Back on track?

Jag är tillbaka. Eller ja för ett tag sen egentligen, med blandade känslor. Som vanligt. Vistelsen ute på landet var helmysig, jobbig, underbar, förjävlig. Min kamera är helt jävla trasig nu, så det suger. Här är några få (totalt meningslösa) bilder från en annan kamera. Vi var på väg in till Norrtälje.








Som sagt totalt meningslösa. Medan jag ändå är igång så kommer det några pics från i lördags också.








Schnyggt värre. Fyfan vad trökigt jag har just nu.. Ska nog sätta igång och röja upp lite här hemma i stian och sen blir det middag i form av fiskgratäng. Soft att ha stället för sig själv i ett par veckor. Det gillar vi.



Off till Norrtälje!

Nu har jag snart packat klart. Imorgonbitti sticker jag till Norrtälje ett par dagar, ska bli himla skönt. På tisdag ska sötnosen firas, hela tio år fyller min lilla bebis. Galet! Anyhow det ska vandras i stan, badas, solas, grillas, busas, gå på marknad unt so weither.. :)

Igårkväll hade jag, älskling, Cicci och Robin förövrigt en helmysig myskväll med massa gott att käka och vi tittade på Shutter Island. Äntligen har jag sett den, tyckte den var helt jävla skruvad och förvirrande men jag gillade den!

Nu ska jag packa det sista och sen försvinner jag och blir datalös under cirka en vecka. Men I'll be back.
PUSS.

       


Överallt men ingenstans.

Sol och bad är det som gäller. Med råge måste jag säga. I onsdags var jag iväg till Sollentuna med bästis och busade med Whaltanamo och Wilmusen. Mycket mysigt. Sen blev det en sväng till Kista, en sväng till Ursvik och avslutningsvis en sväng hem för att svulla toblerone. Fick nämnligen med oss en hel påse full med choklad, inte mig emot!

Igår drog vi oss (me and my slyn) till Kristineberg och Fredhällsbadet för solning som hette duga. Spåren syns i mitt röda fejs. Emilie Kräftan Svensson, jo man tackar. Bada åtskilliga gånger hann vi också med. Självfallet gled vi även upp i supermysiga Solstugan och käkade hamburgertallrik och ett par kalla bärs/cider. Vårt nya hak ;)Fruktansvärt mysigt!
Var hemma runt halv elva och somnade gott efter en riktig kanondag :)

Ikväll tar jag det lugnt som bara den. Ska upp tidigt imorgonbitti och delvis passa syster och även försöka ta mig iväg på jakt efter någon kjol eller liknande. Behöver fler tunna kläder och framförallt kläder till underkroppen då jag har en tendens att alltid köpa på mig tröjor och linnen.

Min kamera har jag fortfarande glömt att ta med mig hem så inga bilder tyvärr, kanske dyker upp någon senare.

That's all from me right now. Över och ut.


Värmebölja.

Härligt med det fina vädret men förjäkla jobbigt på nätterna. Inatt har jag sovit en timme och skulle upp tidigt och iväg på arbetsintervju. Det bådade gott när jag var så trött att jag knappt visste vad jag hette.. Men blev pigg som en mört efter lite frukost och intervjun gick hyffsat ändå. Får se vad som sägs när han ringer nästa vecka. Känns bra med lite mer erfarenhet av sånt här iallafall, då stiger självförtroendet en aning.

Igårkväll tog vi ett kvällsdopp i poolen, det är ju så ruskigt skönt att svalka sig i den här värmeböljan. Sen är det ju fantastiskt roligt att plaska runt och slänga sig på diverse badringar, madrasser och krokodiler. Jag är allt annat än graciös kan jag meddela, Billy liknar mig vid en padda haha!

Just nu sitter jag och väntar på att mitt moschel ska höra av sig, dags att köpa lunch och sedan åka till sumpan för minioperation. Jag ska hålla henne i handen när de skär i henne har jag lovat, den fega fan ;D

Har btw glömt min kamera hos älsklingen så inga bilder här tyvärr...


Dejt med den bästa.

Idag mina vänner är det fredag.
Just den här fredagen innebär massa mys och biodejt med älsklingen ikväll :) Vi tänkte kolla på Killers, den är säkert rolig. Imorgon ska vi vara ute i solen om det är fint väder och på kvällen ska vi gå till en nyöppnad rock bar, måste fira att min hynda går på semester imorgon! ;D


7e juli 2010.

Vistelsen i Västerås var som vanligt mysig. Älskar att träffa mormor och morfar :) Och självklart moster och kusin också. Hela dagen spenderade vi i princip med att äta haha.. Det blir alltid så himla mycket gott när mormor är i farten! Först lite fika med äppelkaka och vaniljsås, sedan lite lunch med kallskuret och potatissallad, sedan lite jordgubbar på det, för att efter en stund gå in på "klockan tre fikat" (en mycket viktig måltid för mormor och morfar) som bestod av kaffe och en enorm tårta, god som sjutton var den. Efter det börjar det planeras för middag, igår fick vi en supersmarrig fiskgratäng med ris. Efter maten är det självfallet lite mer kaffe och chokladbit och lite annan fika. För att sedan avrunda med ett kvällsmål, te och mackor oftast. Allt är verkligen supergott och man går aldrig hungrig kan jag säga haha..

Vi hann även med att titta på bilder, en hel del snack, lite presentöppning (mormor blev superglad för smyckena jag hade köpt) och vi tog en promenad i området. De har en fin kyrka en liten bit bort och utanför kyrkan fanns det nu ett utegym, skitballt. Det kommer från Kina tydligen, ser ut som en lekpark men är egentligen massa olika träningsmaskiner som passar för alla. Sånt borde verkligen finnas på fler ställen tycker jag!

Vi var hemma strax efter 22.00 och gissa om jag var trött, det är inte en lugn sekund när man är där, syster och kusin busar galet och alla pratar i mun på varandra och försöker överrösta varandra ungefär, men härligt är det ändå! I lagoma mängder ;)

By the way, äntliiiiiigen har vi fått en diskmaskin hem hit (HALLELUJA!) och även en ny spis och en ny micro är på ingång, underbart!

Vad som inte är lika underbart är att jag för lite mer än två veckor sedan sabbade min fotknöl på något vänster, ingen aning om hur. Svullnaden är kvar och det gör ont att röra sig, eventuellt en inflammerad sena eller ett jack i en sena eller vad fan det var.. ont gör det iallafall, hoppas det går över snart!

Hej och hå.

Kom hem för en liten stund sedan, varit och köpt present till min älskade mormor. Två fina armband och ett matchande halsband blev det, det kommer hon nog bli väldigt glad för. Imorgonbitti i ottan far jag till Västerås nämnligen för lite catching up med mormor, morfar och kusin :) Kommer hem sent på kvällen igen..



Fantastiskt onödig men ack så charmig bild klickad typ nyss ;)


Movietime.

I fredags lyckades inte filmen hålla mitt intresse särskilt länge, så jag var lite spontan istället och drog ut och drack öl. Trots att planerna inte riktigt slutade som jag hade tänkt, så var det ändå en mysig kväll :)

I lördags tog jag det bara lugnt hemma med lillasyster och myste som bara vi kan. På kvällen stack jag till älsklingen, vi köpte pizza och tittade på några nya filmer. Bland annat en thriller som var lite småläskig, handlade om ett par som skulle ut och campa och naturen slog tillbaka på dom. Det var ormar, pilar, lik, en attackerande örn och en gigantisk sjöko. Haha rätt flummig film egentligen men ändå bra! Kan inte minnas vad den heter nu dock. Vi såg också The Road, en riktigt bra film, gripande och jag grät som fan kan jag meddela. Sist satte vi på The Wolfman, men den somnade jag framför så det var inte riktigt min kopp te.



Idag (söndag) har jag också passat min lilla plutt och vi har solat massor. Åtminstonde jag, hon har mest suttit och ritat. När solen hade gjort sitt och vi var genomsvettiga trots bikinis, mängder med vatten och glass så gick vi in. Dags att titta på film såklart! Jag har lånat filmer av älsklingen så vi tittade på Kenny Starfighter och Upp.
Jag har sett båda tidigare, men det hade inte Denice så hon var överlycklig. Måste erkänna att jag faktiskt tycker dom är jättebra också..

 

Glöm..

Glöm vad jag sa... Lugn fredag my ass....Vad betydewr det egentligen??
En fredag är en härlig dag, har alltid varitn och kommer alltuid vara, en dag att fiiiira ..HOHO :D
Men ja jag ska vara barnvakt imorgon så miNA sista klunkar åker ner och sen är det sova som gäller! Puss och godnatt och hej och hå hallå !

Myskväll.

Ikväll tar jag det chill. Jag har gjort ordning jordgubbar doppade i mörk choklad ( så jääävla gott) och tänkte avnjuta dessa framför en film som går på tv klockan 21.00. In love and war. Någon som sett den?
Jag ger den en chans eftersom den innehåller romantik, drama och lite spänning i form av krig och dessutom en grym skådespelerska, Sandra Bullock. Får väl se om den är något..


Grattiiis!!!

Idag fyller min toksnygga och superbraiga vän Angelique 23 år. Stort grattis!! :D


RSS 2.0