Bra avslutning på veckan.

Måndag idag, ny vecka med blandade känslor. Förra veckan avslutades riktigt bra ändå..



I torsdags var det dags för vårmarknad och jag och älsklingen vandrade runt en stund, köpte några filmer, tittade på uppträdanden och åt brända mandlar. Myspys. Efter en stund mötte vi upp några polare och satte oss på krogen för en öl. En öl blev några fler och vid halv ett drog vi oss hemåt. Trevlig kväll var det iallafall :)

På fredagen blev det en slapp dag med hemkörda pizzor och en av de nya filmerna. Vi degade i soffan fram till klockan 20.00 då Cicci och jag skulle dra oss till Kista för att gå på bio. Det var äntligen dags för SEX AND THE CITY 2 wiiiiiiee :) Filmen levde upp till mina höga förväntningar och jag skrattade väldigt mycket, underbart!!



På lördagen tog jag och hjärtat en låång sovmorgon och sen när vi vaknade låg vi kvar och kramades och pratade i några timmar, älskar det! Sen drog jag mig hemåt för att hämta nya kläder och göra mig lite fräschare. På kvällen åkte jag tillbaka och vi kollade på Eurovision med hans bror, pappa och Cicci. Jag hejade på Tyskland hela tiden och det var kul att dom vann. Några kalla cider och öl senare och partyt var igång haha.. Jag lyckades göra bort mig både en och två gånger, men det bjuder jag på. Efter lite dans och ett parti drinking ludo kände jag mig besegrad och käkade lite och sen var det sängen.



På söndagen när vi vaknade så mådde vi som vi förtjänade haha. Men det var bara att bita ihop, ut och grillas skulle det. Åh så gott med grillade hamburgare med massa sallad, rödlök, ost och dressingar! Vi var ute hela dagen och spelade krocket (stavning?) på gräsmattan. På kvällen blev det mys med pälsk, lite pasta carbonara och ännu en till film, som sög så jag somnade gott istället haha..



Trevliga tisdag.

Gårdagen började med en frukost och lite skitsnack på 7 eleven.
Sen drog Cicci och jag till gymmet och powerwalkade lite och efter det hem till henne, dumpa träningsväskorna och dela på en pizza. Som förövrigt var asgod "La gorgonzola", ny favorit!
Mätta och belåtna drog vi sen in till stan och shoppade lite. Jag har köpt upp mig på lite nytt smink, det var verkligen på tiden! Hittade även ett par läckra klackar som föll mig i smaken. Nu ska jag bara öva på att gå i dom haha..

Vi unnade oss en mysig fika på stan och Cicci fyndade ett par råballa zebraskor :D När stan stängde drog vi till kista och vandrade en stund till och när jag kom hem vid halv tio på kvällen var jag minst sagt slut i benen. Ett par toasts, lite Satc och sen sov jag som en stock, skönt att äntligen få sova gott!


 

In the night.

Här sitter jag med hörlurarna och lyssnar på massa schysst musik. Borde sova kanske, men vafan liksom..
Palla.


Lazy monday.

Tjabba!
Här sitter jag och käkar mig fet på pannkakor och chokladmuffins som jag bakade igårkväll. Chokladmuffins med chokladbitar i, så jävla mums..

I helgen
led jag av konstant huvudvärk som vägrade ge med sig så jag har bott i sängen på min spikmatta och knarkat alvedon i princip. Även idag har jag varit hemma och häckat, skickat iväg lite jobbansökningar och renoverat mitt yttre en smula. Eller okej jag tog en lång dusch och gjorde en ansiktsmask haha. Restaurangen som jag provjobbade på i förra veckan har inte hört av sig tyvärr, vilket måste innebära nu att han har bestämt sig för att anställa någon av de andra brudarna. Hursom så tänkte jag ringa imorgon och höra efter iallafall och eventuellt ringa på ett annat jobb också. Som verkligen inte tilltalar men det är ett jobb och jag är desperat.

Jag fick ett brev hem idag med pengar som vi alla trodde hade gått förlorat i post-världen men idag dök det upp i brevlådan woho! Väl behövda lagom till imorgon då jag tänkte dra in till stan med bästis för en liten shoppingrunda. Ska bland annat köpa någon keps eller något, eftersom mitt huvud inte verkar tåla sol.
 


Om en timme börjar det en dokumentär om "Sex and the City 2" som jag ska bänka mig framför. Ladda lite inför fredag då Cicci och jag ska gå och se den på bio!! :D:D:D Woho som jag längtat!! Eventuellt blir det party före/efter filmen. Och på lördag håller vi tummarna för fint väder, då kör vi grillning på ängarna och på kvällen blir det party och Eurovision song contest! Längtar till helgen :)


It's me and the godisskål.

Fredag it is. Jag har svettats som en gris idag, jisus vad varmt det är ute. Jag har gått med tunt linne och svettats som en gris, men jag var nog inte ensam iallafall höhö. Tränat har jag gjort idag, fast det blev en mindre trevlig upplevelse. Mådde så sjukt illa och var yr, detta på grund av att jag stått i solen en stund innan jag gick in på gymmet. Jag MÅSTE köpa någon slags huvudbonad eftersom jag så jäkla lätt får solsting. I början på nästa vecka ska jag köpa mig en keps eller liknande!

Efter gymmet har jag hängt med lillasyster och Cicci, vi har planerat lite mer kring våran tattoo som ska pryda våra kroppar om inte allt för länge. Sen har jag varit på Coop Forum, skulle kolla om det fanns några schyssta ballerinos där men icke! Ibland kan man faktiskt hitta riktiga fynd på livsmedelsaffärer må ni tro..

Nu ikväll känner jag inte för något annat än att krypa ner i sängen, kolla på någon film och käka godis :)


Kvällsläget.

Nu är jag trött på att vara sjuk! Har haft feber till och från de senaste två-tre dagarna nu och haft ont i halsen samt snorig och slemmig. Härligt att veta, yes I know ;)

Idag har jag ägnat dagen åt att mest vila ut mig så jag kan få bli kry. Kollat serier på nätet och tvättat två maskiner, diskat och ätit mat ungefär. That's about it.
Igår däremot så jobbade jag faktiskt :) Provjobbade på en restaurang i Mörby. Jättekul att jag fick chansen och jag kommer få ett samtal senare i veckan om huruvida jag ska dit igen eller inte. Jag håller mina tummar hårt men annars så ser jag det här som en bra erfarenhet i sig och det var kul att testa på! :)

Nu ska jag äta glass och dö lite mer i sängen, imorgon ska jag vara pigg och frisk och därmed basta!


Ett stycke wunderbar lördag.

När hela patrasket vaknade i lördags lagom schletna så var ingen direkt pigg.... tills vi fick se det jättefina vädret med soool!! :D

Vi gjorde oss i ordning och drog till Willys och handlade allt möjligt gott. Dags för en rejäl grillning! Flintastek med sallad och beasås, grillspett, korv med bröd, chips, läsk med mera.. Pilkastning och häng i hängmattan gjorde det till en härlig sommardag med musiken dunkande. W u n d e r b a r t !!

Lite pics:








Hahaha den sista bjuder jag på...
Mot kvällningen drog jag och älskling hem till mig igen och lagade lasagne och kollade på skräckfilm.
The babysitter - Se den inte, den sög! Men det gjorde inget för då gick vi och la oss tidigt, somnade i varandras armar som vi oftast brukar :)

Älskar dig älskling ♥

Ett stycke härlig fredag.

Min helg har varit wunderbar, trots att jag känt mig småsjuk. Som jag misstänkte så bröt det ut ordentligt efter fredagens festande. Så nu sitter jag här och hostar och snörvlar och känner mig allmänt misshandlad typ. Men det var det trots allt värt :) Fredagen började med att jag och bästis vandrade runt i Solna litegrann och käkade lunch på Taco Bar. Jäkligt asgott. Sedan shoppade vi lite smått och gott och drog oss hem till mig för att fördrinka lite och fixa oss.

Efter ett par timmar mötte vi upp älsklingen och Robin och snälla Myran som skjutsade oss till Harry B James. Där möttes vi av en fett otrevlig vakt med taskig attityd från första sekund. Så jäkla surt att vakter ska bete sig svinigt utan anledning när det är precis motsatt attityd de bör ha och trevligt välkomna in eller neka, säga vad som gäller och varför. Vi hade inte gjort fel alls och ingen var det minsta full så han hade antagligen en pissig dag och tog ut det på oss. Yeye in kom vi iallafall och bärsen, drinkarna och shotsen rann ner finfint. Tyvärr var det inget liveband som spelade, men vad gör det när Cicci och jag underhöll folket med dans på scenen haha! ;)

Kvällen avslutades med taxi hem till mig där vi spelade Wii och käkade tårta. Sen däckade alla haha..
Stor puss för att ni ville vara med och fira mig! :D

Bildbomb:














Sweet 23?

Idag fyller jag 23 år.
23 har länge varit mitt otursnummer.
Men jag har bestämt att detta ska bli mitt tur-år istället :D
Nu ska jag sticka iväg för att luncha med bästis och handla lite och ikväll blir det partyparty!!


Bildbomb.












Woho wihi weeee!

Gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!

Det där var något av ett glädjetjut bara så ni vet. Hihi :D

Levande begravd.

I fredags var jag och tränade och käkade lite mat med Cicci. Efteråt blev vi sugna på öl så vi gick på systemet och köpte ett par, som vi drack medans hon lekte sminkös på mig. Senare drog vi oss till Greens och Klick kom förbi och joinade. Ett par järn senare och en herrans massa skitsnack om allt och inget så åkte Cicci och jag hem till min pojkvän. Där blev det massa dans som vanligt numera haha. Roligt var det iallafall. Party all night long. Inte lika roligt när man ska iväg halvt bakis och vara barnvakt efter två timmars sömn dock. Men det gick bra! Jag och syster har spelat massa Wii som vi numera har här hemma, kul :)

I måndags var jag och älsklingen på bio och såg Beck - Levande begravd.
Det var medlemskväll och jag lyckades få tag i biljetter så vi bjöds på popcorn och läsk och fick se förhandsvisningen av filmen. Den var riktigt bra tycker jag! Man satt som på nålar vissa stunder och en gång hoppade jag till rejält, men jag var inte ensam kan jag säga haha..
Pälsk och jag käkade på Max och det var asgott sen drog vi hem och bara myste resten av kvällen.
Underbara måndag.

Ikväll kommer jag möjligen slänga upp lite bilder från fredagen :)

Nu ska jag fortsätta dammsuga och sen kommer skrutten hem snart och vill spela Wii säkert, haha inte mig emot!


Ventilation.

En liten skör tråd är vad allt hänger på.

Den dagliga påminnelsen om minnena från förr. Tråden blir bara skörare och skörare med åren. Trots värme från olika håll och hopp i form av små ljusglimtar. Tråden är skör och kommer kanske alltid vara skör. Men den existerar. Jag existerar. Fastän jag dog för längesedan. Du hade ihjäl mig. Du mördade mig. Jag förlåter dig aldrig för det. Så mycket som gått förlorat. En livstid kan det kännas som. Så många minnen.

En liten skör tråd är vad allt hänger på.

Jag vill men jag kan inte. Bromsen lägger i ständigt och mina hjul kan inte rulla. Inatt drömde jag om hur det var, som så många nätter förr. Jag kan se hela scenariot framför mig. De vita väggarna, tårarna och skriken. Tomheten. Överallt denna jävla tomhet. Vart jag mig än vänder så finns den där. Fyll upp mig, förstör mig och förgör mig. Älska mig. Dyrka mig. Beundra mig. Älska mig.

Det sista du kan ta ifrån mig är friheten.


Tisdagskväll.

Fyfan den här jävla ångesten äter upp mig innifrån.

Valborg 2010.

Min helg var wunderbar. Vädret sög förvisso i fredags, så vi var bara ute en liten stund och kollade brasa. Sen gick vi in och partade loss ett jäkla bra tag. Mitt i natten gick vi sen ut med engångsgrillen för att jag hade gett mig fan på att grilla åtminstonde en liiiiten liiiiten korv. Sagt och gjort, högtryckssprutan på glöden och vi fick igång tillräckligt mycket fjutt för att bästis och jag skulle kunna trycka i oss en varsin halvblaskig korv med bröd. Fysjutton vad gott det var, grillat är baske mig godast och det var värt det all the way!

Efter en hel massa spelande och dansande och grillande så var det time for bed. På lördagen åkte jag och älskling ut på filmjakt och kom hem med en drös olika som vi kollade på i soffan och beställde pizza. Riktigt mysigt och riktigt skönt. Bland annat såg vi Avatar igen och dessutom Felon som jag hade sett tidigare. Vi glodde även på en film som handlade om ett sjöodjur, den var bra den med :)

                                            Litet urval av dom cirka 200 picsen som klickades i helgen.
                                                    (Dessvärre en god del inte lämpliga att visa här haha!)









RSS 2.0