Happy New Year.

Gott nytt år alla!!


Victoria Secret Fashion Show.



Jag antar att jag inte var den enda som såg den sexiga showen på tv ikväll.
Jag tyckte den var bra, men den toppade inte förra årets enligt mig.
Vad tycker ni?


Mina julklappar.

Många är nyfikna på mina julklappar. Jag kan avslöja att jag fick på tok för mycket saker. Äckligt mycket saker och jag är mer än nöjd. Ingen klapp var mer speciell än den andra.

Två halsband
En bok
En film
En yantramatta
Presentkort på klädaffär och bio
Äggkoppar
Block
Modemagasin
Mascara
Massa pengar

Med mera.. Sjukt tacksam är jag! :)

Fick även ett litet badrums-kit av syster min. Rosa handduk, rosa deo, rosa duschtvål, två ansiktsmasker och en makeup-borste. Så jäkla gulligt.

Nu: Sminka mig och möta upp Bella för att bege oss ut i mellandagsrean. Good shit!

Scener ur ett kändisskap.

Igårkväll gick jag hem till Hugo och joinade henne och Klick. Vi hyrde film och det blev inget mindre än den  svenska rullen "Scener ur ett kändisskap" med Linus Wahlgren. Haha han var väl själva anledningen till att vi valde den filmen. Riktigt söt prick det där.

Trailer på filmen:




Det var väl ingen superfilm direkt men skönt lättsam svensk dokumentärkomedi som lockade fram ganska många skratt trots allt :)


Juletid, julefrid? 2009.

Tack för alla söta kommentarer :)

Min jul var riktigt mysig. Många fina stunder med mycket kärlek i luften. Några mindre roliga stunder men dom väljer jag att bortse ifrån. Julafton spenderades hemma med mamma och syster och på juldagen for vi till Västerås för att umgås och fira jul med moster+man, mormor och morfar, kusin.

Det har käkats julmat i mängder, åkts pulka, promenerats, spelats biljard, öppnats mängder av julklappar, druckits glögg, tittats på julfilmer, fikats i stora lass, lagts pussel. Listan kan göras lång. Trevligt! :)







Slängpuss!


Orknivå - Noll.

Tjabba tjena.
Jag sitter hemma i Stockholm nu. Orknivån är på noll så det blir ingen vidare bloggning just nu. Den enda kraftansträngning jag ska ägna mig åt ikväll är att blanda ett glas O'boy och slå på tv:n. Återkommer imorgon mina vänner.


Kärlekens högtid.

Jag önskar er alla en riktigt


Tidigt imorgonbitti far jag till släkten i Västerås och bosätter mig där under helgen.
Dessvärre lär jag inte ha tillgång till någon dator, så jag återkommer på söndag eller måndag.
Försök klara er utan mig tills dess så hörs vi ;)
PUSS PÅ ER!


Sex and the City 2.

Oh my god. Oh my god. Oh myyyyy goooood.
Jag har sett trailern på Sex and the City 2 iiiiiiiiiih :D
L Ä N G T A R till premiären!!!

Det gick inte att lägga in klippet här men jag bifogar en länk, där ni kan se trailern på youtube:

http://www.youtube.com/watch?v=XKQ5yRFkBnE


Någon mer än jag som längtar sjukligt mycket?

Pre-jul?

Idag har jag alltså varit i svängen i kista och handlat en sista grej till mormor och syster.
Efter jäktande och bilkrångel och massa tjaffs bar det äntligen av till far min. Där blev jag bjuden på en supergod middag bestående av ris och laxgryta. Skitgott var det. Frågade till och med efter receptet det ni!

Laxgryta

Skär lax i bitar, stek upp.
Hacka ner massa olika paprikor och stek upp. Eventuellt purjolök också.
Häll i en kokosmjölk.
Krydda med sambal olek (stavning?) och massa curry.
Låt småputtra.

As simple as that, schweingott!

Systrarna blev mer än nöjda med sina julklappar iallafall. Highscore till mig! Jag ska tydligen få någon liten klapp på julafton som papput kommer förbi med, trevligt! :)

Kolla vad sjukt stor min tolvåriga syrra blivit! G A L E T!



Nu ska jag fortsätta snacka skit med bästis och älskling och lyssna på mina gamla discodängor på hög volym :D

Tisdagen före onsdagen före julaftonen.

Har precis beställt hem en vårkatalog från H&M och nu ska jag platta håret. Först bär det av till någon stormarknad för att fylla kylen inför julafton och sen ska jag hem till pappsi för att fira lite jul där. Syrran drar ju till Italien imorgon så vi måste passa på idag. Mitt tonade hår blev inte så rött som jag trodde. Det är fortfarande mörkt med lite röda skiftningar mest, syns bäst när jag är ute. Bildbevis kanske kommer senare idag, sålänge får ni gotta er i den här bilden haha!

 Nathalie och jag själv i egen hög person!


Måste men kan inte.

Nej, jag har ingen lust med någonting. Måste lämna, måste bort. Kan inte lämna. Har försökt hitta lösningar på alla sätt idag men inget och ingen nappar. Fasen jag hoppas den här dagen går fort. Ska sätta på mig hörlurarna och dunka på hög musik nu för att slippa höra. För att slippa känna. Om så bara för några sekunder.

A Snow Story.

Jäklar vad mycket snö det är ute nu. Idag pyllsade jag och Denice på oss alla kläder vi kunde komma över ungefär och begav oss ut med pulkan i högsta hugg. Mötte upp Nattis och Jasmine och sen blev det åka av minsann! Så himla kul att åka pulka och känna sig som ett barn igen. Ungarna älskade läget, sötnosar!




Fina Nattis aka Hugo hade med sig en termos med varm choklad också. Kan det bli mysigare? :D





Tack för en mysig dag!




Jag har varit lite off.



Skrev ett långt inlägg men det försvann i cyberspace någonstans så jag provar igen..

Jag har varit lite off på bloggen senaste dagarna, dels har jag haft mycket att göra och dels har jag inte haft någon lust att blogga. När jag inte har någon lust så gör jag det helt enkelt inte. As simple as that.

Anyway jag har umgåtts med mina föräldrar och alla systrar, julpyntat hemma och klätt granen, sprungit på stan som en dåre unt so wheiter.. Fyfan vad tjockt med människor det är inne i city nu alltså, galet. Men jag stångade mig fram och fick tag i allt jag skulle, känns great! :)

Titta så fint jag och lillasyster klädde granen ;)


Gud ger och Gud tar?

Så många gånger jag sväljer. Så många gånger jag blundar. Så många gånger jag medvetet blockerar mina trumhinnor. Gud ger och Gud tar. En vacker dag kommer du få ditt straff, det är jag säker på.
När du denna dag ser sanningen framför dig och du står blottad och hjälplös, hur fan ska du kunna leva med dig själv? Den dagen min vän, då är det synd om dig.

Ikväll är första gången på väldigt länge som jag är redigt röksugen.
Jag vill gå ut och tända en jäkel och bara vara. Men icke. Jag låter bli..

Lyssnar sönder denna låt just nu.



Just nu önskar jag..

Just nu önskar jag att jag var där med er.
Gamla Tider ♥


Blond VS Brunett.

Vad är snyggast?









Passar bäst som..

Angelina - Brunett.
Scarlett - Blondin.
Cameron - Blondin.
Gwyneth - Blondin.
Jessica - Blondin.
Lindsay - Brunett.
Nicole - Brunett.
Julia - Brunett.
Tyra - Brunett.

Jag själv?


Fucking jävla kuk Åmål.

Åh vad det är härligt att vara nyduschad och smörja in sig med bodybutter som luktar Pink Grapefruit och Kiwi.
Åh vad det är härligt att det är tisdag, för klockan nio börjar "Andra Avenyn".
Åh vad härligt att jag ska dricka sjukt stora mängder O'boy.
Åh vad härligt att jag ska titta på Nostalgi-rullen "Fucking Åmål" senare ikväll.




Någon mer än jag som älskar denna film?

Åh Hugo tänk om du var här och tittade med mig.. :)  


Am I a killer?

Jag var en snygg tjej ombord på ett stort fartyg. I bältet och lite överallt på mig hade jag gömda vapen, det var folk ute efter mig tydligen. Jag gjorde allt för att gömma mig eftersom jag inte hade några pengar och hade alltså inte betalat för att vara ombord. När vi åkte förbi en liten udde så hoppade jag av och simmade sedan in mot fastlandet. Där gömde jag mig i bakluckan på en bil som skulle färdas till Tyskland. Tog emot åtskilliga samtal i min walkie-talkie om att det var för riskabelt och att jag var tvungen att avbryta uppdraget. Jag trotsade allt och fortsatte resan mot "Germany" via Lappland och Grönland (?).



Väl framme i Tyskland hoppade jag av i farten och var vid det här laget jagad av en stor grupp farliga män. Pistolerna kom till användning och även en och annan bomb som jag kastade. När jag skakat av mig de flesta kunde jag hoppa in i en annan baklucka och åkte med ända hem till gubben. Där bosatte jag mig några dagar i hans skjul för att kunna spana så att ingen hade förföljt mig dit och började sedan planera min kupp.

En morgon när gubben skulle rasta hunden, så hade jag hällt något medel på plankorna bredvid huset så han halkade och slog i huvudet och låg på rygg. Därefter kastade jag en stor jäkla tegelstensliknande sak från hög höjd rakt ner på honom. Efter det visste jag att det var bråttom och sprang mot hans gigantiska fyrhjuling och var beredd på att FLY. Männen som jagade mig dök vid det här laget upp och körde efter mig med en lika stor fyrhjuling, som illa nog var rejält trimmad och kunde köra snabbare. Jag gasade gärnet och sköt som en galning bakåt mot fordonet som jagade mig.



Om jag klarade mig? - Fuck jag vet inte, jag vaknade. Det var skitspännande men sjukt haha!


100 sätt att rädda världen.



Ingen kan göra allt, men alla kan göra något.

Mamma var på julmiddag med jobbet ikväll och fick med sig en julklapp hem. Det var en väldigt bra bok skriven av Johan Tell. 100 stycken lätta små tips på hur DU kan bidra till en bättre värld. Förslag på hur man kan köra bilen på bästa sätt, vad man kan välja för kläder och smink, vad man kan äta mycket av, vad man kan tänka på när man konsumerar och vilka ämnen man ska se upp med, plus mycket mer. Boken var skriven på ett lättsamt och lite komiskt sätt och en jättebra inspiration till vardagslivets alla sysslor. Hur man kan ta sig an livet lite mer ekologiskt och miljövänligare.

En bra julklapp kanske?

Mamma ska skriva ner hur många punkter hon redan följer och försöka bli bättre på resterande.
Haha. Nyårslöfte kanske?


Stämning folks!

Jösses vad tiden går fort alltså.
Snart är det julafton, nyårsafton och vips så har vi ett nytt år.
Ett decenniumskifte.
Ett 2010.
Hoppas det blir ett bra år!

Hela dagen har jag suttit med förberedelser inför jul med allt vad det innebär. För mig har julen alltid varit en mysig tradition som ska firas med nära och kära med god mat och härlig musik, mysiga julfilmer och alla goda dofter. Hela kittet med andra ord. När jag själv har ett eget hem och en egen liten familj så får dom nog hålla i mig, eftersom jag har en tendens att göra allt så STORT. Julbaka hur mycket som helst, skicka julkort till typ ALLA och dessa juldekorationer. Kan mycket väl tänka mig att vårt hus kommer bli ett sånt gräsligt överdekorerat hus som hela gatan går förbi då och då bara för att fnissa och säga "herreguud.." åt.

 (Lånad från Google.se)

Helst ska det vara flera färger och blinka satan också. Sådär riktigt osmakligt men härligt så man nästan får ett epilepsianfall. Nej inte riktigt, men jag tror ni hajar.

Men jag kan inte hjälpa det hihi. Nu ska jag återgå till ännu mer städning, pysslande, julkortsskrivande, julklappsinslagande och julfikabakande. Till tonerna av vacker julmusik of course. Stämning folks! :D


Lucia.

Hello you!

I fredags
satt jag och älskling med hans familj och kollade på Idolfinalen of course. Erik var bäst och Erik vann och Emilie grät haha :D Vinnarlåten var riktigt bra tycker jag och han kommer nog få en lysande hit med den.

Nu har jag precis kommit hem efter en mysig helg med hjärtat och nu tänkte jag dunka igång en massa julmusik och slå in julklappar. Mycket bra plan!



Hahaha det här är jag i tomteluva för cirka fyra år sedan.


Ikväll smäller det.

Jävla Idolnörd jag är, men det är skön underhållning i tv-soffan på fredagskvällar.
Ikväll smäller det i Globen, hade varit ruggigt ballt att vara där på plats men att sitta i älsklingens famn är inte fy skam det heller :D
Heja Erik!!!!

 


Vem ska ta hem hela skiten enligt er?


Godnatt vänner.

Nu kastar jag in handduken. Ska slänga mig i sängen och snacka lite med min favoritfirre. Låta henne tjöta hål i hövvet på mig tills jag somnar. Bra plan, bra plan.

Imorgonbitti är det morgonwalk som gäller och senare ska jag träffa min plutt och Idolmysa, final it is och må Erik vinna säger jag. Vad säger ni?

Men nu sängen som sagt. Godnatt mina vänner!

Dessa pjux är vassa tycker jag. Sexiga. Ge mig!

Nulägesrapport.

Jag myser med lussebullsfika framför sista avsnittet av Mammas pojkar.

Vad gör ni?


Tillfällig sinnesförvirring.

När jag gick loss inne på Coop Forum idag så åkte även en hårfärg ner i korgen.
Inte vilken hårfärg som helst, utan den hårfärg som jag har sagt att jag absolut inte ska ha igen på ett bra tag.
Nämligen rött. Jag har sagt att jag kan tänka mig mörktmörktmörkt och kanske även ljustljustljust men bara INTE rött!! Haha jag skyller på tillfällig sinnesförvirring. Nu är det bara tuta och köra.

Innan jul är det jag som återigen blir Rödluva. Återkommer med bildbevis när färgen sitter där den ska.


Torsdag!



Sovit pissdåligt men det är inget ovanligt nuförtiden.
Det första jag känner när jag vaknar är strålande smärta från axlarna upp i nacken och huvudet. Fuck vad tröttsamt. Mysigt att iallafall få vakna upp bredvid älsklingen♥

Har spenderat stor del av dagen i bilen och shoppade loss en aning på Coop Forum.
Riktig guldgruva det där.
Nu är morfar avklarad när det gäller julklappar och nästan alla tre systrar. Älsklingen är avklarad och även kusinen. Bravo till mig!

Nu ska jag laga lite middag och sen ska jag skriva lite julkort hihi..


In the middle of the night.



Det är som att vakna upp helt kallsvettig från en mardröm.
För att ganska snabbt inse att det är verklighet.
Demoner som jagar en ut i natten, som flåsar en i nacken och som aldrig släpper taget.
Som borrar in sina klor och greppar tag. Drar in. Låser fast.
Misshandlande ord och blickar från en annan värld.
Ut i natten, spring för livet. Eller spring i ren desperation efter någon annan verklighet.


Jag är kär!!!!


Hurtbullen goes Törnrosa.

Inte heller inatt sov jag bra. Nu börjar jag bli irriterad, jag behöver min skönhetssömn god damn it.
Klockan nio gick vi ut och promenerade i cirka en timme iallafall och snackade dynga. Himla skönt efteråt att stå i duschen länge och bara låta vattnet rinna längs ryggen.

Efter duschen blev det en stor frukost och strax därefter somnade jag. Huvudvärken var ett ont faktum och jag försökte faktiskt somna en liten stund för att se om det kunde råda bot. Några timmar efter vaknade jag och huvudvärken var ett minne blott faktiskt, fast lite smått deprimerad blir man allt när man sovit bort halva dagen.

Sleeping beauty...

Nu: Invänta lasagnen som står i ugnen och äta lite vaniljyoghurt under tiden, så jäkla gott!


Julklappsjakt.

Inatt sov jag förfärligt dåligt och klockan ringde någongång när jag precis hade somnat in misstänker jag.
Men ut gick jag och träffade Klunk och tog en promenix, så sjukt underbart. Fast svettigt.

Annars har jag kutat runt på stan hela långa dagen i jakt på julklappar. Cicci och jag har betat av alla affärer som finns känns det som och till slut kom vi hem med en del iallafall. För min del så är nästan två av tre systrar klara nu, ska bara komplettera en liten grej. Och pojkvän är halvklar. Känns kanon!

Cicci fikade paj..

Och jag mumsade i mig en glass med chokladsås...

Imorgon är det upp med tuppa igen, nästan iallafall. Här ska morgonpromeneras för sjutton!
Nu ska jag slänga mig framför tvn och slagga, trött som en gnu!
Godnatt Sverige.


The truth?



Det finns ingen så fattig att han inte kan hjälpa och ingen så rik att han inte behöver hjälp.

- Finland


Min måndagskväll i ett nötskal.

Leta jobb, Tvätta kläder, Baka kladdkaka, Diska, Äta kladdkaka, Kolla på Ullared, Prata med älskling, Tvätta lite mer kläder, Blogga, Söka lite fler jobb, glo på något värdelöst program på tv, Försöka sova, Inser att det inte går för att värken är för jobbig, Går upp, Tar en macka och en alvedon, Lägger mig på spikmattan ett tag, Fastnar i någon film, Ser att klockan är alldeles för mycket, Känner att jag lika gärna kan vänta till klockan 03.00 och glo på Popular, Somnar i reklamen.

Min måndagskväll i ett nötskal.

Jag avlider av hunger.

Jag är ruggigt hungrig, ska göra storkok av korvstroganoff nu.
Hacka hacka, steka steka, blanda i, hälla på, krydda galet. Koka ris.
Satanist vad gott det ska bli! Jag ska käka för sju man.


Sjundedecembertjugohundranio.

Käkade frulle framför Våra bästa år.
Jäkla evighetsserie det där är. Ändå får jag för mig att kika ibland. Man kan ju kolla en gång i halvåret och typ hänga med i serien ändå, den är så seg haha.

Funderar på att laga någon lunch nu och sen ska jag göra lite fuffens, lite små satyg, lite hemlighetsmakeri hihi.

Måste smörja in mina sjukt torra händer nu.
Besitos sweetiepies!







Flickan som lekte med elden.



Billyboys mor har köpt filmen "Flickan som lekte med elden" så jag blev skitglad och vi såg på den i lördags.
En mycket bra film, definitivt sevärd! Enligt mig var ettan lite bättre, men jag ser verkligen fram emot tredje och sista filmen i trilogin nu. Tvåan slutade på ett sånt sätt att man bara MÅSTE se trean nu.
Vore fasen kul att införskaffa alla filmerna sen!


Helga som varit.

Sitter i mitt nystädade sovrum och försöker få någon slags julkänsla. Det går klart lättare nu när mitt fönster pryds av en gigantisk röd julstjärna och jag har tänt värmeljus överallt hihi. Myspys.

 Ungefär en sån här har jag!

I helgen har jag varit hos min pojkvän och myst.
Tittat på filmer, varit och handlat, käkat massa gott, varit ute med vovvsi på promenad, kollat på Idol, druckit lite öl, lyssnat på musik and so on.

Vi gjorde grymma mackor i lördags, baguetter fyllda med philadelphiaost, salami, sallad, paprika, rödlök och kyckling-bacon röra. Det satt inte helt fel må jag säga.

Holy fuck, det är ju andra advent idag. Det slog mig nyss! Vilken tur att jag har myspys här då :)

I am Sex and The City.

Behöver jag säga ytterligare en gång hur mycket jag ser fram emot premiären av Satc 2?
- Okej, jag ser sjuuuuuuuuuuuuuuuuuuuukt mycket fram emot den!!! :)



Hittade ett test nyss, där man kan se vem av tjejerna man är mest lik. Har gjort ett antal sådanna förut måste jag erkänna, men var ju bara tvungen att testa även denna gång. Jag själv tycker att jag är en slags blandning av de fyra, men mest är jag nog en Carrie instängd i en Charlotte ungefär haha.



Resultatet blev dock detsamma som på de andra test jag gjort..

Du är en Carrie!




Testa ni också: http://testadigsjalv.se.msn.com/noje/sexandthecity/Start.aspx

Vem blev ni mest lik?


Billy Gästbloggar!

Älskling gillade inte att blogga på min nya fina dator för den funkade inte som hon ville, därför ska man vara snäll o babbla lite åt henne här ^^

Erik klarade sig på Idol *wiee* säger älsklingen men man visste sen långt innan att Erik ligger säkert och kommer förmodlingen vinna allt, duktig sångare liksom! Calle suger iaf! :P
Nu sitter vi o smådricker lite & slappar bara, glor på lite televasion t.ex!  ;D
 
Efter som det är fredag o många av er säkert är på rejält PartyHumör!

Neradio....Best techno and trance music!
http://www.neradio.se/listen.asx

Have a nice day! I´ll be back!

PS. Jag älskar Emilie♥


Oh noooo!

Mitt älskade älskade lilla troll som jag har på mobilen har tappat sin navel!!
Osvald heter han. Hans rosa navelpiercing sitter inte längre där den bör.
Tusan också, han som var så himla fin i den!



Här festade vi i tältet och drack bira ihop i somras. Osvald och jag.

Goodies.

Den här klänningen från H&Ms Jimmy Choo kollektion tycker jag var lite ball.
Svart strassbeklätt festfodral - Javisst!
Lite axelvaddar och uringning i ryggen - Mjao!
Punga ut med tusenlappen för denna godsak? - Nje, not my thing.

 

Men fin var den! Eller hur?

En svart tajt kjol som säkerligen kan bli en heting sittandes högt i midjan är denna.
Med ett mycket bättre pris på 149 riksdaler.


What do you think?


Fjärdedecembertjugohundranio.

Herre vad tiden går fort, redan fjärde december.
Det blev en natt med sömn till och från ett par timmar. Vid tolvtiden steg jag iallafall upp och bestämde mig för att möta dagen med en promenad i vanlig anda med den bästa. Vi fick sällskap av några hundar en stund också, en liten sötnos som jag tror var någon slags bulldog hoppade upp på mig och nafsade lite på mina händer. Tur att man inte är hundrädd! Åh jag vill så gärna ha en vovve, det är en sådan barndomsdröm som aldrig riktigt har försvunnit.

Nu ska jag fooda gärnet av min numera berömda gegg-maträtt.
Det går ut på att man helt enkelt tar vad man hittar i kylen och blandar ner det i en maffig ostsås och serverar med någon slags pasta. Idag kom jag över en kycklingkorv, några köttbullar och en paprikasnutt som snabbt hackades ner i min kryddiga ooostsås. Olagligt gott nästan.

Btw så vill jag ha en ny kamera, big surprise? Min SUGER och jag får inte utlopp för min kreativitet och mitt dokumenterande känner jag. Haha!


Long day.

Något utmattad sitter jag här efter en lång dag..
Inatt sov jag hemma hos älskling och det var otroligt mysigt ♥. Imorse ringde alarmet klockan 06.00 och någon timme efter var jag hemma. Käkade frukost och slocknade en liten stund tills att det var dags att möta upp Klick och dra sig till Kista. Där gick vi runt i timmar och glodde i affärer och pratade crap, lunchade på Sandy's gjorde vi också. Fy sjutton vilken god Submarine jag käkade med kycklingcurry-röra.

Nu ska jag lägga mitt arbetssökande på hyllan en stund för några timmars sömn. Måste ringa och kolla hur älsklingen har det på julfesten också.

Imorgon är jag tillbaka med mycket mer bloggande! ;)
Godnatt sötnosar.









Powerwalk.

Hemkommen efter ännu en uppfriskande promenad med den bästa.
Så jävla härligt att komma hem helt röd om kinderna och frusen. Ska slå mig ner och käka lite lunch nu, för att sedan kasta mig i duschen och åka och möta upp älsklingen. Ska in på Dressman och leka smakråd till honom, plutten behöver en ny skjorta till en julfest med jobbet.

Tack Klick för promenaden och till dig eller andra frivilliga människor som drar med mig på någon typ av motion säger jag bara en sak... Massa kärlek!

Nu: Pastatime.

An oldie.

9/12 - 08

" Thank you god for making cigarettes and alcohol. "



Så skrev jag och så såg jag ut för ungefär ett år sedan...

Det där var en av mina sista cigg. Ska försöka att undvika det helt och hållet för resten av mitt liv, för cigaretter är skit. All tobak överhuvudtaget är skit. Alkohol är skit, om man inte brukar det som man bör. Vilket jag inte gjorde då.

Den här julen kommer bli bra och fin. Det här nyåret kommer vara trevligt och sjukt härligt.
Jag känner mig tacksam just nu för att jag inte mår likadant som jag gjorde för ett år sedan.

Gratefulness.


Den som tror på sig själv har kraften.

Sitter och söker jobb och hör de ekande jävla orden igen. Din röst skär inte bara i huvudet utan även i hjärtat. Du orsakar mig smärta och tar min energi. Suddar ut mitt fokus och förstör.

Jag kämpar på med ett av mina favorit ordspråk, som hjälper mig att krossa vissa demoner.
Den som tror på sig själv har kraften.


Nightwear.

Vilket nattlinne är finast?


Refreshing.

Idag är det tisdag och allt. Tanken var att jag skulle upp i ottan och ta en uppfriskande morgonpromenad, men icke. Jag sov som en prinsessa alldeles för länge, ruggigt skönt var det förvisso. Istället mötte jag upp Klick runt ett och vi vandrade runt i cirka en timme och snackade skit. Väldigt trevligt och himla nyttigt att insupa lite ljus nu i dessa mörka tider. Speciellt för mig som har extremt lätt att bli deprimerad av för mycket mörker.

En äldre bild på Söta söta Klick. Visst är hon fin? :)


RSS 2.0