa + Köttyxa = Sant.

Det är något speciellt med fredagar alltså. Jag kan inte komma på varför det känns i hela kroppen att det är fredag. För mig är det ju inte direkt någon jättestor skillnad på en tisdag och en fredag. Det är vell kanske det här med festandet. Ibland så blir fredagar väldigt roliga dagar och ibland blir det veckans mest tragiska dag. Allt beroende på hur man väljer att spendera sin fredag. När jag säger fredag menar jag ju egentligen fredagkväll. There´s were all the action is^^

Jag har ingen aning om hur min kväll ser ut, det lär jag märka på min omgivning och mitt humör. Fan att mitt humör ska styra så sjukt mycket. Jag är som en klimakteriekossa med rediga humörsvängningar.. Ständigt! Faktiskt väldigt påfrestande för psyket, måste försöka göra något åt det för det lär inte vara speciellt hälsosamt i längden.

Shit asså mina grannar har verkligen någon psykisk störning dom också. Med jämna mellanrum sätter dom igång och spelar en fett störande låt med väääärsta basen.
Huvudvärkstablett? - Ja tack. Öronproppar? - Ja tack. Köttyxa? - Ja tack!

Nu ska jag till banken och systemet tror jag. Hejdå!

Hot chocolate och bisexuella tjejer.


Nu har jag precis druckit en stor kopp varm choklad med vispgrädde, yummie! Nu ska jag återgå till mitt kära "A shot at love", där Tila just nu hälsar på hos sin potentiella flickvän och hennes familj. Hon verkar just nu ge morsan en lapdance haha.

I´ll be back...

Imorgon är en ny dag.

Denna dagen sög ju faktiskt häst, men imorgon är det en ny dag!
Ny dag, Nya tag.

Då ska jag försöka uträtta lite ärenden och förhoppningsvis så slutar dagen med festande på kvällen. Kruxet är bara att jag endast tänker festa om jag har gjort mig förtjänt av det. Visst tänker jag konstigt, well I don´t give a fuck. Vissa saker måste helt enkelt bli gjorda innan jag kan slappna av och njuta av en rolig kväll med massa människor. 

Jag vill vill vill vill vill vill vill verkligen och jag måste måste måste måste måste måste verkligen annars kommer jag bli sådär sjuk igen. Så sjuk som jag har varit förut.  

Nej, nu blir det mackor framför tv:n innan ångesten hinner ikapp mig alltför mycket.

Tjing!

Positivt.

Positivt tänkande är bra och något man bör använda sig av ofta, om inte jämnt nästan.

Mina planer för idag kraschade, men vad gör vell det om 50 år? Jag sitter just nu och lyssnar på musik och käkar nudlar. Eldorados billiga nudlar is the shit^^

Igår släpptes Sex and the City filmen på dvd i butik och idag blev den min!!!! :) weeeeeiiiii!!!!!

Annars då? Vet inte riktigt vad som händer idag, återstår att se.

Jag vill åka tåg.



Jag saknar...

Gonatt!!

Shit så fort jag fastnar i något så fastnar jag ordenligt. Borde verkligen sova nu.. Förhoppningsvis blir det en lång och händelserik dag imorgon^^ Om allt går enligt planerna vill säga. Återstår att se.

Nu ska jag hoppa i säng och drömma om "mitt nya liv".

GONATT PEOPLE!!

Jag är kär!

I en Barbecue-sås :) Närmare bestämt Heinz nya barbecue-sås. Så jädrans god!! Det går kanonbra att marinera kyckling och kött med den eller bara ha den att doppa i. Jag har nyss doppat potatisklyftor i den och det var extremt gott. Testa! ;)



Annars har jag varit ute på promenad idag med Kokko och snackat massa skit och spanat på hus. (JAG VILL FLYTTA!)
Efter lite motion belönade vi oss själva med lunch och fika på SevenEleven, haha typiskt oss! Pasta med skinka i gorgonzolasås, visserligen väldigt gott men så ruskigt lite man fick för pengarna. Komiskt lite verkligen, vi ska aldrig mer käka det där. Skämmes tamefan! Efter några timmar var det dags för henne att bege sig mot Fridhemsplan och jag styrde kosan mot far min. Där lekte jag med det lilla monstret och passade på att käka middag där också^^

Nu sitter jag här hemma och kollar efter jobb och lägenheter (letar som en tok till dig med Klunk). Jag väntar också på att "A shot at love" ska börja. Serien som handlar om Tila Tequilas jakt efter kärleken. Galet sjuk serie men jäkligt underhållande ändå.


Ibland är hon grymt snygg.

Har jag sagt att jag är mamma?

Jora. Nästan iallafall...
Jag har tagit hand om henne grymt mycket sedan hon föddes. Badat, bytt blöjor, lagat mat till och matat, kokat nappar, städat och plockat undan efter, nattat, busat och lekt med, borstat tänder, borstat hår, masserat växtvärkande ben, sjungit för, gosat med, pratat med, läst för och allt där till. Uppfostrat.

Idag har jag hämtat henne från skolan och vi har lagat mat och fikat tillsammans. Mina gooda muffins jag bakade igår, med vanilj-hallon smak och rosa glasyr. Hade lagt in en bild om min kamera hade funkat.
Vi har också läst läxor och hon har fått berätta om sin dag som bestod av bland annat simskola. Jag ska ta med henne till simhallen någon dag så ska hon få visa vad hon har lärt sig. Vi har spelat Memory också som sagt och jag vann båda gångerna så det hela slutade med att jag fick trösta henne i en halvtimme ungefär eftersom hon var så himla ledsen. Jag hade också ett slags "lärande samtal" med henne om att man spelar för skojjs skull och att det inte spelar någon roll vem som vinner. Lilla pluttisen som har blivit så stor är fortfarande väldigt liten ibland.

"Min dotter"



Helgen och gårdagen.

Jag orkade ta ett ryck och åkte till pappa i fredags trots allt. Vi och äldsta lillasyster hade myskväll, köpte pizza och kollade på Idol. Det var trevligt och jag bestämde mig för att sova kvar där. Jiisus det var längesen. På lördagen käkade vi frukost tillsammans och tog sedan ut lilltjejen på lite gungning i parken. Hon är väldans söt men otroligt krävande den där lilla.. Ena stunden vill jag skaffa barn fortast möjligt och andra sekunden överväger jag om jag någonsin vill ha egna barn. Fast det vet jag att jag vill.
Efter lekandet var det hög tid att bege sig hemåt och handla och städa vidare. Älskling kom på kvällen och vi käkade Tortellini, asgott! Sedan blev det mys på hög nivå och vi somnade inte förrän runt tre-tiden.

Även igår hade jag en toppendag med min baby! Långpromenad och bus i skogen med hans vovve :) Kasta boll och snacka gojja. Wunderbart! Käka glass och titta på Saw 3. Nästan så man längtar lite efter Saw 5 nu eftersom jag har sett alla andra filmerna.

Well nu måste jag spela Memory med syster innan hon blir allt för arg på mig haha!


FF = Fucking Freitag

Nej varför hoppas jag och varför kämpar jag så mycket? Att jag gång på gång verkligen orkar försöka igen är ett stort skämt. Du har rätt.

Sitter med huvudvärk och tårarna bara forsar. Vet inte vad jag ska göra..

Jo ta en liten sup just nu iaf.

:´(

Freitag

Tjeeeenareee!

Är det någon som vet hur man ändrar storleken på texten i ett inlägg? hum..

 ... Old pic.

Jag har plockat och städat idag och håller även på att tvätta upp lite kläder. Funderar på att byta sänglakan och dammsuga också. Effektiva Frasse^^ Fan min kamera har fuckat upp sig totalt och därför kan jag inte lägga upp några roliga bilder jag har tagit på sista tiden. Vet inte vad som är fel med den men ska se om jag kan fixa det på något sätt.

Ikväll blir det antagligen att jag går hem till älskling och har en lugn myskväll bara, eftersom han är sjukling fortfarande och inte orkar ta sig hemifrån. Fast myskväll är det ju inge fel på, vi lär ju kolla på Idol och någon film samt svulla något gott :) Jag tänkte köpa med mig chips och godis.
 
Fan jag funderar på om jag kanske har fått någon sorts muskelinflammation i ryggen :S eller vid ena skuldran snarare. Det gör så förbannat ooont hela tiden och jag försöker ha gymnastik och röra mig mycket men det hjälper inte. Jag försöker också undvika att lyfta tungt, vila "axeln", få massage och ta värktabletter men NICHT - Inget hjälper.
Någon som har något tips på vad jag kan göra?

Nu blir det dusch och sen ska jag fixa iordning mig lite. Hoppas ni får en mysig fredag!

 ... Haha! Just had to.

Donkidonk.

Vilket skönt väder det var ute idag, soligt och fint! Fick med mig Korvklunk på prommis iallafall :) Vi gick inte långt men skönt var det ändå.

Sedan blev det lunch och en välbehövlig dusch^^ Efter det begav jag mig till Sumpan för att möta upp pappa och vi gick tillsammans för att hämta lilla skruttan. Som by the way fyller två år snart..vad köper man till en två-åring?

Efter vi hade hämtat den där vildingen så gick vi hem till dom och väntade på Elin och Camilla. Sen blev det käk från donken :)

Middag: QP Cheese med pommes frites.

Skönt nog fick jag skjuts hem sen.. I am a Latmask.

Nu är det hög tid för lite "Andra Avenyn" :)


Guten Morgen!

Wzzup with the deutsch? Don´t know..

Så vad händer idag fuckers?
Jag vaknade av att Älskling ringde och berättade att han har blivit sjuk och mår piss typ. Stackarn! Synd att våra små planer för idag var tvungna att ställas in, men det går kommer fler dagar och jag hoppas att han mår bättre snaaaart. När vi hade lagt på så somnade jag om. Sen efter ett tag vaknade jag igen av att Bells ringer och vi ventilerar oss i någon timme, trevligt! Seriöst så måste vi faktiskt äta dipp-dopp snarast, så fort som möjligt iallafall och mycket ska det vara^^

Nu har jag tryckt i mig två ostmackor och solen skiner. Jag ska fan i mig ut på en promenad nu med min rosa mp3.

Later!

Mor åt gröt, Far åt helvete.

DAGENS PERSON: Ange :)
DAGENS LÅT: Pink med den där rockstar eller vad den heter :P
DAGENS SYSSLOR: Städa, Äta, Duscha, Mysa, Prata i telefon, Data, Tv, Promenad, Massage unt so wheiter..
DAGENS TVPROGRAM: The Hills och Färjan.
DAGENS SAKNAD: Tillåt mig få säga PENGAR!
DAGENS VILL HA: PENGAR!!!!!!!
DAGENS MAT: Mackor, Riskakor, Pasta med köttbullar, en kanelbulle och massa ost (?)
DAGENS KLÄDER: Ljusblåa jeans och en vit t-shirt med öppen rygg och silvertryck.
DAGENS WUNDERBARA: Promenad med korvklunk och massage av mamma.
DAGENS "OVER ALL" KÄNSLA: Fortfarande hoppfull.


LITE RANDOM

Jag har blivit en "cheeseoholic" :S .. Fan jag har ost på det mesta nästan.

Visste ni förresten att en av anledningarna att man lätt får en "svullen mage" kan bero på att man äter för mycket fibrer, såsom grovt bröd, fullkornspasta och råris exempelvis. Kroppen får då en så kallad "Fiberfylla". 

Alla borde verkligen ta hand om sina nära och kära och visa hur mycket de betyder för en. Satsa på sina relationer fullt ut.

Vill man hellre satsa på sig själv - ja då får man vell runka i motvind^^

Guter Nacht!

ATT.

Att försöka ta nya tag och börja om igen. Att ha visat sig så himla liten och sårbar. Att ha börjat gråta så fort du svarade i telefon. Att stå på en äng och kramas och gråta. Att få känna lycka igen. Att veta att man har hamnat rätt. Att känna hopp. Att få minnas de där fina orden för resten av mitt liv. Att veta vad man vill. Att vara säker på vad man känner. Att kunna lita på någon igen. Att ha fått sova bredvid dig. Att ha fått kyssa dig och krama dig. Att ha berättat hur mitt hjärta har blödit. Att få vara din igen. Att kämpa och hoppas hitta kraften igen. Att ha ångest. Att ha vilja. Att ska fan i mig inte ge upp lätt. Att orka. Att kommer och kämpa. Att jag ska klara det. Att vi ska klara det.

PS. Man får aldrig börja en mening med ordet "Att". Dvs.

Ironic.

Nu gråts det^^
Fast det är inte jag som gör det, men det är på grund av mig. Känns skönt att veta.. NOT!
Försök inte viska för jag hör allt ändå^^ Trevligt att du vänder dig till honom för att prata om "problemet" också. 
Var det dagens svek kanske? hum..det är iallafall kvällens. Tack för den. Jag kan inte bo kvar här mer nu. Får hitta en lösning.

Fy satan vad jag hade behövt dig nu. Jag må låta extremt deprimerad, men det är okej för det är jag just nu. Jag må också låta otroligt negativ och det är också okej. Jag låter kanske en aning självisk också och det är möjligt att jag är för stunden. Du VET att jag hade ställt upp för dig no matter WHAT. Speciellt om du hade mått såhär dåligt. Du kan ringa mig mitt i natten och jag kan vara astrött och jättesjuk, jag hade kommit ändå och det VET du. Menmen..

Kul att ni försöker dölja konversationen nu förresten, riktigt bra jobbat ..jag anar Ingenting av vad som nyss diskuterades bakom min rygg.

Om man ska ta och skjuta sig i huvudet kanske...tål att funderas på.

Jag säger det igen...

Jag orkar inte! :´(

Det känns som att jag klär av mig naken och blottar min själ något så fruktansvärt mycket utan att få något tillbaka. Det gör så himla ont.

För att sammanfatta min helg så kan man vell säga Smärta, Fylla, Spyor och Tårar.

Jag mår illa hela tiden, men jag spyr inte nu..fast just nu känns det som att jag kommer göra det igen snart. Fanhelvetesjävlarskit förtjänar jag verkligen det här? Är jag så jävla hemsk? Bryr man sig för mycket om någon så verkar det som att man förtjänar det här. SKIT också.

Jag vet inte vad jag ska göra och vart jag ska ta vägen mer, jag klarar inte det här. Jag stryps och mitt fucking syre tar slut.. Ååååååååååååååååhhh :´(
Snälla snälla snälla. Jag gör vad som helst nu. VAD SOM HELST!

Jag orkar inte mer!!!
Förlåter ni mig om jag ger upp?


Hon reste sig ur askan för att sedan bli skjuten igen.

Varför? Varför? Varför?   ...  Tänk så många "Varför?" det finns.

Nuvarande dagsläget: Dåligt. Kan inte allt bara bli som det en gång var?? Då det var bra och underbart. Det känns som att livet rinner iväg och jag är fast. Kan inte någon berätta för mig hur jag ska göra? Vilken väg jag ska gå och gärna NU för jag rinner iväg. Igårkväll var det största slaget mot mig. Jag reste mig litegrann och kom nästan upp lite halvt iallafall, för att sedan skjutas ner igen.. med en jävla smäll. Fallet blev hårt och det blödde mycket. Läget är numera kritiskt.




Jag & Han i slutet på maj i år.  


RSS 2.0