Bloggsuget dog - Fredag den 13:e idag.

Varför bloggar jag egentligen? Den tanken slog mig nyss. Skönt att skriva av sig ibland förvisso men det behöver jag ju knappast göra på en blogg så att andra kan läsa det. Trots det så gör jag det då och då, men jag skriver sällan något intressant. Ändå har jag läsare. Okej inte överdrivet många direkt men ändå.

Fredag idag och den ska återigen spenderas med lill-koschlet framför Let´s Dance. Ny tradition? Vi lär nog trycka i oss en pizza eller två som tilltugg ikväll tippar jag på. Beach tvåtusenaldrig siktar jag in mig på! Var natten spenderas får jag se.
 ... Could it be more sexy? Vi förra fredagen.

Imörrn ska jag in en sväng till stan med koschel och hjälpa henne med en grejj, om jag inte mår sämre förstås. Har börjat känna mig sjuk och det vore inte konstigt om jag blir det eftersom pälsklingen ligger hemma och mår pytonorm just nu, Stackarn!

Jisus vad tiden går fort ibland! Nu ska jag börja fixa mig lite inför kvällens date.
Big Hug.
 ... Emilie i festartagen förra helgen. Haha!


Hos baby.

Hej Hopp Lingonsnopp!

Idag
är det söndag och jag sitter hemma hos min älskling. Han ligger typ och sover fortfarande den segisen så jag har parkerat mig vid datorn en stund. Annars blir han irriterad på att jag inte kan låta honom vara haha.

I fredags var det som sagt lite hinkning med den bästa bästisen och vi hade jättemys :) Synd att Niklas åkte ut från Let´s Dance bara, det är förjäkligt och helt FEL! Vid elva-tolv så drog vi oss mot hallonbergen där vi sen åkte skilda vägar och jag styrde kosan hit. Där blev inte så långvariga eftersom vi drog ner till en granne till dom och festade lite. Öl och pardans i all ära :) Riktigt trevligt!

Igår tog vi det lugnt bara, promenerade lite och lagade en jättegod korvstroganoff :) Som jag by the way tänkte hugga in på nu igen för det blev rester över^^

Today blir det nog också chill, ska dra oss hem till mig för att städa upp lite innan familjen kommer hem och sen drar vi nog hit igen antar jag. Tv-kväll, daimglass och mys väntar.

So long suckers! ;)



Dark bitch.

Steg upp i ottan imorse och drog iväg till Coop Forum och Solna Centrum. Inhandlade lite mat, alkohol och hårfärg. Senare mot kvällen kommer Cicci hit en sväng så ska vi mysa lite med cider och girltalk. Det är skumt att det aldrig någonsin tar slut på samtalsämnen när vi kacklar. It goes on and on.. :)

En smula irriterad är jag faktiskt på en viss person men ska vell försöka slå bort dom tankarna så att inte hela dagen förstörs. Jag hajjar bara inte hur man kan yttra sig på det där viset när man inte vet ett jävla skit. Vill du inte att jag ska vara lycklig eller? Ditt "jag beklagar" kan du stoppa upp!

Jag har köpt en ny kjol idag!! Ett impulsköp som skrek Emilie. Det var kärlek vid första ögonkastet och den är leopardfärgad hihi :D
Nu ska jag föna mitt nya mörka hår och måla naglarna knall-lila till tonerna av
Anouk - Nobody´s wife.
Så jävla bra!!

Kanske lägger in en bild på min wunderbara kjol senare om jag orkar :)
Puss.


Torsdagen.

Spenderades med Kokko :) Vi tränade lite (!) tro det eller ej, svettigt som satan men härligt efteråt. Sen var det dags för att hämta lillasyster och handla lite. Lagade spaghetti och köttfärssås och det blev jättegott. Vi spelade yatzy också och jag blev ägd som vanligt, lillgrisen vann stort och sen vann koschel med fyra poäng över mig, den haggan!

Strax innan åtta
så segrade sötsuget och det blev att styra fötterna mot affären igen. Glass och mumsmums inhandlades och filmen "Säg att du älskar mig" slogs på. En film med stora potientialer (stavas det så?) men som ändå faller på taskigt skådespeleri och dålig inspelning samt ljud.


Chokladglass med kanderade pekannötter och mini-marschmallows. Gott som fan!

Nu ska jag ringa älskling och störa honom lite tänkte jag och sen blir det nog tv en stund innan jag lägger mig. Ska upp relativt tidigt imorgonbitti och få håret fixat. Äntligen lite fräsch ny färg och klippa bort mina galet slitna toppar, Lovely!

Guten Nacht people.  

Good nighty typ.

Nu kryper jag ner i sängen och kollar på "This is England". Ska inspireras av deras coola klädstil. Rockabilly-frillor och kängor är hetthetthett!  Jag hoppas min jäkla huvudvärk ska gå över också, en ostmacka och alvedon borde göra susen. Sen kan man alltid hoppas på en god natts sömn.


Ångesten har legat och gnagit i mig idag men jag har lyckats stå rakt upp och slagits mot den. Idag vann jag stort och det känns helt okej just nu. Vet inte riktigt om min medicin fungerar, det kan hända faktiskt. De enda insättningssymptom jag tycker mig känna är lite rastlöshet och lite yrsel ibland. Får se om läkaren vill höja min dos nästa vecka.

Nu sängen!

Onsdag.

Jag har fruktansvärt tråkigt! Borde diska en megadisk och städa egentligen, men ORKA. Igår ringde min läkare och avbokade tiden men har fått en ny till början på nästa vecka så det känns iallafall bra.

Ge mig helg!!

Ikväll blir det läxläsning med min syster och korv med bröd. Lyxigt värre.

Jag vill tatuera mig!!

Näe fan vad booring jag har, ska ringa och tracka snutt lite och sen får jag vell ta tummen ur och börja med monsterdisken.

 ... Ge mig sommar!!

Tisdagstacos och The Hills.

 ... Middag alá Bellaracho och Uss förrförra helgen^^

 ... Vi hemma hos mig :)

Nu är det däremot hög tid för en fet portion Tacos och The Hills i väntan på kvällens Andra Avenyn.

Hemma litegrann.

Nu sitter jag hemma igen och det känns nästan lite ovant hehe. Man vänjer sig lätt med att kunna pussa på älskling dygnet om. Vi har haft det mysigt värre, byggt snögubbe och en halvfärdig snökrokodil haha, tittat på filmer och lagat god mat. I söndags såg vi äntligen Saw 5 också. Skumt nog så gillar jag verkligen de filmerna, men skulle aldrig klara av att se dom själv. Femman var bra men lite krånglig att hänga med i, jag hoppas det blir en till film!

I fredags träffade jag Cicci och vi köpte mängder av godis och parkade oss framför Let´s Dance och Hjälp. Alltid lika roligt, synd att tiden går så fort bara! Men det är vell så när man har trevligt. Runt tolvtiden tog jag bussen hem till älskling igen och där hemma var det party med lite folk. Det var också trevligt och jag drack fem cider under natten. Kan ju säga att det var mer än tillräckligt. Kvällen avslutades runt 08.00 på morgonen och jag hade då lyckats skrapa upp knät samt spy över snögubben hahah! Bra jobbat Emilie. Kanske lägger upp en bild på honom sen, men utan spya dock. Spikes hade han iallafall och en rejäl kuk.

Bläsch nu mår jag lite illa efter alla geléhallon jag tryckt i mig, tycker inte ens det är speciellt gott men vad gör man när man är sötsugen...

Jag måste köpa mig en kalender! Helt sjukt att jag inte har någon än. Imorgon är det läkaren som gäller igen och sedan blir det till att passa syster och städa lite här hemma.

Ikväll är det Andra Avenyn yeey :)
Men nu ska jag nog kolla på film, "Mina jag och Irene".

Take Care!

RSS 2.0