Rensning och dagens låt.

Idag har jag rensat lite och det är ju så himla skönt när man väl får sina städryck! Jag gick igenom min strumplåda och kastade nästan upp emot tjugo par strumpor som det var stora hål i. Jag fattar inte hur jag alltid lyckas få det, måste gå på något konstigt sätt så det slits extremt.

Jag har lyssnat massor på Anouk idag, hon e ju så grym!
Så därmed får hon stå för Dagens Låt:

Nu måste jag skölja ansiktet, har lagt en honungsmask och ser ut som ett spöke.
I'll be back.


Hahaha.

Nu kickstartar vi den här dagen med denna bild. Haha är det sjukt om jag tycker den är söt?


Hårfunderingar.

Jag är så trött och less på mitt hår alltså. Det var bra längesen jag hade en "bra hårdag". Istället så bara hänger det i tunna livlösa, färglösa testar typ. Haha. Nu på torsdag ska jag försöka med en liten uppfräschning iallafall. Mamma ska få gå loss på håret och det ska kapas lite och sättas i någon toning, kanske att jag hittar på något annorlunda och kul också bara för att. Frågan är bara vad?
Jag gissar på att jag på torsdag kommer bestämma mig rätt spontant för vad jag känner för just då. Det kan ju inte se värre ut än vad det gör nu... (?)

Ljust, mörkt eller rött. Eller någon blandning.

  
  
  

Inte dom snyggaste bilderna, men det är lite olika hårfärger iallafall.
Världen väntar med stor spänning på att få se resultatet på torsdag.
Nog om mig och mitt hår, nu är det sovdags! Ögonen tittar snart i kors, guten nacht alle sammen.

♥ Gangster.

Sitter och tittar på filmen Gangster och jag gillar den. Första gången jag såg den var på bio och jag tycker likadant nu som då, den är krånglig, rörig och svår att förstå sig på. Ändå kan jag inte sluta titta, den är ball på något sätt.



Tillbaka där jag hör hemma.. ?



Nu har jag kommit hem igen efter att ha sovit hemma hos pappa inatt. Bara halva familjen var hemma så det blev lite kvalitetstid med honom och största lillasyster. Vi hyrde film och köpte godis igårkväll. Bröllopsduellen och M&M´s, nice! Filmen var riktigt rolig och en typisk härlig tjejkomedi skulle jag säga :) Rekommenderas att se med tjejgänget!


Jag hade lite svårt att somna dock så jag stängde av tv:n runt halv fyra tiden, fastnade framför Rallybrudar.

Idag har vi hunnit ta en sväng till Solna där jag skulle kolla om dom äntligen hade fått in den där förbannade jackan som jag suktar efter, men nope. Personalen vet inte alls när den kommer men dom hoppas att den kommer igen...jaha (?).. Fan jag vill ha något nytt.

Nu ska jag laga lite pyttipanna och sen styra upp lägenheten litegrann till ikväll när familjen kommer hem igen. Kul, NOT!

Telefonsnack.

Lördag idag och jag har galet tråkigt. Var tänkt att eventuellt dra på tatueringsmässan idag men det sket sig. Hade varit roligt men har inte pengarna till det direkt. Väljer att spara mina små slantar till nästa fredag istället då det vankas party med dom bästa födelsedagsbarnen :D Kommer bli förjäkla kul tror jag.

Typ det enda jag har gjort idag är att prata i telefon och jag gillar inte ens att prata i telefon. Men med Bella så rullar timmarna på och vi får fasiken aldrig slut på samtalsämnen.

Kvällen ser ut som så att jag eventuellt drar hem till pappa och käkar middag och glor film eller liknande. Denna helg blir en vit helg för min del. Så var det inte tänkt från början men så får det bli. Ringde pappa för en stund sen och det märktes att han inte var speciellt pratglad, men jag insåg snabbt varför.

Jag: Hej det är jag, vad gör du?
Pappa: Kollar fotboll det är AIK som spelar det är AIK som spelar..
Jag: Jaha jasså så då stör jag?
Pappa: Alla stör! Det är AIK som spelar..
Jag: Okej ring upp mig sen.
Pappa: Hejdå hejdå hej hej..

Så nu medan jag väntar på att han ska ringa så kanske jag ska ta itu med en uppfräschning av mig själv. Duschen kallar.

02:12

Det är natt och jag sitter med sprängande huvudvärk. Inget festande för mig idag, istället har jag hållt låg profil med tv, dator, musik och en påse chips. Det ni!

Hur mycket man än reflekterar över livet så tar det aldrig slut. Tankarna fortsätter i all oändlighet. Ibland vill man hålla dom för sig själv och ibland vill man dela med sig till någon. Tack för din kommentar nu ikväll, det värmde :)
Och jag känner likadant.

Nu ska jag lägga mig framför tv:n en stund och vänta på telefonsamtal från dom som faktiskt festar idag.
Det här är en gammal bild. Jag vet inte vad jag gör egentligen. Skriver mer imorgonbitti I guess.


Puss och godnatt.

Something´s wrong.

Jag vet inte vad det är med mig. Något är fel, men jag kan inte sätta fingret på vad. Jag är helt i obalans och vill helst sova bort hela dagen. Igår var det som att kraften gick ur mig och inte mycket hade sin mening längre. Jobbig känsla det här, likgiltighet. Det är inte så jag är egentligen. Men jag orkar verkligen inte just nu, ska lägga mig ner igen och bara blunda. Orkar knappt hålla ögonen öppna nu.

Ge mig kraft.

Ställer in och sommaren 2009.

Ikväll skulle jag egentligen gå på kräftskiva, men jag ställer in. Den här dagen har varit jobbig och jag funderar på att stryka den helt och hållet ur kalendern. Kom över en töntig lista som jag tänkte fylla i. I brist på annat.

Under sommaren 2009 har jag:

Druckit alkohol
- Yes.
Rökt -  Nej and I'm proud of it.
Varit full - Ja.
Däckat - Höh jo.
Varit på fest - Ja.
Fått minneslucka - Haha ja tyvärr.
Varit kär - Absolut <3
Älskat någon - Ja!
Haft ett förhållande - Ja <3<3<3
Fått ett sugmärke - Ja.
Gjort ett sugmärke - Ja.
Kysst en främling - Nej.
Sovit i samma säng som någon av samma kön - Yes.
Sovit i samma säng som någon av motsatt kön - Yes.
Gråtit dig till sömns - Ja.
Vaknat av att du gråter - Ja.
Skrikit ord som hora och slampa till någon - Nope.
Slagit någon på skoj - Haha jo kanske det.
Blivit slagen på skoj - Jajjemen.
Lärt känna över 10 stycken nya människor - Nej.
Varit på solsemester  - Nej.
Badat i havet - Nej.
Sett en hel fotbollsmatch - Yes.
Inte sovit på en hel natt - Ja.
Varit på sjukhuset - Nej.  
Sovit i över 12 timmar - Ja.
Spytt - Ja, usch.
Sett en film mer än 10 gånger - Nej.
Tagit någon på asset - Jajjemen!
Velat dö - Nej..
Åkt buss i över 10 timmar - I sträck? - Nej.
Varit ute en hel natt - Yes box.
Blivit tagen av polisen - Nix.
Svikit en vän - Nej, det hoppas jag inte.
Varit sjuk - Nej faktiskt inte.

Onödigt vetande? - JA!
Nu ska jag äta glass.

...

Pisskväll, pissnatt, pissmorgon och pissdag. Allt går fel och allt jag ser och hör krossar mig. Känner mig dåligt behandlad än en gång och egentligen borde jag ge blanka fan i alla men jag orkar inte vara stark just nu.
Sommaren fick ett pissavslut och ingenting känns bra. Tack och hej.

Bara för att.

Ikväll ska jag gråta mig själv till sömns. Bara för att.

Favoritklipp och humörtillstånd.

Mamma Mia är verkligen en av mina favoritfilmer. Den är så typiskt mig, det är precis sådär jag är egentligen.
Jag är som hela filmen. Om ni förstår vad jag menar.
Det här är mitt absoluta favoritklipp ifrån filmen, jag ryser varje gång!


Humörtillstånd just nu: Jag känner mig ledsen. Ska fylla i mitt veckokort vad jag har för känslor nu. Än en gång så hade jag alldeles för höga förväntningar och än en gång går det inte vägen. Ett starkt hugg i mig av besvikelse. Det är dom där stunderna som gör att jag orkar och varför jag kämpar så när det inte blir besvarat så känns det jobbigt.

Mys med syster väntar :)

Imorse när jag vaknade så var jag redigt trött och kände att lillasyster och älskling nog har smittat mig iallafall. Jag känner mig hängig som bara den och det lockade verkligen att dra täcket över huvudet och somna om. Men nejdå, jag släpade mitt trötta jag till psykologen imorse och det är jag stolt över. Mötet gick bra, fast det kändes lite jobbigt till och från. Jag märker att jag äntligen har hamnat rätt iallafall och det känns hoppfullt. Den här gången ska det bannemig funka hela vägen! Jag ska må bra.


Nu är jag jättetrött så jag och lillasyster ska krypa ner med täcken och kuddar i soffan och titta på "Mamma Mia". Love love love that movie! Ljus ska tändas och lasagne ska dukas fram :)

Mysfaktor: HÖG.

 

This is it.

Nu är det godnatt för min del. Dagen har varit lång och jag är trötter, dessutom måste jag upp tidigt imorgonbitti. Har en tidig tid hos min psykolog. Jag måste erkänna att jag är lite smått nervös inför vårat möte. Förra gången var det tufft och jag antar att det kommer bli det nu också. Men jag ska ta mig igenom det och gå ut med lite rakare rygg.

Puss och sov gott mina vänner!

Nobody puts baby in the corner.


Huuaa mina ben!

Nu är jag hemma från stan och jisus vad jag har gått idag. My legs are hurting! Börjar jag bli gammal och bräcklig redan eller är det bara det att jag är så fruktansvärt otränad?
Det ska jag försöka få lite ändring på iallafall förhoppningsvis. Idag ringde dom från ett gym och nästa vecka ska jag troligen träffa en tjej för att snacka lite och sedan provträna under en vecka :) Det kommer bli kul!

Alltså det är så himla skönt att sitta ner nu så ni anar inte haha.. Cicci och jag har härjat runt hela dagen och letat efter diverse presenter och jag har varit på jakt efter min jacka som jag spande in förut. I hela stan är den slut och ska tydligen inte komma in något mer, i Solna var den också slut men kommer komma in någongång den här veckan. Då ska jag fasen hugga en.

Nu ska jag käka middag (hungrig) och kolla gårdagens avsnitt av Paradise på datan, då jag tyvärr somnade igårkväll. Haha jag måste ju uppdatera mig innan nattens dubbelavsnitt ;)

  

Några fjöntiga bilder.

Off to el City.

Nu drar jag och bästis in till stan och checkar läget. Stockholm watch out!
Kameran följer med.

Movietajm.


Min jädrans huvudvärk ger inte med sig, har haft värk i flera timmar nu. Ska hoppa i myskläder och bädda ner mig med lite kalkonmackor och havredryck. Tänkte se på filmen som går klockan 21.00 på kanal 9. "Ryktet går..." med underbara Jennifer Aniston. Kan inte komma på en enda film med henne som jag tyckt varit dålig, hon är en jättebra skådespelerska med stor talang.

Snygg som attan är hon också! Så vill jag också se ut när jag är 40.



Senare ikväll/natt är det dubbelavsnitt av Paradise Hotel också haha! Jag är helt beroende av den där serien alltså.
Nu ska jag stänga ner datan för idag!

Godnatt alla söta människor!

Att skriva och läsa.

Ända sedan jag var jätteliten har jag älskat att skriva och läsa. Svenska har alltid varit ett av favoritämnena i skolan och att få utttrycka mig i mina egna ord är wunderbart. Kreativitet i många olika former, brinner jag för.
Det är den största anledningen till att jag började blogga också. Trots att den här bloggen för det mesta inte innehåller något vettigt, så älskar jag den. Jag älskar känslan av att orden lämnar min hjärnfabrik och lägger sig på datorskärmen. Under många år har jag fört någon typ av dagbok och skrivit ner tankar och känslor, men även helt random texter. För någon dag sedan beslutade jag mig även för att ignorera många grammatiska regler, som jag alltid varit så noga med förut. En del är så sjukt inpräntade i huvudet att dom kommer automatiskt, men jag försöker faktiskt skita i många sånna regler från och med nu.

These are my words and I write how I wan´t to ;)


När jag var liten så var jag dessutom en riktig bokslukare. Nya böcker fanns alltid på önskelistorna och morfar brukar ofta berätta om att när man inte kunde hitta mig på en stund så visste alla att jag satt i något hörn och läste. Läsningen tappade jag för ett bra tag sen, men känner att det kanske är dags att ta upp den igen. Känslan av att bli helt uppslukad av en bra bok är ju faktiskt helt fantastisk.

Jag fick en bok i en ELLE-tidning för inte så länge sen och har nu suttit en stund på balkongen och läst några kapitel. Den verkar ganska bra :)
  ... Någon som har läst den?


Lunchtime.

Jag skulle precis klicka lite bilder när kameran dog. Damn it. Nu ligger den iallafall på laddning.
Nu blir det chorizos i solen på ballen ;)

Tjitjing!
(jag väntar fortfarande..)

Winnerbäck och jag.

Tjena alla sköna människor!

Jag har haft världens mysigaste morgon tillsammans med min älskling :) Nedrans alarm som alltid ska börja tjuta! Klockan sju klev vi upp och jag gjorde mackor till honom och sen tog jag en morgonpromenix hem. Med Winnerbäck i lurarna och raska steg. Här sitter jag nu och är svettig haha. En dusch skulle sitta på sin plats och sen blir det smoothie.

  ... Ett stycke Flåsefjant! 

I am a Festis!

Igår när jag var och handlade så letade jag efter festistetror med sugrör. Det gör jag alltid när jag är bakis. Det är mina bakiscravings har jag kommit fram till, saft men framförallt festis!

Såg att det fanns två nya smaker och var självklart tvungen att testa båda.



Watermelon/Passionfruit: Lät fruktansvärt gott eftersom jag vanligtvis älskar melonsmak. Men den här smakar avslagen Fanta Exotic nästan exakt. Helt okej, men påminner mig för mycket om groggvirke så den blir inte sådär härligt fräsch och uppfriskande. Kommer dricka upp den men kommer nog inte köpa igen.

Pear/Kiwi: Höga förväntningar där med, kiwi är ju så gott! Men icke sa nicke, den gjorde så att man blev helt slemmig i halsen. Påminner också om en avslagen grogg typ och det är inte det jag vill ha utav en festis. Jag kommer inte köpa den igen och jag tror nästan att älskling får dricka upp den här också.

Tacka vet jag apelsin som är underbart god och min stora favorit cactus/lime!

Guten morgen!

Sen jag vaknade har jag diskat fetaste disken och nu ska jag byta om och sen ska jag ut och promenera hem till hjärtat. Hurtbulle it is.
  
 
Haha den här bilden är så söt!! :)

Uuuuuusch!!

Älskling står i duschen och jag sitter och surfar runt lite på datan när jag plötsligt ser en stor jävla myra krypandes. Den är riktigt stor och äcklig! Nu har jag satt ett glas över den så baby får ta hand om det sen. Haha min räddare i nöden.

Vi ska krypa ner med en stor skål popcorn och kolla på film nu. Dessvärre har Billyboy valt film, så Motorsågsmassakern it is. Stackars mig!

Förhoppningsvis somnar jag i hans famn istället, det är jag bra på! :) hihi..

I detta nu.

Igårkväll hade jag förberett mig på att sitta hemma själv och chilldricka med musiken. Det kändes inte så kul efter några timmar så jag tog en taxi hem till Jennifer. Det blev en trevlig kväll och partydjuret i mig tog ännu en gång över och tidigt på morgonen så ranglade jag, Billy och Robin hem till dom.


När jag först vaknade idag så var jag alldeles för bakis för att veta vad jag hette så jag sov ett par timmar till och sen mådde jag prima. Just nu väntar jag på att köttfärssåsen ska puttra klart och sen blir det middag framför tv:n med min kärlek.



När jag gör köttfärssås brukar jag alltid ha i mängder med olika kryddor. Billyboy tycker jag överdriver men det gör jag inte. Resultatet blir ju jättegott! Var bara tvungen att ta en bild - Överdriver jag med kryddor?

Don't ever..



Lämna mig aldrig.


Typiskt mig.


Det är okej att vara ledsen!

Nu är jag hemma igen, var hos psykologen och sen träffade jag pappa en stund. Vi snackade lite, eller ja han snackade mest o sen gick vi och hämtade den minsta.
Sen drog jag till systemet och inhandlade kvällens dryck, som resulterade i tre cider och tre öl.
På väg hem så stängdes dörrarna till tunnelbanan precis när jag skulle kliva in. Sen stog hon som körde och kollade på mig en stund och jag ba: "Kan du släppa in mig eller?". Vad gör hon då, jo hon hånskrattar åt mig, ler och går in och åker iväg. Jävla fittkärring!!!
Besöket hos psykologen idag gick bra. Jag kämpade som bara den för att hålla tillbaka tårarna. Hon brukar be mig blunda och sen gör vi alltid lite olika övningar som brukar kännas sköna. Idag var det en känslomässigt jobbig övning och jag togs tillbaka i tiden och fick berätta vad jag såg och vad jag kände under en viss händelse. Tårarna blinkades bort och svag som satan försökte jag vara Superman och vara starkast. Den här gången lyckades jag och slapp bryta ihop. Efter övningen så sa hon att: "Emilie det är okej att vara ledsen och det är okej att gråta. Det vet du va?"

Jag har en stor inre styrka och jag är stolt över mig själv att jag orkar fortsätta kämpa...

Det här med vin...

Ikväll blir det troligtvis lite förtäring av någon slags alkoholhaltig dryck.
Mitt problem är att jag inte vet vad jag ska köpa. De flesta av mina vänner älskar vin och köper en tetra eller en flaska och that´s it liksom. Billigt och bra. Jag avskyr vin. Så det är inte ett alternativ ens, jag har försökt lära mig tycka om det, dels för att det ekonomiskt vore bra att festa på vin men framförallt för att det är en sån social dryck. De flesta fina middagar serverar folk vin till. Och jag får bara inte i mig det. Samma sak med kaffe, det smakar vidrigt tycker jag! Känns lite halvroligt att jämnt be om saft eller liknande när det vankas kalas och fika. Haha.

 

Självklart är det inte ingen som säger att jag måste dricka de där dryckerna, men jag önskar att jag kunde gilla dom. Ikväll till exempel så vet jag inte vad det blir för min del, blanda drinkar vore kul och gott men jag har inte råd just nu med massa olika "ingredienser" till en drink. Cider och öl blir ganska dyrt i längden när man köper ett par stycken liksom.

Som Hugo skulle sagt: "Vilket I-lands problem!"

Breakfast baby.



Dagens smoothie!

2 dl naturell youghurt
2 dl sojamjölk
1,5 dl hallon
½ banan

Jag vill inte påstå att jag har världens mest aptitliga bilder haha den där ser ganska äcklig ut faktiskt men den var väldans smaskig ska ni veta :) Nu ska jag försöka ragga skjuts till sumpan och psykologen, sen blir det en sväng till systemet. Det är tjejparty ikväll :D

Heidi Klum.

Av alla vackra supermodeller som finns, så är det en som jag tycker är extra lysande.
Jag har en stor förkärlek till Heidi Klum nämnligen. När hon dyker upp på TV-Shop och i reklamer så har jag svårt att byta kanal för hon är så jäkla vacker att jag måste titta. Och jag hatar TV-Shop.

 
Fruktansvärt vacker både som nu. Jag älskar första bilden!

Nu är det Paradise Hotel för hela slanten och sen ska jag sleepa.
Godnatt sötnosar.

Torsdagsevening.

Sitter redo med min smörgås med ost och gurka och mitt glas chokladdryck. I brist på annat ska jag krypa ner i sängen och kolla på Unga mammor.

Det kryper i kroppen på mig och jag vill så gärna, jag vill vill vill och jag vet att jag kan.

Fick ett samtal som var helt meningslöst och jag funderar på vad han ville egentligen, ha lite avlastning för någon minut kanske. Något är det. Pratade med den lilla en liten stund, eller ja hon bara upprepade samma sak hela tiden och till slut sa hon hejdå typ fyrtio gånger och sen tröck på någon knapp så det bröts. Men han ringde inte upp, som sagt helt meningslöst samtal. Hans tonfall och hans sätt att hela tiden anspela på vissa saker gör att jag ger mig själv ångest direkt.

Nåväl imorgon ska jag till psykologen och på kvällen kanske det blir party. I sann partypingla-anda!
Old pic på mig.


Syster.

Nu ska jag kila iväg för att hämta upp min systeryster. Vi ska spela spela och laga mat. Sen har jag en megadisk som så sött väntar på mig ute i köket också.

Fjoddor ♥ Fjösk.

Refreshing!

Torsdag idag, veckan har gått fort tycker jag! Imorse vaknade jag hemma hos Hugo och vi låg och drog oss i sängen framför evighetsserien Våra bästa år. Mysigt! Fick prata en snabbis med hjärtat i telefon också och han jobbar på hårt :)

Efter att vi suttit och solat en liten stund så drog jag mig hemåt och sen dess mina vänner..SEN DESS...
Så har jag faktiskt tränat lite woho! Inte en dag försent och det kändes, men det var oerhört uppfriskande nu efter att jag tagit en lång dusch.

Nu sitter jag här och ska söka lite jobb och sippar på min inte alltför lyckade smoothie haha. Men jag är ändå grym med tanke på att det var första gången i hela mitt liv som jag faktiskt gjorde en smoothie. Har nog aldrig använt en mixer förut ens haha! Men lite uppfriskande blev den faktiskt, fast lite för tjock konsistens så jag äter den med sked haha.



 Krossade isbitar, cirka 4-6 stycken.
½ liten ananas
1 päron
Givetvis får man skala och kärna ur frukten först men det fattar ni nog ;)

Min onsdagskväll :)

 + Kladdkaka med vispgrädde + TV-mys = Min onsdagskväll!

Jag kommer sleepa över hos Hugo så jag återkommer imorgon! Hoppas ni får en mysig kväll :)
PUSS & KRAM.

Det kliar i mina fingrar!

Sagt och gjort så drog jag till Solna för att dreggla på alla fina höstkläder. Och fina vad dom!! Det kliade galet i mina fattiga shoppingfingrar. Förälskade mig litegrann i en mysig kofta, en scarf och flera par skor och även en jacka som jag troligen ska investera i nästa vecka. Jag har fortfarande pengar kvar på mitt presentkort jag fick när jag fyllde år så det är härligt :D

Nu sitter jag här hemma igen och har precis varit och hämtat lillasyster på fritids och nu ska vi laga någon god mat tänkte vi. Sen bara måååste jag sitta och bläddra och inspireras av nya IKEA katalogen som kom hem idag, samt nya MIO katalogen :) Jag är en sucker för fin inredning och nu kommer det klia ännu mer i mina små fingrar. Livet är hårt.


Godmorgon världen!

Klockan är lite över 09.00 och det är onsdag. Jag ska göra mig lite frukost snart och fundera på vad jag ska göra av den här dagen. Jag hoppas någon ringer idag! Usch jag tycker inte frukost är gott längre och jag hoppar gärna över den och tar lunchen direkt istället. En mycket dåligt utvecklande ovana.
Kan ni inte ge mig några tips på vad man kan äta till frukost? Jag behöver variation känner jag.
Och min fantasi ligger på noll känns det som.


Åh jag skulle vilja köpa nya mysiga höstkläder men plånboken ekar så det går inte. Fast titta kan man ju, kanske att jag tar mig iväg någonstans och dregglar och suktar efter lite fina saker idag. I väntan på alla dessa förhoppningsvis existerande positiva samtal.
Ge mig pengar!




Det här är en rubrik.

Hej mina vänner. Jag behöver börja träna. Jo Hugo, du såg rätt jag BEHÖVER komma i form. Framförallt så vill jag ha tillbaka min gamla kropp med lite extra muskler på det gärna och en bra kondition. Ett jäkla plus i kanten vore ju om min smärta försvann lite också! Sen har jag inga pengar till att köpa nya kläder och det är inte mycket jag kommer i längre tyvärr. Jag försöker sparka mig själv där bak och jag hoppas att jag ska ge mig fan på det här nu. Droppen var tidigare idag när jag inte kom i ett par av mina jeans, som dessutom är baggyjeans haha! =/ 

Det är skönt att skjuta på saker, så det är morgondagens problem. Nu ska jag återgå till sängen med en skål jordnötsringar. Fyfan.

I väntan på Paradise Hotel of course ;) Everyday...
Sen ska jag försöka sova. So this is godnatt.
PUSS.

Getting ready.

Om ett tag ska jag röra mig ut för en promenad. Ska möta upp älskling efter hans praktik också och sen ska vi hem till honom och bara mysa :) Nu är jag iallafall nyduschad och mätt på underbart goda korvstroganoffen jag gjorde. Sitter och lyssnar på musik och chattar med Tinkerbella - The fucking one and only^^

Jag har lust med helg och party.



Jag får inte nog av den.

Love.

Du & Jag.




Godnatt.

Vad tycks om min nya design??

Vill inte påstå att det blir som jag vill höhö men jag fick en liten förändring iallafall och nu får det nog vara såhär ett tag. Tills jag tröttnar igen ;) Trots att det ser lite komiskt ut.
För att för ett tag sen inte kunna ett skit om koder och design så måste jag säga att jag är förbannat ruggigt bra!!!
Haha nej skämt åsido nu är jag schweintrött så nu blir det bums i säng!



Godnatt alla söta människor.

I'm not alone anymore.

Hemma alltså. Familjen har kommit tillbaka efter fyra veckors semester i annan stad och det var faktiskt den största anledningen till min storstädning idag. Annars hade jag inte ansträngt mig så mycket haha.
Satt nyss och kollade på ett romantisk drama som visades på fyran samtidigt som jag fikade citronmuffins och After Eight. Choklad och mint kombinationen måste ju vara Guds gåva till mig typ.

Nu har jag en grym spänningshuvudvärk och borde lägga mig och blunda egentligen. Synd att jag är så fruktansvärt rastlös ibland och tycker det är supertrökigt att ligga och vila.

What should I do..what should I do *hum*.. Paradise Hotel börjar om ungefär 1,5 timme så då ska jag iallafall parkera mig i sängen och glo på det och sen försöka sova. Jag är nog trött även om jag vägrar inse det. Klev upp vid halv sju imorse.

Aja wellwell visste ni att en drogad myra alltid faller åt höger? ^^

Slutkörd.

Fyfasen vad jag har städat och ännu är jag inte klar. Diskat diskberget, tvättar tre maskiner, plockat och plockat plockat, torkat av, vattnat blommor och nu är det dammsugning som gäller! Tog en paus från städningen för några timmar sedan då jag sökte 20 jobb och tröck i mig lite räknudlar. Phuuw känner mig helt svimfärdig, inte bra att inte äta tillräckligt eller sova tillräckligt no no..



Nu ska jag ta ett glas vatten och ringa min älskade mormor och morfar. ♥


Helgen.

Ingen extraordinär helg precis, men mysig för det. I fredags umgicks jag mest min kära Hugo och vi stekte pannkakor och käkade i solen, kollade på burken och bara myste :)

Fredagkvällen spenderade jag med baby och vi bara chillade tillsammans, lyssnade på massa musik och drack öl. Det var trevligt och jag sov kvar där. På lördagen tog vi det vääldigt lugnt haha men till slut kom vi hem till moi och käkade Tacos och kollade på film. Han är lite trött på mig och mina tacoscravings så nu lär det inte bli det på ett tag, med honom iallafall hihi.. ;)


Söndagen innebar mera häng med min älskling och vi drog oss till honom igen, där vi spelade spel och gick på långpromenad med vovvsi ♥. På kvällen gjorde vi köttfärsbiffar och lite annat och parkerade oss framför filmen "Nyinflyttade i Beverly Hills". Den är väldigt underhållande och längesen jag såg så det var nice. Älskling pallade inte trycket sen efter filmen och somnade in efter att vi såg det nya världsrekordet på 100 meter. Sjukt nog satt jag uppe i några timmar till och betade av två filmer till. "Beethoven 2" och "Lovligt byte". Jag förstår varför jag älskade och fortfarande älskar Goldie Hawn , så himla rolig skådespelerska. Gillar alla hennes filmer som jag har sett.

Hos älskling.

Sitter och lyssnar på musik och dricker bärs med min älskling. Soft fredagkväll sådär.
Senare mina vänner senare..

Stressigt!

Klockan ringde halv sju i Ursvik, missade bussen som gick sju och tog den som gick kvart över. Skyndade hem, kastade mig i duschen, fönade håret medan jag tröck i mig köttbullsmackor. Sprang till tunnelbanan som gick 08.45. Stressade  över vägen i sumpan, blev nästa påkörd. Joggade upp för trapporna och hann precis slå mig ner i den gröna fotöljen när det var dags att gå in på rummet.

Besöket hos psykologen gick bra idag, hon sa vissa saker som gjorde mig väldigt lättad. Frågor jag aldrig vågat ställa till någon, blev idag besvarade. Sjukt härligt! Vi gjorde massa övningar och det gick faktiskt bra och jag lyckades hålla mig lugn och sansad och ångesten slog jag ner hur lätt som helst. Har återigen fått hemläxor, dels ska jag träna på vissa medvetenhetsövningar och även en del annat. Spännande!
Jag är starkare än dig, det har jag lärt mig nu.



 

Koschel och Moschel i Farsta i måndags. Vi hade faktiskt roligare än vad det ser ut som, haha.

Ny vecka!

Måndag igen då..
Jag gick upp vid halv sju ungefär och tog bussen hem från älskling. Sen dess har jag tvättat lite och käkat framför my beloved Sex and the City. Strax ska jag röra mig iväg och möta upp Cicci. Vad vi gör av den här dagen återstår att se.


En aningens trött pingla idag.

Outgoing.

Har suttit i några timmar med me myself and I och diggat till musik och hinkat några cider. Nu har jag dock bestämt mej för att ta bussen till Ursvik och joina The Crew som ikväll består av Älskling, Tommy, Jennifer, Tilda och Robin.

  


So long darlings.

Sådär gott folk.

Nu är vätskebalansen bra.
Jag hade det jättebra ute på landet, himla fint väder det var! :) Massa sol och bad!! Effekten av måånga timmars solande är dessvärre att jag ser ut som en röd kräfta, men det är det fasiken värt. 
I torsdags grillade vi marinerade kycklingspett och käkade dom med grönsaker, kalla såser och pitabröd. Så jävla gott. På fredagsförmiddagen kom moster med familj ut så jag hann umgås med dom ett par timmar innan jag drog hemåt. Trevligt!

Resan hem var lite mindre kul, det tog mig fan fyra timmar att komma hem och det var en resa från hell på många sätt men till slut kom jag hem iallafall och gissa om jag var lättad.
    <<--------- Kolla Nattis vad jag sprang på! :D  
 ... Fiskegöbbar.
 ... Min Sweety!

Såååå vad fasen händer ikväll då??

Inte just nu.

Jag är hemma. Ser ut som ett kräftdjur. Knäcker mig en öl och blundar en liten stund.

Norrtälje nästa.

Jag har tråkigt och har ingen att sola med idag så jag tar mitt pick och pack och drar till Norrtälje. En och en halv timmes bussresa väntar men sen är jag i friheten på landet och idag ska jag fan bada :D Kommer nog hem imorgoneftermiddag gissar jag på. Tills dess.... Auf Wiedersehen!!!


Ett litet jag.

Slitet grönt golv, bläddrande i tidningar, fotsteg, folk som diskuterar i korridorerna, en lampa som blinkar till. Lungor som expanderas, andas in och ut. Ett liv, en människa, ett litet litet jag.

Ett samtal, en övning, en hemläxa.

En skräck, en ångest, en hoppfullhet.


Det var nervöst och lite läskigt idag, men givande! Jag känner skräckblandad förtjusning inför vad som komma skall. 
Det blir nog bra. Det ska bli bra! :) 


Nu ska jag ta min älskade morriskanin och laga lite middag.

Stor jäkla PUSS.

Oj, redan Onsdag.

Hemkommen för en stund sedan och sitter framför datorn och söker jobb. Tar mig en liten bloggpaus just nu som kanske märks höhö. Strax tänkte jag laga något käk också, tror det blir pasta på balkongen idag! :) Haha det lät som en maträtt :P

Vid två ska jag till psykologen och det ska bli intressant faktiskt. Behövligt också.


Fötterna får styra mig.

Fick sovsällskap inatt också. Just great. Somnade in gott gjorde jag också efter gårdagens fart och fläng och solande. Idag tog Hugo och jag en lång sovmorgon och sen började vi fundera på vad som ska hända idag. Kom inte fram till mycket och nu sitter jag här med lätt ångest över vissa saker och tror jag ska röra mig ut. Fötterna får styra mig kanske.

 Stackars lilla uttråkade flicka.

HOT.


         
Jag i fredags.


Åh vilken härlig dag det har varit idag! Vaknade upp bredvid min älskling och begav mig i ottan hem till bästis med tanken att vi skulle spackla gärnet. Sen att solen tittade fram och vi hamnade på en strand i Sollentuna istället är en annan sak :) Mysigt som sjutton var det iallafall och jag hoppas det stämmer att det vankas finare väder de närmsta två veckorna nu.
I need it och jag är nog inte ensam.

Fredagskvällen var mycket trevlig med Nattis och Ange, vi drack lite, spelade kort, lyssnade på musik och givetvis snackade massa strunt. Vid halv fyra tiden på natten så mötte jag upp baby som varit ute på krogen med lite polers och vi käkade lite pasta o köttfärs innan vi deckade.

 ... Haha vårat sätt.

lördag så var det skönt att vakna upp utan att känna sig speciellt bakis, då jag inte drack så mycket på fredagen. Detta till trots så hade jag ändå samma "bakissug" efter junk food och älskling och jag åkte för att inhandla. Webhallen, McDonald´s och Hemköp. 6 filmer rikare och massa härlig skräpmat så myste vi ner oss i soffan för en slappisdag tillsammans. Ibland är det fasiken det bästa som finns. ♥

    Ooooops!

Busy.

Jag är hos honom. Imorgon ska jag hem till henne. Det ska spacklas!
Återkommer imorgonkväll :)


RSS 2.0