Partynight!

Jajjemensan ikväll ska det partajjas minsann! Jag ska föna håret å sminka till mig lite strax, sedan blir det raka vägen till Ceciliiiia som ska firas ordentligt ikväll. Hon fyller år på tisdag egentligen men det är ikväll det smäller :) Vi ska förfesta i sumpan med lite folk och sedan blir det fridhemsplan troligtvis. Kommer nog bli kul =) Partyoutfiten ska på och fördrinksciderna ska packas ner and then I´m fit for fight ;)
Älskling åker på en fet raggarträff/fest ikväll istället haha! Vi lär inte ses förrän på morgonen igen när alla har kommit hem^^

 ... Det är kul att styla om sig lite på datan ibland haha!

Hoppas alla får en wunderbar evening!

Brrrr it´s cold in here!

Det är så sjukt kallt överallt, jag borde bli en eskimå så jag klarar av kylan bättre.

Idag är det fredag och jag är inte ute någonstans och hittar på satyg, utan jag sitter hemma i mina mjukiskläder och tar det luuugnt bara :) Igårkväll blev det en del, så jag är lite sliten idag. Vi var ett gäng på krogen och jag hade jättetrevligt :)
Efter stängning drog jag, Madde och Billy vidare till Ursvik där vi mötte upp Robin och sen satte vi oss i parken. Drack, åkte linbana, snacka massa skit och skratta :D Jag hade löv överallt på slutet av kvällen haha! Det hela avslutades iallafall med goooda piroger^^

Nu blir det popcorn och film för hela slanten! 

 ... Är det här en "look" värd att satsa på?


28/8 yao.

Ny dag, nya möjligheter.
Igår spenderade jag hela dagen i Sundbyberg med Cicci och Whalter. Helt wunderbart med lunch, fika, bus, spring i skogen, filmtittande samt det obligatoriska skitsnacket :) Vi gjorde även upp lite planer för helgen och på lördag är det utgång som gäller, för då ska koschlet firas lite i förväg. Det kommer nog bli great!

Alldeles strax ska jag bege mig ut på presentjakt åt diverse människor, sen tänkte jag hämta ut biobiljetter och gå på systemet. Måste hinna käka lunch snart också, magen kurrar! Ikväll kanske det blir kräftskiva (?)

Stort grattis till Henke, som fyller 21 år idag :) Hoppas du får en fin dag.

Nu ska jag föna håret och sminka mig...
Over and out.

Jag älskar att äta!

Har nyss halvkollat lite på Outsiders och käkat ischokladglass med kokos på (Ja jag tycker det är gott med kokos på glass). Även fast jag har ätit en stor middag och efterrätt på det så är jag inte mätt på länga vägar. Blir nog till att göra några mackor strax och sedan ska jag slå mig ner framför programmet "Singelmammor" som jag av någon konstig anledning har lyckats fastna i. Jag har alltid varit ett litet matvrak och älskar att äta, både nyttig och onyttig mat slinker ner i mig.
Pasta, Grillat, Choklad, Kyckling, Ost, Sallader, Såser, Paprika, Gratänger, Kakor, Vitlök, Jordgubbar, Tacos, Kinesiskt, Fisk, Pannkakor, Thailändskt, Friterat, Husmanskost, Skräpmat, Italienskt, Kött, Morötter, Smultron, Baguette, Kalkon, Curry, Pajer och Grytor. Det finns så sjukt mycket saker som är gott!!

Jag blir alltid så sjukt rastlös på kvällarna och där är en stor anledning till varför jag bloggar som allra mest då. Skriver ju verkligen inget speciellt, men vill ändå bara skriva av mig om ingenting :)

  

Är det fler där ute som älskar mat lika mycket som jag gör? ;)

Nu är det nog allt dags för lite dagens.

Dagens skönaste: Min morgonpromenad

Dagens jobbigaste: Att städa

Dagens befrielse: När det är färdigstädat

Dagens middag: Snart vankas det rotgrönsaksbiffar

Dagens låt: Ratata - Så länge vi har varann ... Sjukt fin!

Dagens vilja: Fan vad jag vill shoppa tills ögonen blöder typ
Dagens fundering: Borde jag ringa min far kanske?
Dagens wunderbara: Att ha mycket saker inplanerade i veckan

Kokkos och min konversation igårkväll via sms:

R u doggisittah tomorrah? keep in touch biatch!
Nah im doggisitta tisda onsda nigga. Wanna sit with me?
Aaaaiiight lets do doggistyle on wednesday
Deal ;)

Så kan det se ut :) Jag ska busa med Whaltrus på onsdag yeey han är så söt!

Imorgon är det barnvakt, på onsdag är det hundvakt och på fredag är det barnvakt igen. Bodyguard nästa kanske?  ... eller inte :P

Nu ska jag lyssna på Europe - Carrie och bara drömma mig bort...


Wunderbart.

Filmen var väldigt bra! Den handlade om en tjej som levde med alkoholiserade föräldrar som var kraftiga narkomaner båda två. Mamman var dessutom psyksjuk och led bland annat av schizofreni. Hon prostituerade sig på gatan då och då för att tjäna ihop pengar till droger, hennes osunda leverne ledde till slut att hon fick Aids och blev nästintill blind. Båda föräldrarna hamnade på olika behandlingshem/sjukhus och flickan fick ta hand om sig själv. Hon bodde på gatan och käkade ur sopcontainrar. Trots hennes tuffa liv så lyckades hon ta sig ur skiten och påbörjade en mycket ljus framtid... En bra film helt enkelt.

Mi familia är även hemkomna och mamma hade med sig en present från våra "landetgrannar". Ett par vita baggyjeans från Ginatricot. En aningens stora men det funkar kanon med ett skärp runt höften. :)

Tänkte lägga upp två bilder från i fredags också, älskar Ciccis min. Tog bilden direkt efter hon hade svept en shot ;)


 


Nu ropar mina mackor på mig från brödrosten! Tror det blir ostmackor och juice framför lite Vänner.
Tjing!


This weekend then då

I fredags gick inte planerna riktigt som de skulle, men det gjorde ingenting för det blev en toppenkväll till slut iallafall. Koschel och polack kom hit och sjöng karaoke, spelade kort, snackade skit och spelade "Fyllefia" :) Det shotades så det stog härliga till och jiisus vad jag garvade!

KÖTTSHOT! ... aldrig har ett sånt tråkigt ord gett mig så ont i magen av skratt förut. Tårarna rann och magen gjorde ont haha! När jag tänker efter så är det faktiskt en ganska bra träningsmetod det där..

På lördagen var jag tvungen att röja upp rejält om jag säger så, men det var det värt ;) Mot kvällningen kom älskling till mig och vi hade en underbar myskväll och han sov kvar. ♥
Det är med blandade känslor som jag märker mer och mer att sommaren faktiskt är slut nu när som helst. Bara en sån liten sak som att alla sommarprogram på tv har tagit slut nu. Fast det betyder ju faktiskt inte att man behöver anpassa sig helt till hösten ännu. Jag fortsätter att klä mig i somriga färger och fler grillkvällar ska definitivt planeras!

Nu tänkte jag spana in en film på 5:an som låter ganska bra. Jag brukar ju fastna för filmer som är verklighetsbaserade.
"Historien om Liz Murray"

Ciao sålänge!


Cicci

Det finns en underbar tjej som är helt fantastisk! Hon är som en syster för mig och har varit sålänge jag kan minnas. Kommer faktiskt inte ihåg hur livet såg ut innan vi lärde känna varandra.. inte så konstigt kanske med tanke på att jag bara var 3-4 år gammal då haha!
Hon ställer alltid upp och är en av de mest betydelsefulla personerna i mitt liv. Jag tror starkt på att vi kände varandra i ett tidigare liv. Våran vänskap kommer hålla förevigt!

Jag älskar dig!



Vi har ett speciellt band.

Åh vad kul :)

Jag har kommit över en skitrolig sida, som jag bara måste tipsa om!
www.karaokeparty.com

För alla er som gillar att sjunga karaoke!! Och liksom jag inte äger ett Singstar...
Superkul verkligen, man kan välja bland massa låtar och sedan är det bara att koppla in microfonen och ge gärnet!
Jag sjunger hellre än bra ..är det inte så man brukar säga? ;)
Jag vet definitivt vad jag kommer ägna större delen av dagen till imorgon hihi.. Vilken partyhöjjare det där kan vara också. Lovely just lovely!

På tal om något annat så funderar jag starkt på att bli mörkhårig igen. Trivs nog bäst i det egentligen, troooor jag. Där är problemet, jag är inte helt säker men blir det helt åt skogen så är det ju bara hår ..right? ;) Har en tendens att falla tillbaka till mörkt/rött hår igen när det börjar närma sig höst och vinter. När det vankas sommar är det istället blondinen inuti mig som vill fram. Wellwell jag får se hur jag gör.. Vilket I-lands problem, visst Kokko? ;)

 ... Ett stycke Emilie och ett stycke Nathalie. Mörkhårig var jag iallafall.

Senaste!

SENASTE SAKEN DU SA: Hejdå.
PERSONEN DU PRATADE MED: Älskling.
PERSONEN DU GICK PÅ BIO MED: Älskling.
PERSONEN DU GICK PÅ STAN MED: Ange.
PERSONEN DU FICK SMS AV: Älskling.
MAT DU ÅT: Åt choklad för en stund sedan och innan det två mackor.
PUSS: Denice
LÅT DU HÖRDE: I kissed a girl - Katy Perry. (Så svinigt bra!)
FILM DU SÅG: Madagaskar
KÄNSLAN: Trötthet
GLÄDJEN: Igårkväll 
ILSKAN: Igårkväll
DRÖM: Inatt, drömde att baby skulle spränga upp tunnelbanan :S
BOKEN DU LÄSTE: Den tusende gången. (Grymt bra men hemsk)
GÅNGEN DU VAR UTOMHUS: igår på dagen.
SAKEN DU KÖPT: Måste varit köttfärssås i förrgår.

 ...Äldre bild på mig.

Aaaaww...

 

Is that a cute little bunny with diamanteyes as a playboyrabbit bottleopener in pink or WHAT?? :D

Kvällens idol: Avril Lavigne

Nu känner jag mig en smula gladare igen, tack vare underbara Hugo och Hankypanky =)

 ... Cool som fan. (Dålig bildkvalité dock)

Avril Lavigne är min stora idol för ikväll. Hon har vissa låtar som är jättebra och ibland lyckas hon dessutom få till en grymt cool stil. Många säger att hon suger live, men whatever hon är ball iallafall. Varit inne på youtube större delen av kvällen och bara lyssnat igenom en massa lovely låtar by her^^


Vi kanske btw ska ordna en stor födelsedagsfest för min Hugo, med temat grönt och rosa! :D Haha can´t wait... Danny Saucedo om du ser det här så skulle min kompis Nathalie bli grymt glad och evigt tacksam om du vill sjunga på hennes party! Hahaha det vore något...

Alldeles strax kallar Sex unt lé ciiity på mig, samt en stor kopp O´boy.

Får se om jag återkommer till bloggen något mer idag...
PUSS!

Ännu en dag..

Jag trodde det var döden som dödade, livet dödar mig.
Ännu en asjobbig kväll och jag vill bara packa mina grejjer och dra ungefär. Det suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuger och allt är så jävla tråkigt att jag inte vet vart jag ska ta vägen egentligen.

Avril Lavigne - Nobody´s home




Jag har en flickvän som är dum i huvudet.

Dagens film: Madagaskar! Tvåan är ju snart ute på bio och den vill jag jättegärna se :)

Dagens luft:
Var ute och gick i skogen med älskling och Chayenne i över 1,5 timme idag.

Dagens låt:
Boll - Min flickvän ... Så grymt skön :P
http://www.youtube.com/watch?v=Ws8wAWMASlY

Dagens godaste:
Blockchoklad

Dagens "just nu":  Jag ska kila iväg och glo på Sex and the city nu :) Massa kärlek till den serien! ♥



I´m back!

Idag känner jag mig på rätt så bra humör, mycket tack vare Kokko och Whalter! Ni gjorde min dag helt enkelt :)

Fredag 15/8
 ... Den lilla vovven     ... Den stora vovven

Jag satt barnvakt större delen av dagen och begav mig till älskling runt nio på kvällen. Där gosade jag med hans underbara vovsingar ett tag och vi bestämde oss för vad som skulle hända under kvällen. Till slut mötte vi upp Cicci, Pola och Kewash och gick mot en park i ursvik, där vi satt och grillade och drack litegrann. Vi hade tänt massa ljus runt i parken och engångsgrillen var igång, Sjuuukt mysigt! Trevligt sällskap, asgott med grillad chilikorv och lite öl/cider. När man blev lite påverkad så var det dags att åka linbana hahaha! Jag hoppade på när Cicci åkte så jag satt gränsle över henne och vi flöög iväg :D Så jävla kul, det måste jag göra fler gånger. Fast det får ske på natten för annars skäms jag inför alla barn och föräldrar :P Älskling och jag satt kvar och lyssnade på musik och drack och käkade ända tills klockan närmade sig 03.00 nästan. Då drog vi oss hem till honom och somnade rätt så fort.


 
Haha sötnos pekar finger åt mig^^ <3

Lördag 16/8
Tanken var att vi skulle åka till grönan först, men det sket sig tyvärr. Baby skulle nämnligen på stort släktkalas hos sin mormor, som har fyllt år. Det passade mig i och för sig, då jag fick tid att träffa min kära Blubb, som var på besök i Stockholm. Vi gick på promenad och hamnade i en gunga, där vi satt någon timme och ventilerade oss som bara den! :) Verkligen jättekul att träffa henne, det var ju ett bra tag sen sist. Efter ett tag började det bli kallt (märks att hösten är på väg) och vi hade tankarna på annat håll. Hem till mig och byta om och sedan styra kosan mot kroga ;) Dock var tanken bara att vi skulle ta en öl eller två men eftersom de stängde så tidigt, kände vi att vi inte var klara med kvällen riktigt. Så det blev buss till Solna och Edelweiss där skitsnacket fortsatte och drinkarna flödade. En finne mötte vi på också, muhah...Runt tvåtiden hittade vi en taxi och kvällen avslutades så småningom. Tack för en wunderbar evening! :D
   ... Los Mongos.

I söndags hände inget speciellt, en vanlig mysig dag med min gosenalle bara.. (Läs: en slö bakisdag med pälskling) men lika mysigt för det! Pasta & Wildkids is the shiet.

Nu ska jag återgå till att syna igenom senaste Miokatalogen och drömma om att jag hade massa pengar och ett eget hem att inreda.

Guter Nacht unt Schüss meiner freunden. Eller något i den stilen...


Bad day :(

Det här har varit en riktigt sugig pissdag på alla sätt och jag är bitter och cranky som bara den. Återkommer när jag har samlat nya krafter och förhoppningsvis lite ny positiv energi..

Klockan nio idag kommer "Hot Chick". En skön komedi med just Rob Schneider, den kan jag rekommendera.




Värk   Smärta   Skrik   Tårar

Manshora.

Älskling och jag kollade på Hollywood Gigolo idag och den var sjukt rolig :) European gigolo gick ju på tv för någon dag sedan och även den är ju helt klockren tycker jag. Rob Schneider är en riktigt rolig skådis!



Jag fick skjuts hem runt halv åtta och då köpte jag med mig en pasta alfredo. Riktig favvo hos mig bland microrätterna^^
Till efterrätt blev det nybakad sockerkaka med röda vinbär i ... Lovely! Jag svullade medan jag såg på finalen av "Crowned". Det programmet är så otroligt larvigt att jag inte kan låta bli att titta haha.. Hur som helst så var det ett helt okej vinnarpar iallafall.


Min hy är fortfarande katastrofal =/
Fattar inte vad som hänt med den.
Någon som har något tips på värsta mirakelkuren?


"Den långa vägen"

Men tjaaa!
Jag har varit värsta hurtbullig idag och cyklat på min motionscykel. Herrejisus vad skönt det känns efter att man har duschat och så, jag känner mig helt ren och nästan som en ny människa :)

Nu tänkte jag göra iordning någon god lunch och sedan ska jag bege mig ut med min kära mp3 som är på laddning just nu och gå "den långa vägen". Det är vägen hem till älskling och den är inte alls så lång egentligen men det är så mycket raksträcka att det blir lite enformigt och vi har därmed döpt den till just "den långa vägen". Intresseklubben antecknar ;)

 ... En gammal bild på mig och baby, riktiga mongos haha!
                                                                                                                               Jag älskar dig knäppis! ♥

Gulligt!

Fick ett jättegulligt armband av Denice i söndags. Jag köpte nämnligen en ring till henne på marknaden vi var på för ett tag sedan och hon ville så gärna ge mig något i efterhand. Gullunge!



By the way så var det med största sannolikhet växtvärk som syster hade idag, något som lite alvedon och massage kan råda bot på. Även värme brukar hjälpa. Benhinneinflammation däremot är något som både hon och jag har haft flera gånger, mest jag dock. Det är verkligen ingen höjdare må jag säga och det får man oftast genom att man har överansträngt benet/benen och kanske sprungit eller gått ovanligt mycket. Benhinnorna där musklerna fäster inflammeras och det gör saatana ont :P Då gäller det att vila och inte överbelasta benen, eller ena smalbenet främst som var mitt största problem. Besvären borde ge med sig och om inte så bör man kontakta sjukvården eller något. Då kan det bli kryckor ett tag möjligen. Även barn kan drabbas av benhinneinflammation och det skiljer sig mot vanlig växtvärk. Iallafall enligt mina "erfarenheter".

Nog om det, på lördag kanske jag ska till Gröna Lund =) wiiie!  Det vore grymt kul isåfall. Har inte varit där på länge nu, missat de två, tre sista sommrarna så det är verkligen på tiden! Vill du följa med? ;)


Nu tänkte jag placera mig i sängen och titta på lite American pie eller Sex and the city. Får se vad som lockar mest!

Godnatt gott folk.

Sick and tired.

Jag är så otroligt sick and tired på att söka jobb nu så jag funderar nästan på att ta till vissa drastiska åtgärder istället. Gå en annan väg förtillfället. Det kanske skulle kunna vara något iallafall. Återkommer om det isåfall.

Idag har jag alltså letat arbete som en galning, plus att jag har passat syster. Tack och lov var hon lätt att hitta på fritids idag när jag skulle hämta henne. Annars brukar jag virra omkring på den stora skolgården i typ en halvtimme innan jag spanat in varenda liten unge för att hitta rätt haha... typ iallafall. Riktigt pinsamt när personalen får springa runt och leta efter henne åt mig.

Annars har vi spelat spel och ätit god mat. Nu blir det till att ta itu med en fet disk och sedan blir det nog att glo på tv och sakna min älskling. Antagligen massera systers ben också eftersom hon klagar på att det gör ont som vanligt. Hon får lätt milda benhinneinflammationer, precis som jag fick när jag var mindre. Det var inte kul kan jag säga.. Att sitta och skölja benet (oftast var det bara ena) i varmt vatten mitt i natten.

Jag vill snart arrangera en ny "photoshoot" känner jag :) Haha det vore skitkul!
Fast det skulle vara sjukt mycket roligare med en proffsig systemkamera och programmet photoshop^^
Vill någon snäll själ skänka det till mig?
Materialist? - Javisst!


Dagens dagens..

Hej hallå tjena!
Jag är faktiskt trött så jag hoppas på att kunna somna strax, trots all värk. Min dag har spenderats i sumpan hos mitt koschel. Hon var hundvakt idag, så hon hade världens pluttigaste lilla Whalter hos sig! :) En golden retriever valp på fyra månader.

 

Dagens låt: Sara Löfgren - Starkare
Dagens godaste: Maryland Cookies
Dagens sötaste: Lilla Whalter såklart!
Dagens middag: Ris och currygryta med kyckling i .. asgott det också!
Dagens behov: En egen lägenhet!!!!!

Nu blir det snart sängen. Godnatt!

Min dröm är över förtillfället.


Jo alltså, jag bor inte själv med älskling längre. Jobbigt jobbigt...
Vad hände igår då?
På dagen var jag och baby ute på en picknick och grillade chorizos med bröd, asgott och jättemysigt. Jag älskar grillat.
På kvällen blev till att först genomföra de obligatoriska lördagsvanorna, nämnligen att mysa ihop oss framför disney och barnen på luna. Haha JA det är barnprogram, men det är så himla mysigt att alltid kolla på det tillsammans och jag har liksom fastnat lite i det också. :) Efter det blev det att spela spel och rocka loss till en massa bra musik samt fördricka lite. Runt halv tio drog vi oss mot krogen. Jag vandrade runt i en halvtimme och väntade på Cicci, Pola, Muhammed och Sofia. Mitt enda sällskap var en 7,0% päroncider som smakade AS. Drack aldrig upp den.. När de väl kom så blev det en sväng till 7eleven för att köpa cigg och jag var vid det laget så grymt nära på att pissa ner mig. Belamrade toan det första jag gjorde när vi kom fram och därefter hälsa på alla människor. Det var ovanligt mycket folk ute igår! Träffade på mängder med kända ansikten :) Roligt! När stället stängde drog vissa av oss vidare och det var dags för kvällens roligaste stund, nämnligen att Kokko och jag hoppade runt som fan på dansgolvet. LOVELY!
Kom hem runt 04.00 och lagade pyttipanna med ägg och deckade strax efter. Härlig kväll som vanligt och ooh jag drack Cosmopolitan för första gången :) Den smakade inte riktigt som jag hade tänkt mig, men det var också en ganska dålig Cosmo enligt vissa. Jag får testa någon annan gång igen.

  ... Det här är jag.

weeeej

Wiiilmaaa I´m hooome ..ungefär.
En aningens onykter så jag håller mej till det här just nu.. Skriver säkert imorgon!
Jag känner mej ledsen, men det vet du.

Här vankas det..

Här vankas det köttbullar och tagliatelle haha :) Sedan blir det fredagsdrink och lite röjj av lägenheten. Möjligen kommer allt fölk hit och förfestar lite och så blir det krogen efter det kanske. Låter som en helt okej plan iallafall. Ååååh jag älskar musiiik! Så jävla underbar stämning det kan bli bara tack vare lite sköna toner :P
Just nu är det Whiskey Lullaby and it is good!! Nu ska jag käka lite och sen blir det dusch och diverse, samt lite kortspel och några cider ;) Gut!

Fan jag glömde fylla på pengar på mobilen idag när jag var ute, får se om jag hinner det sen. Missar blubbens samtal hela tiden och det är störande! Ska förhoppningsvis få snacka med henne senare idag på något vis :)

Puss och kram hela dan´
Grattis Stockholm och alla sanna 08:or .. Det är våran dag! ;)

Dagens...

Dags för lite dagens...

Dagens lunch: Räknudlar
Dagens låt: Geo Da Silva - I´ll do you like a truck  ... (Stolt över mig kokko?)
Dagens färger: Gul och röd... het combo!
Dagens kyss: Har jag inte fått än.. men ska hoppa på älskling när han slutar från jöbbet.
Dagens klädsel: Solgul tröja med farfarsknäppning, mellanblå jeans, guldsmycken och blodröda naglar.
Dagens behov: En härlig sköön fredagkväll
Dagens I-lands problem: Min lilla solbränna är numera ett minne blott och jag är tillbaka till min albinolook.
Dagens "måste ha": Minst tre Aquatini med smaken Melon rush.

         

Bloody nails on 080808.

Hallå där! :)
Dagens datum: 080808^^

Snart ska jag bege mig iväg till Ciccis jobb för att lämna mobilen hon glömde hos mig igår. Tänkte även ta en sväng förbi Åhléns och kanske systemet. Det är fredag idag och som de flesta vet så älskar jag att hitta på något roligt på fredagkvällar, inte den blekaste om vad som händer ikväll dock. Men den som lever får se!

Min hy är katastrofal =/ Vet inte vad som hänt med den, men jag ser inte charmig ut i ansiktet för fem öre just nu alltså. Tacka vet jag smink som kan dölja vissa skavanker. Jag måste bli mer nogrann med rengöring.. morgon och kväll ska ansiktet tvättas och smörjas^^

Lite dokumentering från igår...
  ... Min o Ciccis otroligt goda lunch.
Kycklingklubbor och potatissallad med massa vitlök i..
Just the way I like it ;)

 ... Vi är så jävla sexiga.

 ... Jag målar tånaglarna och ser allmänt mongo ut.

Nu ska jag klä på mig. Tjing sålänge!

Just waiting for schwestra!

Mitt koschel kommer snart hit och då ska vi ge oss ut på en långpromenad. Så skönt att gå lite! Min kropp behöver verkligen det känner jag..rörelse alltså. Igårkväll hade jag jättesvårt att somna, på grund av min jävla migrän. Det är värk från rygg,axlar och nacke som strålar upp i huvudet, pannan, käkarna och ögonen på mig. :(
Att göra gymnastiska rörelser eller att försöka massera sig själv eller trycka i sig värktabletter - Nej något sånt hjälper inte ett skit!!

Hur som helst så får jag hoppas att det känns lite bättre i min bräckliga onda kropp efter en låångpromenad. När vi kommer tillbaka blir det käk och tjejmys :) Här ska det smörjas in och läggas ansiktsmasker, filas och målas naglar, skrubbas och plockas ögonbryn... Självklart ska allt göras med gurkskivor på ögonen haha!

Förresten så har min lilla älskling Denice namnsdag idag! :) Grattis till alla Dennis:ar och Denise:or ...

 ... En gammal bild på mig och supersöta syster!


Nipple Fuck!

Har varit ute och gått med Ange i över en timme och bara snackat massa skit. Mest lyssnat på hennes skit faktiskt ;) Men det är alltid lika roligt att få sin uppdatering! Efter promenixen slängde vi oss i soffan hos mig och käkade popcorn och kollade på filmen "40 year old virgin". Så jäkla rolig haha, bästa var när han blev halvt vaxad på bröstet och skrek saker som "nipple fuck", "como se llama" och "Kelly Clarkson". Vi garvade!


Nu är jag precis tillbaka från affären och ska ta mig en låång härlig dusch innan min baby kommer hit och vi ska käka pannkakor/plättar med grädde och sylt (det blev inga igår) :)

 ... Nu blev ni allt lite sugna va? ;)


Segt..

Idag är kreativiteten och den vanliga inspirationen på noll. Det händer inte mycket idag. Ska ut på en promenad om en stund tänkte jag, det vore nog skönt. Slinka in på affären och köpa ägg också, tänkte steka pannkakor ikväll. Jag och baby ska även kolla på "Irene Huss" :) Nu har jag sett hälften av alla de filmerna som kommit ut.
  ... Det här är jag, som ser lite halvknäpp ut.

Bättre sent än aldrig.

Fyfan vilken mensvärk jag har =/ Ska trycka i mig fler alvedon, käka lunch och bara ta det lugnt. En stund iallafall.
Tänkte bara lägga upp några bilder från i lördags på krogen:


05.50

Nu är jag hemma från krogen. Herrejävlar vilken kväll, jag har gråtit och gråtit. Plus att jag har varit skitirriterad samtidigt som jag har haft skitkul verkligen..men ändå grät jag till slut...jobbigt!
Men that's life. Jag hoppas av hela mitt hjärta att alt blev bra för alla ikväll till slut. Efter många om och men...

Hej mina vänner!

Igårkväll blev det till att vara hemma och dricka med älskling. Jag drack tills ja somnade. Ska nog göra det idag med. Sitter med vodka som jag (i brist på läsk) blandat ut med en 7,0 % cider^^
Möjligtvis blir det utgång ikväll om mina medmänniskor har lust att joina mig. Annars blir det att vara hemma tror jag.
Rock on!

Friday baby!

Jag har precis käkat en daimglass och det var underbart gott. Lite choklad kanske botar min fasansfulla pms också?



Det är fredag och kvällen närmar sig.. Vad ska man hitta på?
Kanske blir det att stanna hemma och mysa bara ... eller ska man hitta på något kul kanske?

Jag kanske ska ta mig en drink? *hum* eller?  ...   Jooo klart jag ska! ;) Ska göra iordning en grogg till älskling också hihi.. Tutti Frutti vodka är skitgott!


   


House of wax och storhandling.

Hej Hopp :)
Igårkväll såg jag och älskling på "House of wax", som gick på tv. Baby har den såklart *jag har en filmgalen pojkvän*, men jag kom på att jag faktiskt inte hade sett den innan. Vad jag tyckte? Den var läskig på sina ställen och jag gillade den. Man har ju hört att många killar såg den på bio för att Paris Hilton visar sig i underkläder höhö. Visst hon är vell snygg, men absolut ingen vidare bra skådespelerska! Enligt mig iallafall... Chad Michael Murray däremot är en sexig heting som faktiskt är en grym skådespelare! Jag hade en period för några år sedan när jag var helt "förälskad" i honom och han var jämnt som skrivbordsbild på datorn. :)


Idag har det varit en lugn dag och älskling har varit ledig från jobbet så vi har passat på att storhandla.. (Mat är DYRT! )
Jag har förövrigt världens värsta pms, är lättretlig och bitchig som aldrig förr. Tänkte att det vore kul att veta.

Jag vill fortfarande ha tips på god o enkel vardagsmat! Om någon kan något gott recept så dela gärna med er!

Ciao

RSS 2.0