21 september 2011.

Nu är det officiellt, jag är faktiskt kär.
Helt jävla sinnessjukt, underbart, läskigt, ångestframkallande och helt fantastiskt på en och samma gång.
Trodde inte att jag skulle falla så som jag har gjort nu. Jag är glad. Han gör mig glad.
Jag hoppas att jag inte blir sårad...

Igår gjorde jag bankärende och mot kvällen hade jag och Nicke myskväll. Vi lagade tacos och drack några cider och myste massor :)

Idag har jag varit och fixat ett nytt gymkort och det känns bra. Förhoppningsvis kan lite träning råda bot på min smärta. Både den fysiska och psykiska. Det är prio nummer ett. Sen vill jag gärna få lite bättre kondition, så att jag inte dör varje gång jag går upp för trapporna i porten. Att jag mer än gärna skulle vilja få bort ett par överflödiga kilon som jag har tröstätit mig till, ska jag inte sticka under stol med. Dock tänker jag fortsätta att njuta av livets goda så mycket som jag vill (okej nu ljög jag, jag skulle vilja käka choklad non-stop hela dagarna i ända, så inte riiiiktigt så mycket som jag vill kanske, men ja nästan) bara med lite träning inblandat då och då. Lycka till Emilie! - Nämen tack Emilie, vad du är gullig.

Nyss käkade jag falukorv i ugn, det var bra längesen. Med senap, massa lök, creme fraiche kryddblandning och riven OST i mängder. Nu ska jag kika i nya IKEA katalogen och drömma mig bort till ett eget hem.

Imorgonbitti ska jag möta upp min stödperson, hon ska agera stöd åt mig kan man väl säga höhö. Sen ska jag förhoppningsvis träffa världens bästa Ange :)

Kommentarer

Ordet är fritt

Ditt fina namn?:
Ska jag komma ihåg dig?

Din mail: (endast jag som ser den)

Har du också en blogg?

Skriv dina ord här!

Trackback
RSS 2.0