Bio och Shoppingcentrum.

Hallå där!

Har ni saknat mig? - Klart som fan att ni har ;)

What's new?
Igår var jag och älsklingen på bio och såg äntligen 2012. Jag tyckte filmen var bra, mycket coola effekter. Sen kan jag erkänna att det var en del larviga saker de tagit med i sann amerikansk anda för att ge filmen lite komisk charm. Den är hur som helst helt klart sevärd och jag rekommenderar den! Att jag numera är ruggigt rädd för att jorden ska gå under och att vi kommer dö och förintas känns väl sådär menmen..

Vi hade en väldigt mysig dag iallafall och älsklingen köpte massa godis och snacks till oss som vi gottade oss i och vi höll i handen under hela filmen, då jag praktiskt taget inte gömde mig i hans famn det vill säga haha!
Tack för en mysig söndag hjärtat. ♥





Idag har jag spenderat tid med bästis. Vi har lunchat på donken och vandrat runt i olika butiker, på jakt efter presenter till nära och kära. Hon hittade två födelsedagspresenter och jag har inhandlat min första julklapp. Great.
Hatar att stressa runt och vara ute i sista sekund som så många gånger förr. Varje år tänker man samma sak, nu ska jag vara ute i god tid, sen blir det oftast inte så haha.
 
Har ni börjat köpt julklappar än eller väntar ni till sista sekund? 


Nu drar jag.

Nu drar jag hem till min baby och spenderar kvällen och natten där.
Får se vad som händer och sker imorgon.
Hoppas ni får en underbar lördagkväll ;)

Lördag.

Seg jäkla dag. Suttit i timmar på msn och snackat med bästis och skickat henne tonvis med gamla bilder på oss. Fan vad fula vi är haha, av 200 bilder finns det ungefär kanske 4-5 där vi inte gör någon konstig min.
Istället för att dela med mig av någon sån idag så har ni här tvillingarna Olsen istället.
Lånad från Google.se som vanligt.



Btw filmen igår var grymt bra. Girl interrupted, se den!


Stulna år.

Jag har sagt det förr och jag säger det åter igen, Erik är GRYM!!!
Synd att Mariette åkte ut, hade hellre sett att Calle gjorde det menmen nästa gång blir det väl hans tur kanske.

Nu ska jag dricka O'boy i sängen och titta på filmen som börjar på ettan om en halvtimme ungefär.

Stulna år

 

Amerikanskt drama från 1999.
Susanna känner sig lite osäker och sårbar. Efter ett förmodat självmordsförsök och påföljande möte med psykiatriker blir hon diagnostiserad som borderline och placerad på mentalsjukhus. Där får hon vänner och tillsammans kämpar de för att komma tillrätta i livet.

I rollerna: Winona Ryder, Angelina Jolie, Clea DuVall, Brittany Murphy, Elisabeth Moss. Regi: James Mangold.
Har för mig att jag har sett den för längesen och att den var bra. Angelina spelade bra tror jag. Hursom, ska ge den ett försök iallafall och sen ska jag försöka sleeepa. Wish me good luck.


4 ska bli 3.

Jag fortsätter på den nyttiga banan och kör på chips och dipp ikväll.
Fan man får passa på när det är Idol. 

     

4 ska bli 3. Alla är duktiga men jag hoppas nog Calle får åka. Tror jag.

Ska ni se Idol ikväll, vem ska åka ut??


Riktiga brudar käkar kött?

Oh yes. Ikväll blir det donken till middag. Så är det bara.



Riktiga brudar käkar kött?
Jag käkar Big Mac iallafall.
Tjing!

Boys don't cry.

Hela dagen har jag kört på en morgontrött-look, ibland måste man ha sånna dagar också.



Som jag hade på känn så kunde jag överhuvudtaget inte sova inatt. Alls.
Delvis pågrundav för mycket tankar och delvis av en sprängande huvudvärk. När jag äntligen lyckades lätta på trycket i huvudet efter flitigt användande av spikmattan och alvedon så fastnade jag såklart i en film. Jag hade sett lite av den förut men aldrig hela och den var så bra att jag helt enkelt inte kunde stänga av tv:n.

Boys don't cry



Filmen är en amerikansk independent-dramafilm från 1999. Den baseras på den verkliga historien om Brandon Teena, en ung könsöverskridande person, född kvinna, som våldtogs och mördades av sina manliga vänner efter att de fått reda på att han haft biologiskt feminina egenskaper. Hilary Swank spelar Brandon Teena och Chloë Sevigny spelar Brandons flickvän, Lana Tisedale.

Enligt mig gjorde de båda lysande rollprestationer, framförallt Hilary Swank. Hon förtjänade verkligen den Oscar hon fick 1999 för bästa kvinnliga huvudroll.

Jag rekommenderar den starkt!



Någon mer som har sett den? Vad tyckte ni om filmen?


Vaffanapoli!!

Vaffanapoli!! Det går inte att ladda upp bilder och det gör mig frustrerad. Jag är sjukt irriterad just nu, på grund av en viss person, som alltid lyckas förstöra de finaste stunderna och det gör mig arg, ledsen och helt galen.

Klockan tjugo över sex ringde klockan och klockan halv åtta satt jag i kyrkan och lyssnade på prästen som talade och barnen som sjöng. Nicens duett gick strålande, storasyster var såååå stolt! :)

Nu sitter jag här hemma igen och ska börja leta jobb som vanligt och ta mig någon macka då jag håller på att avlida av hunger.

Godmorgon Sverige.

Godnatt.

Nu tänkte jag byta om till myskläder, göra en kopp varm choklad och lägga mig i sängen framför lite Vänner på kanal fem. Känner mig faktiskt lite trött och hoppas att jag kan somna gott, har haft sömnproblem så in i ******* senaste tiden.

Imorgonbitti klockan sju går jag till kyrkan för att fira in första advent lite i förskott.
Syster och hennes klass ska uppträda. Hon och en kille ska till och med sjunga solo, på engelska! Haha lilla hjärtat är så nervös och spänd just nu. Ska bli riktigt mys, älskar att gå till kyrkan vid jultider.

(Google.se)

Godnatt.


Wienercloset.

Home at last. Jag åkte hem till pappa och släpade ut han och hans nyopererade snok på en långprommis. Vi gick runt i lite mer än en timme och han visade alla lägenheter i sumpan som han kan tänka sig bo i. Det vill säga de flesta. Efter en gnutta motion var det dags att styra kosan mot ett konditori som vanligt när pappa är i farten. Fyra wienerbröd och en saffransbulle rikare traskade vi hem till hans sambo och mina två systrar och tog en god fika.

 ... Mitt makalöst goda wienerbröd.

Efter fikandet så var det dags för lite bus eller ja mest sitta och titta på när minsta syrran röjde gärnet. Jag blir alltid lika förundrad över hur mycket energi småbarn kan ha.

Pappa ville ha min hjälp att rensa i hans garderober, med andra ord jag fick bedöma de plagg han höll upp och bestämma om de skulle slängas eller sparas. Mycket skit försvann kan jag avslöja.
Innan jag drog mig hemåt så bjöd de på en supersmarrig middag bestående av ris med lax i rosépepparsås, fruktansvärt gott!



Två av mina tre schwestrar.

Är det fortfarande höst?

Tittar ut genom fönstret. Ja, det är fortfarande höst ute. Mp3n är iallafall på laddning, jag ska ut och vandra minsann. Vandra i förorten. Tänkte slå en pling till far min och se om han kanske har frisknat till och vill joina mig.

Hittade en klänning på H&M som var rätt cute tycker jag, vilken färg är finast?



Mörklila eller rosa mina vänner? MÖRKLILA ELLER ROSA??




Sjukt spännande.



Men ett glas O´boy slog jag mig ner för att titta på "Oskyldigt dömd", som alltid på onsdagskvällarna.
Jisus vilket bra avsnitt det var idag, sjukt spännande och lite läskigt. Sen är jag en liten fegis också som blir rädd för det mesta.

Någon mer som tittade på det ikväll? :)


Wanna go to Vegas?

Tänka sig att jag helt hade glömt bort att ett nytt avsnitt av The Hills fanns ute idag. Skandal.
Någon som har lust att titta på det via min blogg? Whatever jag lägger ut det iallafall.


The Hills - MTV Shows

Jag vill åka till Las Vegas!!
Fasen vad kul.

Nu mår jag lite bättre..

Mitt i höstdeppandet tog jag till ett av mina knep för att pigga upp mig själv lite.
Nämligen att titta på gamla bilder och gråta, skratta och minnas alla fantastiskt roliga stunder.

Något odrägliga, ocharmerande små halvporriga saker. Haha kryssningen i september år 2007 :)




Fyfan vad kul jag hade med er där ♥ :D
Mitt smajl på sista bilden talar nog sitt tydliga språk.

En sån dag..

Idag är en sån dag när allt känns jobbigt. Jag har liksom ingen kraft överhuvudtaget till något. Klump i halsen. Oväsen i öronen, som vägrar försvinna vad jag än gör. Drömmer mig bort, långt bort. Känner mig stressad och utmattad, samtidigt som jag inte orkar bry mig det minsta. Ser grått idag. Inte svart och inte vitt, utan grått.

Suck på sånna här dagar. Ser fram emot morgondagen...

25/11 2009

Så var det onsdag, mitt i veckan. Jag dör av tristess och vädret suger. Men för att inte låta alltför negativ så ska jag hoppa in i en lång varm dusch nu och sedan ska jag försöka styra upp den här dagen också.

Vad händer för er idag? :)


Andra Avenyn.

 (Google.se)

Fortesa Hoti och Johanna Lazcano i rollerna som Roxanna och Citty.
Balla och duktiga brudar om ni frågar mig.

Om en liten stund placerar jag mig framför tv:n och avnjuter mitt tisdags-måste.
Nämnligen ett nytt fräscht avsnitt av Andra Avenyn.

Några fler som ska kolla på det idag? :)

Crawl Straight Home.



Älskar låten, suttit och diggat ett bra tag nu medan jag rensar i en byrå.
Musiken är min tillflyktsort förtillfället.



" Se till att få det du gillar, annars blir du tvungen att gilla det du får "

 


Extreme Home Makeover.



Jag har tittat på ett avsnitt av Extreme Home Makeover och gråtit en skvätt.
Den skvätt jag alltid måste få ur mig när jag ser på det programmet.

Med inspiration från Ty och inredningsgänget har jag grym lust att vända upp och ner på hela lägenheten och designa något helt nytt och fräsht. Men det får väl räcka med mitt sovrum. Har precis startat en fet storstädning där jag plockar, rensar, dammsuger, dammar, byter sängkläder med mera. Får se om jag kånkar lite möbler sen och möblerar om lite åtminstonde. Dessvärre är det inte så stort här och mycket junk få plats, men det ska nog gå.

Någon mer än jag som brukar grina åt Extreme Home Makeover?

This is it.

Jag borde vara sovande just nu. So this is it..



PUSS O GODNATT!!

Plastic Surgery.

När det kommer till plastikoperationer så kan jag tycka det är synd och tråkigt eller hur jag ska säga, när vackra människor känner ett behov av att lägga sig på operationsbordet. Råkar man ut för en olycka eller sjukdom eller liknande och ens ansikte eller kropp blir vanställd på något vis så har jag full förståelse att man vill försöka "fixa" till det.

Även i några andra fall kan jag känna viss förståelse, men framförallt i Hollywood och kändisvärlden tycker jag att det kan gå till överdrift ibland. Eller väldigt ofta. Människor förstör sina yttre för att eftersträva någon slags perfektion. Det är upp till dem, men jag kan säga att jag tycker att det är lite synd. Hur ska det sluta? När ska folk inse att de duger som de är? Och framförallt, när ska världen sluta vara så jäkla utséendefixerad?

Jag själv kan tycka det är riktigt roligt med fina kläder och sminkningar och både löshår och lösnaglar skulle jag kunna använda om jag får lust.
Men att lägga mig själv under kniven? - Nej, där drar jag gränsen.

Heidi Montag före och efter operationer.
Jag tycker hon var sjukt söt innan och hade enligt mig inte behövt lägga sig på operationsbordet.
Vad tycker ni?


  

Juletiderna närmar sig.

Sitter och svullar clementiner, jädrans gott :)
Imorse snyltade jag några pepparkakor hemma hos älskling också.
Clementiner och pepparkakor ger mig alltid en stor portion julkänsla. På fredag ska jag till kyrkan också och fira in första advent i förskott. Med skönsång från bland andra min systeryster. Mysigt värre :)


Punkrockpasta.

Här sitter jag alldeles sjukt mätt och belåten efter en god middag.

Måndagsfood á la Pinglan.

Gör en vanlig vit sås som bas och krydda upp den efter smak, jag tog galet massa peppar och muskot.
Koka pasta, idag blev det spaghetti.
Stek upp lite korvbitar/skinka/bacon eller vad du kommer över i kylen samt någon grönsak. Finhacka.
Spica upp med lite kryddor.
Blanda sedan ner det i såsen och tillsätt ost om du vill. Jag tog grova mängder ost, that's the way I like it.
Häll det över pastan och njut.



Ibland när jag känner mig frustrerad eller irriterad av olika anledningar, lyssnar jag på en viss typ av musik. Den här punkrock låten är grym vid ett sådant tillfälle.

The Unseen - Scream Out


Meddelande.

Tänkte bara meddela att jag höll på att frysa ihjäl imorse när jag åkte hem från Billyboy. Funderar starkt på att införskaffa den här nu:



För övrigt tänkte jag ta mig en lunchpaus från mitt jobbsökande nu. Jävla jobbsökande, så trött på't att jag kan spy.

Dessa klänningar tycker jag också ser fina ut, vardagsavlappnade och snygga sådär.



Finstickade med inslag av glittig lurextråd, mjao.
Vad tycker ni? Och vilken färg skulle vara finast? :)


Simply enough.

Kvällens middag bestod av en Billys Pan Pizza. Lyx.



Tänk att något så simpelt kan vara så gott.

Nu sitter jag här och letar efter lämplig buss som ska ta mig hem till min kärlek. Eventuellt ska vi titta på Changeling :)

Vill ni se tre små egopics på mig? Klart ni vill.

  

Tro det eller ej, I´m in!

Jag älskar kalendrar och almanackor och allt vad det kallas. Förra året brukade jag min kalender ruggigt flitigt och skrev många rader varenda dag, hela året. Dokumentation baby. Det här året har jag varit rätt så aktiv på bloggen och struntade i att införskaffa en kalender. Fast gud vad jag har saknat det, men kändes lite onödigt att köpa en när året snart är slut.

Så vid årsskiftet nu så ska jag ha en ny, inge snack om den saken. Vore himla trevligt om det blev en sån här personlig en.




**Jag är med och tävla hos FRIDA HJÄRTA KEVIN om en personlig almanacka från tryckdig.se**

Intense yesterday.

Okej gårdagen var intensiv men jätterolig.
Det var jag och bästis som skulle ta hand om ett hushålle med en cirka 10-månaders bebis och en galen hund.

Välling, Mata, Klä på, Klä av, Blöjbyte, Leka med hunden, Laga middag tills oss, Leka med bebis, Lugna ner vovven, Natta bebisen... and so on. Haha! Men vi klarade av det med bravur kan jag säga och Wilma somnade sött till slut och även Whalter blev trött och seg. Riktigt mysig dag i Sollentuna med andra ord. Till middag käkade vi kyckling, pommes och beasås, himla gott!

Dessvärre var det full rulle hela tiden och jag glömde helt bort att klicka bilder. Attans, jag som älskar att dokumentera allt och sen kunna titta tillbaks o minnas. Aja vad gör man..



Äldre bilder på yrvädret till Golden Retriever. :)


Next stop: Sollentuna.

Min lördagkväll ska jag spendera med tre små söta filurer vid namn Cicci, Wilma och Whalter :D
Måste skynda mig mot bussen nu!
Kameran hänger med mig :) Puss o Kram på er!!

 

Say grrr to the kamera!

Det näst bästa.

Vaknade upp flera gånger, men kände mig tvungen att sätta fötterna i golvet vid tolvtiden.
Försöker vända tillbaka dygnet, det går väl sådär, men jag är ändå nöjd för jag kunde lätt ha sovit vidare ett par timmar.

Ostmackor i soffan, tom lägenhet. Zappa mellan kanalerna. Har man inte fått vakna upp med det bästa, den bästa, så får man ta det näst bästa. The Hills marathon på Mtv. Det gillar vi!

 Google.se

Om man ska ta en promenad till affären och köpa sig lite lördagsgodis kanske. Nu ska jag iallafall försöka få tag i min älskade Kokkoloid.

Happy Saturday folks.

Look-a-like?

Hittade en rolig sida där man laddar upp en bild på sig själv och sedan får man se vem/vilka kändisar man är mest lik. Höhö jag faller alltid för sånna där grejer, roligt att testa ju!




Nu till frågan: Tycker ni att jag är det minsta lik någon av dessa Hollywood donnor?

UPDATE:
Klicka på bilden så kommer ni också till sidan och kan testa vilken kändis ni är mest lik.
Vilken blev det? :)

In need of a cocktail.

När jag fyllde 21 år hade jag en liten tjejmiddag och hade ansträngt mig lite extra genom att duka fint och blanda snygga drinkar. Goda också! Älskade P2´s :)

Satt precis och tänkte på nyår, det är en bit kvar tills dess men tiden går ändå fort. Jag vet inte exakt vad som händer då men en sak är säker, jag ska blanda likadana drinkar iallafall ;)



En sån här skulle inte sitta helt fel just nu faktiskt, men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge.
Eller vad säger man..

Mr. Grönwall



Det här är bra, det är riktigt bra. Det här gillar vi, vi gillar det verkligen :)
Lyssna och njut.
Awiie jag blir berörd!!


Oh jisus.

Är det bara jag som grinar gärnet åt Idol?

Haha jag klarar inte av sådana där fina kärleksförklaringar och starka känslor.


Change of plans.

  Google.se

Okej bion sket sig idag, orkar inte gå in på varför. Vi tar det troligtvis imorgon istället :)
Nyss käkade jag en supergod middag bestående av hemmagjord potatismos med lax och purjolök.
Nu blir det till att plocka fram chipsskålen, krypa ihop under filten och titta på Idol 2009 i vanlig ordning. Denna kväll med kärlekstema, hur fel kan det bli?


Biokväll.



Om ett tag ska jag röra mig ut för att möta upp min älskling och sen ska vi på bio och se "2012".
Wiiie jag längtar! Kommer bli grymt. Jag har stora förväntningar på filmen faktiskt och nu återstår det att se om den lever upp till dem.

Åh jag saknar min baby, ska bli sjukt härligt att pussa och krama på honom :D ♥

Vad ska ni göra ikväll?


Man tager vad man haver.

Min tanke var att käka underbara tacosrester till lunch men icke. Det var någon som hann före mig och som har rensat skålarna redan buhu :(

Jaha fram med pastan och några kycklingköttbullar åter igen och kladda på det sista av tacosåsen och gräddfilen samt riv lite ost. Då får du det här resultatet:



Är väl medveten om att detta inte ser så himla gott ut haha men har jag ansträngt mig och fotograferat maten så ska den banne mig visas upp! Äcklig eller inte.

Ont i huvudet som sjutton har jag också, så tilltugget består av två Alvedon, god lunch Emilie.
Efter maten lägger jag mig på spikmattan, sen blir det duscha gärnet och fixa mig för ikväll. Bra plan!


Lost dog.



Hahaha stackars lilla vovve!


Guten morgen alles.

Käkade frulle framför Oprah. Det var en repris som jag har sett förut, men trots det tittade jag.



Michael J Fox
var gäst i programmet och han pratade ut om sin sjukdom "Parkinsons". Han är en grym skådespelare och kan nu även titulera sig som författare.

Jag tycker att han verkar vara en fantastiskt klok man och en stor förebild för många som lever med sjukdomen, men även andra också.

Bland annat förklarade han att man får lägga allt som kallas fåfänga åt sidan och sluta bry sig om vad andra tycker och tänker om en. Ett mycket bra råd. Sen sa han:

" Den här sjukdomen suger, det suger. Men jag kan inte göra något åt det, jag har inget val. Däremot har jag under en dag så otroligt många val som jag kan göra. Jag kan välja vart jag ska och hur jag ska förhålla mig till det, jag kan välja vilka jag ska träffa, jag kan se saker o välja vad jag ska ta in och så vidare.. "

Otroligt klokt sagt och med de orden ska jag börja min dag.

 Michael J Fox är inte bara en man som drabbats av den hemska sjukdomen parkinsons. Han är också lyckligt gift sen över 20 år tillbaka och är en stolt fyra barns pappa.

Kvällens konstaterande.



Vänner-marathon och en fet kopp choklad på det och min kväll är gjord.

Konstaterande 

1. Jag måste sluta äta två middagar. Efter min stora portion pasta och kycklingköttbullar så kommer familjen hem och börjar tillaga Tacos. Ni som känner mig vet att kombinationen Tacos och en mig går ihop väldigt fint och jag var tvungen att vräka i mig två enorma portioner. Ruggigt gott var det.

2. Min syster och jag är väldigt olika som personer. Hon fick besked idag om att hon ska få glasögon och är helt överlycklig över det. När jag var i den åldern, så drömde jag nästintill mardrömmar om att tvingas ha glasögon och skulle gråtit rejält efter ett sådant besked. Måste erkänna att hennes reaktion är betydligt coolare.

3. Danska Paradise Hotel var grymt mycket bättre än det svenska som visas nu. Tror nästan att jag kommer bojkotta serien totalt. Jag liksom skäms när jag tittar på det.

NU: Röra ihop en kopp choklad, ringa mitt hjärtgull och sedan placera röva i sängen.


Bara för att det är torsdag...

Bara för att det är torsdag så ska jag käka grymma mängder makaroner och köttbullar nu. Samt kolla på ett avsnitt av "Unga mödrar" på kanal fem. Det ni.

 Google.se

Några fler som brukar titta på programmet "Unga mödrar"?

Beloved H&M.

H&M har alltid varit och kommer nog alltid vara något att lita på. Det finns alltid något snyggt som faller mig i smaken, kvalitéten är helt okej och priset är otroligt nice. För oss fattiga människor som älskar att shoppa så är H&M ett givet alternativ. Jag går då alltid in där både en och två gånger när jag är ute efter billiga, snygga kläder.

Lite goa nyheter som jag spanat in:

En svart tubtopp täckt med paletter får jättegärna infinna sig i min garderob!


Precis som dessa snygga stövletter.

Jag har även spanat lite på två klänningar som jag tycker är coola och som kanske kan se bra ut på. Värt att testa i provhytten vid nästa H&M besök iallafall.



Ett ärmlöst mörkt fodral med guldskimrande spets
VS
en långärmad klänning med draperingar på sidorna, puffaxlar och V-ringad rygg.


Pink.



Att den här kvinnan är snygg som attan och grymt talangfull, det hade jag redan koll på.

Vad jag inte visste var hur sjukt bra hon egentligen är, förrän till ett par kvällar sedan.
Min idol förtillfället!
Många texter skulle kunna varit skrivna av mig. Så jäkla genomtänkta och äkta.
Jag lämnas inte oberörd kan jag lugnt säga.
Absolut älskar låten "Sober" och har nu fastnat för ett antal till, bland annat den här:


Texten, musiken.. Underbart!



Googlar man på Pink så hittar man grymt snygga bilder.



En annan låt som jag har totalt förälskat mig i är "Lonely Girl".


Still sick.

Så jävla tråkigt att vara sjuk. Har inget vettigt att skriva heller eller direkt ork att sitta vid datorn.




Snytit sönder min stackars näsa och halsen är svullen. Men man ska inte klaga. Jag har åtminstonde en hals och en näsa, eller något sånt.

Just nu sitter jag och planerar lite smått och gott utan att avslöja för mycket, men jag ser över den närmsta framtiden och försöker styra upp lite bus :)

Nej, nu ska jag ta och ringa mitt älskade moschel och min far för att höra hur förra veckans operation gick.

Later fuckers.


En godnattkyss.

Tog ett hett bad och tänkte sedan lägga mig men satte mig istället vid datorn för att kolla mejlen. Blev sittande ett par timmar extra. Lyssnat på Pink och snokat runt i människors liv. Många av hennes låtar är grymt bra alltså.
Jag gillar! Som Cicci skulle ha sagt ;)

Hennes låt "Sober" har jag blivit helt förälskad i. Sexig video också.



Nu ska jag snorta lite nässpray och sedan försöka mig på det här som kallas att sova.
Godnattkyss.


Rock & Roll Bitch!

Hade jag haft mer pengar hade jag definitivt shoppat på tok mycket mer än vad jag kan göra nu. Många kläder med rockig touch skulle hitta sin givna plats i garderoben. Alldeles nyss såg jag att Starlounge hade lagt upp bilder på kändisar med just en sådan stil. Oh inspiration ♥.

   



Gillar ni också kläder med rockig touch?


En sjuklings helgrapport.

Fredag innebar soffmys med mamma och syster framför Idol.
Favoritchipsen joinade. Härlig underhållning och Erik var lika grym som vanligt och det var rätt att Eddie åkte ut, trots att han är duktig.



Vid midnatt hoppade jag på bussen hem till älskling och hällde i mig lite bärs med honom och grabbarna. Det kan vara himla roande att bara sitta och chilla framför Youtube en hel natt egentligen. Runt 04.00 gjorde vi käk och glodde film som vi somnade framför.

Lördag
Jag, älskling och Robin drog till sumpan för att inhandla diverse.
Vi kom hem och gjorde lasagne i vad som kändes som en evighet. Baby insisterade på att göra två olika eftersom vi andra inte var lika förtjusta i hans idé om att inkludera spenat i lasagnen. Jag börjar här känna mig lite småkrasslig och hängig. Efter en halvstressig middag och lite Disney så skyndade jag mig hemåt. Resan hem var "resan från helvetet". Jag var så fruktansvärt kissnödig och alla bussar var försenade, jag trodde seriöst att jag skulle sprängas eller kissa ner mig. Asjobbigt verkligen och man får ju så sjukt ont i magen! Väl hemma och färdigkissad tog jag en snabbdusch och gjorde mig redo för en utekväll. Hugo fyllde år!

 The Birthday Girl!

Ange kom hit en sväng och vi drack lite cider framför körslaget. Jag sköljde ner en alvedon mot den bultande huvudvärken. Sedan mötte vi upp Nattis och drog till Gullmarsplan för att förkröka hemma hos Louise. Otroligt mysig lägenhet har hon :) Efter lite dricka och tjejkackel i vanlig anda så bar det av mot rockklubben "Medusa". Ett ställe jag aldrig varit på förut och visst var det nice, grym musik. Jag hade glömt hur otroligt översociala alla okända människor blir på fyllan och jag lyssnade för det mesta på all crap och var det en vettig person så snackade jag på lite också. Efter ett par timmar och några öl kände jag mig mätt på utelivet och tog en taxi hem till älsklingen. Kände mig trots allt inte helt kry heller.

 Angeklick och jag.

Söndag
Vaknade upp vid niotiden och kände att sjukdomen var ett faktum.
Hade planerat att träffa Billyboys släktingar som var på besök från Danmark men med en nerspilld kjol (tack du "charmige" kille som hällde öl över halva mig) och en snorande näsa beslutade jag mig för att åka hem. Väl hemma somnade jag i soffan och sov i princip hela dagen, var helt slutkörd.

Måndag
Sov ända fram till halv två (!!), då jag hasade mig upp till soffan och blev helt utmattad igen.
Slö dag men det behövde jag, nu har febern sjunkit och jag har inte hostat på länge. Missbrukar snytpapper som tusan dock. Funderar på om ett varmt bad kan råda bot på mina värkande muskler och leder. Hoppas på att jag mår bättre imorgon, då jag skulle behöva ta itu med vissa saker.


Fredagen den trettonde.

Gårdagskvällen var i det stora hela väldigt trevlig. Jag hade trevligt. Det har jag alltid med er ♥ .
Sånt behöver jag.

Idag har det varit en slapp dag utan dess like. Jag tänker nog fortsätta på den banan och bara mysa ner mig framför Idol. Ser fram emot duetten med Tove och Erik, kommer nog bli grymt.


Google.se

Ingen större otur idag än sålänge iallafall, har ni haft otur idag fredag den trettonde?


Jag joinar.

Det är dags för torsdagsmys, om det så är det sista jag gör.. *sjunga*

Hugo och Klick befinner sig två hållplatser bort och dricker vin, jag joinar med några öl. Wunderbart!



Bild klickad för 1 min sen.


Later.

Datorn är helt fuckad. Råkat av misstag installera något typ av Antivirus program utöver mitt vanliga, som nu inte går att ta bort. Illa då den blockerar de flesta sidor och allt jag vanligen gör tar dubbelt så lång tid.

Halvkul dag idag, torsdagar innebär bara en lång väntan på fredagen.

Nu ska jag kila ut och möta upp syster och sen ska vi inhandla kvällens middag. Tippar på att det blir något med pasta.

Den här bilden på Kate Moss har jag haft sparad på datorn i evigheter, för att den är så jäkla snygg.




Later.

Sober.



When it's good, then it's good, it's so good, 'til it goes bad.
'Til you're trying to find the you that you once had.


Det är dags för..

En skål med het biffnudelsoppa har värmt min frusna kropp och ett avsnitt av mitt älskade "The Hills" har gjort mig glad.



Nu ska jag dessutom parkera mig framför en timme med Persbrandt och gänget.
Det är dags för "Oskyldigt dömd" mina vänner.

Why is the Rum Gone?

Hallå onsdag.

Jag hade tänkt avnjuta min toast till senaste "The Hills" avsnittet men det är inte upplagt på siten ännu. Så himla segt det där. Får se det ikväll då.

Sålänge tänkte jag dela med mig av en grymt bra låt, den här låten festade vi till förra helgen. Lyssna på hela och gärna två gånger, sen är den garanterat fast i ditt huvud. Så jävla sköööön! :D


Mintchocolate movies.

Det är ju faktiskt lag på att jag måste tipsa om den otroligt goda efterrätten jag åt idag...



Jag hade köpt med mig inget mindre än Mintchokladtårta till pappa och jag kan avslöja att den tog slut fort. En liten men relativt mäktig tårta från Frödinge. Rätt dyr, men värd att lyxa till det med ibland.




Härom dagen tittade jag och älskling på filmen "L.A. Gigolo" och jag tyckte den var härlig. Roande, lättsam, fina miljöer och väldigt sexig. Ashton Kutcher var perfekt i rollen och det är absolut inget fel på den mannen ;)
Dock blev jag lite besviken på slutet, fast det beror nog på hur man ser det. Men en sak skulle jag vilja ändra på iallafall utan att säga för mycket. Se den! :)



Jag passade på att kika lite bland pappas filmer idag och har nu lånat hem "Changeling". Intrycket jag har fått är att det är en väldigt känsloladdad dramafilm som utspelar sig på 1920-talet. Jag är mycket nyfiken på Angelina Jolies rollprestation och trovärdighet i den här filmen. Ska se den någon dag i veckan.
Har ni sett den? Vad tyckte ni?



En annan film jag är väldigt nyfiken på är den omtalade "2012".
Tror att den kommer vara grym och även lite skrämmande. Kan tänka mig att den här filmen ses bäst på bio, så därför ska jag och älskling parkera oss i biomörkret antingen den här helgen på premiären eller nästa.

Några fler som ska se "2012"? :)


Fly förbannad.

Alltså jag kämpar med allt jag har och jag hade det stundvis trevligt, stundvis lite mindre trevligt. När det finns tid för reflektion för mig, så behöver jag den tiden. Men du stjäl allt från mig. Du är en energisugande jävla tjuv.

Jag behöver inte dig i mitt liv, det har jag insett för många år sedan. Dessvärre blir jag inte av med dig hur jag än bär mig åt. Du finns alltid i mina mardrömmar och du finns i min vardag. Dina ord ekar i mitt huvud och din blick bränner i mina vener. Det finns en anledning till att jag måste stå ut med dig och hon betyder allt.

Det här skulle kunna vara en rätt fridfull kväll med en harmonisk tillvaro men icke, du förstör tamefan allt. Och då menar jag allt.

 Clicked 2 min ago.

So far.

 

Klockan ringde vid sju och vi steg upp. Han åkte till jobbet och jag gick hem i kylan. En halvtimme senare var jag hemma och parkerade mig framför Vakna med the Voice med en kopp choklad. Sedan somnade jag en stund. Vaknade och fick syn på brevet som jag föraktar så högt. Nu har jag suttit vid datorn ett tag och spanat in både viktiga och oviktiga sidor. Käkat en stor portion med älgbiffar och hemmagjord potatismos.

Ska ta mig i kragen och slänga mig i duschen. Sedan är det presentjakt åt minsta syster som fyllde tre i fredags. Senare i eftermiddag ska jag hem till pappa på middag och en liten portion socialt umgänge.  

Gammal text.




" 
En sak är konstaterat. Att leva med en sjukdom som ständigt pendlar och är en såkallad ångeststörning är ingen lätt match. Det är en typ av psykisk sjukdom som gör att den drabbade blir handikappad och inte kan leva ett normalt liv. Lägg till en djup depression/melankoli på det och det blir inte alls roligt längre. Det finns hjälp att få dock. Har man svårt för att söka hjälp blir det inte så lätt, men vissa kanske kan få hjälp med det. Att ha gått i terapi till och från i flera års tid och gått på olika mediciner är inte så skoj, men kan hjälpa många. När varenda läkare och psykolog plötsligt slutar eller inte vill behandla en längre av olika skäl, så känns det tungt och hopplösheten byggs upp inuti en. Hoppet är det sista som sviker. Har människan inte den minsta strimma av hopp om livet, så lever inte individen längre. Jag själv hoppas på att kunna ta mig ur detta en vacker dag och bli frisk och kunna njuta av livet, så som ett fullfärdigt liv bör njutas. På ens egna villkor såklart. Ångesten har lättat lite nu faktiskt. Men det finns nog inget ord som heter fullfärdigt. "
                                                                                   

- 05 November 2008.

Denna jäkla lista.

För ungefär ett halvår sedan så publicerade jag den här listan med tillhörande svar. I brist på något att göra just för tillfället så slänger jag in den igen med lite ändringar i svaren.

Bara för att jävlas så säger jag att jag utmanar mina små sötisar Blubbo och Hugo också.

1. Hur gammal är du om fem år?  27 .. Holy fuck (!!)
2. Vem var den sista du träffade? Patric.
3. Hur lång är du? Hela 1,58.
4. Vilken var den senaste film du sett? Igårkväll kollade jag på "Ett päron till farsa i Las Vegas".
5. Hur löd ditt senaste sms och till vem? "Aha vad roligt :)bara hojta om du får lust senare lr nåt " -Till Ange.
6. Vem ringde du senast? Pappa, men han svarade inte.
7. Vad är helgens planer? Inga än så länge.
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Beror på vad jag vill och till vem.
9. Är dina föräldrar gifta eller skilda? Separerade.
10. När såg du din mamma senast? Tidigt imorse.
11. Vilken ögonfärg har du? Ljusblå.
12. När vaknade du idag? Vid sju.
13. Har du någon gång hittat en katt? Hittat? Måste svara nej.
14. Vilken är din favoritplats? I älsklings armar. 
15. Vilken plats föredrar du minst?
 Lötsjön?
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Förhoppningsvis i en mysig lägenhet/villa med min sambo och mina då två barn.
17. Vad skrämde dig som barn? En viss person och häxor.
18. Vem fick dig att skratta senast? Billy.
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? För ung är man väl aldrig, men har inget behov av att ha några.
20. Har du stationär eller bärbar dator? Stationär.
21. Hur många kuddar har du i sängen? Räknas prydnadskuddarna? Isåfall har jag åtta stycken haha.
22. Hur många landskap har du bott i? Uno.
23. Har du spytt på nån nångång? Hm ja en snögubbe och mig själv.
24. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Skor.
25. Är du social? När jag vill.
26. Vilken glass är din favorit? Kanske daimglass eller någon med krossad choklad och massa grejer i.
27: Vad skulle du göra om du vann en miljon? Skrika mig hes och fira galet.
28. Tycker du om kinamat? Yes.
29. Sover du med eller utan kläder på dig? Oftast med något på mig, tycker det är mysigast.
30. Tycker du om kaffe? Hell no.
31. Vad dricker du till frukost? Vatten eller O'boy.
32. Sover du på nån särskild sida? Nja vrider och vänder mig.
33. Kan du spela poker? Håller på och lär mig..
34. Tycker du om att mysa? Jag älskar att mysa! :D
35. Är du en beroende människa? Beroende människa?
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Jo, känner till ett par stycken.
37. Vill du ha barn? Jajjemen.
38. Kan du några andra språk än svenska? Engelska ;)
39. Har du någonsin åkt ambulans? Nej.
40. Föredrar du havet eller en pool? Pool.
41. Vad spenderar du helst pengar på? Mig själv och mina älskade.
42. Äger du dyra smycken? Nje inte direkt.
43. Har du någonsin mött en älg i skogen? Haha nej.
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? *Censur* .. haha nej choklad!
45. Vem är den roligaste människan du känner? Billyboy har sina stunder ibland.
46. Välj ett ärr på din kropp? Ett mitt på vänstra knät, från trappjäveln i Ursvik.
47. Vad har du för ringsignal? Alesha Dixon - The boy does nothing.
48. Har du kvar något klädesplagg från när du va liten? Ja det har jag.
49. Flirtar du mycket? När jag vill ;)
50. Vart togs din profilbild? I mitt sovrum.
51. Kan du byta olja på bilen? Nej. Förvisso har jag aldrig försökt.
52. Har du fått fortkörningsböter? Nix.
53. Vilken var den senaste bok du läste? Är det någon där? - Marian Keyes.
54. Läser du dagstidningen? Ibland, inte dagligen.
55. Prenumenerar du på någon veckotidning? Nope.
56. Dansar du i bilen? Självklart.
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? Minns inte. Lyssnade på MTV nyss.
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Ett telefonnummer.
59. När var du i kyrkan senast? Please forgive me Father.
60. Är du nöjd med din kropp? Nja, den fungerar så då borde man vara nöjd iallafall.
61. Är du gift? Nej.

Sänkte en kebabpizza på nolltid.

Yo!

Söndag it is
och jag har på mig mina söndagsstrumpor. I veckan fick jag ett gäng med nya strumpor av mormor, närmare bestämt sju par med veckans dagar på. Idag brukar jag såklart "Sunday".



Lugn helg förövrigt, jag sitter barnvakt hela helgen och smiter till pojkvännen på kvällarna. I fredags drack jag tre öl och blev full (!) och igårkväll beställde jag och älskling hem pizza och bara myste i sängen hela kvällen. Jag fick i mig en kebabpizza på rekordtid kan jag säga, för jag var gryymt hungrig. Denna afton tar jag bussen till honom igen och vi ska laga middag och titta på lite nya filmer han köpt. Bland annat L.A Gigolo som jag har tjatat massa om :D Kommer bli nice.


Skakis.

Nu har jag ringt tre jobbiga samtal, ett kom jag fram på och ett har jag spelat in ett meddelande på. Jag är helt skakis och mår jätteilla, samtidigt som jag är glad över att bollen inte ligger hos mig just nu angående det där iallafall.

Går inte in på detaljer, men jag känner mig jätteduktig. Samtidigt som jag funderar på att gå och spy bort all nervositet och ångest.

Inte ett jättepositivt inlägg, men samtidigt inte ett jättenegativt. Vissa som står mig nära kanske anar vad det kan handla om.. Även om allt slutar i katastrof så är det här stort för mig. Känner nästan för att gråta en skvätt.

Men nu ska jag istället möta upp syster, lägga ett brev på posten och sen gå hem och laga korvstroganoff, mums! :)


Heta t-shirts från Gina.





Vilken skulle du välja?

Okej, jag är frälst.



Så jäkla gott. Try it!


Rensa ut skiten.

Idag har jag rensat som en tok hemma och slängt flera påsar med rent skit. Fruktansvärt skönt när man får sina ryck och mycket crap försvinner. Man känner sig lite lättare och jag tror faktiskt att en rensning av gamla prylar och kläder faktiskt kan vara bra psykiskt också. Så nu känns det toppen! :)

Imorgon fortsätter jag lite..

Nu sitter jag här mätt som en jag vet inte vad efter en rejäl köttbit med pommes och tzatziki, inte helt dumt på en torsdag såhär.

Klockan 20.00 slänger jag mig framför tv:n och kollar på "Mammas pojkar" och sista avsnittet av "Inlåst". 
Fantastico.

 (Google.se)

Egentligen ett riktigt sugigt program men som jag ändå lyckats fastna i på något sätt.  

Tanke-koma.

Sitter och filosoferar och tänker på mycket och ingenting. Känner att jag har svårt att sätta ord på mina tankar idag. Det känns att det är höst ute..

Jag saknar er.

För att försöka pigga upp mig själv lite och ta mig ur min tanke-koma, så kom jag på den briljanta idéen att spana in senaste The Hills avsnittet. Drama, drama, drama.



Dessvärre saknar jag nästan ännu mer nu. 

                                                                                                                                            Jag älskar dig älskling.


Nu är jag snygg.

Nu har jag gjort mig snygg, så nu åker jag hem till Cicci på middag. 

Haha fyfan vad äckligt det ser ut, men det bjuder jag på ;)


04 November

Hallå Sverige.



Idag mår jag ännu lite bättre, så det känns skönt. Tog mig precis i kragen och ringde två jobbiga samtal, dessvärre svarade ingen på någon av dom hah. Nåväl jag har försökt iallafall och det känns bra. Får försöka lite senare igen. Mer kan jag inte göra.

Nu tänkte jag hoppa in i en lång varm dusch och sen eventuellt lägga en ansiktsmask om jag orkar. Det var längesen och det känns som att min hy behöver lite mer omvårdnad än vad den för tillfället får. Det vill säga ingen alls.



Senare ska jag bege mig hem till bästis och spana in hennes vardagsrum och hall som nu har fått färg på väggarna, spännande! Vi tänkte käka middag och sen hoppas jag att hon vill kolla på "Oskyldigt dömd" med mig. En alltid lika spännande aktivitet på onsdagskvällarna.


(google.se)

Några fler som gillar "Oskyldigt dömd"?

Sleep tight!


Det här är en väldigt gammal bild på mig där jag håller ett fast grepp om min favoritkudde. Snacka om att jag ser oskyldig ut där.


Jag borde försöka sova nu, så jag kan vända tillbaka dygnet lite. Bara det att när ja ska "försöka" sova så blir jag stressad och jättepigg. Tacka vet jag spikmattan som för det mesta kan få mig att slappna av, jag tror jag börjar bli allvarligt beroende av denna magnifika uppfinning. Nu lånar jag mammas, men funderar starkt på att önska mig en egen i juklapp. En rosa hihi.

Nej, sängen var det.
Efter en nattamacka och en värktablett eller två..
Godnattpuss!

Något.

Magvärk, något bättre.
Humör, något positivare.

Imorgonkväll ska jag på middagsdejt med den här snyggingen. Kommer bli kanoners.


Ond tisdag.

Idag vaknade jag med världens ont i magen så det har blivit till att vila och tagit varma bad. Hade egentligen styrt upp lite planer idag men skjuter upp allt för jag mår inte bra alls. Ska ta två alvedon och lägga mig på spikmattan nu.





Tiden går så fort..

Jag skrev ju om mammas "ålderskris" tidigare idag och nu är det nästan snudd på att jag själv har en.

Min nio-åriga lillasyster har en pojkvän som hon pussas med.
Min lillasyster säger shit.
Min lillasyster har skaffat en egen hotmail och ska börja chatta på msn.

Det lite gulliga med det hela var hennes kommentar idag när hon kom hem från skolan..

Syster: Emiiiliiieee jag måste in på min blogg och kolla om jag har fått sms!!!

Hahaha lilla pluttan. Som helt plötsligt är så jäkla stor. Och om hon är gammal, hur jädrans gammal är inte jag då?



Bild tagen på landet i somras.

Allhelgona.

Den här Halloween gjorde jag inget speciellt, firade inte helt enkelt. Fast det vore klart kul att klä ut sig, jag har alltid gillat att spöka ut mig. Nyss satt jag och kikade lite på Msn sidan och såg bilder på hur alla kändisar hade klätt ut sig. Vissa mer kreativa än andra.



Några som alltid har en stor fantasi och går hela vägen ut är ett av mina favorit kändispar, nämligen Heidi och Seal. Här är några av deras halloween-utstyrslar...





Den här helgen såg de ut såhär.


Konversation med mi mami.

Jag: Mamma vi har typ ingen mat hemma..
Mamma: Nej jag vet, på torsdag ska vi storhandla så då kommer det vara FETT med mat i kylen.
Jag: Fett? Mamma har du en ålderskris?
Mamma: Haha.

Någon timme senare...

Mamma: Hejdå nu går jag till jobbet..
Jag: Mamma har du satt idominsalva på läpparna? Du vet att det är så alla fjortisar går runt..
Mamma: Tyst! Jag har en ålderskris.



Jäkla pucko :)

I fredags satt jag och älskling hemma hos honom och svepte några cider/öl framför Idol, jag är irriterad på att Erika åkte ut, hon borde fått stanna längre i tävlingen enligt mig.

I lördags var det tänkt att vi skulle dragit ut och käkat och gått på bio men båda kände sig krassliga och känner sig fortfarande =/ Dessutom var vi en aning bakis på morgonen höhö. Mina bakiscravings nu för tiden är alltid samma sak ..nämnligen... FESTIS MED SUGRÖR! Det är alltid det första jag tänker på när jag vaknar morgonen efter jag druckit. Jag hinner knappt slå upp ögonen och titta på baby längre, utan han vet vad jag kommer yla efter.. nämnligen.... FESTIS MED SUGRÖÖÖÖR! :D

Det blev två vändor till affären där vi köpte massa smått och gott (yes festis med sugrör bland annat) men också en annan dryck, nämnligen PUCKO :D Så jävla gott och precis vad vi ville ha. Tre liter senare mådde vi dessvärre inte så tipptopp haha men det var det värt.

 

Om ett tag väntar en promenad hem till Billyboy (vi är hos mig nu) och där ska vi rulla köttbullar och kolla på matchen idag. Heja Gnaget!!!

Annars händer det inte så mycket, lugnt och skönt. Vi tar bion nästa helg och jag vet att älsk suktar efter att se "En julsaga" eller vad den heter med Jim Carrey. Kan ju vara kul att se 3D iallafall.



Nåväl nu ska jag sätta fart.
I'll be back. Puss på er!


RSS 2.0