Veronika bestämmer sig för att dö.



Imorgon (lördag) har den här filmen biopremiär och jag skulle jättegärna vilja se den. Tänkte även önska mig boken i julklapp.

Det handlar om en tjej som heter Veronika som vid 28 års ålder har allt i sitt liv. Vänner, framgång, skönhet och så vidare. Trots det vill hon dö och försöker ta självmord. Hon vaknar upp på ett mentalsjukhus och får beskedet att hon bara har fem dagar kvar att leva och sakta men säkert börjar Veronika lära sig att leva.

Handlingen tilltalar mig, är det någon som har läst boken?


Fredagen är här!

Idag sticker familjen till Västerås men jag har bestämt mig för att stanna hemma. Umgås med min pojkvän och hitta på något skoj kanske. Idag och ikväll har jag inte den blekaste om vad som händer, men imorgon ska vi iallafall på bio och ut och käka någonstans, ser fram emot det! :)
Tar gärna emot tips på bra biofilmer..

Tack för alla fina kommentarer jag får!! Det gör ju faktiskt det lite roligare att blogga har jag märkt :D




Vad ska ni göra idag?

 


Premonition?

Alltså ibland börjar jag fundera på om jag inte har något slags sjätte sinne eller vad man nu säger. Jag får vissa föraningar ibland, oftast bara genom att jag tänker en tanke att "tänk om det där skulle hända..", men sen är det inget mer med det. Dessvärre är det oftast negativa saker jag inbillar mig om att jag får föraningar om och många gånger inträffar det faktiskt också. Ibland inte helt fullt ut men på något sätt av så jag har tänkt iallafall. Nu låter det här flummigt känner jag.



Idag känner jag mig dessutom väldigt hypokondrisk och tror mig lida av en allvarlig sjukdom. Jag ber till högre makter att denna känsla inte stämmer.

Nog om mitt bullshit. Nu kallar sängen på mig och jag ska lägga mig på spikmattan ett tag för att försöka få huvudvärken att lätta lite och lättare kunna slappna av och somna gott.

Godnatt alla söta!

My dinner.

Middagen käkades framför senaste avsnittet av The Hills och söndagens avsnitt av Ensam mamma söker. Woho jag klarade mig från att gråta den här gången, men jag satt och log som en jag vet inte vad. Kärlek berör.

Kvällens middag bestod idag av tagliatelle med vitlöksstekt kycklingfilé och en sås på soyagrädde med färska örter och ost med smak av vitlök och basilika. Så jädrans gott!



Nu väntar en lång varm dusch och sen ska jag göra en kopp varm choklad och titta på Inlåst. Jag har faktiskt sett det ända från början och bara måste se till slutet såklart. Kan programmet hjälpa åtminstonde en av grabbarna att bli fri från sitt kriminella liv så är det ju kanon.



Brukar ni också kolla på Inlåst på torsdagar?


Gårdagskvällen hos älskling.

Igårkväll åkte jag hem till min älskling och vi myste gärnet och glodde på "Oskyldigt dömd", som nästan har blivit som ett slags onsdags-måste. När vi skulle sova så kom jag i smått panik på att vi inte hade tagit några foton från vår 4-årsdag. Haha jag måste dokumentera allt :) Så jag slet upp honom ur sängen och vi var båda halvtrötta och han hatar att vara med på bild, men det hela resulterade ändå i nästan tjugo bilder och vi hade svårt att hålla oss för skratt ibland hihi.. ♥




Makeover.

Igår gjorde jag en liten makeover på Bella. Jag mejkade henne som aldrig förr. Det var delade meningar om resultatet haha. Min åsikt är iallafall att jag gjorde ett grymt bra jobb. Titta vad snygg hon blev!!

FÖRE



EFTER


♥ 4 år med dig ♥

Idag är det fyra år sedan vi blev tillsammans.
Jag älskar dig så det gör ont.
B ♥ E



Ikväll ska vi bara ta det lugnt och mysa, men i helgen går vi ut och firar oss lite hihi :)
Älskar dig så himla mycket hjärtat ♥


Tjejkväll nr 2.

Passat lillasyster hela dagen och nu ska jag och Bella strax börja med maten. Det vankas lasagne, dock i en halvfabrikat form denna dag men ack så gott. "Billys lasagne" i mitt hjärta. Någon mer som gillar dom? ;)



Efter middagen blir det nybakta brownies och Andra Avenyn. Efter det blir det grönsaker med dipp och kanske någon bra film. Haha svullvarning på oss.

Bild tagen från Msn Search.  Mina är näääästan lika snygga ;)


Dagens frulle.



Tinkerbella äter frukost och ser något trött ut haha :D

Min frukost.


Tinker och jag.

Bellaratcho och jag har spenderat många timmar på stan, där vi har käkat på Mc donk och tagit en fika på Coffee House by George. En förjävla god varm choklad förtärdes med mörk chokladsås och massa vispgrädde. Efter vår fika och en stor mängd bullshit så sprang vi runt och kikade i lite affärer och gottade oss åt allt fint och fult.



Nu sitter vi här hemma och har precis ätit oss feta än en gång på mängder med Tacos, så jävla gott det var :) Nu väntar ännu mera girltalk och provning av diverse kläder. Tjejkväll stavas det.


Min helg i bilder.

   




Så fruktansvärt läckert.


Montag.

Godmorgon Sverige. Jag sitter och käkar havrekakor och ska strax börja sminka mig inför dagen. Först vankas det ett möte med min psykolog och sen ska jag eventuellt åka in till stan och möta upp Bella som ska krascha hos mig i några dagar. Kommer bli mysigt.

Vad vi hittar på i stan idag det vet jag inte, men något satyg brukar det alltid sluta med när vi är i farten :)
Ikväll ska det käkas Tacos i feta mängder iallafall har jag bestämt. Good shit. Har varit så grymt sugen på det nu ett par dagar, förvisso är jag nästan alltid sugen på Tacos. ♥

En gammal pic på moi och Tinkerbella.21a september 2007 ♥


10 sanningar om mig själv.

Okej jag har blivit utmanad av söta http://misschillpill.blogg.se/ att skriva 10 sanningar om mig själv.
Well, here you go! ;)

  • Jag kan inte svälja värktabletter och har aldrig kunnat. Har en psykisk spärr av något slag som gör det omöjligt. Det fungerar bara om jag trycker in dom i en tugga mat och sen sväljer. Mysko, halväckligt men sant.
  • Jag tycker inte om läsk och har aldrig gjort. Kolsyran fräter sönder munnen på mig.
  • När jag var liten slickade jag på en lyktstolpe mitt i vintern och min tunga fastnade. Efter ett tag lyckades jag slita loss den och kunde bara käka soppa och filmjölk i en vecka.
  • Jag har dansat balett i åtta år. Började som fyra-åring på skoj och fick ett intresse som höll i sig till jag var 12-13 år. Då var jag ganska duktig men jag hoppade av för att alla i min dansgrupp hade slutat, vem vet vart jag hade varit idag annars.
  • Jag har sett en människa dö och jag har sett en människa död.
  • Jag är en riktig shopaholic och min materialistiska själ rusar av lycka när jag köper nya saker.
  • Jag är livrädd för fåglar. Fyfan för vingar och klor och näbbar och det värsta av allt fjädrar! Ett tag kunde jag inte ens sova med duntäcke.
  • Jag absolut älskar choklad! Favoriterna heter så mycket som kladdkaka, brownies, chokladtårta, chokladmuffins, Apelsinkrokant, Varm choklad, Mintkrokant, chokladbollar, chocolate cookies, choklad med krisp, kolasås, kex. Ja ni get the picture, I am a chokoholic.
  • Jag är ett stortstort fan av Sex and the City. Har en hylla hemma med Satc-boxen, Satc-boken, Satc-filmen, en bild på Carrie och ett Satc-gratulationskort.
  • Jag insåg nyss att det är fredagkväll och att jag har en halvtimme på mig att göra mig iordning för en myskväll med bästis framför Idol. Tyvärr hinner jag inte komma på fler sanningar om mig själv just nu. Får fortsätta en annan dag.

Nu har jag brådis iväg, hoppas ni får en superbra fredagkväll :)
Puss och kram.


Choklad.

Igår spenderade jag några mysiga timmar med Qlicko i Solna. Vi vandrade runt i affärer och hon köpte sig lite nytt smink. Vi provsmakade även den nya Marabou chokladen som går på reklamen med Yoghurt och Hallon.



Kan säga att det inte var något i min smak, den var inte äcklig men definitivt inget jag kommer köpa. Yoghurtgeggan tog över för mycket och det smakade mer av någon slags hallon än choklad. Inte min stil helt enkelt. Toffee Walnut ska jag också prova någon dag och det låter som att den skulle falla mig i smaken mer men det får man se. Tacka vet jag gamla vanliga hederliga Apelsinkrokant och Mintkrokant. Rysligt gott.


Damage.



Time goes by so fast, oh so fast.
I want you to have a look around and then I need you to answer this..
Can´t you see the damage you have done?

Satc 2

 

För ett tag sedan fanns dessa bilder över hela nätet (bl.a här i min blogg) som ett litet smakprov på vad man ska få se i Sex and The City 2. Jag själv och säkert många andra började fundera på om det kommer vara något slags 80-tals mode i filmen. Nyss läste jag svaret på Starlounge.

Filmens stylist Patricia Field avslöjar för tidningen People hur pudelfrisyrerna kommer in i bilden.

- Scenerna är från filmens början. Carrie väntar på att möta upp sina tjejkompisar och hon tänker tillbaka på när hon först flyttade till New York på 80-talet och hur hon träffade Samantha och Charlotte.

Däremot vill inte Patricia svara på den stora frågan om Carrie kommer bli gravid.

- Det får ni själva se!


Åååh så jag längtar till premiären!!



Tror ni att Carrie och hennes Mr. Big kommer få tillökning i nya filmen?


Nu rymmer jag.


Mittwoch.



Det här är en väldigt ocharmerande bild på mig från en väldigt ocharmerande tid i mitt liv.

En bild säger verkligen mer än tusen ord. I detta fall säger den hundratusentals ord till mig och massa minnen kommer upp till ytan. Tyvärr smärtsamma minnen den här gången. Jag skulle aldrig vilja radera de dåliga ångestframkallande bilderna, för de påminner mig om att jag inte har det sådär idag. Genast känns det något lättare. Alla upplevelser i en människas liv formar personen till det den är. Och det sägs att det som inte dödar dig, gör dig bara starkare.


Onsdag idag och tyvärr kände sig inte Ange så kry så vi ska kanske ses imorgon istället. Just nu varvar jag jobbsökande med att spana in senaste The Hills avsnittet. Om ett tag ska jag ut på en promenad och styra kosan hem till älsklingen. Ska övertala honom om att göra köttfärssås á la Herr Morris och Brandy :D

 


Morgonpromenixen.

Imorse tog jag och Klick en underbar morgonpromenix. Upp i ottan och ut i kylan var det, påpyllsad till max var jag med fetaste halsduken, mössa, vantar och dunjacka. Men oj så härligt det är att gå ute sådär tidigt och bara andas lite. Speciellt underbart är det ju om man har trevligt sällskap, vi snackade massa allmänt crap som vanligt :)

Imorgon vet jag inte vad som händer, eventuellt umgås med Klicken igen om hon mår bättre. Hoppas på det! Annars får jag styra ihop något annat, något satyg hittar man alltid på.

Tänkte bjuda på en gammal bild på mej och Angeklick såhär på kvällskvisten.


Väntandes på pendeln som skulle ta oss till en fest i Huddinge.
Säg till om du vill att jag ska ta den väck korvklunk! ;D

Bloggsvacka?

Hej där, det var ett litet tag sedan. Hade inte möjlighet att blogga först och sen hade jag verkligen ingen ork och lust så då gjorde jag det inte helt enkelt. Bloggande ska vara kul och jag gör det när andan faller på :)

I söndags umgicks jag med älsklingen hela dagen och sov kvar där. På måndagmorgon var jag lagom pigg och glad när klockan ringde vid 06.30 och jag hade sovit kanske tre timmar under natten. Jag fick bita i det sura äpplet och knallade hem i regnet på morgonen eftersom älskling skulle till jobbet och jag inte hade något att åka på. Dock gjorde jag iordning mackor till baby som han skulle ha till lunch på jobbet, trots mitt kassa morgonhumör. Väl hemma var det bara att kasta sig in i duschen och käka lite frukost framför Vakna med The Voice innan det var dags att bege sig till psykologen.

Jag pratar och pratar och pratar och min livstillvaro ändras ju självklart inte magiskt men det känns ändå skönt att ventilera sig till någon på det sättet. Någon som faktiskt måste sitta och lyssna i cirka en timme på min livshistoria och som faktiskt verkar förstå. Trots att det är hennes jobb och hon tjänar pengar på det så känner jag att hon tar mig på allvar, på riktigt och verkligen försöker förstå. Det finns inte många som gör det och därför är det riktigt befriande att gå och "snacka av sig".
Efter mötet med min psykolog mötte jag upp Cicci och vi lunchade på en pizzeria, där jag var lite smått kriminell höhö. Tycker det är riktigt löjligt att de tar en avgift om man ska dela på en pizza, trots att det går bra för dem med mängder av gäster varje dag. Och varken dricka eller pizzasallad ingår. SNÅLT! Kan säga att vi struntade i både det första och det andra hihi..



Efter en promenad blev vi godissugna och gick och köpte oss en påse smågodis och hyrde film. Mammut. Den levde tyvärr inte upp till mina förväntningar. Den har fått så himla fina recensioner och jag trodde att den skulle vara något extra, men den kändes bara lång och alldeles för händelselös. Budskapet gick vell fram men nja jag skulle inte rekommendera den. Eller jo kanske till någon överanalyserande filmregissör som fortfarande inte sett den.


Lev livet, annars lever livet utan dig.



Lev livet, annars lever livet utan dig!

Det ska jag försöka tänka på idag. Nu är det foodtime och sen ska jag styra upp dagens planer och denna över är en gammal bild. Ni som undrar, ni som inte undrar säger jag bara att denna över är en gammal bild. Humorn är på topp idag, jo man tackar. Nu ska jag göra champinjonsås!


Fredagskvällens planer.

Det bli troligen en hemmakväll för min del, men man ska aldrig säga aldrig. Om ett tag ska Billyboy komma hit och vi ska ta över soffan med bira bira bärs framför Idol. Ikväll är det ju Michael Jackson tema, vilket var väldigt förtippat. Favoriten Erik ska tydligen sjunga "Thriller", kommer bli intressant. Jag tror han grejjar det galant! Det rimmade ju typ haha.

Iallafall så fick jag lite panik med att hinna till systemet innan de stängde så slängde på en mössa på mitt nyduschade blöta hår och skyndade mot Pressbyrån för att fylla på mobilen. Slängde iväg en sms-biljett, trots att jag svurit på att bojkotta SL lokaltrafik efter mitt lilla missöde med dem. Hur som haver så kom jag och mitt osminkade fejs fram i tid och jag plockade på mig lite smått och gott.



Jag dricker inte så ofta längre så det ska bli wunderbart att ta sig ett par glas med älsklingen. Sedan får vi se vart kvällen tar oss, antagligen inte många centimeter ifrån soffan men who knows.
Hör av er om det händer något kul vettja! ;) 

 

Wooops favvo-chipsen fick också följa med hem..

Nu kör vi!

Så var det fredag igen. Känns gött, mår bättre än igår. Väljer att inte skriva vad som hände igår, mer än att det var en väldigt psykiskt påfrestande dag.

Den här dagen ska bli bättre. Vet inte exakt vad som händer senare men något blir det, jag tänkte handla hem lite god mat och eventuellt lite alkoholhaltig dryck. Det låter bra i mina öron. Försöka träffa någon trevlig människa att socialisera sig med vore inte heller dumt. 

Nu ska jag äntligen kasta mig in i duschen, efter ett cirka tre timmars långt samtal med Bella haha :) 



Sen kör vi, det är förifan fredag! :D

-

Försöker förtränga att den här dagen någonsin har existerat.


Blödig och senaste The Hills.

Jag stör mig på att jag har blivit så jäkla blödig på sista tiden. Har fruktansvärt lätt till gråt och snyftar var och varannan dag. Idag grät jag men denna gång inte av något "dåligt" utan av att titta på "Ensam mamma söker". Jag tycker det är så fint, som Hugo skulle sagt. En idyllisk tillvaro med fina hem och lyckliga barnfamiljer samt kärlek på hög nivå. Sånt drömmer jag om.

Nyss uppdaterade jag mig på det senaste dramat i The Hills och det är alltid lika underhållande. Dock grät jag inte. Slänger upp senaste avsnittet här om någon får lust att titta lite ;) Kopierat från mtv.com som alltid.


Systertid och Rolf.

Det är hög tid för systertid och vi har precis gjort klart diverse läxor och ringt och grattat morfar. Nu ska vi slå oss ner i soffan och käka middag framför den gamla klassikern "Rena Rama Rolf".

Där har vi min humor alltså, så himla roligt! Speciellt när Robert Gustavsson gör rollen som Nisse, det är klockrent :D 

Någon mer som gillar den gamla goa serien "Rena Rama Rolf"?


♥ Grattis Morfar ♥

Idag den 14e oktober fyller världens bästa morfar år, min morfar.
Ska ringa lite senare idag och sjunga för honom.



Många småtjejer önskar ibland att de vill att deras framtida man ska vara som sin pappa. Jag sa alltid att jag vill gifta mig med någon som är som morfar. Och det står jag fast vid hihi..

Tack för att du är världens bästa morfar

 


Ruggigt kall onsdag.

Redan onsdag och det känns hur skönt som helst!
Alltså vilket väder vi har fått, så fruktansvärt ruggigt kallt ute nu. Vid åttatiden imorse vandrade jag långa vägen hem från älsklingen och höll på att förfrysa totalt, trots att jag hade bultat på mig både vantar, mössa och halsduk. Efter någon timme hemma tittade jag ut genom fönstret och det snöar!! 

              Bästa väckningen imorse av att Chayenne studsar upp i sängen och gosar med huvudet på min mage :)


Gammal bild på oss.

Måste säga att det däremot var väldigt mysigt att komma in i värmen och krypa upp i sängen med en kopp varm choklad och min älskade bok, som jag snart är i slut-tampen på nu :)

Om några timmar ska jag hämta min syster och tills dess är det vissa nyttigheter som gäller i form av jobbsökande, klädvikande, diskning och ifyllning i mitt veckokort. Plus att jag tänkte ta igen lite av de program jag missat de senaste dagarna haha. Svenska Hollywoodfruar, Ensam mamma söker, Andra Avenyn och självklart senaste avsnittet av The Hills. 

                                  Åh våran Lasagne blev så god igår och du gjorde en sån himla god bechamelsås älskling ;)

Nu: Plocka kläder och vika in i garderoben!


Mascara, Lasagne, Presentkort.

Jackpot! Jag testade nyss en "ny" mascara som jag har haft hemma ett tag, men inte provat än för att jag har haft andra öppnade. Blev positivt överraskad iallafall :) Den kommer från Rimmel och heter så mycket som "Black extreme Volume Flash". Wunderbart säger jag bara.

Nu ska jag dra mig iväg och möta upp älskling utanför hans jobb, vi ska hem till honom och laga Lasagne och jag ska sova kvar där inatt också. Älskar att somna i din famn och sova kramandes hela natten och älskar att vakna upp bredvid dig. ♥

Idag fick jag förresten hem två presentkort på 150 kronor från gratisbio. Underbart!
Titta så glad jag blev haha.

 


Föredrar kvinnokroppen.



Christina Aguilera
 föredrar att titta på en kvinnokropp istället för en manskropp.
I senaste numret av Cosmopolitan förklarar hon varför.

— Jag tycker att kvinnor är så sensuella varelser. Jag menar, i slutändan är jag attraherad av män – jag är gift och älskar min man och det vi gör tillsammans – men ärligt talat. Om jag fick välja mellan att se en naken man eller en naken kvinna så skulle jag välja kvinnan. Vi är naturligt sexiga och vackrare att se på, säger hon.

Jag kan inte annat än att hålla med.

Tycker ni också att kvinnokroppen är sexigare än manskroppen?


Tisdag.

Det är så himla mycket som jag vill skriva, men inte vågar här i bloggen. Ska se över hur jag kan göra lösenordsskyddade inlägg senare idag.

Verkligheten är inte som den borde vara, varken för mig eller de andra drabbade. Igårkväll sprang jag ifrån verkligheten. Tack för att jag fick sova hos dig. ♥

Nästa vecka ska någon typ av förändring ha skett, annars blir jag tvungen att vidta åtskilliga åtgärder, som man säger. Och det kan bli förfärligt. För alla.


Modeparty.

Det har tydligen varit ett modeparty i Hollywood med massa superfixade kändisar. På Starlounge var jag tvungen att ta mig en titt på några av dessa och lägger här upp de två som jag tyckte var allra snyggast på festen.

Katie Cassidy
Riktigt hot och trendig klänning, som passade utmärkt med enkla pumps, kuvertväska och hög slickad frisyr. Enligt mig, alltid enligt mig.

 

Lauren Conrad
Forna The Hills stjärnan var superfräsch i blommig klänning och knallrosa läppstift.



Någon som jag däremot inte tycker lyckades lika bra var Pamela Andersson. Less is more. Iallafall denna gång.



Liiiiite för lättklätt.


Tired.

Inte lite trött jag är. Ska strax käka lite middag bestående av lax och potatis och sen funderar jag på att slänga mig i sängen framför tvn och somna.

  

Roligare måndagskväll än så blir det inte, men just idag så passar det mig utmärkt.


Gårdagskvällen och nulägesrapport.

Min gårdag var supermysig :) Vovvsi, jag och Billyboy var ute i skogen och promenera tills det blev alldeles för kyligt, då gick vi in och lagade lite middag och slog på Wallander - Cellisten. Tror det är den näst senaste filmen som har släppts.



Från början var jag halv-koncentrerad på filmen och mina spaghettis var mer intressanta ungefär, men efter ett tag så låg hela fokus på filmen och den var väldigt spännande. Det finns bättre Wallander filmer och Johanna Sällström är väldigt saknad! Men den är klart sevärd iallafall :)

Titta vilken liten söting jag gossar med!




Right now kom jag hem för en liten stund sedan. Fy fasen vad ruggigt kallt det är ute nu! Stack strax efter 07.00 från älskling, för att komma hem, trycka i mig lite frulle och byta kläder innan det var dags att bege sig ut igen. Dagens besök hos psykologen gick bra, jag pratade för fullt och hon vet nu väldigt mycket om mig och mitt liv. Väldans läskigt och konstigt att hon vet nästan allt om mig medan jag inte vet ett smack om henne, men det är bara acceptera. Det är skönt att gå dit och prata av sig och jag är nyfiken på vad som kommer hända nästa gång.

NU: Sprängande huvudvärk på ingång, spikmattan nästa!

Fikus.

Pratade nyss i telefon med min älskling om vad vi skulle kunna hitta på idag, varpå jag kom med ett mycket bra förslag (enligt mig).

Jag: Baby..
Han: Mmm..
Jag: Kan vi inte åka nånstans och sätta oss på ett mysigt café och ta en fika? (pigg och glad över min lysande idé)
Han: (Suckar) Älskling jag är inte din väninna.
Jag: Vaddå? Som att man inte skulle kunna fika med sin pojkvän? (lite smått chockad) Det är massa killar som går på café!
Han: Jovisst.. Bögar!
Jag: Nähä, vaddå så du menar att en straight kille inte kan gå och fika?
Han: (Suckar) Alltså du vet väl var ordet FIKA kommer ifrån? Från ordet FIKUS såklart.

Det blir alltså inget sittande på mysigt café idag, men det blir skogspromenad med hunden och filmmys med middag. Funkar också mycket bra :)

Samstag.

Lördagen den 10e oktober är här. Gosch tiden går fort..

Idag
är jag hemma och blandar nytta (tvättar kläder) med nöje (kollar på The City, läser, lyssnar på musik och äter gott). Och jo allt samtidigt faktiskt haha!

Min bok har tagit en helt ny oväntad vändning. Jag grät lite inatt när jag insåg det man borde vetat hela tiden. På ett sätt vill jag strejka och sluta läsa boken nu i ren protest, men det går inte. Jag måste få veta hur Anna ska ta sig igenom det här och hur hennes reaktion kommer att bli när verkligheten hinner ikapp henne. En bok med lite psykologisk tvist som behandlar ämnen som förnekande, ångest, sorg och separationer. Det vill säga en bok som fångar mitt intresse.

Medan jag läser njuter jag just nu av en himlagod choklad. Marabous Premium Dark choklad har jag länge varit ett fan av och nu kan jag lägga ytterliggare en smak på favoritlistan, nämnligen Dark Cocoa Nibs.



Dark Cocoa Nibs - En krispig choklad med hög kakaohalt (70%) blandad med spröda bitar av karamelliserade kakaobönor.

It´s delicious! ;)


Musikens tecken.

En kväll i musikens tecken med Idol-tittande och nu filosoferande med monsterlurarna. Har lagt upp den en gång förut tror jag, men den är värd att publiceras på bloggen igen. Så himla fin låt med Anouk! ♥

 

No words.

Salta tårar. No words needed.


Rubrik.

Just suttit och skrivit en text, som jag inte riktigt vågar publicera här. Den är rätt personlig och kanske kan tas på fel sätt dessutom. Funderar lite på om jag antingen ska göra bloggen privat med lösenord eller om jag bara ska låta vissa inlägg vara lösenordsskyddade. Humhum..

Tips? :P



Öppen för förslag.

Så var det fredag igen.

Vad händer idag då?
Inte en aning, eller jo jag ska passa syster till halv åtta ikväll ungefär. Efter det är jag mycket öppen för förslag. Vill verkligen inte sitta hemma och ruttna men det är kanske det jag borde med tanke på mitt mående de senaste veckorna. Det har varit en tuff tid.

Igår var det nära.

Saknar min älskling oerhört mycket så förhoppningsvis kanske vi ses ikväll.



Den sötaste ever! :)

The reader.

Det var ett tag sedan jag bestämde mig för att börja läsa böcker igen, att åter bekanta sig med den bokmal som jag var som liten. De senaste veckorna har det gott trögt med läsningen och ingen bok har varit tillräckligt lockande för att fängsla mig.



Nu efter att ha läst lite längre i den bok jag påbörjade i somras, så har jag fastnat.
Måste få veta hur det går för Anna! Vad var egentligen det hemska som hände henne och hur kommer tillvaron vara när hon återvänder till New York? Kommer de någonsin att hitta tillbaka till varandra?

Ni hör, jag måste återgå till sängen och min bok nu.


It´s so fake.

Senaste avsnittet av The Hills, kopierat från mtv.com.  

The Hills - MTV Shows

En av mina favoritserier The Hills har gått ner sig ordentligt. Laurens avhopp och Kristins nya medverkan har gjort att serien är helt annorlunda och allt känns bara sååå fake och uppgjort som fan. Innan var det säkerligen en del som gjordes enligt manus också men inte alls på samma uppenbara sätt som nu.

Vad tycker ni om The Hills efter att Lauren lämnade och Kristin tog över?

Sanningen.

I mina ögon kommer du alltid att vara ett monster.


En liten del av mitt hjärta.

De senaste dagarna har jag funderat jättemycket på vänskap.
Jag tycker att man ska kunna lita fullständigt på en vän, en vän ska aldrig svika en och en vän ska finnas vid ens sida i vått och torrt. Sitter man ensam och gråter gång på gång, är vänskapen verkligen värd att kriga för då?
Jag vet inte det.


Bild från Google.

Det finns inte någon du kan lita fullt ut på. Allting har sina anledningar till ett hårt skal. Smärta föder smärta. Och smärta förminskar och kan förinta. 

En liten del av mitt hjärta. 


Onsdag idag.

Så var det onsdag redan, tack och lov för det.
Jag har precis käkat lunch framför Top Model Australia och nu ska jag kasta mig själv i duschen. Ska försöka skrubba bort frustrationen över att telefonen aldrig ringer, detta är inte lätt alltså.

Senare idag är tanken att jag ska möta upp min älskling och sen ska vi antagligen bara ta det lugnt. Lite onsdagsmys tillsammans, med middag och den senaste Wallander filmen.
Låter som en tokbra plan i mina öron.

Nu: Duscha gärnet som sagt.

Systratid.

Umgåtts med syster idag. Hjälpt med läxor, lagat mat, busat, lekt, spelat spel och tittat på film.



Jag är grym på korvstroganoff ;)

Efter en knepig matteläxa tog hon sig an sitt kära Nintendo DS.

  "Smiiiile"




"Jag har kommit till en ny bana där man måste HOPPA med hästarna"


Bästis hade vägarna förbi här så hon kom upp en stund och snackade lite skit. Trevligt :) När hon drog hemåt, glodde jag lite på Andra Avenyn och nu sitter jag här och funderar på att göra mig en kopp varm choklad.

Can´t you see it?

  


Sömntuta.

Mina planer om att gå upp tidigt imorse gick i stöpet direkt. När väckarklockan ringde vid halv åtta imorse visste jag inte vart jag var eller vad jag hette. Ungefär på den nivån var det, på något sätt lyckades jag iallafall stänga av alarmet, vända på mig och snarka vidare.

Enligt min mormor är jag en riktig sjusovare och sömntuta, men det anser hon förvisso att alla är som sover längre än till klockan sju.

Jag älskar att sova länge på morgonen, men jag hatar att vakna sent.
Hur går det ihop? Vill ju inte att halva dagen ska ha försvunnit liksom.


Alla kesofantaster!

Bildkälla: Google


Till efterrätt idag testade jag på Keso med smaken äpple, päron och vanilj. Det var ganska gott faktiskt.
Små fruktbitar i. Ska nog prova det till pannkakor eller plättar. Kan tänka mig att om man gillar ris á la malta, kan man ha det till fruktsallad eller med fruktsås eller något. Det är inte min favorit, men till pannkisar kan det nog funka perfekt! Som efterrätt eller mellanmål.


Nu ska jag hoppa ner under täcket och titta lite på tv och sen blir det sova gärnet för min del.
So this is Goodnight, sleep tight and don´t let the bedbugs bite ya!


Spikmattans underverk och min middag.

Oj så skönt och avslappnande det är att ligga på en spikmatta. Ni som inte har testat, gör det!

Jag som har väldigt jobbigt med spänningshuvudvärk, stel nacke och värk i axlar, käkar, huvud och rygg har äntligen hittat en snabb lösning. Ibland släpper inte värken helt, men för det mesta gör spikmattan faktiskt underverk. Man ska ligga utan tröja och från början sticker det och gör ont av taggarna men det förvandlas sedan till ett slags behagligt dunkande och en varm känsla sprider sig över hela ryggen och nacken. Jag blir iallafall sjukt avslappnad och idag somnade jag till och med en liten stund :)

Tittade nyss på "Unga mödrar" och käkade lite middag, som idag bestod av pastapennor och tonfiskröra.


  + 

Värmde upp lite creme fraiche med smaken paprika och chili, hällde i en skvätt mjölk och jättelite soya och blandade ner tonfisken. Superenkelt och jättegott att ha till pasta.


Gäsp.

Trött som en vet inte vad. Har sökt lite jobb och städat och diskat. Vad gör man då? Är för trött just nu för att gå uti det fina vädret. Och dator, tv och böcker blir jag också trött av.
Det enda rätta just nu är nog en liten powernap?
Snacka om längesen jag sov en stund på dagen. Annat var det när man gick i plugget och deckade så fort man kom hem av utmattning haha.

Ska nog försöka sova tidigt ikväll och gå upp tidigt imorgonbitti, vända på dygnet lite mer. Bra plan! Fast jag måste iallafall se "Svenska Hollywoodfruar" ikväll klockan nio. Jag hade ju fel och trodde det var sista avsnittet förra gången men ikväll är det alltså lé grand finale.

På Msn Starlounge hittade jag ett bildregn med rubriken "Trendkänsliga kändistjejer" och jag vet inte om det är vidare trendigt men enligt mig är detta inte snyggt iallafall...



Vad tycker ni om Rihannas "trendkänsliga stil"?


Dagens lunch.

Ciabattamacka á la Pinglan.


Ciabattabröd (blir godare om man grillar de lite lätt)
Isbergssallad
Gurka
Fetaost
Salsasås
Lite peppar

Man kan ju slänga i princip vad som helst, men detta var vad jag hittade i kylen idag. Skulle kunna tänka mej avokado, paprika, rödlök, kyckling eller tonfisk och lite goda dressingar också.


Painful.

This is going to be painful.



Jag ska inte längre skåda mig själv utifrån utan vara mitt i.

Kom precis hem från psykologen och det var ett mycket intressant samtal vi hade idag. Nya planer har gjorts och jag kommer bli tvungen att en gång för alla lägga alla känslor på bordet. Känslor som jag inte vågat ta på. Alls.
Det kommer bli jättejobbigt insåg både hon och jag, men det är nog nödvändigt. Något ska hända och jag är livrädd. Min största skräck finns inom räckhåll. Kanske även min hjälp. Den som lever får se.

Vilket härligt väder det är ute! Okej liiite för kallt men soligt och fint annars. Väldigt skönt med frisk luft.
Det var en kvinna som föll ihop på tunnelbanan och ambulans var på väg, runt henne stog massa människor som hjälpte så jag kände att jag inte gjorde någon nytta där, så jag gick.

Nu ska jag laga lite lunch.
Ciao.

Godmorgon måndag!

Varm dusch, lite mackor och ett stort glas apelsinjuice och jag är vaken! Fönar håret och sminkar mig. Snart ska jag kila iväg till psykologen och vi har mycket att gå igenom den här gången. Ska bli intressant.
Ny vecka, nya tag.


Mina barns namn.

Jag har inga barn, men vill jättegärna ha i framtiden. För skojs skull testade jag på vad våra (jag & min killes såklart) barn skulle heta, om vi får några en vacker dag.

"Det är en sida med en namnslumpgenerator som föreslår namn utifrån vad föräldrarna heter. Ett enkelt och kul sätt att få namnförslag".

Om vi får en son så föreslogs namnet Jon. Och om vi får en dotter så ska det tydligen bli en Jane.

Jag fattar inte riktigt logiken i det hela men det var himla kul att testa på, tror dock inte det blir varken någon Jon eller Jane faktiskt. Haha! Testade även att skriva in mina föräldrars namn och vad deras dotter skulle passa heta (det vill säga jag) och guess what??
Det blev Ulvhild. Hahaha. Nästan så jag uppskattar mitt namn lite nu. Jag känner mig inte som en Ulvhild nämnligen.

Provade även om det gick att bara skriva in ens eget namn och söka på förslag till en eventuell dotter och resultatet blev Helmi. Det tyckte jag var lite tufft för så heter min kära mormor ♥.


Söndagsmys.

Burr vad det är kallt!
Mina naglar och läppar börjar ta en blå ton. Dags att tända lite ljus, hälla upp lite chips och godis och krypa ner framför tvn med mysfilten. I väntan på "Ensam mamma söker". Finns det något mer idylliskt program? Allt är så perfekt och lyckligt i familjerna. Mysigt att titta på tycker jag iallafall.




♥ Chips.

Dessa måste jag ju bara testa! :)




Någon som provat? Vad tyckte ni?



Min helg.

Fredagen slutade med att det blev förfest med mig själv hemma hos mig själv. I sällskap av Idol och lite alkohol. Runt halv tio tog jag bussen hem till Jennifer, så vi och fem grabbar umgicks några timmar.
Jag rökte galet mycket vattenpipa(!), drack lite bärs och socialiserade mig. Trevlans.
Älsklingen och jag drog oss hemåt runt sista bussen-tiden någongång. Rätt så suddigt där faktiskt.

Igår vaknade jag med huvudvärk och värk i mage och rygg. Nattens fyllekäk ville inte bo i magen och jag blev sängliggande hela dagen i plågor ungefär. Inte lika kul. Idag har jag känt av det lite och några ipren har förtärits, men det känns mycket bättre.

Efter alldeles för lite mat under helgen så ska jag gå och shoppa food nu. Funderar på en pizza. En Calzone.
Låter som en bra plan. Hade tänkt baka bullar idag också, kanelbullens dag till ära, men känner mig inte motiverad nog. Så kanske blir att köpa hem några bullar istället.

Denna bild på Peaches Geldof har ingenting what so ever att göra med inlägget, men den är grymt snygg.



What to do?



Ändrade planer. Tydligen. Nu vet jag inte alls vad denna kväll innebär för min del. Tråkigt att festa för sig själv ju!

Vad gör ni ikväll?

Nulägesrapport.

Sminkar mig, hinkar cider och dansar loss till en av de sexigaste låtarna som finns ;)


Läckört.

Nu är jag mätt och belåten. Tittade på ett avsnitt av The Hills när jag åt, trots att jag sett alla typ hundrasjuttioelva gånger. Kom över en bild på snygga Audrina när hon gör reklam för jeans.

Läckört.


Nu ska jag strax städa upp lite här, eventuellt kommer Hugo och Klick över ikväll och förar lite med mig innan dom drar vidare. Jag är riktigt sugen på att knäcka en cider redan nu!

Come to me!!

Måste ju nästan kika lite på Idol ikväll också, för att se hur det går. Igår var det ju Karolina och Tove som gick vidare, vilket var helt rätt enligt mig. Stackars Camilla som hörde fel.
Jag hoppas att juryns wildcard blir: Carl, Eddie, Moa och Clara.
Vilka hoppas ni på?


Friday, I'm in love.

Freitag idag, lovely!

Jag har precis kommit hem från en liten tripp till Solna där jag införskaffade mig en höst/vinterjacka. Det behövde jag, har ju blivit så himla kallt nu. En liten bild på el jacko.



Köpte mig även fyra cider som jag tänkte unna mig senare. Jag hoppas att jag orkar träffa folk ikväll, mitt mående har inte varit på topp de senaste dagarna och imorse vaknade jag med värsta värken i magen. Blir det inte bättre snart, så är det doktorn nästa.

Nu är det hög tid för käk, kycklingköttbullar ska stekas!
LATER.


Kate.

Det slog mig precis att det finns väldigt många vackra kvinnor vid namn Kate.






Vem är eran favorit-Kate?


Fuck I'm old.

Idag har jag levt i exakt 22 år, 4 månader, och 17 dagar.

Det blir totalt 268 månader, 1168 veckor, 8176 dagar, 196224 timmar, 11773440 minuter och håll i er 706406400 sekunder.

Uträknat på en pisskvart sådär.

Åldersnoja? - Nej, jag orkar inte idag.

Inspirationen tryter!

Torsdag idag. Snart helg, can't wait!
Idag har jag tagit mig en lång skön dusch och sen har jag städat och rensat lite i min stora låda under sängen. Jag har samlat på mig väldigt stora mängder prylar under åren och många flyttlådor kommer behövas kan jag säga. Har även slängt en del saker, vilket jag brukar ha svårt för. Men ut med det gamla och in med det nya. Sen behöver man faktiskt inte ha inredningsprylar man vet med sig att man aldrig någonsin kommer ha framme.

Slutsats:
Jag behöver aldrig köpa en enda tomte i resten av mitt liv!


Min inspiration tryter idag och jag känner mig rätt tom. Ge mig kraft och styrka!
Egentligen är jag ju helt fantastisk. Jag måste lära mig att inse det bara.


It's haunting me...


RSS 2.0