Midsommar 2010.

Vädret var fint hela kvällen så vi satt ute och grillade i trädgården, käkade god mat och drack bål och bärs.
Och cider och vin. Jädrans mysigt och lite senare åkte filten fram och älsklingens hundrasjuttioelva olika myggljus, myggspiraler och myggrökelser och gud vet vad som han köpt på sig. Inte ett mygg såg jag iallafall under hela kvällen ;) Fina marschaller (stavning?) brann runt oss också.
En jäkla fin midsommar blev det :)













Den sista är så extremt pluttig! Bosse och Chayenne pussas lite :D


Kryssning 16/6 2010

Litet urval av pics från kryssningen, har inte fått alla bilder än..









Fan vad man ser ut på vissa bilder alltså, men det bjuuuuur ja på ;)

Nu ska jag kila ut  i köket och göra mig en burrito, så jävla gott. Min femte idag haha!

Ni har ingen aning..

Och inte kan jag någonsin förklara på ett sånt sätt som gör att människor förstår heller. Ångesten äter upp mig idag, från alla håll. Det ända i livet som inte borde ge ångest ger mig mer ångest än vad jag själv kan hantera. Torkar bort och ler, sminkar mig och tar en öl. Nu ska du ha trevligt. Det kommer bli trevligt, det är jag övertygad om. Det är bara den här jävla ångesten som inte släpper taget..

Äntligen lite sommar.

Entschuldigung för min kassa update här men nu är jag jävligt upptagen här nämnligen hihi.
Inte att blogga om livet utan att leva livet :D Kryssningen var awesome och helgens festande också, bilder kommer senare.. 

Imorgon ska jag träffa ett par sötnosar för lite middag och mys och senare så väntar troligen ett besök på Harry B James. Banditfest ffs och ett av mina favoritband Plan Three spelar wohoo! :D
På midsommarafton ska jag och älskling eventuellt träffa min farsgubbe en stund och sedan möta upp småsyskonen för stor grillfest med pool och stort partytält man kan sitta i om det regnar, super!

Nu ska jag ut i det fina vädret och sola och bada!!! Äntligen lite sommar! :D


Planera mera..


Bild på fina Bella och mig, tagen 5e mars i år. (Har ingenting med inlägget att göra.)

Denna vecka innebär:

Tisdag - Barnvakt.
Onsdag - Då rockar vi Östersjön, dags för kryssning!
Torsdag - Kommer hem runt 19 på kvällen och lär ta det rätt lugnt. Kvällsdopp i poolen?
Fredag - Träffa Ange + Barnvakt.
Lördag - Barnvakt på dagen. Stor fest på kvällen för att fira Robin som fyller 20 på söndagen.

Låter som en rätt bra vecka. Kameran åker med på båten. Tjing sålänge!


Softa söndag.

Okej?!?  
Var min första tanke när jag nyss loggade in på bloggen, har inget minne av det senaste inlägget. Mycket möjligt att det inte ens är jag som har skrivit det, men det verkar lite så trots allt haha. Shit what's up with the minnesluckor nu för tiden? Förstår inte, speciellt inte eftersom jag har festat tokmycket hårdare förut utan dessa mystiska fenomen.. Aja, ingen större skada skedd iallafall.
I fredags var det alltså lite öldrickande med några filurer som stog på kvällsschemat. Vi hade tänkt ha poolparty först men vädergudarna satte sig emot så vi satt inne och lyssnade på massa musik istället.

Dagen efter skickade vi iväg grabbarna för att fixa käk till oss latmaskar och sen kollade vi på film och spelade spel. En skogsprommis med vovvsi hann vi med också :) På kvällen drog jag och älsklingen hem till mig för att ha myskväll med en drös med nya filmer och lite gott att äta. Myspys!

Idag är det alltså söndag och jag har haft konstanta smärtor i magen nästan hela dagen, fast nu börjar det äntligen ge med sig. Jag har knarkat lite alvedon, ätit godis och myst i soffan. Bra medicin tydligen.



Mycket godare än vad det ser ut, det satt fint!


Oh yeah!

Hej o Hoe jag e lagom drunk o bara däerför tänkte jag duscha, nej bloga menar jag Hej och hå. Blåbär: Nu kör vi!!! Jävvla, freeeeeeeeeeeeeesttt alltså!! :D .D wiiiiieeeeeeeeee


:D:D:D

FET PUSS!!!!!!

Något offline.

Jaha så har jag inte uppdaterat på ett tag igen. Har överhuvudtaget inte suttit mycket vid datan nu när det har varit fint väder ute. Har överhuvudtaget inte varit hemma mycket på sistonde. Rätt skönt! Min uppdatering lär ju suga i sommar haha, men vem vet..

Den senaste tiden har jag iallafall roat mig (utöver allt vanligt skit) med att träffa Ange och Cicci, knallat runt i solna och stan, varit med familjen och tjackat nya ballerinas, njutit av en glass i city, tränat lite, haft grillfest, köpt en pool på ÖoB, haft tacomys med familj nummer två, njutit av årets första jordgubbar med mera..

I söndags firade vi dessutom nationaldagen på golfängarna. Jag, älskling, Cicci, Robin och Denice spelade minigolf i solen, kul! Sen blev syster hämtad och vi drog till Cicci för att hämta filt och passade på att käka pizza och ta en öl utomhus. Tillbaks till ängarna för att köpa ett flak öl och placera oss för att lyssna på sista bandet som spelade på scenen, Farbror Fläsk haha! Efter en stund fick jag panik av alla fåglar och de andra gav med sig när Billy blev nerskiten av en mås hahaha! Då gick vi till Ör och satt där en stund och snackade skit och några till kom och joinade. Sen drog vi vidare till ett par kompisar för några bärs till och lite mer skitsnack. Runt tvåtiden tog vi taxi hem och spelade lite spel. Tänka sig att en full liten jag vann på frågesport, dock med lite hjälp men det lägger jag ingen vikt vid :D






NU: Lite Sex and the City och min älskade spikmatta!

RSS 2.0