Fly away.

Nej, usch det här är så jävla jobbigt :(
Kom nyss "hem" från läkaren. Jag är så jävla vimsig och snurrig i huvudet nuförtiden. Glömmer bort att ta emot växeln tillbaka nästan jämnt när jag handlar något. Förra veckan var jag helt säker på att jag skulle till läkaren, men det visade sig visst vara den här veckan istället. Men nu tog jag fel på tid istället, kom 1 timme och tjugo minuter för tidigt. Kvinnan i receptionen fick leta efter mig i korridorerna för att tala om att jag är väldigt tidig. Jaha, så det var bara att vandra runt utomhus i ett iskallt sumpan. Med tårar som rann, en cigg ständigt i käften och musik i öronen. Gata upp och gata ner. Upp för alla dom jäkla trapporna igen, för att sedan kämpa som fan för att tårarna inte skulle tränga fram i väntrummet. Sen kom han, läkaren. 
Eftersom han är invandrare med någon brytning som jag inte förstår så bra, så fick jag fråga "va?" nästan hela tiden. Efter att jag förklarat litegrann vad jag pysslar med, att jag sitter ensam hemma och dricker mängder med alkohol rätt ofta. Vet ni vad han gjorde då? .. Skrattade!

Han skrattade åt mig.

Well jag orkar inte känna mig så hånad som jag bör känna mig. Jag fick min sjukskrivning, nya diagnoser och nya mediciner. Ska även få mediciner till medicinerna senare. 

Det är sjukt jävla jobbigt det här. Vad fan har jag gjort för att förtjäna det här helvetet?? :'( Har jag behandlat alla så jävla dåligt? Förlåt mig då snälla och försök inse att jag inte varit mig själv. Svinet stal min personlighet. Han stal mitt liv. Han har dödat mig och han har dödat min bästa vän. Fan jag saknar dig så jävla mycket. 
Det är inte rätt det här, det var inte menat att bli såhär. 

Precis som jag sa till min mamma, jag skulle ALDRIG lägga skuld på någon annan och säga sånna här hemska saker om en annan människa om jag inte verkligen menade det, om det inte verkligen var så, om det inte verkligen var sanningen. Jag hoppas du förstår det.

Snart står min älskade duktiga lillasyster på scenen och tittar ut i publiken för att hitta sin storasyster. Men jag är inte där... Snart slutar min fina duktiga älskling sitt jobb och åker hem, kanske ringer någon, kanske pratar med någon på msn, kanske träffar någon, kanske lagar middag och äter med någon, kanske tränar med någon, kanske tittar på film med någon, kanske ligger och myser med någon. Men inte med mig! :'(

Blä jag är så ledsen. 

Kommentarer

Ordet är fritt

Ditt fina namn?:
Ska jag komma ihåg dig?

Din mail: (endast jag som ser den)

Har du också en blogg?

Skriv dina ord här!

Trackback
RSS 2.0