26 januari 2011.

För varje litet svek så rinner tårarna. På ett sätt börjar jag bli van, men samtidigt blir man nog aldrig van vid att bli sviken.

Jag kämpar som aldrig förr, jag kämpar med allt jag har. Det är otroligt jobbigt men jag torkar mina tårar och slåss. För jag är en krigare och jag ska klara det här!

Jag saknar dig varje sekund, du är med mig i varje andetag. Jag ska klara det.
För jag älskar dig ♥

21 januari 2011.

Tjenis Penis!

I tisdags efter psykologen så smsade jag mamma och undrade om hon ville ses en stund. Sagt och gjort så köpte vi pizza och käkade middag tillsammans här hemma. Så fick hon se hur jag bor typ också. Det gick relativt smärtfritt och var nog rätt bra. Att vi sågs och pratade lite.. Vi ska ses nästa vecka också.
I onsdags hos läkaren beslöts det att jag ska öka min dos på medicinen och jag blev även sjukskriven i någon månad till. Ska ta itu med en del saker. Igår spenderade jag större delen av dagen i tvättstugan med resultatet att alla mina vita kläder nu stinker FISKBULLE. Mindre kul, jävla blekmedel! Får nog köra tvätten ett par gånger till och försöka få bort skabblukten. Idag gick även besöket hos psykologen bra, jag tycker om henne! Nu ska jag strax röra mig mot banken och sedan soc för att fylla i en ny ansökan och lämna in ett inneboendekontrakt samt hyreskvitton och lite annat skit.

Fredag - Psykologen, Banken, Soc, Styra upp lägenheten en aning, Rensa avloppet, Ta en bira på lokalhaket.
Lördag - Träffa Klick och öla på någon krog.
Söndag - Träffa Emma och ta en fika?
Måndag - Stan med Cicci, pierca mig.
Tisdag - Psykologen, Styra upp min "sovhörna".
Onsdag - Träffa mamma, leta efter en ny väska (har sabbat min).

Nu ska jag strax lägga på ett kol, ska bara lyssna lite mer på The Baseballs och eventuellt klicka hem ett asgrymt örhänge.

Smell you later!Saknar dig otroligt mycket ♥15 januari 2011.

Hur länge kan man gråta, hulka och kippa efter luft innan man svimmar?
- Svar: Jävligt länge uppenbarligen, helt sjukt.

Jag vill slåss. Slå dig gul och blå. Spotta dig i ansiktet och stirra dig i ögonen. Mitt hat har nått högre höjder. Du är ett äckligt svin. Du är en kallblodig mördare. Jag kommer aldrig förlåta dig.


Jag känner inte längre igen mig själv. Jag vågar inte uttala mina tankar högt. Vågar inte uttala mina känslor högt. Vågar inte skriva ner det. Ingen känner mig längre.

Söndag - Gråta. Bio.
Måndag - Gråta. Soc.
Tisdag - Gråta. Psykologen.
Onsdag - Gråta. Läkaren.
Torsdag - Gråta. Tvättstuga.
Fredag - Gråta. Psykologen.
Lördag - Gråta. Dricka öl.
Söndag - Gråta. Vettefan.

Jag är så ledsen och olycklig att jag inte vet vad jag ska ta mig till. Smärtan är olidlig.

7 januari 2011.

Och så var det år 2011..
Dagen innan nyårsafton så söp jag ner mig totalt och spydde satan lite överallt. Kissade i en port, låg i en snöhög, grät i mängder. Gick upp dyngrak till min pappa och bröt ihop i köket, grät och slog sönder telefonen. Krossade en vodkaflaska inne på McDonalds. Tog tunnelbanan hem till min mamma och grät hysteriskt i två timmar ungefär för att sedan totaldäcka. Dagen efter var det nyårsafton och efter att ha kört fingrarna i halsen och hulkat upp magsaft och ångest så fick jag i mig lite mat och drog hem. "Hem" till "min" soffa. Där spenderade jag hela kvällen och natten, drack inte en droppe alkohol. När de andra gick ut strax före tolvslaget för att titta på fyrverkerier och skåla in det nya året i skumpa, så satt jag kvar i soffan. Med tårar som rann ner för mina kinder, så satt jag ensam vid tolvslaget och funderade hur fasen jag fortfarande kan vara i liv. Men jag lever.

Nu är det år 2011. Än sålänge har jag i princip bara varit sjuk. En envis jävla förkylning som satt sig i både näsa, hals och ÖGON. Brukar bli så för mig ibland och då blir allt ljus otroligt jobbigt. Ljuset från datan nu får mina ögon att rinna som bara den höhö. Lägg till feberfrossa på det som jag hade häromdagen och sen en sjujävla mensvärk, plus inte så jätteroliga biverkningar av min medicin. Svettas som en gris nämligen som ibland övergår till att frysa rejält men oftast svettas kopiöst.

Det här året hoppas jag ska vända till något positivt. Jag vill må bra och vara lycklig.

Nu ska jag blunda lite med mina hängande blöta ögon och vänta in tolvslaget då jag ska smsa världens bästa kille grattis på hans 24-års dag! ♥ Jag älskar dig något otroligt mycket.


RSS 2.0