Is it true?

Så håller denna dag på att glida mot sitt slut. Jag har haft massa kvalitetstid med syster idag, tittat på film, läst böcker, spelat spel och myst. Det var behövligt och nu känns det lite bättre.
Hamnade där nere igår, för mycket tankar och ångesten som hälsade på. Efter många tårar och panikkänslor, så tog jag ur mig det den här gången också :)

Kvällen har spenderats med mina favoritkakor (chocolate chip cookies) framför Idol och superspännande "Oskyldigt dömd". Min favorit Erik gick vidare till fredagsfinalen i Idol, men det var väldigt väntat. Han är supergrym och jag är helt frälst. Måste bara slänga upp klippet från när han sjöng live ikväll. GRYMT!

Erik Grönwall - Is it true


Tillägnad till dig.




Dagens sanning.

Klev precis upp ur ett varmt bad.

Du får mig att se svart.
Mina vener pulserar och ångas när jag hör dig. Det kryper i skelettet när jag ser dig.
Din attityd får mig att se svart.

Tisdag idag. Vad händer? - Inte mycket. Ska snart diska upp och sen fortsätta mitt jobbsökande för dagen. Jag ska vara tyst och bara svälja idag.

I helgen vill jag träffa sköna människor som jag tycker om. Så det ska jag försöka styra in mig på.

Kvällens sanning.



Jag delar inte din åsikt, men jag skulle kunna dö för din rätt att framföra den.


Kladdkakegnagare.

Det blev alltså Jon och Calle som gick vidare i Idol. Jag trodde på Jon och Eddie.
I reklampausen på Svenska Hollywoodfruar slängde jag ihop en kladdkaka. Jag är en hejjare på det och gör en på nolltid, det ni!

Nu sitter jag här vid datorn och surfar runt och chattar lite på msn. Fryser gör jag också, så nu åker en tjocktröja på!


Grattis till vinsten Gnaget!! Jag har alltid varit en trogen AIK:are och kommer fortsätta vara det.


Är mina läsare också gnagare tro? ;)


Rent och fint.

Nu är det rent omkring mig! Jag har dammsugit och vädrat ut, samt bytt sängkläder. Skönt! Middag har jag också fått i mig i form av fisk, potatismos och rödlök. Jag har druckit världens beskaste juice också, som inte kommer bli någon favorit hos mig. Men den var tydligen full av nyttiga vitaminer.

Nu sitter jag och väntar på att  Idol 2009 ska börja och efter det ska jag se tredje och sista delen av Svenska Hollywoodfruar. Rätt roande faktiskt, men jag är glad att jag inte lever mitt liv så.



Vad tycker ni om de svenska Hollywood-fruarna?


Styra upp!

Nu är jag ruggigt trött på allt vad förkylning och sjuk heter.
Nu är det hög tid att styra upp både lägenhet och mig själv.
Bring me back to life!


♥ My beloved Friends ♥

Samtliga Vänner-stjärnor har nu tackat ja till att spela in en långfilm baserad på serien.
Filmen beräknas ha premiär sommaren 2011.
Gissa vem som även ska vara först in på denna premiär? - jag Jag JAG!

Hur kan man inte älska dessa underbara karraktärer? 

"James Michael Tyler, som spelade birollen Gunther i ”Vänner”, berättar om den kommande filmen med stor entusiasm.

— Jag älskade verkligen min tid i showen och ser fram emot att träffa det gamla gänget igen. Jag hoppas bara att vi kan göra komediserien rättvisa i en film, säger han till News of the world."



Jag tror filmen kommer bli grym och jag längtar galetgaletgalet! :D

Läste den underbara nyheten på Msn Nöje.


Sjukdom//Säsong 6.

Härmed kan jag konstatera att det suger att vara sjuk. Har haft världens tråkigaste helg nerbäddad i sängen. Besvär som frossa, konstant huvudvärk, nästäppa, hosta, halsont och diverse andra krämpor sätter jag högst upp på UTE-Listan!

Förhoppningsvis är jag på bättringsvägen eftersom jag faktiskt kan sitta upp idag. Under dessa sängliggande dagar har jag tittat väldigt mycket på tv och väldigt mycket på mitt kära The Hills, som MTV körde maraton på. Förvisso har jag sett alla avsnitt sjuttioelva gånger men det är ändå roande.

Imorgon ska jag definitivt se det nya avsnittet på mtv.com, säsong 6 kickar då igång!


Som jag längtar!

Inspelningarna av "Sex and the City 2" är ju sedan länge igång för fullt. Den 28e maj 2010 har den biopremiär och gissa vem som kommer se den då? - JAG såklart. Var på premiären av första filmen och ska vara det på andra också. Det är en sjävklarhet. Är det någon serie jag absolut alltid älskat och älskar så är det SATC.

Counting the days..



Det har ju ryktats väldigt mycket om att dessa två tjejer har svårt att komma överrens och ständigt bråkar. Jag tror inte det stämmer, vad tror ni?

 

Modet verkar vara rätt galet i nya filmen!




Kommer Samantha verkligen att gifta sig? Vad tror ni?


Sjukling!

Det där med god natts sömn var ju bara att glömma. Vaknade mitt i natten av att hela kroppen värkte och smärtade, till den grad att jag mådde väldigt illa. Frossade galet gjorde jag också så jag parkerade mig i ett varmt bad en stund. Idag på dagen har jag försökt ta igen sömnen och jag har varit sängliggande framför tvn.



Nu har jag iallafall laddat upp med nässpray, alvedon, näsdukar och färskpressad juice. Blir inget bloggande förrän jag mår lite bättre tyvärr.



Nu ropar sängen igen! På återseende mina vänner.


Need to vila.

Känner mig långt ifrån kry och ska därför bädda ner mig i sängen nu och hoppas på en god natts sömn. Det var mysigt som vanligt hemma hos älskling, vi tog det bara lugnt och hostade ikapp framför Idol :)
Min favorit, Erik höll måttet även idag!
Ett klipp från gårdagens avsnitt där han sjunger "Somebody to love".




Nu: Godnatt Sverige!


Garlic.

Stackars stackars stackars lilla mig. Halsen gör verkligen jätteont. Hoppas det inte blir värre än såhär fan! För att kurera mig så ska jag käka massor av vitlök. Tänkte jag skulle lära er lite om vitlökens effekt på vår kropp.

 (Bild från google)

Vitlök stärker immunförsvaret

Detta sker bl.a. genom att vitlöken är probiotisk och prebiotisk. Att vitlök är prebiotisk innebär att den innehåller näringsämnen som de nyttiga bakterierna i kroppen behöver och att den är probiotisk innebär att vitlök bär med sig nya nyttiga bakterier in i kroppen.

Vitlök stärker immunförsvaret också genom att stimulera macrofager och T-celler att angripa bakterier och virusinfektion.

Vid sänkt motståndskraft mot infektioner är en vitlökskur ett bra val som en del av återhämtningen.

Jag ska äta massor av vitlök ikväll till middag i form av en potatisgratäng. Haha det är ju så himla gott! Till det serveras det vildsvinsbiffar.

Först ska jag däremot åka hem till min älskling en stund och mysa lite. Vi båda är nu sjuka så vi får pyssla om varandra. Tihi :)


I got news for you.

Alla bilder är tagna från Msn search förutom den på mig själv då.



Kristian Luuk och Carina Berg har fått en liten son.
Grattis till dom.



Sarah Michelle Prinze
och Freddie Prinze Jr har efter sju år som gifta också blivit föräldrar till en liten dotter.
Grattis till dom.

 

Jag
och jag har fått en helvetes förkylning, vaknade med grymt ont i halsen och nu kan jag inte svälja.
Stort grattis till mig.


Hatet.



" En av orsakerna till att människor så envist klamrar sig fast vid hat, är att de inser att så snart hatet försvinner kommer de bli tvugna att ta itu med smärtan. "


22a september.



Den här dagen har det känts mycket bättre. Kan ha något att göra med att jag har umgåtts med världens bästa bästis. Vi har vandrat runt i Kista centrum och det blev lite shoppat. Jag kom hem med underkläder (blev de svart-vita, då det var snyggast på!) och en lång polotröja, som var grymt mysig och värmande! Dessvärre hade jag inte lika mycket kvar på mitt presentkort som jag trodde så det blev inte den snygga jacka som jag inställt mig på att köpa. Tråkigt!

Efter shopping och lunch drog vi hem till Cicci för att snacka skit och kolla Idol. Min stora favorit Alexander gick inte vidare vilket var chockerande! Enligt mig, alltid enligt mig. Men min andra favorit Erik håller sig kvar än sålänge.

Right now: Surfar runt och svullar pringles ♥ .. Skyller på Brutte! ;P


End of the road.



Bilden är tagen från msn search och den fängslade mig. Idag är ingen bra dag. Har suttit och fyllt i mitt veckokort ett bra tag nu. Jag känner mig orolig samtidigt som jag inte orkar bry mig. Men att kämpa som en galning år efter år utan att få något för det är verkligen krävande! Ibland säger kroppen ifrån, psyket framförallt. Jag har bara lust att sätta mig och grina, men jag är för utmattad för det. Jag orkar inte idag helt enkelt. Hoppas på nya tag imorgon.

Nu ska jag diska och sen hämta lillasyster och sen blir det matlagning och läxläsning och så vidare.
Skriver mer imorgon tror jag.


Start på veckan.

Suck. Jag skulle varit hos läkaren tidigt imorse men ringde och avbokade tiden eftersom jag hade så himla ont i magen. Nu har värken gått över och jag undrar och undrar. 

Startar denna dag med att bjuda på receptet på kladdkakan jag brukar slänga ihop då och då. Enkelt, Snabbt och Gott! ;)



Kladdkaka

 (Bild från google)

100 gram margarin (smältes)
2 dl socker
2 ägg
1 ½ dl vetemjöl
2 msk kakao
1 krm salt
3/4 tsk bakpulver

Rör ihop allt försiktigt och grädda i 175 grader i 20 min.


Enkelt va?
Eftersom jag är en riktig chokladälskare så har jag många fler olika favoritrecept på lager.
Om ni vill, lägger jag in fler då och då ;) 


Livet..



Livet är inte de andetag vi tar, utan de stunder som tar andan ur oss.


Har ni saknat mig?

Home at last.

Vi var ju som sagt iväg på förhandsvisningen av filmen "Min stora feta grekiska semester" och jag tyckte den var jätterolig! :) Den toppade verkligen mina förväntningar. En lättsam komedi som lockade fram många skratt och léenden hos mig och många andra. Det hördes, haha en tjej skrattade så hon nästan kiknade. Härligt! Filmen lockade även fram en och annan tår, då det var små känslostunder.

Skulle kunna gå under kategorin feel-good film faktiskt och jag rekommenderar den till alla som är sugna på en härlig komedi i grekisk anda! ;)


 

NU:
Biffnudlar framför tvn!


Söndagsbio!

Igårkväll fick jag mitt "vanliga" lilla ryck och slängde ihop en kladdkaka under reklampausen på Kändisdjungeln.
Så riktigt kladdig chokladkaka med vaniljgrädde mumsade vi i oss. Inte helt fel!

 

Har ett supersmidigt och jättegott recept som jag tänkte lägga upp senare.


Nu sitter jag här lite smått stressad med ett rött öga (tackar mascaran som slant in i ögat). Om en liten stund ska vi styra kosan mot Östermalm och förhandsvisningen av "Min stora feta grekiska semester". Mysigt med bio mitt på dagen en söndag såhär! :) Min åsikt om filmen kommer upp i bloggen sen.

Nu hörde jag att vi ska möta upp folket tidigare i Fridhemsplan, så jag ska röra på mig nu!

PUSS OCH KRAM, SES PÅ STAN ;)


Vädra ut och vänta på älskling!

Min förkylda prins kommer hit om ett tag och då ska vi käka middag och mysa ner oss i soffan. Titta på Disney som vi alltid brukar göra på lördagar haha och senare någon film kanske. Jag får pyssla om honom ikväll :)

Just nu håller jag på att vädra ut i hela lägenheten då det känns lite instängt och sen ska jag leta middagsinspiration. Finns så galet mycket gott men ibland är fantasin på noll alltså.
Ni får mer än gärna tipsa mig om god mat, som inte tar alltför lång tid att göra!

Åååh vad jag saknar min pälskliiiing! :D

 

Gamla bilder på oss, tagna på vårt hotellrum i Göteborg! :)


Dagens lunch.

Min lunch idag består av resterna från igår. Så himla gott!


Woho I'm alive!

Det gick fint att sova själv hemma inatt. De flesta lampor var förvisso tända. Jag blir nämligen världens största fegis vad gäller att vara själv hemma på nätterna. But I managed, woho!

Lördag idag då. Älsklingen är fortfarande krasslig och sängliggande så det bli inge stan idag. Däremot imorgon när vi ska gå på bio så har han lovat att vi ska kila in i någon butik och han ska agera smakråd åt mig. Lövley. Frågan är vad fasen ska jag hitta på idag?


Vad ska ni göra idag?


Instängd.

Att titta tillbaka en stund på den verklighet som var den sanna. Den vilsna själen som skrumpnade i sina egna sorger. Instängd. Det blödande hjärtat som inte ville mer. Röster som ekade och ord som slog. Blickar som spottade och handlingar som krossade. Händer som skakade och svarta hål. Plågade känslan som var bortom. Bortom all verklighet. Iskallt. Instängt.

Trummande puls som bankade i venerna. Instängd. Den ständiga paniken som kokade i bröstet. Desperationen.
Grabbar tag - Slås bort - Faller, Sjunker, Förintas.

Instängd. Hatet som tog över likt en demon. Naglar som grävde sig djupt ner. Andningen. Flåsandet. Den varma känslan som rann över. Den skamsna och lilla personen som levde i en annan verklighet. Instängd.


Eighteen alive.

Klart bäst i Idol ikväll var ju den här killen. Grymt!
 


Så den här killen och Alexander är två av mina favoriter! Hoppas dom går långt i tävlingen, annars har nog båda artistkarriärer framför sig ändå tippar jag på.

Evening over.

Angeklicko drog sig hemåt för en stund sedan och vi har haft det jättetrevligt. Tacosen var underbart god, Idol var lika underhållande som vanligt och skitsnacket var lika flödande as allways. Wunderbart!

 ... Söta korvklunk!

Hennes vintetra..



Även jag smuttade lite på vinet, vilket är ytterst ovanligt då jag hatar vin! Men det här var en av de minst äckliga jag smakat iallafall haha. Denna osmickrande bild på mig och glaset, bjuder jag på ;) Haha försöker vara lite charmig och blinka där, så fel det kan bli! hahah..


Against the wall.



Min favoritsyssla när jag har tråkigt är att sitta och leka med bilder. Denna klickade jag nyss.
Men nu ska jag ställa mig och steka köttfärs och skära grönsaker för snart kommer min korvklunk! ♥


Tjejkväll.

Senaste timmarna har jag hållt på ännu mer med min guldklimp, käkat, suttit i samtal, sökt jobb, kollat på tv und so wheiter..

Nu ska jag strax börja förbereda middagen, min favorit Klick kommer hit ikväll och det blir Tacos och Idol :D 
Jag kan inte ens minnas sist vi hängde bara vi två, så det ska bli jättekul att träffa henne :)

 ... Mmm underbart!

Freitagen den 18 september.

Tjena Sverige!!

Den senaste timmen har jag suttit och pillat på min nya guldklimp, lagt in kontakter och fifflat med inställningar. Det är ju så himla roligt när man har en ny telefon och utforska vilka ringsignaler och spel med mera som finns.

Nu sitter jag och lyssnar på en gammal skiva, nämligen Ashlee Simpson. Jag hade en period när jag var helt såld på henne. Då hon var som punkigast och hade en skön attityd. Galet snygg var hon också och är fortfarande!



Nu: Duscha!
Sen: Styra upp denna fredag.


Me myself and I.

Den här tröjan ser höstmysig ut tycker jag! Lite skönt EGO sådär. 
Kanske något att spana efter på lördag?



Nu tänkte jag krypa ner i sängen och slå på lite Sex and the City.
Ska försöka ta mig upp i bra tid imorgonbitti för en promenad.
Så detta betyder godnatt. Tack för idag, slut för idag.
Over and Out.


Vilka?

H&M har fått in massa snygga underkläder nu!! Så på lördag ska jag tvinga med mig älskling till någon butik, tänkte att han skulle få agera lite smakråd. Jag har redan spanat in mig på en bh som jag tänker testa hihi..

Frågan är vilken färg som är snyggast? Rosa-svart eller vit-svart?

    VS  

Sjukt söta trosor också!

  VS   


Guldklimpen.

Har precis käkat middag, som ikväll bestod av kyckling och potatissallad. Enkelt och gott.
Nu sitter jag och knappar och försöker lära mig min nya mobil. YES YOU HEARD ME ;) Moschlet har fixat en gratis mobil till mig, som visserligen är "begagnad" med lite repor här och var, men den funkar utmärkt! Framförallt kan jag faktiskt höra vad folk säger som ringer nu och dom kan höra mig haha.

Telefonen är guldfärgad och härmed döpt till min lilla guldklimp!

Nu sitter jag och väntar på att Cicci ska komma förbi och hämta sina grejjer hon glömde tidigare idag och så ska vi kolla på Idol tillsammans :)

 


Det vi har, det är för evigt.



Kokko och Bumbi på bussen. Gammal bild.

Cicci kom hit idag och vi käkade lunch och snackade skit i några timmar. Tittade på kort och mindes tillbaka på alla stunder vi delat. Alla roliga, jobbiga, glada, sorgsna och komiska perioder vi gått igenom tillsammans. Tänk att jag känt tjejen i nästan hela mitt liv. Vi klickade när vi precis kommit ur blöjorna i princip. En vänskap på snart tjugo år. Hon är min syster, mitt kött och blod.

Det vi har, det är för evigt. 


Dagen till ära..

Dagen till ära så publicerar jag en gammal close-up på mig och mamma. En uppljusad sådan haha. 



Det var vinter och vi stog redo i hallen i Västerås för att gå ut och åka pulka :)
Nästan så jag längtar efter vinter och snö nu. Julafton och Nyår. I år ska det bli så mycket roligare, för jag mår mycket bättre än vad jag gjorde vid den tiden förra året. Fyfan det var en hemsk tid. Men nu vet jag att det kommer kännas mycket bättre :)


Grattis mamma!

Idag fyller min kära mamma år! Stort grattis till henne!



Jag och syster uppvaktade henne klockan sju imorse med presenter, tidning och teckningar. På eftermiddagen blir det födelsedagsfika med mina morotskake-muffinsar som jag stog och bakade till sent igårkväll. Dom ser förjävliga ut med glasyr överrallt, men goda är dom! ;)

Nu ska jag rota igenom kylen och försöka hitta något att äta till lunch!


Stressed out.


(Det ser inte ut som jag på bilden..)

Jag hade en svacka. Men det fanns inte tid att gå under, inte ens lite. Syster och jag har haft fullt upp här hemma med att fixa allt för kvällen med alla vardagsbestyr och dessutom styra upp inför morgondagen. Det är sjukt vad jag anstränger mig, är alldeles matt!

Mina nära och kära betyder allt för mig och så är det bara.

Inatt kommer jag inte kunna sova det vet jag. Rädslan över att du än en gång kommer förstöra allt finns där hela tiden. Jag kämpar tills jag blöder för att det inte ska bli så.

Flickan som lekte med elden.

Måste bara säga att jag längtar oerhört mycket efter att få se filmen "Flickan som lekte med elden" nu!
Har sett första filmen "Män som hatar kvinnor" två gånger redan och kommer snart se den en tredje gång med älsklingen också.

Kom över en trailer på "Flickan som lekte med elden" och den verkar grym tycker jag!!



Den sista filmen i Stieg Larsson trilogin heter "Luftslottet som sprängdes" och den har biopremiär redan  
27e november. Fytusan vad roligt! :)

Todays mission; Baka!

Imorgon fyller min kära mamma år så jag har gett mig själv i uppdrag att baka lite till hennes dag. Sitter just nu och bläddrar i kokböcker för inspiration.

Om några timmar ska jag hämta syster och då är det läxdags. Igår satt jag och hjälpe henne med matten, tänk det ni ;)

Annars händer det inte så mycket mer idag, jag och syster ska styra upp lägenheten och fixa ett fint firande till imorgon med allt vad det innebär.

Vad ska ni göra idag?

Guten nacht folk.

Sitter och tittar på reprisen av MTV video music awards.
Fast nu börjar det bli dags för mig att tänka på refrängen. Men först kör vi en vers till ;)
Nej fan, jag är typ jättetrött. Så med denna bild på moi från i somras så säger jag godnatt.



Sov gott alla söta!!

Bäst i Idol ikväll.

Idol blir bara bättre och bättre, underhållning på hög nivå det där!
Absolut bäst ikväll var den här killen.
Enligt mig, alltid enligt mig.



Jag tror att han kommer att vara en av finalisterna. Vi får se om jag får rätt.


Min stora feta grekiska semester.

Det var ruggigt längesen jag var på bio nu och jag har varit sugen på att gå jättelänge. Ekonomin är inte lika sugen som jag är, men vad gör väl det nu när vi ska få gratis biljetter :D Billyboys mamma hade fått fyra biljetter genom sitt jobb, så på söndag ska jag, älskling, Robin och Tilda gå på bio.
Förhandsvisning av "Min stora feta grekiska semester". 



Handling
Georgia får sparken från sitt lärarjobb och tvingas försörja sig som bussguide bland Greklands ruiner, för minst sagt krävande amerikanska turister. Hon är också på jakt efter den stora kärleken, men har precis börjat ge upp hoppet när slumpen sammanför henne med den siste man hon hade väntat sig.

Verkar ju kul! :)
Min åsikt om filmen dyker upp i bloggen sen.

Nu ska jag strax göra mig en stor kopp varm choklad och krypa upp i soffan bredvid syster och titta på Idol.
Vad annars? ;)

En tyngd har lyfts från mitt bröst!

Idag har jag varit iväg till banken och ordnat upp allt, så mina böter är nu betalda! Jag är fruktansvärt lättad över att pengar fanns och att det gick smärtfritt. För typ första gången så blev jag faktiskt trevligt bemött också. Härligt!

  

Jag i bilen haha!

Efter banken så åkte vi till Kista för att gå presentjakt till mamma som fyller år på torsdag. Lite smått fick vi tag i iallafall, men jag tänkte komplettera med någon bra tidning och något gott att äta också. Plus att jag erbjudit mig att passa lillasyster så hon och hennes sambo kan gå på bio eller liknande.
Himla bra dotter jag är!


Kickstarting Tuesday.

Tisdag it is. Jag har käkat rostade mackor och druckit chokladdryck framför Våra bästa år. Nu ska jag söka jobb till tonerna av Lene Marlin. Den här låten tycker jag om! :)


Ny design.

Vad tycks om min nya design?

Jag har suttit ett bra tag och pillat med lite html-koder och är redo att kasta in handduken nu. Vill inte påstå att det blev som jag tänkte från början, men det får duga ett tag iallafall.


Nu är det hög tid för mig att krypa ner framför en film med en stor kopp varm choklad :) 
Sen är det sova gärnet som står på mitt schema.

PUSS PÅ ER!


Bloggdesign.

Bloggdesign under process...

Spotted something?



Tittar på lite gamla bilder. Vilket jag absolut älskar! På just den här bilden så undrar jag verkligen vad det är vi tittar på. Vi ser ju rädda ut. Haha!

Sleeping beauty.

Mina åsikter om senaste Wallander filmen "Tjuven" får vänta är jag rädd. Somnade som en stock i älsklings famn igårkväll, fruktansvärt mysigt och jag sov riktigt djup.

Imorse när jag vaknade klockan sju var det bara att bege sig hemåt eftersom älsklingen skulle iväg. Tog mig en skön morgonpromenix. Vad har jag gjort hemma tills nu då? - Jo sovit som en gris.

Nu är jag rejält utvilad med andra ord och om det stämmer att man blir vacker av att sova, så ser jag strålande ut idag!

Now: Lunchtime! Pasta o köttfärssås.


(Bild tagen från msn)

Jag har nästan alltid ost över, då jag är en riktig cheeselover!


Lazy Sunday.



Jag förlät min älskling för att ha väckt mig med det där skräniga jäkla oljudet, men först protesterade jag genom att ligga inne på badrumsmattan i trekvart. Haha är man morgongrinig så är man!

Right now: Biggest Loser på tv. Nyduschat hår. Smaken av Ahlgrens bilar i munnen. Doften av Dolce & Gabbanas edt light blue.

 Nu ska vi snart ta tag i diskberget och sen ta en promenad hem till Billyboy. Idag ska jag antagligen få se den nya Wallander filmen, yeey! :) Återkommer med min åsikt om den.


Morgontrött!

Är det fler än jag som kan vara morgonirriterade?

Jag brukar för det mesta inte vara det, men idag vaknade jag på fel sida. Och framförallt fel tid och till fel ljud. Älskling satte på Svampbob fyrkant klockan 07.00 denna söndag och jag är grinig som fan.

Försöker på alla sätt att inte vara det, men no can do.. jag behöver min egen tid för att vakna upp till denna dag!

Lördagsmys!

Det blir grönsakstänger att dippa i Fresh Island dipp. Och sen var jag bara tvungen att köpa en apelsinkrokant och en påse bilar. Yummi!

Älsklingen mådde inte prima idag så vi tog det lugnt hemma. Vi har spelat spel och nu senaste timmen stått och lagat mat och rockat till Bandit. Ikväll på menyn står det pasta med bacon-ostsås.
Jag har provsmakat och det blev asgott Blubb! ;D hihi

Hoppas det går någon bra film på tv ikväll :)

Puss från en glad mig!


Godisdagen.

Heeey alla söta! Är ni bakfulla idag?
Det är inte jag, inte det minsta. Svingött.

På lördagar får man ju äta godis, det vet ju alla ;) Ska nog köpa sig lite smått och gott till ikväll! Då vankas det film-mys med älsklingen♥

Igårkväll umgicks jag med mig själv, vilket gick ovanligt bra faktiskt. Jag brukar ha jättesvårt för att vara ensam och ångesten kommer ofta som ett brev på posten då, så nu är jag lite stolt över mig själv faktiskt.
Och mysigt hade jag det allt!



Sen att hjärtat bestämde sig för att komma hit mitt i natten och sova med mig gjorde ju bara allt ännu mysigare! Dessvärre är han en av de bakfulla idag och ligger och snarkar på soffan just nu. Min plan ser ut som så att jag ska kasta mig på honom och sen tvinga honom att vakna och hitta på något med mig. Jag vill göra något kul! :)

Hoppas ni får en helskön lördag!

Rest in peace!

Här sitter jag och grinar.



Har precis tittat på filmen "Flight 93" som gick på tv ikväll. Hade faktiskt inte sett den innan och nu sändes den på tv för att det är just 11e september idag.

För åtta år sedan så träffade tre kapade flygplan sina "mål" och tusentals människor dog. Oskyldiga människor. Det fjärde planet lyckades inte träffa sitt mål utan krashade på ett fält i Pennsylvania. Efter att flera ombord hade ringt samtal hem till sina nära och kära, så gjorde de ett tappert försök att ta kontroll över planet. Jag beundrar de modiga människor och hjältar som fanns på det planet och som genom sin insats troligtvis räddade massor av andra. Flygplanet misstänktes försöka krascha i Vita huset. Olyckligtvis så överlevde inte passagerarna och
besättningen ombord på Flight 93. 

Mina tankar går till alla drabbade och deras familjer. 
Rest in peace.
 


19:56

Nyss hemkommen från min lilla handling. I brist på sällskap ikväll så ska jag dricka cider. Och öl, samt äta chips. Snart slår jag mig ner i soffan och tittar på Idol och bara andas och lever i nuet.
Det ska vara bra har jag hört.
Hoppas ni får en trevlig fredagskväll amigos!


Ångest.

Allt och alla bråkar runt om en känns det som idag. Jag är ångestfylld och nere. Inte mycket känns bra. Skriver i mitt veckokort. Fan.

Vet inte vad jag ska ta mig till. Försöker lugna mig. Fått förslag om öldrickande och tv-spelande ikväll men inget lockar. Jag vill inte idag. Alls.

Bläääääääääääääääääääääääääääääääääääääääää!


Nuläget och gårdagens.

Igårkväll/natt hade jag grymt svårt att sova, mycket tankar som for omkring i huvudet. Efter många timmar lyckades jag ändå somna och vaknade vid halv åtta imorse av en hemsk spänningshuvudvärk. Den känner jag iallafall igen och vet hur jag hanterar den. Nu på förmiddagen har jag legat och degat i sängen och somnat korta stunder till och från. Legat en stund på min älskade spikmatta♥. Pms-kossa är jag också. Humöret har varit bättre. Menmen nu ska jag försöka vända på det här och faktiskt njuta av att det är fredag, min favoritdag!


Om man bortser från vissa tråkiga saker som hände under gårdagen, så hade jag faktiskt väldigt mysigt med mitt moschel. Vi strosade runt i lite affärer och lagade middag hemma hos henne.
Kycklingfilé med potatisgratäng.
 (Det var godare än vad ser ut)

Middagen käkades framför Idol, så vi kunde passa på att skratta lite åt vissa stackare. Elakt ja. Hon fick också en liten försenad födelsedagspresent, som hon blev väldigt nöjd med.
Ett par söta string och ett fint halsband.



Haha så fint jag har fotograferat de hängande på stolen!

Vad händer ikväll då people?


Fan fan fan!!!

Okej jag sitter i skiten och jag är fly förbannad. På dom, på samhället, på mig, på allt.

Skulle åka en station med tunnelbanan hem till Cicci och utan att tänka mig för skickar jag iväg en smsbiljett, en reducerad sådan. Tror ni inte jag åker fast? - Klart jag gör.

Efter mycket snackande fram och tillbaka så ska ena väktaren ringa efter snuten (tillkalla polis, som det så fint heter) men jag är ärlig och säger som det är och han tar alla mina uppgifter och ger mig feta böter.
Vet faktiskt inte vad fasen jag ska ta mig till. En del i mig tänker att det ordnar sig, samtidigt som en annan är upprorisk och vill göra satyg. I grund och botten ligger ansvaret hos mig och jag tjänar inte på att överklaga beslutet heller. Så that´s life. Men låt mig nu få avreagera mig lite snälla?

...

JÄVLAFUCKINGHELVETESFITTSKIIIIT till SL!!!! Jag är arbetslös och ej berättigad till A-kassa och liknande. Detta innebär att jag är fattig. Har inga pengar, have no money! Samhället är sjukt i huvudet och det är fruktansvärt sinnes att vi ska betala så svinigt jävla mycket pengar för att få åka lokaltrafik! En lokaltrafik som för det mesta strular, förseningar och så vidare och äckligt, fult och väldigt otryggt är det också. Nu ska dom tydligen göra om t-banan dessutom och ta bort de flesta säten så att fler människor kan tryckas in som packade sillar och man ska STÅ hela sin jävla resväg. Kul om man åker i två timmar till jobbet eller liknande. Hur som, det är STÖRT och ORIMLIGT att vi ska betala dom här stora summorna pengar varje fucking månad för att kunna resa med lokaltrafik. Fan det är många heltidsanställda kvinnor och män som knappt får det att gå ihop pga SLs dyra priser. Ska vi alla köpa bilar och fördärva miljön istället?? Nej då är lokaltrafiken ett bättre och skonsammare alternativ, förutom när det gäller ekonomin. Som tyvärr styr våra liv. De flestas.

Idag betalade jag ett reducerat pris för att åka en fucking liten station. Jag BETALADE ett DYRT PRIS och nu sitter jag med böter upp över öronen. Ångest är förnamnet.

Vill säga ett extra tack till de väktarna som pratade högt och lät mig förnedras inför alla. Puss till er.

Och fuck you SL.


Håller någon med mig om att det är galet höga priser i dagsläget för att kunna åka lokaltrafik?

Har jag en poäng eller tycker ni att jag är blåst? - Tyck som ni vill.


Rapport från mig.

Idag har jag känt mig låg, inte på topp med andra ord.

Nu är jag iallafall nyduschad och ska snart iväg och göra lite ärenden. Ska till banken bland annat. Ikväll blir det middag hos bästis. ♥

I'll be back.


Check it.

Mjukisar på? - Check.
Choklad framdukad? - Check.
Tvn är på? - Check.

Nu blir det mys framför IDOL :)
Auditions från Göteborg denna gång..


Systrar.

Precis kommit hem från pappa. Elin blev jätteglad för sin Absolute music 61 skiva jag hade köpt. Elsa blev ledsen för att hon inte kunde följa med mig hem och sova hos mig. Hon tyckte jag skulle lägga ner henne i handväskan och ta med henne hem, haha!

Lilla sötisen!


        

Jag och 2 av 3 systrar.





Poff!

Tröttheten slog till som en slägga och jag har legat deckad i sängen i lite mer än en timme. Hoppas det är en vanlig jagharintesovittillräckligt-trötthet så att jag inte håller på att bli sjuk eller något. Tanken var att jag skulle på mini-kalas nu hos syster, men pappa skulle visst på massage, så jag tar det nog senare ikväll. Om jag nu inte bestämmer mig för att sova gärnet typ.



Söt liten present som Elin ska få. Nu är det sängen och tvn en stund!

Dagens lunch.

Det blev donken till lunch idag. Big Mac & Co. ♥



(Note to self: Börja träna!)


Jag har en två-åring inuti mig.



Enligt min psykolog har jag en liten två-åring inuti mig, hur creepy är inte det? Kom ut och fram!!

Skämtåsido, jag kom hem för en liten stund sedan och besöket idag gick jättebra :) Jag tycker det är fruktansvärt intressant att sitta och lära mig mer om mig själv. Min självkännedom har alltid varit stark, enligt mig, alltid enligt mig. Men det finns alltid nya saker att utforska gällande en själv. Jag vet vad jag ska träna på de kommande två veckorna, nämnligen att trösta mig själv. Det är okej att vara ledsen och det är okej att gråta.

Nu ska jag luta mig tillbaka en stund och fortsätta läsa i boken "Är det någon där?".

Auf Wiedersehen freunds.


Stolen beauty?



Jag skulle vilja känna mig på topp utseendemässigt någon gång. Vissa saker kan jag ändra på min yta, men det mesta behöver jag nog ändra innuti. Mina egna tankar och känslor om mig själv. Det ska jag fortsätta jobba med imorgon. Klockan 09.00 ska jag vara hos min psykolog. Så nu blir det sängen. Godnatt mina vänner.


Premiärer!

Nu klockan 20.00 är det ju hög tid för Idol 2009 att ta fart i tv-rutan. Auditions från stockholm ikväll, lovely! :)

Klockan 21.00 är det äntligen dags för mitt kära Andra Avenyn att starta upp igen efter en lång sommarpaus, wiiiiieeee :)

Så närmsta två timmarna är jag parkerad framför tvn!!!

  ... Andra Avenyyyyn!

Se framåt.



Låt aldrig gårdagens besvikelser överskugga morgondagens drömmar.


Gratisbio.se

Gillar ni att gå på bio? Gillar ni att shoppa?

Det kan man göra gratis om man blir medlem på gratisbio.se. Medlemskapet är helt utan kostnad och du samlar ihop poäng genom att tex besöka olika hemsidor, värva vänner till sidan eller att blogga om den. Poängen växlar du sedan in mot biobiljetter, tidningsprenumerationer eller presentkort i valfri butikskedja. Allt skickas hem till dig smidigt och enkelt.



Det här är den enda gratis-sidan som jag har provat som faktiskt fungerar bra! Du tjänar snabbt och lätt ihop poäng och sedan är det bara att ge sig ut och shoppa eller gå på bio.

Jag ska snart beställa hem ett presentkort tänkte jag.
Det blir nog antingen H&M eller Gina Tricot tror jag. Det finns massor av butiker att välja mellan, som både säljer kläder, mat, resor, skor, smycken, böcker, heminredning, smink, filmer, musik, elektronikprylar.. ja you name it!

Blir du medlem via min länk så får ni 75 poäng på en gång och sedan är det bara lite poäng kvar till första biobiljetten är ihoptjänad.

http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=54061


LYCKA TILL!


Dagens.

Dagens ordspråk: Var mot dina föräldrar så som du vill att dina barn ska vara mot dig.
Det är ett grekiskt ordspråk och jag förstår mycket väl hur det menas, men tycker ändå att alla relationer ser olika ut. Den som förtjänar respekt, får respekt. Enligt mig, alltid enligt mig.

Dagens låt: Sara Löfgren - Starkare.
Som så många gånger förr. Den ger mig styrka.

Dagens humör: Smått ångest och tyngd över bröstet, men jag ler och sträcker på ryggen.

Dagens planer: Jag har precis avslutat mina söka jobb försök för idag, om det nu inte dyker upp något intressant senare. Nu är det snart dags för lunch och sen måste jag ta itu med hemmet och allt vad det innebär, sen hämtar jag syster och lagar middag och hjälper henne med läxorna. Ikväll ska jag titta på Idol.


Mitt lilla jag.

 

Samma plats, samma person.
Man ska leva med sin person ett helt liv, så det är dags att börja älska sig själv.


TV.

Nu är jag mätt och belåten av alla pannkakor jag käkade för en stund sen. Ska slå mig ner framför burken och titta på Unga mödrar, 2 and a half men, Vänner, Färjan 3 och Pirates of the Carribean. 

För den som är sugen på en komedi kan jag rekommendera "You, me and Dupree" som visas på tv 3 ikväll.


Sense the fire.

Btw.. Jag har fastnat ordentligt för en låt från gruppen Engel som spelade i fredags. Den heter "Sense the fire" och är deras senaste låt, om jag förstått det rätt. Spelat den på repeat ett bra tag nu. Grymt!


Två bilder på bandet, som
Tinkerbellas duktiga fotografpojkvän tog.

 


Fotogenisk? Icke.



Vissa människor blir då alltid bra på bild. Sen är det vissa, som jag själv, som tametusan aldrig ser normal ut. Jag lyckas nästan alltid ha någon skum min eller så ser jag bara allmänt konstig ut. Då tycker jag nästan att spegeln gör mig bättre tillrätta än fotografier.  


Öppe med töppa!

Godmorgon Sverige.

Idag är jag uppe med tuppen, alarmet ringde klockan sju hemma hos älsklingen. Jag älskar att sova med honom, ha någon som håller om en hela natten. Så himla underbart och tryggt! ♥

Igårkväll somnade han tidigt så jag satte på filmen "P.S I love you". Har ni inte sett den så se den! Jag grät från början till slut typ, det är en sorglig men väldigt fin historia. Från mitt perspektiv, handlar den om att livet kan börja när som helst. Och sluta när som helst. Att man inte ska vara rädd för att ta sig igenom en förlust och inleda nästa period i sitt liv.


Filmen påminner väldigt mycket om en berättelse jag skrev för några år sedan.

Gillar man kärlek, irländare och bra musik så bör man definitivt se filmen!

Nu:
Ta mig ett varmt bad.

Sen: Lägga mig på spikmattan i tio långa minuter.

Btw så lyckades jag bra med att hålla både honom och mig borta från McDonald´s igår, men sen att vi svängde in på Willys och köpte hamburgerbröd där och gick hem och gjorde hemmagjorda burgare är en annan historia..

"I love you til' the end.."


Lugn söndag.

Hallå!

Dagen har hittills sett ut som så att jag har städat lägenheten så den nu är fri från spår av fredagen. Jag sitter här och är svettig som ett jag vet inte vad, så nu väntar en skön dusch!

Jag och baby ska ta oss en prommis hem till honom sen och jag har ett jäkla mission att hindra honom från att gå till donken och shoppa loss haha.
Annars blir det en lugn söndag, vi ska fortsätta kolla på lite filmer som vi köpte igår. Jag ser fram emot att se "P.S I love you" ännu en gång, förra gången var det på bio.

Jag återkommer om jag lyckas hålla oss borta från den gyllene fågeln. Spänningen stiger..


Gårdagen.

Jag hade jättetrevligt och kul igår! Trevligt sällskap hos Bella på middag och god mat. Tillbaka till mig för att föra lite med flödande alkohol och Magnus Uggla på hög volym. Haha. Vid tio tiden kanske så rörde vi oss mot The Cave. En ren chansning och jag tyckte det var skitkul! Rockklubb i sumpan med livebandet Engel på scen. Grymt! Jag funderar på att bli hårdrockare..

    
   
   
  



Någon som inte vill synas på bilderna? - Säg till så tar jag bort.

Idag har det varit en slappdag med älskling, som inneburit traditionell bakispizza och chips i soffan framför tv:n. Nu tycker han att jag ska komma och titta på Disney med honom så jag ska gå och mysa ner mig. Underbart! :)
TACK för en trevlig kväll igår alla! 


Bira bira bira bärs bärs bärs!!!

Nu sticker jag och mina knallröda naglar till systembolaget och inhandlar kvällens förtäring. Emilie ska dricka öl ikväll woho..



Först när jag såg den här bilden så tänkte jag vad är det för sjuk jävla reklam, som sätter en gravid kvinna på bild med öl i handen.. Sen insåg jag att det var alkoholfri öl. Jag ska dock dricka min med alkohol i.

Vad ska ni göra ikväll? :)

Det är dags för fredagsmyyyys.

Älskade efterlängtade fredag! Jag älskar fredagar. Även om man inte hittar på något så är det liksom något med luften, fredagar is the shit!

Fast ikväll ska jag faktiskt hitta på något, ska fira mina två pärlor med lite party. Det vankas middag hos Bella och det vankas förfest hemma hos mig :) Utgång blir det antagligen i närheten. Jag har hittat en rockklubb som vi tänkte testa på. Återkommer med min åsikt om den.



Cicci, Jag, Bella. Jag ser helt waisted ut på ögonen.


Nu:
Sen frukost.

Kakao.

 

Min kamera suger och jag är osminkad. Min hårfärg heter Kakao och den är mörk gyllenbrun ungefär. Jag är nöjd och det är det viktigaste. Nu ska jag äta middag som idag består av ris med kyckling-champinjon gryta.


Dagens Tips!

Heinz nya grillsåser är skitgoda! Jag slänger på lite på de flesta maträtter. Har hittills testat Hot Chili och Barbecuesåsen. Provade nyss Curry/Mango och den var fruktansvärt god. Lite sötsyrlig med ändå lite stark, underbart! 

Rekommenderas!


Makaroner och köttbullar.

Nu är det hög tid för lunch! Magen kurrar och jag gör mig en tallrik med makaroner och köttbullar. Meetballs and pasta. Typisk lunch som man som barn älskade, finns det ärligt talat något barn som inte tycker om makaroner och köttbullar? Så enkelt, så gott. 

Sökte på rätten för att hitta någon smaskig bild, men istället kom jag över en bild på Ashley Olsen.

 

Och det var en grymt snygg bild! Sådär härligt sommarfräsch :) Jag skulle inte banga på skinnjackan.

Törsdag.

Imorse vaknade jag upp med min vanliga värk, snäppet värre idag kanske. Känns som att jag har nackspärr, då det är svårt att titta åt ena hållet.

"Gå till doktorn FÖRFAN!" .. Haha ja jag kanske får följa ditt råd snart.

Nu ska jag iallafall ta mig ett varmt bad och sen blir det att peela kroppen och smörja in mig med någon härlig bodylotion.


Shoppat loss på Ica Maxi!

Haha japp jag har shoppat lite småprylar på Ica Maxi. Lite hygienartiklar, såsom en ny tandborste och en ny deodorant bland annat. Viktigt viktigt haha. Hittade även ett par örhängen och så har jag köpt en present till min syster som fyller år idag. Fast hon får den antingen imorgon eller i helgen :)

Jag har till och med lyckats bestämma mig för vilken färgkulör jag ska ha på håret. Så imorgon blir det klippning och toning, LÖVELY!

Angående mitt slutgiltiga val, så får ni se det imorgoneftermiddag ;) Kan iallafall avslöja att det inte blir såhär:



Män som hatar kvinnor



Mikael Blomkvist
, ekonomireporter, döms till fängelse för förtal av finansmannen Wennerström, och beslutar sig för att ta time-out från sitt jobb på tidskriften Millennium. I samma veva får han ett ovanligt uppdrag. Henrik Vanger, tidigare en av landets främsta industriledare, vill att Blomkvist ska skriva släkten Vangers historia. Men det visar sig snart bara vara en täckmantel för Blomkvists verkliga uppgift: att ta reda på vad som hänt Vangers unga släkting Harriet, som varit spårlöst försvunnen i snart fyrtio år. Till sin hjälp får han Lisbeth Salander, en ung strulig tjej, tatuerad och piercad, men också professionell hacker och med unika egenskaper som gör henne till en oslagbar researcher.

Min åsikt - En till början ganska seg film, som inte förrän efter kanske 30-40 minuter fångade mitt intresse på allvar. Filmen kändes väldigt lång, den är nästan på 2,5 timmar. Mycket bra skådespelare så den känns äkta på något sätt. Intressant historia och jag ser fram emot de andra två filmerna i den här trilogin. Vissa delar av filmen kändes lite förutsägbara, men sen kom det alltid en liten tvist som gjorde det hela intressant igen.
Jag rekommenderar den!



Noomi Rapace i rollen som Lisbeth Salander.
Hon var ju lite ball faktiskt.


El dago.

Sitter hemma och känner mig mörbultad. Har haft sån galen värk nu dom senaste två dygnen, varken massage eller gymnastik eller värktabletter hjälper det minsta. Spikmattan har blivit min bästa vän! Äntligen förstår jag vad alla pratar om när dom säger att den är fantastisk :)




Jag var som sagt med Cicci idag och vi käkade lunch (jag köpte med mig två tunnbrödrullar från grillen haha) och snackade massa skit, tittade på filmen och fikade. Myspys!

Nu ska jag ta två alvedon och käka middag framför tv:n. Hörs sen!

Hem till mitt moschel.

Jiisus vad klockan var mycket helt plötsligt..
Nu springer jag till bussen! Ska handla käk och sen hem till bästis ♥
Vi ska kolla på filmen "Män som hatar Kvinnor" idag. Återkommer med recension senare ;) 
PUSS.

Födelsedagar!

    GOD MORGON UNDERBARA DAG!

Idag är det en speciell dag. Tre underbara tjejer fyller år idag (säkert fler underbara tjejer) men 3 som jag känner mycket väl.

Stort grattis till er!! Jag hoppas att den här dagen blir fantastisk för er :)

Cicci
Bella
Elin

Kärlek!

Lily Cole.

Det är bara vissa människor som passar i rött hår. Enligt mig, alltid enligt mig. Lily Cole är en av dom.
 


Fucking fabolous.


Åter till livet.

Hemkommen för nästan 1,5 timme sen men har legat raklång i sängen fram till nu. Ibland behöver man en stund för sig själv där man bara andas. Jag behöver åtminstonde det, samla krafter. Har suttit och skrivit i mitt veckokort och det börjar bli fullt nu. Mycket att prata om och gå igenom med psykologen nästa vecka.

Nu ska jag ta mig en skål med glass och titta på tv.
Eventuellt stänga av tv:n och bara ligga och blunda och känna.

PUSS ni söta vackra människor!!!


Ich bin Off.



Nu drar jag iväg på presentjakt åt mina systrar. So long!

Gäsp.



Inatt sov jag som en stock, vaknade inte en enda gång. Drömde världens sjukaste drömmar också, bland annat om en liten japansk kvinna med ett högt häxgarv. Jag hittade henne i Billys trädgård under trappen och hon ville vara med mig hela tiden så hon följde med när jag skulle borsta tänderna och allt. Obehaglig kvinna det där, jag kommer ihåg exakt hur hon såg ut. Hon fick mig att gå med på att hon skulle få komma tillbaka nästa dag och flytta in typ och jag sa "självklart" bara för att jag var så rädd för henne. Haha.

Någon som kan tyda drömmar och vet vad det betyder om man drömmer om en liten japansk obehaglig kvinna med ett häxgarv? Hoppas det betyder att jag kanske vinner en miljon snart.

Trots att jag har sovit både gott och länge så sitter jag och gäspar. Ska hämta upp lillasyster om två timmar ungefär och tills dess blir det till att leta jobb och ta en dusch.
Ikväll får jag skjuts till Kista, där jag ska kolla på en sak. Just great!


The end.

Under kvällen har jag pratat i telefon med mina älsklingar :) Min pojkvän är sjukling och har världens hesaste röst, I like it haha men vill såklart att han ska bli frisk.

Annars har jag spenderat senaste timmarna framför datorn och tittat på mitt älskade Paradise Hotel Danmark. Jag hade missat finalen så nu fick jag se vilka som tog hem spelet iallafall.
Nick och Diana, inte mitt favoritpar men ändå värdiga vinnare! Hela sommaren har jag följt programmet och jag kommer sakna det massor!! Sjukt ytligt och falskt spel som går ut på att flörta gärnet och ljuga sig framåt i spelet ungefär. Ändå älskar jag det hihi. Jag som precis höll på att lära mig förstå lite danska!

Är det fler än jag som inte kunde låta bli att titta?




Nu är jag trött så nu blir det bums i säng. Imorgon ska jag umgås med min syster!

Godnatt people.  

RSS 2.0